Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cany

Dün 156'ım ile 2. günümdü, Saat 17:00 civarlarında Haliç köprüsü Topkapı istikametinde 34 KK Plakalı Kırmızı Giulietta'dan ilk selamı aldım.. Edirnekapı ayrımına dek beraberce gittik..
Güzel duygu.. Selamınıza karşılık almasanız da verin.. Kendinizi iyi hissediyor insan..

Tekerinize taş değmesin, mutlu günler.
(Bu arada buda ilk yazım/mesajım güzel fotolar çekeyim, ben geldim bölümüne ekleyeceğim)

lamav4

You are not allowed to view links. Register or Login
34 UD 6577 plakalı üstünde şeritler olan siyah Giulietta burdaydı sanıyorum, tekrardan selamlar.  :)

Merhaba adas :) nerede karsilastik acaba selamlastik mi :) ?
1.4 170hp - 34UD6577

Hakan Tosun

@mustuaaa; sesini duyursaydın abi bi kickdown'ına bakar :)
@master; abi 2-3 hafta önce bostanlı'daydım 3 gün kadar, vilayetler evinin karşısında beyaz bi Giu günlerce hareket etmedi.. Ama bostanlı gerçekten iyi, valeler 911 lerle dolanıyordu :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Oğuz

34 UD 6577 plakalı üstünde şeritler olan siyah Giulietta burdaydı sanıyorum, tekrardan selamlar.  :)

Caddebostan Migros'a dogru giderken yakaladim, solunuza gectim. Araci bayagi bir izledim, sonra siz kornaya bastiniz ben de karsilik verdim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

lamav4

Caddebostan Migros'a dogru giderken yakaladim, solunuza gectim. Araci bayagi bir izledim, sonra siz kornaya bastiniz ben de karsilik verdim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

tamamdır hatırladım şimdi slmlr :)
1.4 170hp - 34UD6577

ALFAŞK

06 RUP 86 plakalı şahane siyah 164'ün sahibi buralarda mı ?
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

sule001

İstanbul da Mavi başka Mito var mı? Ben göremedim de.
Tek tabanca dolanıyorum mavi Mito gördüğünüzde selam çakın yanıtsız kalmaz merak etmeyin:))

ar.159

Bugün saat 15 te uşak Denizli yolunda plakasını göremediğim siyah bir 159 a selam verdim karşılığını da fazlasıyla aldım buralardaysa tekrardan selam olsun.
İnsan mutlu oluyor be
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Mustuaaa

@mustuaaa; sesini duyursaydın abi bi kickdown'ına bakar :)
@master; abi 2-3 hafta önce bostanlı'daydım 3 gün kadar, vilayetler evinin karşısında beyaz bi Giu günlerce hareket etmedi.. Ama bostanlı gerçekten iyi, valeler 911 lerle dolanıyordu :)
daha yeni geldim ankaraya .. yarın bi çıkaracağım.. olur da denkleşirsek mutlaka sesle haber vericem :D
well.. it goes like brrr

shadycome

geçen pazar günü yenimahalle suadiye civarında 06 DB plakalı olan 159'a selam verdim ama karşılık alamadım.Sürücüsüde bayandı.

teflontawa

Az once kirmizi bir mitoyla selamlastik.
34 ka ....gibi biseydi
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

shadycome

06 kvj 58 önde plaka yok gerçi ama kırmızı 147 görürseniz selamlarınızı esirgemeyin lütfen :)
Kesinlikle karşılıgını alırsınız hatta iner muhabbet bile ederim..

shadycome

ha bu arada geçen cumartesi akşamı bestekar sokagın başından sonuna kadar kırmızı 147 ile arka arkaya gittik sahibi şayet burdaysa selamlar..

ar.159

kimse kusuruma bakması ama giulletta lara dahada selam vermeyeceğim hiç birinden daha karşılık alamadım nerdeyse hayırdır birader diye çıkışacaklar
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

alihsans

kimse kusuruma bakması ama giulletta lara dahada selam vermeyeceğim hiç birinden daha karşılık alamadım nerdeyse hayırdır birader diye çıkışacaklar
Hocam siz yine selamınızı verin. Almayanlar utansın.  :clover:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Ormanci

Valla hiç Giu'culara bulaşmayın :D

Ben her gördüğüme selam vermeye çalışıyorum ama artık içindekilere bakmaya başladım.
Zaten karşıdaki de bana bakıyorsa anlıyorum ki selamlaşacağız.

Ama Giu, 147, bilmemne fark etmiyor. Basıp geçiyoruz hepimiz :)

Benim hatunun binada bi Mito var, bikaç sefer karşılaştık, selam vermek yerine beni görünce dip gaz çıktı apartmantan :)

Selam bilmeyen çok :)

Bu arada bu selam olayının hurafe olmasından şüpheleniyorum.

Yunanistan'a gittiğimde biiiiiiiiiiiir sürü Alfa vardı, heriflerin yanından geçerken kornaya bastım, karşıdan gelirken selektör yaptım, tık yok, "napıyo bu mal" şeklinde bana baktılar hep :D Ki çoğunluk da eski Alfa'lardı...

ozoozo

Bende 1 saat once falan kampuste gordum bir tane kirmizi giu yanlis olmasin sanirim 06 Du gibi biseydi , otoparkta karsilastik 4 lu yaktim kapattim ama yer bulma ve derse yetisme cabasindan gormemis olabilir arkadada alfisti turkey stickeri vardi onun altindada yonca stickeri :) buralardaysa selam olsun gorurse bana ulasirsa , muhabbet etmekten keyif duyarim.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 4

M3RTi

Az önce İzmir Gaziemir Metro yanındaki yolda gri bir 166'ya korna yaptım karşılık verdi buralardaysa selamlar  :serefe:

master

Dün akşam saat 19:00 civarında Alsancak Kordon girişinde trafik çift taraflı tıkalıydı. Şansına 35 plaka siyah bir 159 da karşımdan geliyordu ve tıkanıklıkta yanyana geldik. Kendisi gülümseyerek bana doğru bakınca ben de baş selamıyla karşılık verdim, yanından geçerken de "İyi akşamlaaar" dedim :) İzmir'de Alfisti selamına karşılık almak eğer sitemizdekilerle karşılaşmazsak çok nadir oluyor, bu açıdan keyifli oldu.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

universeee

Bugün GOSB girişinde yokuşta bordo renkli bir Giu'ya selektörle selam verdim. Biraz geç görmüş olacak ki bana yaklaştığı sırada dörtlülerle karşılık verdi yanyana geldiğimizde de birbirimize bir baktık şöyle. Buralardaysa karşılık verdiği için teşekkür ediyorum, keyifli iş şu selam işi :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

shadycome

dün lalegül kavşağında görmüş oldugum 06 U plakalı kırmızı giu burda ise selamlar olsun..

Oğuz

34 AS 1142 idi sanirim siyah 147 buralarda mi

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Yiğit Doğukan

Dün Bursa Gazcılar'da ısrarla beyaz bi doblo selektör yaptı. Yanımdan geçerken de arabanın içine dikkatlice baktı. Ya başkasıyla karıştırdı ya da şirket aracı kullanan bi alfistiydi :)

ugursahin90

Dün Bursa Gazcılar'da ısrarla beyaz bi doblo selektör yaptı. Yanımdan geçerken de arabanın içine dikkatlice baktı. Ya başkasıyla karıştırdı ya da şirket aracı kullanan bi alfistiydi :)

:D bu banada çok oluyor kendi arabamla giderken hep park halinde alfalar görüyorum ama şirket arcıyla dolaşırken trafikte görüp yan yana geliyorum elimi kornanın üstüne koyuyorum sonrada bu neydi şimdi derler diye basmıyorum ama içim gidiyor.

impazienti

Geçenlerde iş çıkışı arkadaşımla beraber, alış veriş için bir pastane'nin önünde durdum. o sırada hemen karşıma bir 147 park etti. arabadan inen çocukla göz göze geldik ve gülümsemeye başladık. Benimle birlikte gelen arkadaşım nereden tanıştığımızı dahi sormuştu.