Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Acil yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Senden Polo incelemesi bekliyoruz o zaman :)
..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Senden Polo incelemesi bekliyoruz o zaman :)

Valla 8-10 km kullandım fatih , bu kadar güvensiz ve gitmeyen bir araba olamaz dedim belki de kullandığım araçlardandır. Ha giu da çok iyi değil ama bunun yanında kendi aracımda uçuyorum sandım müsait bir zamanda ayrıntılı inceler paylaşırım :) aslında arkadaşımda 1.6 tdi vardı ve doluydu bu kadar kötü değildi sanki ikisi bam başka araçmış gibi geldi (iç kısım olarak,sanırım o fulldü)

egeozal1

Bizde de bir tane 1,2 TDI (kiralık araç) var.. 1,6 lar dolu oluyor comfortline diye geçiyor bunlar trendline. Ben kendimce değerlendirirsem çok hafif bir direksiyonu var. Gidecekmiş gibi devirlenir kükrer ama gitmez.  Kükreyen bir fare gibi :haydi:  Yakıt olarak oldukça güzel bir araç hele bizim 1,6 TS den sonra dijital benzin ekranı mı bozuldu diye stop ettim çalıştırdım gerçekten çok az yakıyor ses sistemi kaliteli bir araç değil sonuçta 4 hoperlör var. Genel olarak bakıldığında stabil bir araç ama çoook keyifsiz. Özdemir abi doğru söylüyor. Motor sesi hiç saracak tipte değil.. Bana kalırsa bir dizele göre çok gürültülü. 1,4 hdi motor gibi gır gır gır 1,6 tdi biraz daha sessizdi.  :-[

Fatihob

En gitmeyen Polodur heralde piyasadaki :) Neyse yinede laf yok sonuçta işini görüyor zor zaman dostu :)
..

egeozal1

En gitmeyen Polodur heralde piyasadaki :) Neyse yinede laf yok sonuçta işini görüyor zor zaman dostu :)
Katılıyorum abi zor zaman dostundan başka bir şey olmaz neticede keyif arabası diye 1,2 Tdi kullanan yoktur.  :haydi:

ozoozo

aman Fatih buna da şükür ayağımı yerden kessin işimizi görsün yeter yahu , markete gidip 1 ekmek 1 sigara alcam üşeniyorum yürümeye oturuyordum , neyse ki pazartesi inşallah kavuşurum arabama.

Calibra

Çok geçmiş olsun ya, inşallah eskisinden güzel bir şekilde hallolur.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

ByAKINCI

Çok geçmiş olsun.
147 Blackline Red

ozoozo

Çok geçmiş olsun ya, inşallah eskisinden güzel bir şekilde hallolur.

Çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim inşallah.

ozoozo

Bugün normal şartlarda arabamı almam gerekiyordu ancak Duygu hanım kurumadı dedi (?)  :o bende uzatmamak anlamında bu kadar bekledim , bir gün daha beklerim dedim ve yarın arabama kavuşuyorum. Kızın annesi de az önce aradı ve ödemeyi yapmış çok şükür  :serefe: , buraya yazmamdaki asıl amaç ise yardımlarını esirgemeyen herkese ve güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.

blackgear

Kutlama için hangi gün, saat kaçta, nerede buluşuyoruz?  >:D (Ulan ne fırsatçı adam oldum haa bende :D)

Gouki

Haha abi senin yuzunden arabaya yaptiklarimizi foruma yazamaz olduk.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Abiii aslında şaka yapmıştım araba bir süre daha kalacakmış  :kahve:  :haydi:

blackgear

Hakket yaa.. ben niye eksimedim simdiye kadar "bugun alfa romeonuz icin ne yaptiniz" topigine :D hahaha :) ordan iyi cay corba cikartirim ben :)

Erkay KAHYA

Hakket yaa.. ben niye eksimedim simdiye kadar "bugun alfa romeonuz icin ne yaptiniz" topigine :D hahaha :) ordan iyi cay corba cikartirim ben :)

Hepsine aynı yorum "Eğri olmuş."
Yürü bee aç kalmazsın sen. :)