Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2006 GT distinctive. (Eski aracım, yardımcı olmam için rica edildi)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Beyler fiyatı 29.000 TL'ye çekmeyi başardım. Arkadaş bugün aradı acil alacak olan varsa 29'a sana olur dedi. Olmazsa vazgeçecek büyük ihtimal. İlgilenen varsa acele hareket etsin.

Bu durum gerçekten foruma özeldir. Bayram öncesinden beri olmayan bir alıcı adına pazarlık ettim, niyeti olan varsa görüştüreceğim sizi...

wolkanku

bu haftasonu araba arayışımızı sonlandıracağız Volkan.
babamın aklı sürekli CLK'da. ben de bu aracı alması için baskı yapıyorum.
Haftasonu gidip CLK'lara bakarız diyor.
Hayırlısı diyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
bu haftasonu araba arayışımızı sonlandıracağız Volkan.
babamın aklı sürekli CLK'da. ben de bu aracı alması için baskı yapıyorum.
Haftasonu gidip CLK'lara bakarız diyor.
Hayırlısı diyorum.

Hayırlısı olsun Volkan. Arabaya biraz ilgi gösterilmesi gerekiyor belliki. Fakat bu fiyatlarada alınır keyifle binilir. Sen üstesinden gelirsin her türlü. İlanı veren sahibinin kardeşimi bişeysimi ne olduğunu tam hatırlamıyorum şimdi. Arayıp aracın sahibi Korcan'ın numarasını isteyip konuşabilirsiniz. Bana 29'a bıraktığını da hatırlatın...

wolkanku

volkan çok sağol, babam CLK diye tutturdu. GT alamayacağız malesef :(
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Veloce

volkan çok sağol, babam CLK diye tutturdu. GT alamayacağız malesef :(

Hayırlısı olsun... GT'nin fiyat belli makulde bu fiyatlar isteyen alsın...

Veloce

Bugün araç sahibi arkadaş aradı. 28.500'e vereceğini söyledi takasa. İsteyen olursa 28'e zorlarız bu fiyata bu araca binilir beyler... 

egeozal1

Veloce

Km 100,000 olmasa vallahi çıtlatırdım bizimkilere.

100.000 psikolojik bir saçmalıktır. Türkiye'ye özgüdür. Örneğin, Alper'in aracı 175binde falan sanırım ama nicelerinden kat kat daha bakımlı ve performanslı maşallah.

Hakan Tosun

Ege 100 bin de o kadar çok sayılmaz ya, varsa aklında kaçırma 28'e GT ne demek ya..
jantlarına hala talibim ısrarla  :p
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

Valla bizimkilerin takıntısı ben 150,000 deki araca da binerim. 90,000 deki araca almam diyen bir ailem var. :(  maksimum 80,000 km istiyor zaten aracı buldum ben. Olursa onu istiyorum. Sürpriz olsun. :) Büyüsü kaçıyor. ;)

ozoozo

İlk içine bindiğim alfadır GT , okuldan yakın bir arkadaşımda vardı hatta takas yaptı belkide o takas yapan kişi buralarda biryerdedir :) 21 BAR 01 di sanırım benim arkadaşın plakası 147 1.9 q2 ile takas yaptı. Harika bir araçtı gerek görüntüsü gerek içi falan , kaç defa verme bu arabayı desemde 1 ayda 6 depo benzin alınca o sırada ev taşıyordu soğudu araçtan :)

Veloce

İlk içine bindiğim alfadır GT , okuldan yakın bir arkadaşımda vardı hatta takas yaptı belkide o takas yapan kişi buralarda biryerdedir :) 21 BAR 01 di sanırım benim arkadaşın plakası 147 1.9 q2 ile takas yaptı. Harika bir araçtı gerek görüntüsü gerek içi falan , kaç defa verme bu arabayı desemde 1 ayda 6 depo benzin alınca o sırada ev taşıyordu soğudu araçtan :)

21 BAR 01'i ben aldım. Araç 30.000km'deydi. Üzerinde saçma bir spor egzoz vardı, onu söküp orjinalini geri taktım. Onun dışında yarım parça boyası vardı aracın (Bertone logosunun olduğu bölümün altında kalan kısımda) durumu çok iyi fakat bir iki ufak tefek şey lazımdı. Bu aracı sadece 147 Q2'den daha kolay satabileceğim için aldım ve sonra kolayca sattım aracı. Şu an İstanbul'da. 35.000km'de ve mükemmel kondisyonda. Çok titiz bir arkadaşımız aldı aracı. Emin ellerde ve piyasadaki iyi GT'lerden birisi şu an...

