Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login

Valla baskanim cok dogru soyluyosun ama pek mumkun olmuyor :(

Mesela bu bulusmada her modelden bir kirmiziyi yukari aldik. Insanlar neden bizimkisini almadin kirmizi degil bordoda var vs gibi tepkiler verdi. Hatta 147 unutmusuz iceri alirken benim gozumnden kacmis, cook sonra davet ettik.

Konvoyda is dahada degisiyor.  Arabasini gostermek isteyen insanlar elbette oluyor ve trafik akisi pek imkan vermiyor. Mekana girerken millet korna kiyametti :)

Daha buyuk ve yakin bir alan bulsa idik bu sorunda cozulurdu ama 3-4 hafta icerisinde 136 kisiye hizmet ettirmek, organize etmek yogun ve yorucu oldu tum emegi gecenler icin.

Tüm modeller ile büyükçe AR logosu yapılabilir, AlfistiTurkey için artık böyle bir şov olmalı.. En azından bazıları nasıl bir topluluğa karşı umursamamazlık yaptıklarını görebilirler.. Malumunuz gezi olaylarında polis tarafından düşürülen rc uçaktaki kamera sistemi gibi bir sistem yapılıp yukarıdan alan taraması yapılabilir, işte ozaman film değişir :)
Emeği gecen ve katılan herkese teşekkürler..

O ucaklardan var elimizde bi uyede ama mekan ah mekan :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

universeee

O ucaklardan var elimizde bi uyede ama mekan ah mekan :)
İstanbul Park seyirci otoparkları size istediğiniz o mekanı oldukça sağlam şekilde sağlayacaktır diye düşünüyorum. Tabi asfaltı çok düzgün bir yer isteriz illa derseniz o konuda yardımcı olamıyorum şu an için maalesef.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

sariertan

Olimpiyat stadının otoparkları bunu yapmaya müsait.

emin

aynen havalar soğumadan öyle bir organizasyon yapılabilir, seyyar bir yeme içme ortamı oluşturulabilir imece ile. ama bunun için maksimum 1-2 hafta var. Şu da var sırf photoshoot için pendikten kartaldan adamı olimpiyata getirmeniz zor, ucunda bir organizasyon olmayınca katılım zor.

Bir ara orda test sürüşü vardı o zaman gitmiştik 4 araç. Ha ben denk gelirse motorla gelebilirim ama başka bir plan program çıkarsa onu tercih ederim.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Sercan Keklik

Bu arada seneye yaz ki piknik icin sariyer bahcekoy tarafinda bi yer ayarlamayi planliyorum. Karsidan zahmet eden arkadaslar icin bu sefer esit ve adaletli davranmak en mantiklisi olacaktir ve alfalarimizi yanimiza alacagimiz bir mekan olup 1.5 aylik bir calisma ile 200+ olacagimiza eminim
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ar.159

Bu arada seneye yaz ki piknik icin sariyer bahcekoy tarafinda bi yer ayarlamayi planliyorum. Karsidan zahmet eden arkadaslar icin bu sefer esit ve adaletli davranmak en mantiklisi olacaktir ve alfalarimizi yanimiza alacagimiz bir mekan olup 1.5 aylik bir calisma ile 200+ olacagimiza eminim
+1 avrupa yakasında da güzel yerler var gerçi bu mekan otopark dışında gerçekten on numara seçilmişti tekrar teşekkür ederiz.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

[/quote]
bende isterim bu çalışmadan  :D harika olmuş emeğine sağlık :yukari-ok: keşeke araba çamur içinde olmasaydı da bir karede bizimkinden alsaydın halbuki gece vakti yıkatıp hızlı cila attırdım  havanın azizliğine uğradık hele siyah olunca baktımda en kirili benimki duruyordu :(
not: böyle fotoğrafım olsa sahibinden de ilanı bir 5000 tl daha eklerim :))
[/quote]
Hocam bu çalışmayı senin için de yaparız hiç sorun değil. Ancak aracın siyah olmasından dolayı bu kadar çekici görünmesi ne yazık ki mümkün olmaz :) Ama güzel bir arkaplan bulursak genel kare oldukça güzel olabilir. Bu tarz fotoğraflarda kırmızı yada işte tam böyle sarı renk çok daha avantajlı hale geçiyor.
Bu arada arabanın çamur olması fotoğraf açısından çekici olmadığı anlamına gelmiyor, yolda yapılan sürat sonucu aracın yanında oluşan fırlamış çamur desenleri güzel bile olabilir ancak aracın her tarafındaki damla damla çamur izleri çok hoş olmaz :D
Ben de o gün sabah erken kalkıp yıkattım aracı ama E5'te önümde giden Lada marka bir araç herşeyin sonu oldu :D
[/quote]
ahh o çamurlar hız çamuru olsa dediğin gibi olurdu ama sadece 60 km hızla giderken önümdeki canım gt den sıçrayan çamurdan başka bir şey değil..
bu arada yapabilirsen gerçekten çok sevinrim.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ku2

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sizlerle tekrar birarada olabilmek hakikaten güzeldi.
Marka bahane, önemli olan birarada olabilmek.

Havaalanından beni alıp tekrar bırakan Hakan Abi'me de ayrıca çok teşekkürler.

