Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 JTS SS - 34 TH 8825

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

@ Egecim nefes alacak vakit bulamıyoruz bursada iş yemek uyku ile geçiyor günler.
Mudanya'da kalıp Nilüfer OSB'de çalışıyoruz.

Bu akşam son kez GT ile konsantre sürüş gerçekleştirdim. İçinden eşyalarımı aldım, yavru maseratiyi yarın uğurluyoruz. İstediğim fiyata sattığım için memnunum ama emek harcayıp keyfini çıkaramadığım için de aklım kalmadı değil. 3.2 olsa keşke :)

Bakalım neye bineceğiz bundan sonra.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Musty

Emin bey hernekadar tanişmasakta bende mudanyada görevliyim bir çay kahve ikram eder laflarız uygun olursanız selamlar..

FB10ur

Emin hayırlı olsun kardeşim iki taraf içinde

Spider_Volkan

Alfadanadam

Hayırlı olsun Emin. SLK'dan sonra da motor BMW olmasın.  :)

fevkalbeser12

Hayırlısı olsun kardeşim:) maşallah alfalar bu aralar çok hızlı satılıyor:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

emin

Abi bmwde beni heyecanlandiran motor iki tane var onlara da daha cok yol var. monsterin yanina olur slk oldurabilirsek, bir sure ekonomi yapip kisin patlatabiliriz slkyi.

emin

Tesekkurler herkese baslik kitlenebilir. Alper bey isterse kendisi bir baslik acacaktir. 2700 kmlik gt seruvenim 2.5 ayda son buldu.