Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
dün ben sizi ankara Konya yolunda akşam saat 8:30 da gördüm sanırım orta şeritten 70-80 gidiyordunuz.

Doğrudur çünkü tam o civarlarda girmiştim Ankaraya gölbaşı tarafından geliyordum :) baya yorgundum haliyle hiç dikkat etmedim çevreme sanırım ben sizi göremedim , görseydim mutlaka selam verirdim :)

Edit : pardon ben dün gelmedim Ankaraya cumartesi geldim :) Ankara konya yolunda 1 tane kırmızı alfa gördüm sizmiydiniz acaba ? selam verdim hatta 4 lü yakıp ama cevap alamadım :D :D

shadycome

dün ben sizi ankara Konya yolunda akşam saat 8:30 da gördüm sanırım orta şeritten 70-80 gidiyordunuz.

Doğrudur çünkü tam o civarlarda girmiştim Ankaraya gölbaşı tarafından geliyordum :) baya yorgundum haliyle hiç dikkat etmedim çevreme sanırım ben sizi göremedim , görseydim mutlaka selam verirdim :)

Edit : pardon ben dün gelmedim Ankaraya cumartesi geldim :) Ankara konya yolunda 1 tane kırmızı alfa gördüm sizmiydiniz acaba ? selam verdim hatta 4 lü yakıp ama cevap alamadım :D :D
yok beni görmemişsinizdir ben en sağ şeritden baya bir arkanızdaydım zaten ordan da opete girdim

ozoozo

Yok o zaman ben görmemişim sizi , görürsem selamımı esirgemem :)  :alfisti:

ozoozo

Sahibi buralarda mı bilmiyorum ama siyah-beyaz Beşiktaş olduk  :p

ozoozo

spacerlarımızda geldi ancak fotoda pek belli olmuyor :) arkadan baktığımda tam istediğim görüntüyü sağladım.

ozoozo

Meguiarsın cilalı şampuanını almıştım turtle wax vardı ancak onda bu görüntüyü sağlayamamıştım parlaklık olarak , aracımı nihayet İstanbul dönüşü yıkatma fırsatı buldum ve bıcı bıcı yaptırdık , kendi ürünlerimi kullanmayı söyledim orada çalışan adamın bile hoşuna gitti "ne yalan söylim bizde böyle olmuyor" dedi  :p

Sırada yapılacak işlemler bu hafta sonu "gmg garage" a uğramayı düşünüyorum ön tamponu kaplatmak için bilgi ve fiyat almayı planlıyorum ve bu ön farların içini Ankarada karartma yaptıra bileceğim bilgisi olan bir arkadaşımız,abimiz varsa çok sevinirim. Aynı şekilde ön tamponu siyah kaplatan vs var ise ne kadara mâl oldu vs bilgilerinide paylaşırsa sevinirim.  :alfisti:

Oğuz

Spacerlar hayırlı olsun Özdemir, araba da güzel parlamış.  :yukari-ok:
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Spacerlar hayırlı olsun Özdemir, araba da güzel parlamış.  :yukari-ok:

teşekkür ederim kardeşim sağolasın  :arkadasim:

ozoozo

Evet arkadaşlar çok şükür sonunda çok istediğim tablet montajını hallettim

Tableti oraya sabitlemek için aldığım aparat tam oturtamadım açıkcası , yalnız yinede tam sıkıştırabiliyorum ama ilerleyen zamanlarda bir telefon aksesuarcısına girip onun için soracağım , oda olmazsa Teknik bölümde giulietta tablet montajını için açtığım başlıktaki paylaşılan aparatı alacağım ancak video da ve resimlerde gördüğünüz gibi orjinalmiş gibi ve hiç bir şekilde hareket olmuyor yani çokta şart değil

Şimdi birde  tabletin arka plana güzel bir alfa logosu ayarladım mı , o zaman 10 numara olacak  :yukari-ok:

Baskan

Güzel günlerde kullan :) Şimdi klip derdi başlamıştır artık :))

ozoozo

Güzel günlerde kullan :) Şimdi klip derdi başlamıştır artık :))

Teşekkür ederim abi tekrar çok sağol.  :arkadasim: Valla sorma harıl harıl video indiriyorum  :D

Doğa Tosun

:nazar: çok güzel olmuş, bu olay yaygınlaşır :D

(spacer'ları da arabanın üstünde gördüm tam ayarındalar abi)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Çok güzel olmuş gerçekten. Aman arabanın içinde bırakma burası Türkiye.

ozoozo

:nazar: çok güzel olmuş, bu olay yaygınlaşır :D

(spacer'ları da arabanın üstünde gördüm tam ayarındalar abi)

eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim , bakalım ilerleyen günlerde marşpiyel ve gmg de önü kaplatmayı düşünüyorum tekrardan sağolasın.  :arkadasim:

Çok güzel olmuş gerçekten. Aman arabanın içinde bırakma burası Türkiye.

