Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 145 veya Muadili

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Loginben şöyle kafa göz dalacak birini bulup pazarlık işini ona yaptırmalıyım yoksa bana kalırsa 11500e almak zorunda kalırım :)
Nedense aklıma Serkan geldi.  :D
Meslek icabı tanımadığı kişilerle ikili ilişki kurma şansı çoğumuzdan yüksek olsa gerek. Kafa göz dalabilceğini de düşünüyorum.  :rock:

Ben de pazarlıkta sıfırım.  :( Öyle durumlarda hanımı öne atıyorum. Üç-beş ne indirirse kar.  :haydi: Bana kalsa satıcıya acıyıp fiyatı artırırım.  :asagi-ok:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Gümüş gri resimlerde kırmızıdan daha iyi duruyor bu arada... Bütçene de ederine de daha yakın bir fiyat yazmış...

ismet bende griyi cok begendim.isik vurdugu icin sanirim, sampanya gibi durmus.satici da diger ilanlara kiyaslayinca duzgun biri izlenimi verdi.bide lpg olsa cok iyiydi ama onun disinda en uygun araba bu bence.teyp bile orjinal, kasetcalarli :)

istanbulda araba ama istersen expertiz islemlerini ben hallederim, bostanciya gotururuz.ama pazarlik kisminda bende iyi degilim malesef :) 9750 gibi alabilirsek bence uygun olur.

Erdem Abi, Utku çok teşekkür ederim ilginize. Her ne kadar kırmızı olan renk, km ve lpg olarak daha avantajlı dursa da işin içine fiyat girince seçenekler kısıtlanıyor maalesef. Yalnız bu gri olan bakımları olsun, fiyatı olsun gayet alınabilir bir araç gibi duruyor, katılıyorum size  :yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

Nedense aklıma Serkan geldi.  :D
Meslek icabı tanımadığı kişilerle ikili ilişki kurma şansı çoğumuzdan yüksek olsa gerek. Kafa göz dalabilceğini de düşünüyorum.  :rock:

Ben de pazarlıkta sıfırım.  :( Öyle durumlarda hanımı öne atıyorum. Üç-beş ne indirirse kar.  :haydi: Bana kalsa satıcıya acıyıp fiyatı artırırım.  :asagi-ok:

Serkan'dan ekstradan sitelerindeki 145in de haberini bekliyorum. Bir sormak lazım aslında, eğer bu işte iyiyse ve kabul ederse süper olur :)

Bu arada beyaz 145 sahibi yazdı:

Alıntı Yap
1-büyük kaza yok şase sapasağlam tahminimce ön tampon değişmiş sadece

2-ilanda yazdığı gibi 70.000 de triger değişmiş

3-klima canavar

4-herşey sağlam

5-yürürde hiç bir problem yok almadan önce ön takım yenilenmişti

6-orjinal performans egzozu katalizör takılı tabikide

7-koltuk döşemeleri orjinali

8-devirli kullanımda şehir içi 28-30 kuruş kesin değer

9-yaklaşık 4 ay önce bakımdan çıktı yağ-filtre benzin filtresi değişti başka bir eksiğide olmadığından başka değişen olmadı

10-komple boyalı

Bu kadar sorunun cevabı aslında en başta da dediğim gibi gerçekten araç sorunsuz piyasada olan emsallarine göre çok iddalı konuşmayım ama aralarında en temizi belkide galerilerin allayıp pullayıp sattığı araçlardan farklı tüm söylediklerimde samimiyim ve her lafın arkasındayım uzun yıllar kullanıp arkana bakmıycan bir araç

ismet

gri 145 milano alfa romeo servisine gidiyor plakalıktan gördüğüm kadarıyla. burası iyi bir servis midir bilen eden var mı arkadaşlar?

ismet

Beyaz ve Gri olanı listemden çıkarmış bulunmaktayım maalesef. Kırmızı olan kaldı, sahibiyle 6dan sonra görüşeceğiz, bakalım ne diyecek.

Başka araç önerileri (Alfa dışında) olursa sevinirim. Acelem olmasa da can sıkıcı bir süreç maalesef :(

ismet

bu araç için düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Erkay KAHYA

Can sıkacak bir durum yok
Honda, hayat onda :)
Boşver seni, ben kendime bakıyorum artık. Civic hb

erdem1904

Modeli çok düşük İsmet. Aynı paraya 98 model 145 1.4 ts çok daha mantıklı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Modeli çok düşük İsmet. Aynı paraya 98 model 145 1.4 ts çok daha mantıklı...

