Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo MiTo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakan Tosun

yazılanları keyifle okudum bi çırpıda, elinize sağlık

yakınında kia showroom'u olan varsa geçerken uğrayıp agzına kadar dolu Pro'Ceed i incelesin malzeme kalitesini işçiliğini donanımını motor özelliklerini. fiyatı da 64 bin miydi neydi 3 kapı lansman fiyatı full+full. bence diğerleri mantıksız, kaymağı koreliler yiyecek.
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

erdem1904

Koreliler zaten aştı kendilerini Doğa... Hyundai Kia neydi ne oldular :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

Koreliler her ne kadar kendilerini asmis da olsalar, cok kaliteli-donanimli-sorunsuz aracta uretseler, marka prestijleri halen dusuk.
giulietta ile golfu yada diger c siniflarini, malzeme kalitesi, teknoloji, iscilik gibi yonlerden tartisabiliriz ancak prestij acisindan tartisamayiz.

Mesela sacma ve igrenc bir durum ama, bazi mekanlar (restoran-cafe-klup) geldiginiz araca gore size muamele You are not allowed to view links. Register or Login ile gittiginizdemi, giuli ile gittiginizdemi daha dikkat cekici olur ? Yada passat-159, yada polo - mito.Korelileri saymiyorum bile :)

AR yi ne kadar elestirsekde farkindalik yaratmayi basarmistir ve marka prestiji muadillerine gore yuksektir.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

emin

mito sorunsuz, pratik ve günümüz koşullarına daha uyan bir model.

seatbocanegra pologti  daha iyi diyen  çıkabilir ama benim şahsi tercihim mito olur.
a1 ve mini diyorsanız cebimden paraçıkmayacaksa onlarıtercih edebilirim ama mito kuruşuna kadar hakediyor sınıfını mini veya a1'e girmeden mito tercih ederim,sınıfı için bence çok başarılıydı.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Zaten Alfa Romeo, kaliteden ödün vermeden ve tarzını-farklılığını kaybetmeden optimum fiyatlandırma yaparak satış miktarını arttırabilirse asıl amacına ulaşmış olacaktır bence...

abi kaliteden bence ödün vermiş =)
mitodan sonra GT kullananbiri olarak söylüyorum. daha standart daha düz ucuz amadaha efektif  ve eğlenceli bir araç yapmış.Mitoya 65 giuliettaya da 75lira verecek durumum yok gider. temizinden CLK'mı alırım.

Temiz dertsiz tasasız 2012 mito da gözümde 40-42 eder.

Emin haklısın kesinlikle..Zaten ben mevcut durumu değil de ulaşılması gereken amacı belirttim,

Günümüzde tüm otomobil markaları gibi Fiat Grubu da ortak parça kullanımı arttırdı You are not allowed to view links. Register or Login nin iç mekan özgünlüğü ya da kalitesi mitoda olamaz tabi bu You are not allowed to view links. Register or Login şuanda satılsa 100000TL ye yakın olurdu fiyatı,

Mitonun şuanda A1 ile ya da Gui nin şuanda A3, A, BMW1 gibi araçlarla karşılaştırılması lazım.Arada kalite farkı var derseniz tartışılır ama Alfanın asıl amacının bu olması lazım bence.Satış ve kalite algısını arttırmak.Bu da beraberinde fiyat artışını getirecektir tabi...

Giulietta zaten her ne kadar kaliteye vs girmesekte halk arasında a3,volvo c30,bmw1,golf 7 ile kıyaslanıyor,yani Alfa halk arasında her ne kadar sorunludur,ikinci eli yoktur vsdir densede belirli bir prestije ulaşmış ve modelleri bir çok insan tarafından almaya cesaret edilemeyip,gıptayla bakılan bir araba.

LUCI0

Zaten arkadaşlar Türiyede araç alacak 100 kişiye sorsak Alfa Romeoyu beğeniyormusunuz diye en azından %90 kesinlikle beğeniyorum der.Bunlardan kaçı Alfa alır? Sanıyorum en fazla 1 tanesi  :)  Bu %90 nın Alfa güzel de ikinci eli yok, sorunlu vb şehir efsanelerini bırakıp sadece %10 yani bu %90 nın %10 u Alfa yı seçse AR, Tükiyenin en tutulan, prim yapan ve prestijli markası olurdu...

