34 ALP 08 GT 2.0 JTS SS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

Alıntı yapılan: ATA - 03 Kasım 2013, 19:29:56
Tamam rahatladim :))

Ben de rahatladım iyi ki sen almışsın, araba olması gerektiği gibi oluyor yavaş yavaş :D
:haydi:
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: emin - 03 Kasım 2013, 19:59:43
Alıntı yapılan: ATA - 03 Kasım 2013, 19:29:56
Tamam rahatladim :))

Ben de rahatladım iyi ki sen almışsın, araba olması gerektiği gibi oluyor yavaş yavaş :D
:haydi:

GT'de rahatladı. Özellikle bagajdan 50 kg ağırlık gidince :)

egeozal1

abi gerçekten şimdi araba olması gerektiği gibi olmaya başladı. Eski halini de severdim de şu spoiler i maviye kaplasa n çok hoş olacak değiştirmesen diyorum? :)

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: egeozal1 - 03 Kasım 2013, 20:42:54
abi gerçekten şimdi araba olması gerektiği gibi olmaya başladı. Eski halini de severdim de şu spoiler i maviye kaplasa n çok hoş olacak değiştirmesen diyorum? :)

Değişip takılacak olanda güzel, merak etme beğeneceksin :)

egeozal1

Nasıl bişey var abi kafanda? Çok merak ediyorum yahu :)

FB10ur

Uzun zamandır ameliyat oldugum icin girmemiştim siteye son degisiklikleri yeni görüyorum maşallah gittikçe güzelleşiyor

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: FB10ur - 03 Kasım 2013, 23:09:10
Uzun zamandır ameliyat oldugum icin girmemiştim siteye son degisiklikleri yeni görüyorum maşallah gittikçe güzelleşiyor

Geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey yoktur.
Teşekkürler bu arada.

FB10ur

Yok cok şükür ama malesef Alfamdan uzak kaldım yaklaşık 15 gun felan kullanamayacağım :)

tolga_ozhan

Özlemek iyidir. Daha tatlı geliyor sonra, insan kıymetinide anlıyor :)

FB10ur

Valla oyle olucak sanırım ilk aldığım gun gibi keyfini süreceğim :)

tolga_ozhan

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/13/11/05/mahu3ava.jpg[/img]

Birde ben hevesimi alayım dedim :)
Adres ve diğer bilgiler için Emim'e teşekkür ederim.

Fatihob

Aracının kıçı musait olan herkes şu logo olayını bir kez yaşamalı :) Öncedende vardı bu GT'de ve benim hoşuma gidiyor.
..

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

FB10ur

Mito'da görmeye alışık olduğum sticker göz alışkanlığından olsa gerek pek içime sinmedi :(

emin

Bekledigimden guzel olmus ama ustteki cizgi emanet duruyor cizgileri soksen mi acaba, ilgilendiler mi hatirladilar mi dukkanin adi neymis cok selam soyleseydin abi hala o iki abla mi calisiyo aile sirketi gibiydi cok sevmistim

tolga_ozhan

Canlı görmek lazım bunuda. Ben resmi çekebilmeyi becerememişim gibi bir hal var.
Benim içime epey sindi.

@ Emin
Direkt ben Emin'in arkadaşıyım diye gittim. 2 tane abla vardı. Seni hatırladılar, epeyde lafın geçti. Seni sevmişler bayağı. Arabası da kendisi de çok tatlıydı diyorlar :)
Yerin adı Gonca Reklam.
Bu arada senin için hazırladıkları şablonlar ellerinde var olduğu için epey ucuza geldi bana :)

ATA

Ben kaputun sol kismina biscione yaptirmayi düşünmüştüm 156ya. :) fena olmamiş ama hala diyorum spolier yolda sanirim, mavi tavan, Gri stickerlar fena olacaktir.
Bu renge siyah kombin bence boğuyor. Koyu gri yada sadece gri daha farkli durabilir.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

