Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Yahu yorum yapacağım da birsey sanacak diye ondan bile kaciniyorum
O derece DEĞMEZ yani

Anıl

Ben forumda arkadaşa birara rastlamıştım ama ne konuşmuşluğumuz ne de görüşmemiz oldu. Kısaca durum anlaşıldı...İlandan zaten kişinin psikolojisi biraz olsun anlaşılıyor ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

KAKIRMAN

Arkadaşlar günaha girmeyin boşu boşuna. Tamam ama etik değil bu tarz durumlar (Not: Kendisiyle tanışmışlığım yoktur, tanışmışsam da sadece tokalaşmış olabiliriz)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

TRUPHASE

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar günaha girmeyin boşu boşuna. Tamam ama etik değil bu tarz durumlar (Not: Kendisiyle tanışmışlığım yoktur, tanışmışsam da sadece tokalaşmış olabiliriz)

BU konu günahkarlar konusu  :D :D :D :D
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Alfadanadam

Yanarım yanarım kaç sene moderatörlük yaptım, bir tane ilanıma moderatörden yazmak aklıma gelmedi. Değeri en az 5.000 artıyor nerden baksan :)

mahoretti

Bağyandan, dohtordan, moderatoringden..... +3500 TL cepte..

ATA

Hem bu camianin içinde ol hemde uçuk rakamlar koy :) zaten hedef kitle alfistiler değil hava atmak için araba arayan alicilar. :)

Bu arada benim kirmiziyada 'ohaaa arabaya bak' diye kiz arkadasina gosteren bir kiz oldu, çok şaşirmiştim.

Kemer'deyken rus hatunlar kocalarini bile dürtüp gosteriyordu arabayi malum Rusya'da Alfa Romeo yok denecek kadar az. Çok ilgilerini çekiyordu o yüzden. Hiç yoksa 10 farkli rus vatandaşin facebook yada contactme sayfalarinda bizim yaşli alfanin resimleri vardir. :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Doğa Tosun

ah ah, arabam 20 milyar. ben 30 yazdım.

"Alfistiturkey'de yaklaşık 200 mesajım var."
(tanesi için 2 TL koysam, 30 bin TL yerine 30.400 TL.)

"eşi, sevgilisi, dayısı, eniştesinin samsung'u, dedesinin sakalı olan arkadaşların almasını tavsiye etmiyorum. elektro gitarınız varken bile sorun olabilir. bende çok oldu en azından"
(burdan rahat 35.000'e çıkarım)

"lütfen üstü açılmış, lastiklerine hava basılmış, bagajı kapanmış, stepnesi tozlanmış, balataları pislenmiş araçlarla karıştırmayın"
(oldu mu sana 37.000 ?)

:) abiler, bence deneyin süper oluyo. hesaplarıma göre 159'u yaklaşık 82,580 Euro, GT'yi de 52,390 euro'dan koyabiliyorum.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tolga_ozhan

Bahse konu ilanda bir sürü işkembe var zaten.
O jantları 2-3 kez farklı arabaların üzerinde gördüğüme eminim. Heralde tüm hepsi bana denk gelmiş olamaz.
Tente olayına girmiyorum bile. Aramızda Spider manuel tente kullanan var mı bilmiyorum ama hiçte öyle anlatıldığı gibi kolay değil. Öndeki tokaları aç, yandaki cırtcırtları aç, arka kapağı aç, tenteyi içine manuel katla, sonra kapağı geri takıp kilitlerini kapat. Ölme eşeğim ölme. Şahsen ben bunu trafikte kırmızı ışıkta falan yapmam.
Elektirikli için ön tokaları açıp 20 sn kadar düğmeye basılı turuyorsun, o kadar. Öyle arkadaşın bahsettiği gibi kontağı kapatmaya gerek yok. Kaldı ki kontak ne alaka yahu. Kontak kapalıyken otomatik tenteye elektirik bile gitmiyor. Bildiğim tek güvenlik önlemi, el freni müşirinden kontrol yapıyor. El freninin çekili olmasını istiyor yani. Pek'de güzel bu müşiri kandırıp yolda 10-20 km/s hızlarla giderken tenteye kumanda etmek mümkün olabilir. Body control'e bağlı mı emin değilim. Fakat bunuda kandırmak mümkün olsa gerek.

