Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfaya kısa bi ara Hondaya merhaba bölüm 2:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Kemal abi ne olursa olsun ''0'' güzel günlerde kullanman dileğimle hayırlı uğurlu olsun  :)

Bu arada araç nerdeyse 10.000 km yapmış ben daha yeni yazıyorum kusura bakma  :D
Olsun Cem geç olsun güç olmasın:) 10.000 km olmadı ama 2.000 km ye dayandık.
Sticker, kupa takası yapılır :D
Aslında sana kupayı vermemem lazım gelip Kutsal topraklardan yani Selçuktan alman gerekiyor:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Sizin yeriniz sağlam,baksana kıyamet bile size uğramıyor,gelicem kardeş baksana yağmur çamur yollar pirinç tarlasına döndü su içinde! Ben gemileri bekliyorum,öyle gelicem,tarihi güzelliklerin yanında doğal güzelliklerde çoğalıyor o zaman :-*
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

bak sen Anıl'a... doğal güzellikler diyor.. Dikkat et, oraya harabeler de çok geliyor..... :))

fevkalbeser12

Sanırım Anılın bahsettiği doğal güzeller doğu bloğundan geliyor.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Epeydir başlığımız hareketsiz kalmış. Biraz canlandırayım:) İlk olarak geçenlerde kapı eşiklerine nikelajlı led taktım çok hoşuma gitti.

Yıkama işlemi esnasında, kardeş leon ile beraber

Bunlar da sanatsal çalışmalar:)

Bu golfde evin önündeydi hoşuma gitti çektik beraber:)

Bunun dışında arabaya yaptıklarım
Cam filmi yapıldı.
İç aydınlatmalar tamamiyle beyaz led ampüllerle değiştirildi.
Arka farların bi kısmı folyo ile kaplandı.
Cam vizörleri takıldı.
Bundan sonra istediklerim arasında pedal seti var, daha uygun gözüme çarpan birşey bulamadım e-bayde. Birde geçtiğimiz perşembe günü 10.000 km bakımı yapıldı. 366 lira tuttu pek de ekonomik sayılmaz aslında 10.000 bakımı olarak. Dikkatimi çeken bu bakımın içinde güzel devletimiz bizden 3,25 tl atık yağ bedeli alıyor. Artık nerden ne alacakları şaşırdılar.

jeremy clarkson

ozoozo

O kapı çıtası ledler nasıl monte ediliyor acaba , herhangi bir zorluğu varmı , sahibinden de görmüştüm bende merak ettim ancak cesaret edemedim :) maşallah  :nazar:

fevkalbeser12

Onu 10.000 bakımında servise taktırdım çingenlik yapıp malzemeyi You are not allowed to view links. Register or Login dan aldım servise ücretsiz taktırttım. Pek zor birşey olduğunu sanmıyorum. Kimisi var pilli olarak direk yapıştırıyorsun, kapıyla arasında direk manyetik alan mantığıyla çalışıyor.
                         jeremy clarkson

ozoozo

Onu 10.000 bakımında servise taktırdım çingenlik yapıp malzemeyi You are not allowed to view links. Register or Login dan aldım servise ücretsiz taktırttım. Pek zor birşey olduğunu sanmıyorum. Kimisi var pilli olarak direk yapıştırıyorsun, kapıyla arasında direk manyetik alan mantığıyla çalışıyor.

Bende kapı altı logoları o şekilde serviste yaptırmıştım aradan çıkartmıştım :) inşallah o pilli veya manyetik alan mantığıyla çalışanlardan bulursam direk almayı düşünüyorum , çok şık durmuş.  :nazar:

zephry

Kemal fotolar ve civic çok güzel maşallah. :nazar: 
10k km bakım ücretleri yetkili servislerde her markanın üç aşağı beş yukarı You are not allowed to view links. Register or Login suyu, karter tapasının pulu, sprey vs vs şişiriyorlar:)

Tolga033

Maşallah.
Civic yazan ledler çok güzel olmuş.

asklepios

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Anıl

Maşallah Kemal kardeşim,güzel olmuş. Bu arada Seat ile yine köpük kardeşliği yapmışsınız :D

1998 GTV V6 TB

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

asklepios

Maşallah Kemal kardeşim,güzel olmuş. Bu arada Seat ile yine köpük kardeşliği yapmışsınız :D

ne kardeşliği yahu, bu bildiğin köpük fantezisi  :-*

fevkalbeser12

ne kardeşliği yahu, bu bildiğin köpük fantezisi  :-*
Sen bi gel Ali sen seninkini daha fazla köpüklüycem:)
                         jeremy clarkson

Anıl

Geçenlerde bir fotoğraf vardı, yine ikisi köpük içinde o da yetmemiş,cadde de kar yağmış gibi köpük, var bir fantezi ama çözemedim. Fotoğrafta Kemal'de varmış ama köpüklerin içinde kalmış, bulana ödül var :p

1998 GTV V6 TB

awanger33

fevkalbeser12

Geçenlerde bir fotoğraf vardı, yine ikisi köpük içinde o da yetmemiş,cadde de kar yağmış gibi köpük, var bir fantezi ama çözemedim. Fotoğrafta Kemal'de varmış ama köpüklerin içinde kalmış, bulana ödül var :p
Ben daha yeni köpükten arınmıştım o yüzden gecenin karanlığında belli olmuyorum:)
                         jeremy clarkson

Alper

Calibra

Maşallah :)

Arka farların önceki ve sonraki halini burada da paylaşsanız güzel olur sanki :)
Bu arada bir de şu plakalıkları atsanız?
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

fevkalbeser12

Birde aliminyum pedal seti aldım hoşuma gitti epey.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

jeremy clarkson

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

evrenalpar

206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

fevkalbeser12

10 numara olmuş... Maşallah :nazar:
Teşekkürler İlhan hocam.
Çok güzel, benimkinin aynısı  :arkadasim:
Evren Abi zaten senin izinden gidiyorum:)
                         jeremy clarkson