çok sevindim abi halletmene, hem de oraya gitmene, inanılmaz keyifli çalışmıştık, benim de bir dönem grafik tasarım baskı geçmişim olduğundan her istediğimi titizlikle yapmışlardı, iyi ki şablonu saklamışlar. Uygulamada da oldukça titizlerdi. Ufaklıklar büyümüştür onların, geçen yine gonca yerine yonca reklam demiştim. Yine iyi bulmuşsun, yerini doğru söylemişim en azından :)

abi şu en azından sağ arka çamurluğun kıvrımının başladığı yerden spoiler'a kadar olan kısımdaki çubuğu yarıdan kessen tam aracın çizgisinde sticker uygulamış olacaksın.

abi aynen tavanı da mavi yapıp stickerları yonca badge'lerinin arka fonundaki renginde Ata'nın dediği gibi gümüş gri yapsan efsane olabilir. Denemekte fayda var.

tolga_ozhan

@Ata
@Emin

Siyah dışında gri yada beyaz'ı bende düşündüm.
Hatta reklamcıdaki çok ilgili ablalar, tavsiye vererek beyaz dediler.
Fakat şöyle bir durum var. Aracı. renk değişikliğini ruhsata ben daha yeni işlettim. Malum emniyet kaplamanın faturasını istiyor, zaten TÜV'de aracın mavi-siyah olduğunu tespit ettik dedi bile. Ruhsatıda aldım mavi-siyah diye.
Tavanı büyük ihtimal mavi yapacağım, siyah spoiler ve cam üstü spoiler gidecek. Yerine gövde rengi spoiler gelecek (hadi süprizi bozayım, autodelta olacak)
Haliyle araçta siyah olan tek bir yer bile kalmıyor. Polis'e yapacak açıklamamız en azından siyah biscone+milano olacak.

Emin o dediğin yerden kesmek benimde aklıma geldi ama önce orada kesik izi olmayacağına emin olmalıyım. Bu noktadan zamanla atma yapmasıda muhtemel.
Çünkü şu an tüm bitimler ya fitil altında yada çamurluk altında gizli. Haliylede sanki çamurluk böyleymiş gibi duruyor.
Ufaklıklar orda yoktu ama dükkanın arkasında yatakları falan duruyordu. Onlardan da bahsettik.
Bir daha baskı işim olsa kesin onlara yaptırırım.
Hatta bu sticker'ı evin duvarına yapmayı bile şiddetle düşünüyorum :)

milano 75

maaliyet nedir acaba sorun deilse,ebayde baya bi pahalıydı,ben sadece biscione almıştım kaput üstüne 24 dolara,buda yanlış yamulmuyosam 120 falandı
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: milano 75 - 08 Kasım 2013, 02:06:01
maaliyet nedir acaba sorun deilse,ebayde baya bi pahalıydı,ben sadece biscione almıştım kaput üstüne 24 dolara,buda yanlış yamulmuyosam 120 falandı

İki taraf için montaj dahil 50 TL verdim.

fevkalbeser12

Çok güzel olmuş hoşuma gitti. Benim tek korkum böyle durumda, arabada haç ambleminden dolayı bazı kesmi tahrik edip arabaya zarar vermesinden korkarım o yüzden ben yaptırıcak olsam sadece yılanı yaptırırdım. Ama çok güzel olmuş o ayrı:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

Alıntı yapılan: fevkalbeser12 - 08 Kasım 2013, 08:55:23
Çok güzel olmuş hoşuma gitti. Benim tek korkum böyle durumda, arabada haç ambleminden dolayı bazı kesmi tahrik edip arabaya zarar vermesinden korkarım o yüzden ben yaptırıcak olsam sadece yılanı yaptırırdım. Ama çok güzel olmuş o ayrı:)

haç gören saldıracaksa asıl chevrolet sahipleri korkmalı bence :)

I am the master of my fate
I am the captain of my soul