Veloce

Siyah araç sözkonu olan araç 21BAR01... Diğer araçta takas ettiğimiz 147Q2 2009 du yanlış hatırlamıyorsam...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ozoozo

21 BAR 01'i ben aldım. Araç 30.000km'deydi. Üzerinde saçma bir spor egzoz vardı, onu söküp orjinalini geri taktım. Onun dışında yarım parça boyası vardı aracın (Bertone logosunun olduğu bölümün altında kalan kısımda) durumu çok iyi fakat bir iki ufak tefek şey lazımdı. Bu aracı sadece 147 Q2'den daha kolay satabileceğim için aldım ve sonra kolayca sattım aracı. Şu an İstanbul'da. 35.000km'de ve mükemmel kondisyonda. Çok titiz bir arkadaşımız aldı aracı. Emin ellerde ve piyasadaki iyi GT'lerden birisi şu an...

Allah allah vay be :) nereden nereye geldik , kaç defa dedim satma diye dinletemedim o üzerindeki egzozu benim antepten bir arkadaş ile beraber götürüp yaptırdılar , son susturucu iptali ve düz boru çektirdiler sanırım aslında tatlı bir ses çıkıyordu , arabaya ayrı bir güzeldi , plakası ayrı bir güzeldi baransel adı , laf dinletemedik gitti araba , kısmetmiş sana gelmiş oda :) Şuan 147 ye biniyor ve ondanda çok memnun hatta ben daha giuliettayı almadan önce bahar şenliklerinde binmiştim arabasına çok güzel gidiyordu ve çok tatlıydı halada severek biniyor :) ama bence bir GT tadını vermemesi gerek .

Veloce

Allah allah vay be :) nereden nereye geldik , kaç defa dedim satma diye dinletemedim o üzerindeki egzozu benim antepten bir arkadaş ile beraber götürüp yaptırdılar , son susturucu iptali ve düz boru çektirdiler sanırım aslında tatlı bir ses çıkıyordu , arabaya ayrı bir güzeldi , plakası ayrı bir güzeldi baransel adı , laf dinletemedik gitti araba , kısmetmiş sana gelmiş oda :) Şuan 147 ye biniyor ve ondanda çok memnun hatta ben daha giuliettayı almadan önce bahar şenliklerinde binmiştim arabasına çok güzel gidiyordu ve çok tatlıydı halada severek biniyor :) ama bence bir GT tadını vermemesi gerek .

İkisininde farklı keyfi var. Ben dediğim gibi sadece daha kolay satabileceğimi düşündüğüm için takasa girmiştim. Zaten bir GT daha vardı o sıralarda bende :) Tabi sen 147 Q2'yi de görüp bindiğin için bilirsin araç pırıl pırıl içi sıfır km gibi neredeyse :) Enteresan bir gidişi var ve cidden o performansa tüketim çok iyi. İki taraf içinde keyifli bir alışveriş olmuştu :) En büyük tad o düşük sarfiyat ile o performansa sahip olmak birde Q2'nin muhteşem yol tutuşu ;)

ozoozo

İkisininde farklı keyfi var. Ben dediğim gibi sadece daha kolay satabileceğimi düşündüğüm için takasa girmiştim. Zaten bir GT daha vardı o sıralarda bende :) Tabi sen 147 Q2'yi de görüp bindiğin için bilirsin araç pırıl pırıl içi sıfır km gibi neredeyse :) Enteresan bir gidişi var ve cidden o performansa tüketim çok iyi. İki taraf içinde keyifli bir alışveriş olmuştu :) En büyük tad o düşük sarfiyat ile o performansa sahip olmak birde Q2'nin muhteşem yol tutuşu ;)

Harbiden de araç tertemiz di , ilk başlarda GT verip bunu almak ne kadar mantıklı dedim , çünkü daha önce sürmemiştim ve bilmiyordum , bir çok kez bindim , 2 defada sürdükten sonra değermiş dedim, hatta şimdi senden aldığını öğrenince abi iyi bir iş olmuş dedim :)

Veloce

Harbiden de araç tertemiz di , ilk başlarda GT verip bunu almak ne kadar mantıklı dedim , çünkü daha önce sürmemiştim ve bilmiyordum , bir çok kez bindim , 2 defada sürdükten sonra değermiş dedim, hatta şimdi senden aldığını öğrenince abi iyi bir iş olmuş dedim :)

:yukari-ok: İkiside çok güzel araçlar, türlerinin temiz ve güzel örnekleri. İkisinede binen arkadaşların memnun olduklarına eminim. İki aracada benim notum tamdır.  :nazar:

brkcnn

volkan abi konuşulan fiyat hala daha geçerli mi acaba bir bilginiz var mı???