Nedir bu diğer forum diye göz atmışlığım var. Baktım bu arkadaş bilir kişi kesilmiş. Bir iki göz attım yazdıklarına.
Adam "164 almak istiyorum ne dersiniz" demiş. Cevap : Bildiğimiz TS motor, parçaları 156 ve 147 ile aynı. Korkmanıza gerek yok. :)
164'de ki TS motorun alakası bile yoktur diğerleriyle. Ortak parça sanırım hiç denecek kadar azdır. Sadece adı aynı gibi bir durum var.
Böyle uzar gider yanlış ve bilgisiz yorumlar. Kişi buralardan birşeyler okumuş ama bu bilgileri pek iyi satamıyor. Hepsi çorba olmuş.

Gouki

Format atmışlar :(

ozoozo

Bahse konu ilanda bir sürü işkembe var zaten.
O jantları 2-3 kez farklı arabaların üzerinde gördüğüme eminim. Heralde tüm hepsi bana denk gelmiş olamaz.
Tente olayına girmiyorum bile. Aramızda Spider manuel tente kullanan var mı bilmiyorum ama hiçte öyle anlatıldığı gibi kolay değil. Öndeki tokaları aç, yandaki cırtcırtları aç, arka kapağı aç, tenteyi içine manuel katla, sonra kapağı geri takıp kilitlerini kapat. Ölme eşeğim ölme. Şahsen ben bunu trafikte kırmızı ışıkta falan yapmam.
Elektirikli için ön tokaları açıp 20 sn kadar düğmeye basılı turuyorsun, o kadar. Öyle arkadaşın bahsettiği gibi kontağı kapatmaya gerek yok. Kaldı ki kontak ne alaka yahu. Kontak kapalıyken otomatik tenteye elektirik bile gitmiyor. Bildiğim tek güvenlik önlemi, el freni müşirinden kontrol yapıyor. El freninin çekili olmasını istiyor yani. Pek'de güzel bu müşiri kandırıp yolda 10-20 km/s hızlarla giderken tenteye kumanda etmek mümkün olabilir. Body control'e bağlı mı emin değilim. Fakat bunuda kandırmak mümkün olsa gerek.

Nedir bu diğer forum diye göz atmışlığım var. Baktım bu arkadaş bilir kişi kesilmiş. Bir iki göz attım yazdıklarına.
Adam "164 almak istiyorum ne dersiniz" demiş. Cevap : Bildiğimiz TS motor, parçaları 156 ve 147 ile aynı. Korkmanıza gerek yok. :)
164'de ki TS motorun alakası bile yoktur diğerleriyle. Ortak parça sanırım hiç denecek kadar azdır. Sadece adı aynı gibi bir durum var.
Böyle uzar gider yanlış ve bilgisiz yorumlar. Kişi buralardan birşeyler okumuş ama bu bilgileri pek iyi satamıyor. Hepsi çorba olmuş.

:) benim de tam demek istediğim buydu işte , bildiği yanıldığına yetmeyen birisi ötesi değil :)

dr_eros

Mavi ekran vermiş ondan. Korsan windows 7 ultimate kullanıyormuş artık.  :asagi-ok:

Alper

Valla ben GTV ye 60 bin TL isticem arkadaşlar hahahha

ATA

Ben bilgisayarima format atamiyorum adamlar motora format atip 115 beygire tekabul ettirmiş.

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

erim

"6egirbek"  :D

Fatihob

Ahahaa format cidden iyimiş :D
..

Murad

Böyle abuk subuk aracın her yerini bokunu çıkartırcasına nikelajlı filan yapınca araç güzel filan mı oluyor sanıyorlar acaba? Ne içiyorlar acaba bunlar?

Tolga033

Bugün ilana girmiş sanırım. Aramızda ki alfa arayanlar için iyi bir seçenek olabilir diye düşündüm.
Temiz bir araca benziyor fiyatta makul. Hem collezion hem 2008 hemde beyaz

Bu baya iyiymiş.
Bence de gayet alınası bir araç.

Abi mükemmel ya.. Collezione farkları ne güzelmiş öyle.  :serefe:

Tolga033

Anaaaa ! arabaya format atmışlar.  :haydi:

Veloce

Beyler 916 grubu için bir şey söylemek istiyorum genel olarak... Bugüne kadar daha doğrusu uzun zamandır gördüğüm en temiz ve en orjinal araç olan, Muğla'da David'e aldırdığımız araç olan 16,500 km'deki GTV çok cüzi bir pazarlık ile 29,250 TL'ye alınmıştı... Her malın piyasasını bahsi geçen malların satıldığı rakam belirler...

