Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

6 Ekim (Pazar) 14:00 Ankara Alfisti Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

erkay biz araçları herhangi bir yere dizelim, siz atakuleye çıkıp dürbünle bizim olduğumuz yere bakın.. nasıl fikir?  :rock:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

Konu fena sarpasarmış.. :) Erkay daha ilk baştan bu kadar romantizmle gidersen hayat boyu beklenir haberin ola :) Seninle evleniyorum de bitir olayı.. En azından Türk erkeğinin evliliğin en geç 2.senesinden sonraki odunluk mertebesine hemen geçmiş olur, kısa yoldan bölüm atlamış olursun  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
Belki yabanci bir ev hani birseylerin olacagi dusuncesini akla getirebilir oda isin esprisini bozabilir :) yoksa ev en kral biyerden guzel dekore edilip cok guzel ortam saglana bilir ama dedigim gibi anlasilabilir :) secim sizin hocam yalniz acele etmekte fayda var gunler geciyor :)

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 4

Düşüncen için teşekkürler. Zaman geçiyor dedin iyice sıkıntı bastı. :)
Erdem Abi Standart Türk erkeği gayet romantiktir. :)
Ayrıca listede yoksun sanki.
Çukurambar'da bir parkta falan mı otursak diyorum.
Biz otururken tesadüfen alfalar gelse...

ismet

erdem abi erkay'ın içindeki romatizm canavarı henüz uyanmadı bile, o bi uyansa don juan filan mezarında ters döner yeminle  :haydi:

ismet

Düşüncen için teşekkürler. Zaman geçiyor dedin iyice sıkıntı bastı. :)
Erdem Abi Standart Türk erkeği gayet romantiktir. :)
Çukurambar'da bir parkta falan mı otursak diyorum.
Biz otururken tesadüfen alfalar gelse...

bu bahsettiğin park oturulabilecek bir yer değil erkay. hem camii inşaası devam ediyor, hem yol çalışması filan oluyor. ayrıca o gün kar geliyormuş, dışarda oturmak totolara zarar verebilir, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Erkay KAHYA

Buluşma yerine yakın. Yukarıdan araçları izleyebileceğimiz bir yer bilen var mı?

blackgear

Yukarıdan izletemiyorsak, aşağıdan izletiriz ;)

Türk Yıldızlarında tanıdık var Erkayım, senin için ayarlayacak bişiler ;) Arkadaş dedi ki, "benimle evlenir misin?" yazamayız ama, en azından bi kalp çizer, içinden bir ok geçiririz ;) :D  :haydi:

ismet

Türk Yıldızlarında tanıdık var Erkayım, senin için ayarlayacak bişiler ;) Arkadaş dedi ki, "benimle evlenir misin?" yazamayız ama, en azından bi kalp çizer, içinden bir ok geçiririz ;) :D  :haydi:

oku sen atacaksan tamamdır kadirim  :haydi:

Erkay KAHYA

Düşenin dostu olmazmış lafı böyle oluyormuş.  :'(
Organizasyonların adamı dedik bağrımıza bastık :) ne oldu.
Kafes'te buluşalım olsun bitsin :)

blackgear

Ahhahaha :D Erkayım, canımsın, sen ne istersen yapmaya hazırım, amma, bu konuda ben de Erdem abi ile hemfikirim be dostum. Hayır, işin kötüsü böyle yaparak çitayı da yükseltiyorsunuz. Yapmayın böyle, yapmayın böyle... :p :D

ismet

beylere katılıyorum, çıtayı yükseltme boş yere.. ben mesela hanıma yaptırmıştım evlenme teklifini  :rock:

Erkay KAHYA

Ahhahaha :D Erkayım, canımsın, sen ne istersen yapmaya hazırım, amma, bu konuda ben de Erdem abi ile hemfikirim be dostum. Hayır, işin kötüsü böyle yaparak çitayı da yükseltiyorsunuz. Yapmayın böyle, yapmayın böyle... :p :D

Beyler ok yaydan çıktı bi kere.
Yapalım bişeyler. :)
Hayatta ondan daha fazla değer vereceğim birşey olmadığına göre herşeyi hakettiğini düşünüyorum. :)