Kasko yaptırdık başkan boşamı yaptırdık  :D  :haydi: işin esprisi bir yana tabikide arabada bırakmaya gelmez  :p çok teşekkür ederim abi  :arkadasim:

Baskan

Şu logo ekranda güzelmi durur ne  :alfisti: :haydi:

ozoozo

Şu logo ekranda güzelmi durur ne  :alfisti: :haydi:

hobaa bu daha çekici duruyor abi , özellikle akşamları :)

ben şimdilik bunu yaptım ama seninkinide indireyim

Baskan

Güzel bir wallpaper ayarla, arkandaki araçta oturanlar iki koltuğun arasından kabak gibi görsün görseli :))

ozoozo

Güzel bir wallpaper ayarla, arkandaki araçta oturanlar iki koltuğun arasından kabak gibi görsün görseli :))

Şimdi harıl harıl video indiriyorum abi , bunları bitireyim zamanla hd wallpaperlar da indireceğim  :yukari-ok:

Alfadanadam

Güzel olmuş güle güle kullan.
Blue&me yok bende. Aux girişi kolay m acaba bizim teyplerde.

Tapatalk

ozoozo

Güzel olmuş güle güle kullan.
Blue&me yok bende. Aux girişi kolay m acaba bizim teyplerde.

Tapatalk

Sağolasın abi teşekkür ederim , aux bende torpidoda var , samsung bluetooth aldım 2 taraflı aux kablosu aldım videoda bahsettiğim gibi birini samsung h3000 e , diğerini torpidodaki aux girişine taktım , daha sonra tableti samsung kulaklığa bluetooth ile bağladım haliyle oda auxa bağlı olduğu için sesi dışarıya verdi. Eğer senin araçta aux yoksa Başkan o orta konsolu söküp teybin arkasından aux girişi yapmıştı ondada yine kablo vs görünmüyordu , görürse cevap verir zaten abi ona bir danış derim.

Baskan

Bizim teypler 3 marka..
Bosch, Grundig ve Blaupunk
ilk seri Blue&me'sizlerde Grundig teyp vardı, usb ve aux yoktu..
ilk seri blue&me'lerde Blaupunk teyp vardı usb girişi vardı, aux girişi yoktu..
ilk seri Boseli blue&me'lerde Bosch teyp vardı usb ve aux girişi vardı..

Sonrasında
sp paket blue&me'lere Bosch ünite koydular aux ve usb girişi aktif ettiler..
sp paketsiz blue&me'li modellere kafalarına göre bahtına ne çıkarsa Grundig veya Blaupunk koyuldu, sadece usb girişi aktif edildi..
sp paketsiz blue&me'siz modellerede aynı şekilde bahtına ne çıkarsa Grundig veya Blaupunk koyuldu ne usb nede aux girişi konuldu..

Usb girişli aux'süz ünitede ben teyp'in arkasındaki usb ses girişi kablolarını çıkarttım yerine aux kablolarını girdim. Teypten usb moduna aldığımda teyp usb ses giriş kanalını aktif ediyor, usb okuyor ancak sesi teyp'e gönderemiyor onun yerine auxten verdiğim ses teyp'e giriyor..
Bir nevi teyp'i kandırmış oluyorum..

Blueme'siz model ünite'de media tuşuna basınca nasıl tepki veriyor bilmiyorum, ona göre bakıp düşünülebilir..

Fatihob

Özdemir hayırlı olsun, güzel durmuş ;)
..

Tolga033

Hayırlı olsun,çok güzel olmuş gerçekten. :nazar:

Yiğit Doğukan

Özdemir hayırlı olsun. Kesinlikle çok şık olmuş. Aman kliplere dikkat diyorum trafikte gözünü almasın >:D

Alfadanadam

Teşekkürler bilgiler için başkan. Bir ara teybi söküp bakayım en iyisi teybin arkasında durum ne diye. :)

Tapatalk