Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sariertan

LPG fiyatıda çok artmışdı arkadaş. Ondada bir indirim olsaymış iyi olurmuş =))

A.S.GÜMÜŞ

Benzin fiyatlarında bir indirim daha
24 Eylül 2013

Benzin fiyatları, petrolde yaşanan gerilemeye paralel olarak son 20 gün içinde üçüncü kez indirildi. Sektör yetkilileri, benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere litrede 8-9 kuruş indirim yapılacağını bildirdi.

Benzin fiyatlarına Ağustos ayı sonunda Suriye gerilimi nedeniyle yükselen petrol fiyatları ve içeride de kur artışı nedeniyle 14 kuruş zam yapılmış ve benzin rekor kırmıştı. Ancak benzinde önce 3 Eylül, sonra 13 Eylül şimdi de bugün olmak üzere son 20 günde toplam 33 kuruş indirim yapılmış oldu.

Böylece benzin fiyatı zamdan önceki seviyesinin de altına indi.

Yeni tarife ile İstanbul'da 97 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 4.82 TL'ye, 95 oktanın da 4.75 TL'ye inmesi bekleniyor.

07 DH 800

wolkanku

hülooooğ sevinsin g.t kılları. ekonomi iyiye gidiyo iyiye.. hııaaamna >:(
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

engin uzun

You are not allowed to view links. Register or Login
hülooooğ sevinsin g.t kılları. ekonomi iyiye gidiyo iyiye.. hııaaamna >:(
Aksam aksam güldürdün beni..:)
Dogru söze ne denir..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

misket

Dün akşam Antalya Konyaaltı BP: 4.77
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

alfa38

Lpg de inse iyi olacak.

Anıl

Nasıl olsa benzin alan kalmadı diyorlar,ucuzlatıyorlar herhalde :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Cuore Sportivo

bence kontak kapatmalıyız olabildiğince. benzin hala fahiş fiyatlara satılıyor.

Cuore Sportivo

zıplamaya başladılar...şaşırdık mı? tabiki hayır :)

11 krş zam geldi !

alfa38

Hayırlı olsun.  Lpg yede bekliyoruz.  Geç kaldı.

erim

1 hafta arabaya binmeyelim toplu taşıma kullanalım ama buseferde ona zam yaparlar mazallah  >:(

Alper

Nolur bilmez depoyu fulledim yine
Bakarsınız bu günleri çok ararız.

Anıl

İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Oğuz

LPG'ye 11 kuruş indirim.

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Sercan Keklik

bu arada Shell Nitro yu aşırı derecede öneriyorum dizeli olana.. aynı para euro diel ile 4.46
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ozoozo

Ne gibi avantajlari var nitronun ? Bizim burda sadece shell var ben aksini soylemedikce nitro koyuyorlar , ama pek farkini goremedim

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 4

Lbe

Ne gibi avantajlari var nitronun ? Bizim burda sadece shell var ben aksini soylemedikce nitro koyuyorlar , ama pek farkini goremedim

Bilkente çıkarken soldaki Shell bana zamanında GTL koyuyordu, bariz performans farkı oluyordu acaba nitro da aynı şekilde midir?

ozoozo

Bilkente çıkarken soldaki Shell bana zamanında GTL koyuyordu, bariz performans farkı oluyordu acaba nitro da aynı şekilde midir?

aynen bizde mecbur oradan alıyoruz , başka yer yok en yakın yer eskişehir yolunun karşı şeriti kafesin,damla petrolun olduğu yer :) valla ne bilim hiç fark etmedim ben , belkide sorun bendedir  :D

hi_cazz

Nitro bence de fark ettiriyor. Hem daha performanslı, hemde biraz daha az yakıyorum.

Sercan Keklik

nitro shellin geliştirdigi bir teknoloji sözde. İçinde ne var ne yok araştırmadım açıkcası fakat BMW 320 d sahibi bir arkadaşım var ve haftada 2000 km yakın yol yapıyor. Tavsiyesi üzerine GTL almadım. Abartıyor diye düşündüm. Ardından GTL i kaldırdılar Nitro getirdiler. Telefon açtı hemen abi şaşırdım öyle oldu böyle oldu diye..

