Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

6 Ekim (Pazar) 14:00 Ankara Alfisti Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Qadesh

Guzel bir organizasyon oldu  :haydi: ilk bulusmaya da boyle anlamli bir olayda dahil olmam daha bi guzellestirdi :rock: Erkay Allah devamini da gostersin insallah bir dugun konvoyuda yapalim :alfisti:
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

ugursahin90

Abi müthişti hepinizle tanıştığıma memnun oldum süper bir buluşma oldu Erkay abi yeniden hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tfnsmsk

Erkay, tekrar hayırlı olsun. Birbirinize çok yakıştınız.. Allah her daim mesut etsin,
Buluşma ve aktivite harikulade idi.
Tabiri caizse kız istedik, kabul gördük, sevindik,
Bu vesile.. eski dostları gördük, anıların tozlarını aldık, yeni dostluklar kazandık..
Daha ne olsun ki..
Herkese teşekkürler
:alfisti:
sportif ruh.

alihsans

Hepimizin ayağına sağlık.  Allah tamamına erdirsin Erkay.  :nazar: En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

dragut

Allah bir yastıkta kocatsın. Büyük sürprize yakından tanıklık yapmak isterdim :) Her yönüyle süper olmuş. Bence en farklı organizasyonlardan biri olmaya aday.

:nazar:
"Alfa sevgisi"

tolga_ozhan

Mutluluklar dilerim.
Organizasyon ve fikir güzel olmuş.

alfa38

Yine You are not allowed to view links. Register or Login yine mükemmel bir organizasyon, yaratıcı evlilik teklifi süper olmuş.  Allah bir yastıkta kocatsin.

Erkay KAHYA

Selamlar,
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sayenizde mükemmel organizasyon oldu.
Resimleri bekliyorum. :)
Gördüğüm kadarıyla bütün mahalle Alfa doluydu. Bu nasıl bir tesadüftür.
Olay nedeniyle heyecanımdan dolayı kusurum olduysa affola.
Bundan sonraki organizasyonlara acemiliğimizi atmış olarak hazırız.
Hepinize teşekkürler.
Sağolun.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Alfadanadam

Benim için de gayet "ilginç" bir Ankara toplantısı oldu. Hep söylerim, buluşmak çok güzel şey be :)

Tapatalk

reelnumber

Çok güzel bir organizasyondu. Müstakbel genç çiftlere şimdiden mutluluklar dilerim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Fatihob

Güzel organizsyon olmuş. Hayırlı olsun Erkay ;)
..

Doğa Tosun

Erkay Abi, tekrar hayırlı olsun.  :nazar:
muhteşem bir organizasyondu, bence alfistiturkey'in gelmiş geçmiş en marjinal olayıydı :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Evlenme teklifi çok güzel olmuş. :) Allah tamamına erdirsin.

Erkay KAHYA

tolga_033, Doğa Tosun, Fatihob, reelnumber, Alfadanadam, antihero, alfa38, tolga_ozhan, dragut, alihsans, tfnsmsk, Oğuz, ugursahin90, Qadesh, h.t, ozoozo, blackgear, halukguder, L3v1@th@n, Gouki, Kutay.... ve isteyip de bulunamayan herkese TEŞEKKÜR EDERİM.
Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan, soğuğa aldırmadan bekleyen ekibe ve eşlerine ayrıca TEŞEKKÜR EDERİM.
Yoldan geçerken korna ile eşlik edenlere ve "Kimliği belirsiz bayanlar, OOHHAAA hepsi Alfa adamlara bak", "Ortaçağ bayı, Amerika mı la bura" yorumlarına da teşekkür ederim. :)
Kısacası renkli bir buluşma oldu. (Bütün Alfalar çekici yardımı olmadan oraya kadar geldi ya.)

Kutay; LE yakışmış sana bence sökme. :)
Blackgear; Sün üşüyünce İzmir'e kaçmışsın ama kurtuluş yok gdrive dan resimleri bekliyorum.
Gelen resimleri derleyip buradan paylaşım yaparım.

agucba

Tebrik ederim, çok güzel bir "organizasyon" olmuş...  :)  :arkadasim:  :haydi:

///////////////

ismet

mutluluklar dilerim erkay  :nazar:

ankara adına yakışır bir buluşma gerçekleştirdi, şahsen herkese tek tek teşekkür ederim  :alfisti:

not: fotoları bekliyoruz arkadaşlar
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

Erkay'ım tebrikler ;) Allah tamamına erdirsin  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alihsans

Fotoğraflardan çok videoları merak ediyorum. Dün sormayı unuttum, gizli çekim yapılabildi mi?
Elinizdeki tüm videoları bekliyoruz arkadaşlar.  :serefe:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Qadesh

You are not allowed to view links. Register or Login

Yoldan geçerken korna ile eşlik edenlere ve "Kimliği belirsiz bayanlar, OOHHAAA hepsi Alfa adamlara bak", "Ortaçağ bayı, Amerika mı la bura" yorumlarına da teşekkür ederim. :)

+1  :yukari-ok: :haydi: :alfisti:
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

147BLACK

ilk başta, genç çiftimize mutluluklar diliyorum.
bir ara kamera bendeydi ve komik anonslarla olay anlarını çektim. ayrıca kendi telefonumdan da foto çektim.
onları da paylaşacağım.
bülent abinin gelmesi sürpriz oldu. 2.0'a sadece dış yıkama yaptırmış olmam ve içini öyle "leş vaziyette" görmesi iyi olmadı. ,-)

bu arada şu fotoda "ismet ne yapıyor acaba?" diye merak ettim de.
cevap bir arkadaştan geldi. araçları kapladığımız folyoların tadına bakıyormuş o sıra. kötü yakalanmış. :-) ilahi ismet. seyir kafede yerdik birşeyler. :-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Gouki

Bendeki fotoğraflar da bunlar. Bu sefer nedense değil fotoğraf çekmeye sohbet etmeye bile fırsat bulamadım :( Emeği geçen, katılan herkese çok teşekkürler.

dragut

ilk başta, genç çiftimize mutluluklar diliyorum.
bir ara kamera bendeydi ve komik anonslarla olay anlarını çektim. ayrıca kendi telefonumdan da foto çektim.
onları da paylaşacağım.
bülent abinin gelmesi sürpriz oldu. 2.0'a sadece dış yıkama yaptırmış olmam ve içini öyle "leş vaziyette" görmesi iyi olmadı. ,-)

bu arada şu fotoda "ismet ne yapıyor acaba?" diye merak ettim de.
cevap bir arkadaştan geldi. araçları kapladığımız folyoların tadına bakıyormuş o sıra. kötü yakalanmış. :-) ilahi ismet. seyir kafede yerdik birşeyler. :-)

Abim sanki benzin istasyonlarındaki pompacılar gibi camları ıslatıp çek-çek ile temizliyor :)
"Alfa sevgisi"

TRSemih

bol aksiyonlu bir buluşma olmuş. ayaklarınıza sağlık.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)