Bir sürü arkadaşla sohbet imkanım oldu. Keyifliydi.
Fırsat bulup da konuşamadığım arkadaşlarda oldu.. Artık bir dahaki sefere diyelim.
Herkese sevgilerle..

--
Selim

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

alfa38

Doğa Tosun

7-8 alfa disinda biraz vosvoslara katildik, otopark degil oto pazari gibiydik :)
Yukarida 6-7 arabanin daha cikabilecegi bosluk vardi mesela.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tayfun

En hayran olduğum fotolar içinde minik alfisti lerin oldugu fotolar.bu yaşta çocukları zehirledik :))

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tayfun

memnun oluruz. Anadoluyu avrupaya misafir etmekten onur duyarız.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

egeozal1

Serkan abi sana diğer fotoları özelden atıcam. İlk mesaja eklersin okul çıkışı gönderirim

Veloce

10 15 lik bir Garipçe buluşması mı dediniz? Bana uyar :) oralar tamamen yok olmadan önce bir gidilebilir..

ozoozo

Emeği geçen ve zaman ayırıp gelen herkesin eline ayağına sağlık , herkes bire bir tanışmak nasip olmasa da bir çok kişiyi sima olarak gördüm , herşey çok güzeldi 10 numara 5 yıldız , elinize ayağınıza sağlık.  :alfisti: Ankaradan gelenler olarak unutulsamda  >:D (iyiki unutuldum o mikrofona konuşmak baya dertti  :haydi: )

redromeo156

ellerınıze sağlık harıka bır buluşmaydı fakat ben bır saaten fazla duramadım cok yorgundum havaalanından eve gecıp hemen yanınıza geldım mükemmel bı atmosfer vardı tesekkurler
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

emin

10 15 lik bir Garipçe buluşması mı dediniz? Bana uyar :) oralar tamamen yok olmadan önce bir gidilebilir..

garipçenin alttaki restoranlar tam bir paragöz, hem de hizmet kalitesi düşük. Otopark çok ciddi bir problem tavsiye etmem. Ben motorla gittiğimde bile aşağı inmiyorum. Mezarlığın arkasında takılıyorum, sessiz sakin.

Kilyos, dalia balık var pazar kahvaltısı 30 TL idi sanırım açık büfe ordan yer ayırtılıp gidilebilir manzara harika sunum servis kaliteli, geniş bir otoparkı var erken gidilirse sıkıntı çekilmez. ama 10-11 den sonra kalabalık oluyıor.

Riva daha uygun 10-15 kişlilik buluşmalar için yolu temiz.

bu rotalar benim en az 3-5 kez motorla yaptığım rotalar arabayla 1 kez falan gitmişimdir. En çok rivadan keyif aldığımı hatırlıyorum.

EP3 typer mıydı o havaalanından gelen =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

Tadı damağımızda kaldı birşeyler yapmak lazım Garipçe bundan 6 7 yıl önce çok daha güzeldi dediklerine katılıyorum. Mekanlarda el değiştirince kötü oldu.

Avrupa yakasında olsun da her yer olabilir aslında..

alihsans

Garipçe buluşması yapılırsa ben de birinci elden sizlere destek olmaya çalışırım arkadaşlar. Garipçe Aydın Balık inanın paragöz değildir, malzeme kalitesi çok iyidir. Ha memnun kalınır kalınmaz orası kişiden kişiye değişir.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

depeche101

Okan Abi beni iş başında yakalamış :)

Hocam devamlı iş üzerindeydin yakalamak zor  olmadı hehe  :nazar: . Güzel fotolar için tebrikler teşekkürler.

@Serkan hocam önemli olan o yaştaki arabayı diri tutabilmek,  bizimki daha genç . O yaşta senin QV'nin kondüsyonunda olur inşallah.

universeee

Okan Abi beni iş başında yakalamış :)

Hocam devamlı iş üzerindeydin yakalamak zor  olmadı hehe  :nazar: . Güzel fotolar için tebrikler teşekkürler.

Orası doğru tabi, yemek sonrası kendimi biraz fotoğrafa adadım.

Bir ara senin araca uygun bir mekan bulsak da, bir ihtimal aklında bir yerler vardır, senin araç için de biraz çalışsam diyorum abi :) Belki bir tur attırırsın  :haydi:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

depeche101

Orası doğru tabi, yemek sonrası kendimi biraz fotoğrafa adadım.

Bir ara senin araca uygun bir mekan bulsak da, bir ihtimal aklında bir yerler vardır, senin araç için de biraz çalışsam diyorum abi :) Belki bir tur attırırsın  :haydi:

Ne demek , ara sıra ufak tefek buluşmalar oluyor denk getiririz kısmetse .  :yukari-ok:

nightwolf

arkadaşlar gerçekten güzel bir gündü, herkesle tanışma fırsatı bulmak mümkün değil ama, yavaş yavaş umarın artacak bu sayı. Foto larda bir harika. Organizasyonda emek veren ve özveri gösteren herkese teşekkürler.

senati

mukemmel bir gundu...Kalabalık VW toplantısının gölgesinde kalmasak daha iyi olurdu gerci=P

HAHAHAHAHAHAHAH!!!