Onun aracında koyar koymaz ara hızlanmalar, Gaz tepkisi değişmiş. Bende fazlasıyla merak ederek MiTo ya doldurdum.

Mito şu an 200 km yaptı o mazotla fakat farklar;

Gaz tepkisi değişmedi. Çünkü DNA da cok fazlası ile degişim gördügü için veya ben hissetmiyorum.

Ara hızlanmalar oldukça değişti. Artık frenaj resmen yetmiyor desem abartı olmaz.

Tüketim 0,5 litre düştü (200 km de) Depo bitirmeden bu konuda net bişey yazmıyım ama tahminim -1 Litre.

Ve araç daha sessiz çalışıyor özellikle sabah ilk çalışmalarda.

Şimdi birde benzin için Nitro gelmiş biraazdan doldurucam spider a :) bakalım nolucak
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

nitro shellin geliştirdigi bir teknoloji sözde. İçinde ne var ne yok araştırmadım açıkcası fakat BMW 320 d sahibi bir arkadaşım var ve haftada 2000 km yakın yol yapıyor. Tavsiyesi üzerine GTL almadım. Abartıyor diye düşündüm. Ardından GTL i kaldırdılar Nitro getirdiler. Telefon açtı hemen abi şaşırdım öyle oldu böyle oldu diye..

Onun aracında koyar koymaz ara hızlanmalar, Gaz tepkisi değişmiş. Bende fazlasıyla merak ederek MiTo ya doldurdum.

Mito şu an 200 km yaptı o mazotla fakat farklar;

Gaz tepkisi değişmedi. Çünkü DNA da cok fazlası ile degişim gördügü için veya ben hissetmiyorum.

Ara hızlanmalar oldukça değişti. Artık frenaj resmen yetmiyor desem abartı olmaz.

Tüketim 0,5 litre düştü (200 km de) Depo bitirmeden bu konuda net bişey yazmıyım ama tahminim -1 Litre.

Ve araç daha sessiz çalışıyor özellikle sabah ilk çalışmalarda.

Şimdi birde benzin için Nitro gelmiş biraazdan doldurucam spider a :) bakalım nolucak

Spider a doldurdum. 50 km yakın yol yaptım. Henüz bir bildirim için erken fakat Araçta tepkimeler farklılaştı. Pozitif yönde. Bir uzun yol vs yapıp yazmam daha net olucak. Normal 95 oktanla arasında 0.8 kuruş fark var. Fakat şu an için deger gibi gözüküyor ki..! Ben hiç 97 oktan koymazdım JTS e gerek yoktu. Düzgün bir  benzin alındıktan sonra. 97 ve 95 farkını anlasılmıyor du cünkü. Mazot için mantıklı çünkü aynı para euro dizel ile. Fakat JTS de tepkiler güzelleşirse dahada 0.8 kuruşun lafını kimsenin yapıcagını zannetmiyorum.

Biraz kullanıp (Tahmini 2 hafta da anca biter depo) yorumlarımı belirtirim.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ozoozo

Allah allah birazdan dışarı çıkacağım aslında yakıtım var ama olsun yine bir 100 lük daha alayım bu sefer hem yakıt tüketimine hemde gaz tepkimesine bakacağım :) gerçi olsada olmasada el mahkum sadece shell olduğu için alıyoruz :)

Oğuz

Ben de araçla birlikte Opet kart verdiler diye hep Opet alıyordum,bu kadar fark varsa Shell'i deneyebilirim.

ozoozo

Ben de araçla birlikte Opet kart verdiler diye hep Opet alıyordum,bu kadar fark varsa Shell'i deneyebilirim.

o kartla beraber kardeşim eğer yakıttan dolayı aracınıza zarar gelirse opet karşılıyormuş diye söylemişlerdi.

Oğuz

o kartla beraber kardeşim eğer yakıttan dolayı aracınıza zarar gelirse opet karşılıyormuş diye söylemişlerdi.

Evet o yuzden Opet'ten aliyordum,fakat dediginiz gibi yakit ve performansa etkiliyse Nitro'ya gecerim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login