bu araç arama süreci cidden can sıkıcı :(

erdem1904

aceleye gerek yok. Önümüz kış.. Fiyatlar düşecek  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

bekleyelim o halde abi, acele işe şeytan karışır hem :)

erdem1904

Özellikle Alfa'da  :) Aceleyle heyecanla aldığım 2 Alfa'dan çok çektim.. Eski 156'ıma ciddi para harcadım bu sebepten... ;) gittim satışsız 146 1.6 boxer ı aldım zamanında.. Mevzu Alfa olunca bizler heyecanlanıyoruz..  :) Aceleye gerek yok.  ;) Bu 4 alfanın arasına bir sürü araç sıkıştı hiçbirinde başım ağrımadı. Alfa sorunlu olduğu için mi ? Tabi ki hayır heyecan yapıp güzelliğine kapılıp hemen sahip olmak istediğim için. Bu 156'ımda bekledim. Etrafa haber saldım. Uygun ve mekanik anlamda da sorunsuz olunca aynı gün Focus'u satıp bunu aldım  ;) Maşallahı var başımı da ağrıtmadı henüz ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Özellikle Alfa'da  :) Aceleyle heyecanla aldığım 2 Alfa'dan çok çektim.. Eski 156'ıma ciddi para harcadım bu sebepten... ;) gittim satışsız 146 1.6 boxer ı aldım zamanında.. Mevzu Alfa olunca bizler heyecanlanıyoruz..  :) Aceleye gerek yok.  ;) Bu 4 alfanın arasına bir sürü araç sıkıştı hiçbirinde başım ağrımadı. Alfa sorunlu olduğu için mi ? Tabi ki hayır heyecan yapıp güzelliğine kapılıp hemen sahip olmak istediğim için. Bu 156'ımda bekledim. Etrafa haber saldım. Uygun ve mekanik anlamda da sorunsuz olunca aynı gün Focus'u satıp bunu aldım  ;) Maşallahı var başımı da ağrıtmadı henüz ...

aynen abi tam beni tarif ettin. insan heyecanlanıyor, bir an önce koltuğa oturup gazlamak istiyor. bir de aracı almazsa satılacak ve fırsat kaçacak gibi hissediyor :)

alihsans

Başka araç önerileri (Alfa dışında) olursa sevinirim. Acelem olmasa da can sıkıcı bir süreç maalesef :(
Abi kendime alsam 9-10 bin fiyat aralığında ne alırdım diye araç bakıyorum;
Tata Indica, Fiat Palio, Lada Vega gibi araçlar karşıma çıkıyor.  :'(
Bir de 145'i gözümün önüne getiriyorum.  :yukari-ok:
Bence başka markaya yönelmek için çok acele etme.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Abi kendime alsam 9-10 bin fiyat aralığında ne alırdım diye araç bakıyorum;
Tata Indica, Fiat Palio, Lada Vega gibi araçlar karşıma çıkıyor.  :'(
Bir de 145'i gözümün önüne getiriyorum.  :yukari-ok:
Bence başka markaya yönelmek için çok acele etme.

aynen öyle. çok da fazla seçenek yok aslında. ya şahin, doğan gibi kuş serisi, ya çakal arabaları ya da bitik arabalar var maalesef. beklemeye devam o halde :)

ismet

147BLACK

Aslında biraz daha çıkabilsen bizim mk1'i verelim sana İsmet... Uygun bir fiyat için babamla anlaştık. Kafamıza takılan bir araç var.. ;-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ismet

Aslında biraz daha çıkabilsen bizim mk1'i verelim sana İsmet... Uygun bir fiyat için babamla anlaştık. Kafamıza takılan bir araç var.. ;-)

o fiyata çıkabilsem bir daha inemem abi :) şaka bir yana, çok isterdim ama imkansız :(

sbk0655

İsmet adamı bir türlü yakalayamadım , yoksa haber beklediğini biliyorum. En son aracın arkasına park ederim o beni bulsun deyip evde bekleyeceğim.

ismet

İsmet adamı bir türlü yakalayamadım , yoksa haber beklediğini biliyorum. En son aracın arkasına park ederim o beni bulsun deyip evde bekleyeceğim.

sağol serkan, zahmet oluyor sana da. acelesi yok zaten, kaldı ki adam satmayabilir de aracını veya satıp da yüksek fiyat isteyebilir. hayırlısı diyorum

sbk0655

Biz bir soralım bakalım gerisi ona kalmış.

ismet

Biz bir soralım bakalım gerisi ona kalmış.

eyvallah  :yukari-ok: :yukari-ok:

Alfadanadam

Cumartesi günü temiz bir 145 gelmişti carium'a hemen sordum sahibine satar mısın diye ama maalesef.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ismet

Cumartesi günü temiz bir 145 gelmişti carium'a hemen sordum sahibine satar mısın diye ama maalesef.

teşekkür ederim Bülent Abi, kısmet değilmiş :(

erdem1904

İsmet 145 i bul ben jantlarını buldum... Cevher değerinde  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2