Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'larım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Tüm fotolar efsane olmuş. :serefe:

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
19 ti ne kadara gelir 5x98
Ben Alırım direk
Heralde 1200 civarında olur diye düşünüyorum... Bilemiyorum tabi ezbere konuşmayayım. 20 kişi olsak gidip ithalatçı ile konuşup 80 adet sipariş isteyebiliriz diye düşünüyorum. Kimin getirdiğini biliyorum Alfa jantlarını. Sipariş versek birkaç ayda gelir...

Bunların 17" siparişi verebilirsek bende alabilirim abi , madem özel sipariş geçilecek belki yapabilirler , 8c veya Ti farketmez.

tolga_ozhan

Tüm seçenekler bunlar mı?
Ben 166 için düşünebilirim ama bunların hiçbiri gitmez bizimkine. Bir ihtimal TI olabilir ama yinede yuvarlak desenler tercih sebebi.

Alper

Bu işin üzerine düşmek gerek bence Tolga
19 ti yaa
Offf offfff

tolga_ozhan

Bu işin üzerine düşmek gerek bence Tolga
19 ti yaa
Offf offfff

Abi 166 diyorum :)
Sen 19" diyorsun.
GT zaten coilover ve 18" ile canıma okyor. Bırak 166'ya konforlu bineyim. En fazla yine 18 yeter bana.
Ama GTV'ye 19" fena durur. Hemde çok fena.

Veloce

Beyler 20 kişi olalım. Gereken tüm çabayı ben göstereceğim ne gerekiyorsa. Olursa olur. 20 kişi dememin sebebi min. sipariş tutarı 80 adet olması gerekiyor diye. Bu şekilde ithalatçı ile temasa geçebilirim. Biraz bekleriz belki ama ne istiyorsak onu alırız neticede. Bu 80 adet benim anladığım kadarıyla model başına 80 adet. Yani örneğin hep beraber diyeceğizki, "biz 80 adet (yani 20 takım) 19" inç Ti jantı istiyoruz" gibi... Düşünmeye değer... 20 adet 19" jantlı araç... Güzel fikir, düşüncesi bile keyifli ;)

Veloce

sp4rc0

sipariş karışık verilebiliyorsa ve 5*98mm 17" Ti olursa kesin alırım  :yukari-ok:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Veloce

8) Biraz PS çalışması...

Veloce

8) Birkaç güncel GT fotosu ekleyeyim...

ismet

8) Biraz PS çalışması...

:yukari-ok: :yukari-ok:

virüs real tabii ki abi şüphen mi vardı  :D :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

universeee

Abi düzenlediğim fotoğrafları paylaşmışsın daha yeni gördüm  :o Kendi zevkimce birşeyler yapmaya çalıştım. Fotoğrafları konunda paylaşmaya değer bulduğuna sevindim  :D Kısmetse ilerleyen süreçte çok daha iyilerini de ayarlarız zaten. Ama senin şöyle daha çekici renkte bir araç sahibi olmanı umuyorum  8) Ha bunlardan da yaparız ama şöyle güzel bir ortamda gün batımı gibi bir manzara olsa tadından yenmeyebilir! :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Veloce

Abi düzenlediğim fotoğrafları paylaşmışsın daha yeni gördüm  :o Kendi zevkimce birşeyler yapmaya çalıştım. Fotoğrafları konunda paylaşmaya değer bulduğuna sevindim  :D Kısmetse ilerleyen süreçte çok daha iyilerini de ayarlarız zaten. Ama senin şöyle daha çekici renkte bir araç sahibi olmanı umuyorum  8) Ha bunlardan da yaparız ama şöyle güzel bir ortamda gün batımı gibi bir manzara olsa tadından yenmeyebilir! :)
Birgün beraber çıkar hem gezer hem foto çekeriz en güzeli... Farklı renk için beklememiz gerekibilir çünkü baya :)

universeee

Birgün beraber çıkar hem gezer hem foto çekeriz en güzeli... Farklı renk için beklememiz gerekibilir çünkü baya :)
Güzel plan hakikaten :) Şöyle parçalı bulutlu bir gün de Rumeli Feneri tarafları canlandı gözümde bak şimdi :)
Renk konusunda takılıyorum abi, hayırlısı olsun demek lazım ama malum "kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun" demişler  :D Olacağı zaman zaten olur. Hayırlısıysa olsun!
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Veloce