Bu durumda aynı temizlikte bir 916 kasa araç, ancak bu kadar temizlikte olup, ancak daha yeni bir üreti yılına sahip ise bahsettiğimiz fiyat olan 29,250 TL'den fazla etmeli. Kaldı ki, bahsi geçen aracın tüm bakımları da yıldan dolayı yıpranmışlığından ötürü yapılıp gereken herşey değiştirilmişti...

Kendi sattığım Spider'ı aldığımda bahsettiğim araç ilanlarda olsaydı tereddütsüz ben de almaya çalışırdım. Kendi aracımın fiyatı ister istemez şişmişti neyseki maliyetine eski bir arkadaşım müşteri olmuştu...

Sercan Keklik

Takas sadece BMW 5 serisi :))))
Ahha ahhh haa hahhaa...
Alfa----'ün editöründen :)))

Hahahahah selim abi seviorm seni :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

Beyler 916 grubu için bir şey söylemek istiyorum genel olarak... Bugüne kadar daha doğrusu uzun zamandır gördüğüm en temiz ve en orjinal araç olan, Muğla'da David'e aldırdığımız araç olan 16,500 km'deki GTV çok cüzi bir pazarlık ile 29,250 TL'ye alınmıştı... Her malın piyasasını bahsi geçen malların satıldığı rakam belirler...

Bu durumda aynı temizlikte bir 916 kasa araç, ancak bu kadar temizlikte olup, ancak daha yeni bir üreti yılına sahip ise bahsettiğimiz fiyat olan 29,250 TL'den fazla etmeli. Kaldı ki, bahsi geçen aracın tüm bakımları da yıldan dolayı yıpranmışlığından ötürü yapılıp gereken herşey değiştirilmişti...

Kendi sattığım Spider'ı aldığımda bahsettiğim araç ilanlarda olsaydı tereddütsüz ben de almaya çalışırdım. Kendi aracımın fiyatı ister istemez şişmişti neyseki maliyetine eski bir arkadaşım müşteri olmuştu...

Edit: Beyler bu arada yanlış anlaşılmasın, "bahsi geçen araç" derken 16.500'deki GTV'den bahsediyorum... Fiyasko ilandaki Spider'dan falan değil pohahahah... :D İlan değil fıkra... Anasını satayım 1999 model, kazasız, tramersiz, pırıl pırıl, komple boyatmadan önce geçmişinde sadece 3 parça boya olan ph2 aracı o kadar paralar harcadıktan sonra neredeyse zarar edecekken ancak maliyetine 28.000 TL'ye satabildim. Hepiniz biliyorsunuz aracı netice olarak... 30.000 TL. falan, bir de ilanda yazan komik ifadeler falan, aslında yorum dahi yapmamak lazım ya neyse...

Anıl

Edit: Beyler bu arada yanlış anlaşılmasın, "bahsi geçen araç" derken 16.500'deki GTV'den bahsediyorum... Fiyasko ilandaki Spider'dan falan değil pohahahah... :D İlan değil fıkra... Anasını satayım 1999 model, kazasız, tramersiz, pırıl pırıl, komple boyatmadan önce geçmişinde sadece 3 parça boya olan ph2 aracı o kadar paralar harcadıktan sonra neredeyse zarar edecekken ancak maliyetine 28.000 TL'ye satabildim. Hepiniz biliyorsunuz aracı netice olarak... 30.000 TL. falan, bir de ilanda yazan komik ifadeler falan, aslında yorum dahi yapmamak lazım ya neyse...
Yarım saat sonra David ile serviste buluşacaz, aracını İzmir'e servise getirdi. Casus fotoğraflarını çekerim artık  :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Ferhat_27

Ahha ahhh haa hahhaa...

Tuncay sanılandan daha zeki bir adamdır,maksatı hasıl olmuş,her yerde bu ilan konuşuluyor,ilandaki sitede epey tıklanmış,reklamın iyisi kötü olmaz(bu söz tartışılır tabi)  :yukari-ok:

ku2

Ahha ahhh haa hahhaa...

Eyvallah Sercan.
İleride bu arkadaşı BMW forumlarında da görmek isteriz.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785