Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun Volkan, bizde arkadaşa monster bakıyoruz, ya hepsi İstanbul'da, gitmesi değilde,gidip o yolu o motorla dönmesi arkadaşımı korkutuyor.Birde en son yaşadığımız Urla deneyimi nedeniyle uzak mesafeye gidip yine hüsrana uğramaktan da korkuyoruz...Senden de artık bir hareket bekliyoruz.

Anıl hayırlısıyla kışa bıraktım hareketi bende. İnan dört gözle bekliyorum... Burda kolay kolay hüsran olacağını zannetmiyorum iyi bakılırlar bu motorlar burada zannedersem. Dönüş yolu için ise bir tıra vs. yüklenip dönemez mi acaba?

Bir tane GT var nette satılık, füme renkte 45.000km'de olan.  Sahibi ile zamanında çok konuştuğumuz için tanışmıştık, aracına bakmıştım biri için neyse... Bu arkadaş düzgün bir arkadaşa benziyor ve satılık birde monster'ı var. İsterseniz sizin için irtibata geçebilirim...

Edit: İlanlardan kalkmış monster'ı.

Lbe

Uygun zaman bulabilsem bi A2 patlatayım diyorum bende.Durumum müsait olursa bi Honda Cbr250 aldım mı benden mutlusu yok :)

Anıl

Hayırlı olsun Volkan, bizde arkadaşa monster bakıyoruz, ya hepsi İstanbul'da, gitmesi değilde,gidip o yolu o motorla dönmesi arkadaşımı korkutuyor.Birde en son yaşadığımız Urla deneyimi nedeniyle uzak mesafeye gidip yine hüsrana uğramaktan da korkuyoruz...Senden de artık bir hareket bekliyoruz.

Anıl hayırlısıyla kışa bıraktım hareketi bende. İnan dört gözle bekliyorum... Burda kolay kolay hüsran olacağını zannetmiyorum iyi bakılırlar bu motorlar burada zannedersem. Dönüş yolu için ise bir tıra vs. yüklenip dönemez mi acaba?

Bir tane GT var nette satılık, füme renkte 45.000km'de olan.  Sahibi ile zamanında çok konuştuğumuz için tanışmıştık, aracına bakmıştım biri için neyse... Bu arkadaş düzgün bir arkadaşa benziyor ve satılık birde monster'ı var. İsterseniz sizin için irtibata geçebilirim...

İlgin için teşekkürler Volkan, Ducati'den umudu kesince ve hepsi İstanbul'da olunca, arkadaşım tekrar buralardaki BMW'lere bakmaya başladı. İstanbul'dan nakliye için 800TL istediler bu arada.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

İlgin için teşekkürler Volkan, Ducati'den umudu kesince ve hepsi İstanbul'da olunca, arkadaşım tekrar buralardaki BMW'lere bakmaya başladı. İstanbul'dan nakliye için 800TL istediler bu arada.
Siz alın motoru ben biner gelirim para da istemem karın tokluğuna getiririm:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Kemal senin İstanbul işi yattı :D Bugün, arkadaşımın aklından çıkaramadığım BMW K1200S ile anlaşmış,motoru yakından incelemiştim gerçekten sıfır bir motordu,almış işte,bakalım turlara başlıyacaz artık ;)
Motorda bu;

1998 GTV V6 TB

Veloce

Kemal senin İstanbul işi yattı :D Bugün, arkadaşımın aklından çıkaramadığım BMW K1200S ile anlaşmış,motoru yakından incelemiştim gerçekten sıfır bir motordu,almış işte,bakalım turlara başlıyacaz artık ;)
Motorda bu;

Kışı bekliyorum bende 796 düşürme amacıyla  :D Mümkün de görünüyor aslında ;)

Veloce

BMW çok diri duruyorumuş gerçektende... Hayırlı uğurlu olsun arkadaşına...  :nazar: :nazar: :nazar:

fevkalbeser12

Motorda bu;
Ya Anıl yaz bitti sen turlara başlıcan. Olmaz ki kardeşim böyle. Bu arada ciddi ciddi niyetleniyorum ben senin yamahaya önümüzdeki sezon haberin olsun satma kimseye:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Kemal zaten Yamaha'nın gittiği yok,piyasa çok durgun,40 küsür kişi favorilerine eklemiş,arayanlar oluyor saçma sapan, ya arkadaş şu motora gidip bakalım diyen daha bir kişi olmadı. Motor arkadaşımda duruyordu,garajı var diye,şimdi BMW geldi bakalım ne yapacaz. Yanlız Ducati'den çok Yamaha ilgi çekiyor,gerçekten çekici ve keçi gibi motor,birde supermoto millete farklı bir tarz geliyor,hele ki bu egzoslarla apaçilerin gözdesi olmuştum :D
Volkan,BMW gerçekten sıfır gibi,nokta hata bulamadık,ilk sahibinden ve adamın garajında 5 tane daha BMW'si var,ki bu en garibanı.İyi saklamış,BMW müzesine konulsa gider durumda.Şanslı motormuş ki kırık arkadaşımın eline düştü,hiç şüphem yok bunun lastiklerini yalayarak bile parlatır :p

1998 GTV V6 TB

Anıl

Motorda bu;

Bence de bekle Volkan, ben sürekli ilanları takip ediyorum, satılan 1-2 tane oldu,diğerleri duruyor ve arada eklenenlerde oluyor. Gerçekten satacak kişi kışın uygun fiyata elden çıkarır. 796 tabi daha seksi ve biraz daha güçlü,iyi bir tercih olur.
Kemal'im bize sezon bitmez,yağmur olmasın biz hertürlü gezeriz,yağmurda çıkmıyoruz çünkü motorlar kirleniyor :p

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Kemal zaten Yamaha'nın gittiği yok,piyasa çok durgun,40 küsür kişi favorilerine eklemiş,arayanlar oluyor saçma sapan, ya arkadaş şu motora gidip bakalım diyen daha bir kişi olmadı. Motor arkadaşımda duruyordu,garajı var diye,şimdi BMW geldi bakalım ne yapacaz. Yanlız Ducati'den çok Yamaha ilgi çekiyor,gerçekten çekici ve keçi gibi motor,birde supermoto millete farklı bir tarz geliyor,hele ki bu egzoslarla apaçilerin gözdesi olmuştum :D
Volkan,BMW gerçekten sıfır gibi,nokta hata bulamadık,ilk sahibinden ve adamın garajında 5 tane daha BMW'si var,ki bu en garibanı.İyi saklamış,BMW müzesine konulsa gider durumda.Şanslı motormuş ki kırık arkadaşımın eline düştü,hiç şüphem yok bunun lastiklerini yalayarak bile parlatır :p
E getir Anıl benim garajda dursun gözüm gibi bakarım ben ona:)
                         jeremy clarkson

Veloce

Motorda bu;

Bence de bekle Volkan, ben sürekli ilanları takip ediyorum, satılan 1-2 tane oldu,diğerleri duruyor ve arada eklenenlerde oluyor. Gerçekten satacak kişi kışın uygun fiyata elden çıkarır. 796 tabi daha seksi ve biraz daha güçlü,iyi bir tercih olur.
Kemal'im bize sezon bitmez,yağmur olmasın biz hertürlü gezeriz,yağmurda çıkmıyoruz çünkü motorlar kirleniyor :p

Aynen hava kuru olsun yeter. O ekipmanla binmek kışın bence daha zevkli. Yazın üstümü başımı parçalayasım geliyordu :))

Sportivo

Şu anda netional geo HD de mega fabrikalar programında ducati var

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

emin

SBK yı,ducati'yi 4C'yi kaçırdık ama olsun.
20günlük aranın ardından tekrar motosikletime kavuşmak gibisi yok.
Okullar açılmış neyleyim, 30 dk da giyin soyun işteyim (bol trafikli 27.5 km) =).

Herkese iyi haftalar, istanbulda motor sezonu bitmemiş enzevkli kısmı başlamış herkese keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

KAKIRMAN

Durumum elverse alacağım yine bir scooter mis gibi...
The Machina List

ihsany

Emin geçenlerde Mega Fabrikalar programında Ducati fabrikasını ve Ducati Multistrada modelinin yapımını gösterdi.
Keyifle izledim ve youtube'a da atmışlar.

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

emin

iki kere izledim ama bir daha izliyim seni mi kırıcam :D
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ihsany

iki kere izledim ama bir daha izliyim seni mi kırıcam :D

Eyvallah, bizimkisi tereciye tere satmak gibi oldu  :))
Arkadaşlardan izlemeyen varsa onlar da izler belki  8)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Anıl

Seyrede seyrede İtalyancayı bile kaptık "Uno mento iki kamyon çimento" :p

1998 GTV V6 TB

ihsany

Seyrede seyrede İtalyancayı bile kaptık "Uno mento iki kamyon çimento" :p

Bu güzeldi  :))
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

KAKIRMAN

Aslında borç harç olmayacak gidip PCX alacaksın...
The Machina List

Alfadanadam

Aslında borç harç olmayacak gidip PCX alacaksın...

Pcx mi? Ne alaka kakırman, 250'den 125'e düşülür mü.

Tapatalk