Güzel plan hakikaten :) Şöyle parçalı bulutlu bir gün de Rumeli Feneri tarafları canlandı gözümde bak şimdi :)
Renk konusunda takılıyorum abi, hayırlısı olsun demek lazım ama malum "kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun" demişler  :D Olacağı zaman zaten olur. Hayırlısıysa olsun!
Aslında Spider varken denk gelecekti ki bu muhabbet o zaman fotolar tadından yenmezlerdi ;)

Veloce

Arkadaşa verdiğim 18" inç jantları takıp, ondan söktüğümüz yeni 17" inç jantları Uğur'un arabaya taktıktan sonra  8)

Veloce

Kırmızı araçta 30mm Vogtland yaylar var bu arada ama sanırım araçların ikiside krikodan indikleri için bu halde görünüyorlar. Olmaları gerektiğinden biraz daha yüksekler...

Veloce

Foto biraz kötü ama olsun...

Tolga033

Vayy! çok yakışmış. :o

Veloce

Bizim oralardayım... Birkaç ufak iş için Selamiçeşme Shell'in yan tarafına park ettim aracı.    8)

Veloce

Arkadaşlar bir Spider almayı düşünüyordum açıkçası. Bu küçük proje dahilinde elimde bulundurmuş olduğum bir takım parçaları ve özellikle şu an bulunamayan 18" inç jantlarımı elden çıkarttım. Yakın arkadaşım olduğu için jantları düşünmeden kırmızı 156'nın sahibi olan arkadaşıma verdim. Forumda biraz bahsetmiştim jantların durumundan ve zaten pek ilgilenen de olmamıştı.

Neyse, kısmet olursa farklı bir araç alabilirsem bir süre sonra, janttı ıvır zıvırdı yine parça kovalayacağım :) Uzun vadede böyle bir planım yok açıkçası. Aklıma gelen araçlar arasında piyasada temiz örnekler de yok zaten... Hayırlısı diyelim. Arkadaşlarıma yeni jantları hayırlı olsun, güle güle kullansınlar  :serefe:

ozoozo

Abi bir arkadaşıma senin GT yi gösterdim , çok beğendi ancak tabi Alfa hakkında bir bilgisi yok , görüntü olarak çok hoşuna gitti hala satmayı düşünüyormusun ve tüp takılıyor mu dedi :) GT lere tüp uyumu nasıl ? Kendisinde Suzuki sx4 var bugün yarın ilan koyacağız.

Veloce

Abi bir arkadaşıma senin GT yi gösterdim , çok beğendi ancak tabi Alfa hakkında bir bilgisi yok , görüntü olarak çok hoşuna gitti hala satmayı düşünüyormusun ve tüp takılıyor mu dedi :) GT lere tüp uyumu nasıl ? Kendisinde Suzuki sx4 var bugün yarın ilan koyacağız.
Türkiye'de JTS motorlara lpg uygulanamıyor Özdemir. Arkadaşın ilgileniyorsa elimden gelen kolaylığı sağlamaya çalışırım mutlaka. Gözü arkada kalmayacak bir GT almış olur kısmet olursa...

ozoozo

PM attim abi ;)

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

Veloce

Şu anda bana mesaj yollayan arkadaşlar, toplu mesaj yolladığım için saatlik kişisel ileti hakkım doldu. Bu sebeple sizlere cevap veremiyorum. Saatim dolunca kişisel iletilere cevap vereceğim :)