Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Şu An Ne Dinliyorsunuz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Tolga033

Oğuz

Yeni fenomen
You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Tolga033

Veloce

Yeni fenomen

142 milyondan fazla kişi izlemiş... İnsanoğlunun zekasını sınıyor, adeta insanlar ile t...k geçiyorlar. Bu müzikleri ya da benzeri işleri yaptıktan sonra eminim oturup bir yerlerde servetlerini gözden geçirirken çok eğleniyorlardır... Her alanda bu şeylerle karşı karşıyayız. Gerçekten inanılmaz...

ozoozo

Yeni fenomen

142 milyondan fazla kişi izlemiş... İnsanoğlunun zekasını sınıyor, adeta insanlar ile t...k geçiyorlar. Bu müzikleri ya da benzeri işleri yaptıktan sonra eminim oturup bir yerlerde servetlerini gözden geçirirken çok eğleniyorlardır... Her alanda bu şeylerle karşı karşıyayız. Gerçekten inanılmaz...

Valla doğru demişsin abi bende 142 yi gördüm ve güzelce bir sövdüm desem yalan olmaz :) bu kadar saçma bir şarkı ne ritim ne söz nede kulağa hoş gelen bir şeyler var ama 142 izlenmiş yarın 200 olur , psy'ın gangnam style hiç yoktan izlemesi keyifli ve kulağa hoş gelen bir müziği vardı.

Oğuz

Ben de twitter'da dolanırken gördüm, çok fazla hastası var. Bu neymiş acaba diye açtım,açmaz olaydım. :)

Oğuz

Parayı kırdı adamlar :) :

Yiğit Doğukan

Yeni fenomen

İsmail YK'ya ettiğim tüm küfürleri geri alıyorum.

misket

Soldier Soldier

Natalie Merchant
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

erdem1904

Taksim Trio - Bağlama solo
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Tolga033

Taner27

1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

milano 75

martin garrix animal..radyo mydonose c.tesi dance party de sık çalıyo bu aralar,geçişlerde,mükemmel...
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

videoyu usb ye attım,75 de paso bunu dönderiyorum bu aralar.0.50 den itibaren film kopuyo,geçişler mükemmel,dance music de bu adam çok iyi.[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Mehmet bey Youtube linklerini direk yazabilirsiniz yani Vimeo kutularına gerek yok. Yalnızca Vimeo sayfasındaki videolar için o kutuların arasına yazmanız lazım.

tolga_ozhan

75'de bu müzik daha iyi gider ama zevk meselesi tabii

Veloce

Caz sever arkadaşlar için iki lin vereyim... Biri Chet Baker'dan canlı performanslar içeriyor....

Diğeri ise şu an dinlediğim, Hank Mobley'in en iyi albümlerinden biri, keyifli dinlemeler...

milano 75

çok çeşitli bi müzik zevkim var,kah orhan baba,zeki müren,kah metalica,bi bakmışın bob marley,bi  bakmışın scorpions,styx  falan,ama eğlence zamanı direk kop kop.c.tesi akşamları arada bir sabahlar olmasın modu....

milano 75

şu an aklıma geldi bilmem kaçbininci You are not allowed to view links. Register or Login

milano 75

her dinlediğimde beni o zamana götürüp sol kaburgamı ağrıtır.yav ne güzel güm güm gidiyoduk kim getirdi aklıma styx mityx :)) :))

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

çok güzel şarkıdır abi  :yukari-ok:

bu aralar ben de Blues müziğe kafayı takmış durumdayım. Bu örnek Blues Rock diye geçiyor ama seviyorum kendisini :)

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

147BLACK

80'lerde korku filmi furyası vardı... 80'lerden bu yana korku hikayelerini müzikleştiren ve Horror Metal yapan King Diamond'ın Slepless Night (Uykusuz Geceler)parçası meşhurdur. Geceleri korkup da uyuyamayanlara gessin o zaman..
*Not=Ulan King Diamond... diğer parçalarından da şu parçadaki lezzeti alabilsem sağlam takipçin olabilirdim ama bazı parçaların da dinlenmeyecek kadar vasat!

please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ismet

Gelmiş geçmiş en iyi Blues gitaristlerinden birisi olarak kabul edilen Stevie Ray Vaughan'un en sevdiğim şarkılarından birisi

I am the master of my fate
I am the captain of my soul