Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 145 veya Muadili

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Yaşından dolayı boya normal.. Ama netice de aynı yaşta hiç boya görmeyen de bir sürü araç var piyasada kaldı ki araç beyaz !!! Akmaz kokmaz solmaz çizik göstermez :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

İsmet bizim sitede bir 145 var 1-2  ay oldu geleli dışardan görünümü çok temiz ve diri. Sahibini bulursam konuşurum bakalım satmayı düşünürmü?

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
İsmet bizim sitede bir 145 var 1-2  ay oldu geleli dışardan görünümü çok temiz ve diri. Sahibini bulursam konuşurum bakalım satmayı düşünürmü?

çok sevinirim serkan. acelem yok nasılsa, haber bekliyorum senden  :yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sbk0655

Ok. İnşallah güzel haberler verebilirim sana.

ismet

Ok. İnşallah güzel haberler verebilirim sana.

hayırlısı serkan, çok sağol, düşünmen yeter  :serefe: :alfisti:

Alfadanadam

145 Ve 146'ların da orjinal kilometresi fiatecuxscan ile görülebikiyor aklınızda olsun. Sadece ekstradan 3 pin fiat kablo ara kablo gerekiyor. Alacağınız araç istanbuldaysa o kablo carium serviste mevcut.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KAKIRMAN

Ararım hala şu emektar 145'imi ararım.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ismet

Kirmizi 145 sahibi cevap yazdi:

Alıntı Yap
merhaba,
cevaplar
1.aracın 2.sahibiyim bende iken en ufak kaldırıma dahi surtme olmamıstır.aracın boya dıgebılecegın bır boyası yok hatta boya yanıkları ve vernık atmaları yagmur yagdıgında su yolu oluyor.plakam 35 au 636 ıstedıgınıze sorun tramere mı ,trafıge mı .benden oncekı sahıbı garantı bankasında calısan bır arkadas tı.ben aldıgımda kaskosu vardı.kendısının yaptıgı sol ön camurluk cok ufak duzeltme sı var .
2.bostancı alfistiye gidiyorum.rutin olarak herseyı orda yapılmıstır.istanbulda tutulan sevilen bir ustadır.
3.camlarda ,aynalarda ,klima calısıyor.teyp eskı ama orjınal alpıne(kaset çalar).klima gazı en son hazıran 2011 de dolduruldu.
4.bence yok.hepsı rutın yapıldıgından sıkıntı cıkarmıyor.lpg filtresi 1500 km sonra degisecek.iç dosemelerde sol on ve arka koltukların kı yapıstırılabılırde bınılebılırde.
5.fiyat konusu valla burada gecen pazar gunu10750 tl verdıler.maalesef dedim.ben biraz fiyat konusunda ısrarcıyım pıyasada ne arabalara neler ıstıyorlar.satılmazsada satmam sorun cıkarmıyor bınerım.olur bıter.sıze sadece tavsıyem gonlunuzun ıstedıgı ve ıcınızın sındıgı arabayı alın.tercıhte herkesın oncelıklerı farklı kımısı satarken kolay satmayı dusunur,kımısı yakıtı dusunur,kımısı zevkını.benım cok severek ve zevk alarak bındıgım bır arabadır.
sonuc olarak herkese hayırlı alısverısler.
saygılar

Ne dersiniz arkadaslar?

ismet

bunu nöbetçi topçu semih şentürk gibi yedekte tutuyorum gençler :)

ismet

Erkay senin machine'yi buldum  :haydi:

alihsans

Budur abi işte. Arayışa son.  :haydi:
Üstünü aramızda toparlarız. ÖYLE YA!  :arkadasim:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Budur abi işte. Arayışa son.  :haydi:
Üstünü aramızda toparlarız. ÖYLE YA!  :arkadasim:

No Problem :haydi:

Erkay KAHYA

Yaaawww fast and furiyus arabası gibi bu. :) perfecto

ismet

ismet

Aramızda kafa göz pazarlık yapabilecek, araç fiyatını 11500den 9500lere çekebilecek cevval arkadaşlar var mı acaba? Kırmızı 145 için son fiyat alıp ona göre hareket etmek istiyorum da. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

Not: Pazarlıkta kötüyüm dersem kötü olanlara hakarettir, berbatım resmen. Örnek vereyim:

ben: abi şu ne kadar
satıcı: 100 lira
ben: 90a olmaz mı?
satıcı: olmaz
ben: pek abi buyur 100 lira