Fiction

Bu makyajla mito'nun konsolu daha da güzel olmuş, giulietta'nın makyajsa daha beter yapmış konsolu :D
GTV 2.0 TS Phase 2

emin

Sercan konuya emek katmışsın, arka sayfalara baktım da biraz Mito ve pazarlama stratejisi ile ilgili tespitlerinin %99'u yerinde ve katılıyorum.

2014 mitonun içi ile ilgili hala kararsızım canlısını görmek lazım ama makyaj çok da farklı değil.

Sercan Keklik

Sercan konuya emek katmışsın, arka sayfalara baktım da biraz Mito ve pazarlama stratejisi ile ilgili tespitlerinin %99'u yerinde ve katılıyorum.

2014 mitonun içi ile ilgili hala kararsızım canlısını görmek lazım ama makyaj çok da farklı değil.

Kardesim dogru seyler yazip dogru yonlendiriyoruz cok sukur hep ama insanlar hep aksini yapiyor :) yonlendirmekten bikip aciklama yapincada gene anlamiyo biraktm bu isleri stickerim hazir :)))

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Gouki

Sticker yıkılıyor Sercan :D :D

eminpar

Gouki

chao

dün yeni Mito'ya bindim..içine ekran koyulması çok şık olmuş.. onun dışında bir kaç minik detay değişmiş..çok dikkatli bakmayan bilmeyen anlamaz bile.

Ama hoşuma gitti..Ekran Mitoya Giu'dan daha çok yakışmış.. Giu'nun ekransız hali daha hoş.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

emin

ekran opsiyon mu alınıyor, yoksa standart mı geliyor. Standart hali yine aynı mı ? Radyo çekim kalitesinde bir değişiklik var mı ?

Sercan Keklik

MiTo lar Turkiyede :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

egeozal1

Sercan abi senin dizele yapalım bunlardan :) ya da direkt değiştir yeni Mito ile :D

Yiğit Doğukan

Mito'ların iç tasarımı olmadı, yapamadılar. Ama geri kalan herşey harika...

Sercan Keklik

Yeni koltuklar cok rezalet! :( teybinde ekrani kuccuk :(
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Yiğit Doğukan

Bence koltuklar eskisinde başarılıydı. Yenisine binmedim yorum yapamayacağım. Teybinde ekranı küçük demişsin ama bence bi hayli ergonomik olmuş. Konsol ise farklılık hissetiren Alfa Romeo ruhunu yansıtmıyor. Görsellik açısından başarısız buluyorum.  :kahve:

Sercan Keklik

Bence koltuklar eskisinde başarılıydı. Yenisine binmedim yorum yapamayacağım. Teybinde ekranı küçük demişsin ama bence bi hayli ergonomik olmuş. Konsol ise farklılık hissetiren Alfa Romeo ruhunu yansıtmıyor. Görsellik açısından başarısız buluyorum.  :kahve:

Yeni koltuklar hem goruntu hem islevlik = linea :( teyp islevsel ama ekran coook ufak usta :(
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Yiğit Doğukan

Yeni koltuklar hem goruntu hem islevlik = linea :( teyp islevsel ama ekran coook ufak usta :(

Desene dışı Alfa içi Fiat

mac3560

ben bu ekran boyutunu yeterli görüyorum şahsen, acaba servislerde eski mitolara takabilirler mi bu ekranlardan?

ozoozo

Valla açıkcası çok basit görünüyor yeni MiTo'nun içi , "bence" hiç olmamış ve beğenmedim. Aynı şekilde yeni Giu nun içi de güzel değil bana göre , hayır neden o kapaklı yere açılır ekran koymazsın ki ? Makyajlanan bir araba için zor olmasa gerek zaten olan bir sistem bunu her araç için fix hale getirsen tadından yenmez ve içi çok iddialı olacak , ama yapmıyorlar anlamıyorum.

Yiğit Doğukan

İçi GT dışı Mito olan bi model üretseler nasıl olurdu? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolga_ozhan

İçi GT dışı Mito olan bi model üretseler nasıl olurdu? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İçi GT dışı GT daha güzel :)
e zaten bunuda yapmışlar.