Bi güncel diyelim yok mu arttıran. :)
Araçlarımız;
1+Erkay KAHYA, Bordo (Pilotaj: İsmet bahadır :) )
2+Qadesh (Serbay Dönmez) Mavi
3+Gouki, Kırmızı
4+blackgear, Siyah
5+alihsans, Kırmızı
6+alfadanadam, Gri
7+Doga Tosun, Siyah
8+Hakan Tosun, Sarı
9+kutay, Kırmızı
10+Antihero, Kırmızı
11+Uğur Şahin, Bordo
12+Özdemir Bilgin, Beyaz
13+tfnsmsk, Gri

ismet

Erkay minimum komplikasyon açısından bence 8 araçla bitir bu işi. Çok araç karmaşıklığı arttırır. En basitinden park bile sorun. Bir de ısrarla o gün kar bekleniyormuş dememe rağmen sallamıyorsun ya helal olsun  :)

blackgear

İsmet' e de katılıyorum :D Ben de herkese katılıyorum, ne kadar uyumlu biriymişim aslında  :haydi:

Şaka bir yana, bana kalırsa da 8 araçla bitsin bu iş, hatta sen yedek de bulundur senin arabada. Olur da biri gelmez, gelemez falan; "BENİMLE LENİR MİSİN?" gibi bir şey çıkar ortaya.

Bu arada özel istekte bulunma şansım varsa, soru işaretini ben alabilir miyim? :sevimlikedicikyuzu:  :haydi:

erdem1904

beylere katılıyorum, çıtayı yükseltme boş yere.. ben mesela hanıma yaptırmıştım evlenme teklifini  :rock:

Ben direk bahsettiğim odunluğu yapıp seninle evleneceğim demiştim :) Sırf bu sebepten tescilli odunluğum bakidir :)

Erkay adımı yazacağım yazmasına da daha yere mekana karar veremediniz ki kardeşim uyar mı uymaz mı anlayalım :) Evli ve çocuklu olunca hafta sonunu kafana göre planlayamıyorsun. Bu bile tekrar düşünmek için bir sebep :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Erkay pazar kar mar yokmuş yaw, parçalı bulutluymuş... Kafana göre bir yer seç artık :)

Bence olayı basite indirgemekte fayda var, çok karmaşık şeye gerek de yok. Şöyle yap derim: Araçların tepesine değil de ön camlarına yapıştır, yüksekten bakmana gerek kalmayacağı için de mekan aramak zorunda kalmazsın.

erdem1904

Bakın olaya noktayı koyayım... Kafesteki buluşmaya kız arkadaşınıda getir. Kafesin arka otopark acaip müsait. Oraya araçların hepsi foto modunda geri geri ve düzenli park etsinler.. Yazıları arabanın bagajına koy. Bir ara anahtarı ekürine (İsmet) ver. İçimizden 4-5 kişi de ona eşlik etsin.
Bagajdan yazıları çıkarıp arabaların camlarına yapıştıralım. Daha sonra herkes masadayken arabada senin için bir şey var diyerekten sevgilini otoparka götür ve sürpriz ;) Kadir de o anı fotoğraflasın...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Bakın olaya noktayı koyayım... Kafesteki buluşmaya kız arkadaşınıda getir. Kafesin arka otopark acaip müsait. Oraya araçların hepsi foto modunda geri geri ve düzenli park etsinler.. Yazıları arabanın bagajına koy. Bir ara anahtarı ekürine (İsmet) ver. İçimizden 4-5 kişi de ona eşlik etsin.
Bagajdan yazıları çıkarıp arabaların camlarına yapıştıralım. Daha sonra herkes masadayken arabada senin için bir şey var diyerekten sevgilini otoparka götür ve sürpriz ;)

bire bir aklımda olan şey  :yukari-ok:

hem ne demiş da vinci: simplicity is the ultimate sophistication.!

ayrıca bu durumda buluşma eşli olacak ve evliler daha rahat izin koparabilecektir  :haydi:

Qadesh

Arkadaşlar bence erkay'ın aklında ne varsa ona göre hareket edelim. Adam romantik olmak istiyosa romantik olsun ne var bunda. Şahsen bende atakule'nin tepesinde gecenin bir yarısı evlenme teklif etmiştim eşime. Romantizmden zarar gelmez korkmayın o kadar :D  :haydi: Hatta ben erkay evlenme teklif ettikten sonra ve kabul edince arabalardan uçan balonlar uçurmayı, bizim hanımlar vasıtasıyla müstakbel eşine gül yaprakları atmayı bile düşündüm. Hatta aşağıdan kabul et, kabul et diye bağırmayı. Ama bakıyorum ki işi güzelleştirmekten ziyade basitleştirme derdinde herkes :D Erkay kardeşim eğer bu aralar kesin evlenme teklif etmen gerekmezse bence iyice planlayana kadar bekleyelim :)
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

ismet

Qadesh

iş yerinden arkadaş  :-[ ne ara girdi oraya anlamadım :D

ismet

Arkadaşlar bence erkay'ın aklında ne varsa ona göre hareket edelim. Adam romantik olmak istiyosa romantik olsun ne var bunda. Şahsen bende atakule'nin tepesinde gecenin bir yarısı evlenme teklif etmiştim eşime. Romantizmden zarar gelmez korkmayın o kadar :D  :haydi: Hatta ben erkay evlenme teklif ettikten sonra ve kabul edince arabalardan uçan balonlar uçurmayı, bizim hanımlar vasıtasıyla müstakbel eşine gül yaprakları atmayı bile düşündüm. Hatta aşağıdan kabul et, kabul et diye bağırmayı. Ama bakıyorum ki işi güzelleştirmekten ziyade basitleştirme derdinde herkes :D Erhan kardeşim eğer bu aralar kesin evlenme teklif etmen gerekmezse bence iyice planlayana kadar bekleyelim :)

valla kend bilir aslına bakarsan. bayram tatilinde sözleneceği için vakit kısıtlı. dediklerin de hoş ayrıntılar. kafes'te buluşursak balonları uçururuz o kolay iş. gül yaprağı ise bayanlara kalmış, erkay temin ederse o da atılır.

aslında senin söylediğin de basit şeyler ki zaten basit de olmalı. abartı şey yapay oluyor kaldı ki kontrolü de zor oluyor. en basitinden, harfleri tek tek yazmak istese soru işareti (kadirim seni unutmadım) ile birlikte 20 araç yapar ki hem araç temini hem de park yeri sorun olur. demek istediğim az olsun ama öz olsun hem de kontrol bizde olsun  :arkadasim:

Erkay KAHYA

Pazar günü 14:00 de buluşma var. Organizasyonu 15:00 - 15:30 civarı yapalım diye düşünüyorum.

Uçan balonu düşündüm. skywindowlu stilosu olan ark var onun aracın içini doldurmayı düşünüyordum.
Ama çok yüksek olmayan, (Atakule kadar) araçları rahat park edebileceğimiz, skywindow dan balonları uçuracağımız bir mekan hala bulamadım.

ismet

erkay bu resim on numara işte. yazıların kaputta değil camda olduğunu düşün. arka otopark da müsait, 8 araç yan yana rahat rahat park eder. gelir oturursunuz, biz çoktan sistemi hazırlamış oluruz. senin araca bile ihtiyaç yok. araçlara balonları doldururuz filan. sen bir bahaneyle yengeyi getirirsin, yenge görünce şok olur zaten.

sonra diz çöker yüzükle evlenme teklif edersin. yenge kabul edince de bizler balonları uçururuz. arkadan gelen bayanlar da üstünüze gül yaprağı atar, olur biter.

bu kadar kafana takacak bir şey yok ama karar senin tabii. ayrıca bu yüksekten bakma takıntını da anlamadım gitti :)

Qadesh

Aslında konuştuklarımız yapılamayacak derecede zor değil. Araçlar da bi şekilde bulunur. Eksik kalanların da illa alfa olması gerekmeyebilir. En önemlisi bunları rahatça yapabileceğimiz biraz yüksekte olan bir mekan bulmak. Her şeyden önce bence mekan araştırması yapılmalı. Eryaman da yeni bir cafe açıldı Camel Cafe :) otoparkı filan var ve biraz yüksekte kalıyor :) Bide 1453 diye bir yer açıldı aynı özelliklere sahip. Değerlendirilebilir.
Mesai bitti evden devam :)