:( :-[

erdem1904

Ankara'da olsaydı beraber öldürürdük fiyatı..  :) Yalnız pazarlıkta muhakkak şu kozu kullan. Güneş yanıklarından su kanalı oluyor yazmış. Boyasız olsa da bu da kötü bir durum. 2 gün sonra belki komple boyatmak isteyeceksin. Kafadan 2000 tl... 10750 verdiler vermedim demiş. Tipik satıcı yalanı. Ben 11000'e bırakacağım arabaya 10750 verseler hemen el sıkışırım. Netice de sattığı araç tamam çok orijinal kız gibi ama 14 yaşında 145 1.4 ts.. Hadi QV olsa alıcısına daha fazlasını da eder. 11.000'i ona vereceğime  3000 daha ekler aslan gibi 156 alırım  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tolga_ozhan

Şunu bir arayın derim. Motoru kime, nasıl, ne zaman, neden yaptırmış. Apachi halinden normale çevirmek kolay olur,
Km orjinal ise. Ayrıca o tesisatta biraz sıkıntı var dediği durumu nedir onuda öğrenmek lazım.

Şu na bakılabilir. İstanbul bostancıya yakın konumda nispeten.

Siz hepsine bakmışsınızdır ama birde buna bakılabilir.

Ne yalan söyleyeyim. Diğerlerine fiyatı ve boxer motoru baz alarak bakmazdım bile.

ismet

Şunu bir arayın derim. Motoru kime, nasıl, ne zaman, neden yaptırmış. Apachi halinden normale çevirmek kolay olur,
Km orjinal ise. Ayrıca o tesisatta biraz sıkıntı var dediği durumu nedir onuda öğrenmek lazım.

Ne yalan söyleyeyim. Diğerlerine fiyatı ve boxer motoru baz alarak bakmazdım bile.

3 araç da aynı link olmuş :)

ismet

Ankara'da olsaydı beraber öldürürdük fiyatı..  :) Yalnız pazarlıkta muhakkak şu kozu kullan. Güneş yanıklarından su kanalı oluyor yazmış. Boyasız olsa da bu da kötü bir durum. 2 gün sonra belki komple boyatmak isteyeceksin. Kafadan 2000 tl... 10750 verdiler vermedim demiş. Tipik satıcı yalanı. Ben 11000'e bırakacağım arabaya 10750 verseler hemen el sıkışırım. Netice de sattığı araç tamam çok orijinal kız gibi ama 14 yaşında 145 1.4 ts.. Hadi QV olsa alıcısına daha fazlasını da eder. 11.000'i ona vereceğime  3000 daha ekler aslan gibi 156 alırım  :)

o 10750 kesin yalan zaten, katılıyorum abi. sana 11bine bırakırım diye kozunu oynamış :)

aslında dediğin gibi, ankarada olsa yer bitirirdik beraber ama istanbulda adam. ben şöyle kafa göz dalacak birini bulup pazarlık işini ona yaptırmalıyım yoksa bana kalırsa 11500e almak zorunda kalırım :)

erdem1904

Tolga'nın paylaştığı mavi 145 Ankara'dan gitme... Şu an 3.ilinde :) Komple boyalı ve kazalı olması lazım..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tolga_ozhan

Değiştirdim linkleri.
Boya nedeni. Kazanında nasıl olduğu önemlidir.

ismet

Teşekkür ederim ilanlar için. Mavi ve siyah olana içim hiç ısınamadı ama gri olanı radara ekledim. Çok sağol Tolga :yukari-ok:

erdem1904

Değiştirdim linkleri.
Boya nedeni. Kazanında nasıl olduğu önemlidir.

Aynen öyle.. Benim kaza boya takıntım yoktur zaten :) Yıllardır çeşitli ellerde bu sebepten çok satılıkta kalan bir araç tek bildiğim o  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Gümüş gri resimlerde kırmızıdan daha iyi duruyor bu arada... Bütçene de ederine de daha yakın bir fiyat yazmış...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

ismet bende griyi cok begendim.isik vurdugu icin sanirim, sampanya gibi durmus.satici da diger ilanlara kiyaslayinca duzgun biri izlenimi verdi.bide lpg olsa cok iyiydi ama onun disinda en uygun araba bu bence.teyp bile orjinal, kasetcalarli :)

istanbulda araba ama istersen expertiz islemlerini ben hallederim, bostanciya gotururuz.ama pazarlik kisminda bende iyi degilim malesef :) 9750 gibi alabilirsek bence uygun olur.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic