Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

Bak canim kardesim yine aynisini yapiyorsun. Asiri alinganlik gosterip cumleyi farkli yerinden aliyorsun. Geyik dedik. Neyse konu uzamasin diye ben senin sahsinda arkadasindan ozur dilerim canim kardesim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence de abartilacak bir durum yok "*** etmis" denmesinde..Ama tabiki herkesin hassaslik seviyesi farklidir.Belki ben veya bir baskasi bu lafa alinmaz ama alinan olursa da kusura bakma arkadasinmis diyerek konuyu kapatmak gerekir..Ne gerek var tatsizlik cikmasina?Arabanin ne hale geldigi ortada zaten daha da buyutmeyelim kapansin konu :)
Semi abiye katılıyorum... Araç ortada herkes istediği yorumu getirebilir zaten aracı gözlerden saklamak istiyorsa en başında You are not allowed to view links. Register or Login a düşmemesi lazım... Her gördüğümüz araca iyi veya kötü yorum yapılabilir.. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ve tartışılmamalı  :) :arkadasim:

redromeo156

Bak canim kardesim yine aynisini yapiyorsun. Asiri alinganlik gosterip cumleyi farkli yerinden aliyorsun. Geyik dedik. Neyse konu uzamasin diye ben senin sahsinda arkadasindan ozur dilerim canim kardesim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu kapansın tartımsaya gerek yok daha fazla ..
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

redromeo156

Bence de abartilacak bir durum yok "*** etmis" denmesinde..Ama tabiki herkesin hassaslik seviyesi farklidir.Belki ben veya bir baskasi bu lafa alinmaz ama alinan olursa da kusura bakma arkadasinmis diyerek konuyu kapatmak gerekir..Ne gerek var tatsizlik cikmasina?Arabanin ne hale geldigi ortada zaten daha da buyutmeyelim kapansin konu :)
Semi abiye katılıyorum... Araç ortada herkes istediği yorumu getirebilir zaten aracı gözlerden saklamak istiyorsa en başında You are not allowed to view links. Register or Login a düşmemesi lazım... Her gördüğümüz araca iyi veya kötü yorum yapılabilir.. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ve tartışılmamalı  :) :arkadasim:

siz sanırım olayı anlayamadınız bız aracın ıyı veya kötü tartısılabılır sadece cümlelerden dolayı rahatsız olduk hepsı bu..
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

egeozal1

Gökhan abim olayı ben anladım. Sadece tartışma uzamasın diye öyle dedim. Ayrıca biliyorsun sizli bizli konuşmana gerek yok. Sen benim abim gibisin bende senin kardeşin gibiyim. ;)

tayfun

Ben bentley jantlariyla çok beğeniyorum bunu. Hatta canlida gördüm. Beni asın ozaman ben apaciyim.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğa Tosun

"b*k etmis" yerine "begenmedim, yakışmamış, olmamış vs vs.." daha hoş olurdu bencede, ama biraz aynı fikirdeyiz, onu da belirteyim :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ar.159

Ben bentley jantlariyla çok beğeniyorum bunu. Hatta canlida gördüm. Beni asın ozaman ben apaciyim.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hoşuma giderse mercedes jantıda takılır bmw jantıda ama en azından jant kapağını değiştirirsin ben mesela kia megaurisin jantına bayılıyorum bulsam uygun hemen alır takarım ama jant kapaklarını alfa yaparım
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tfnsmsk

...
yine bizim jenerasyon edebiyatı olacak ama..
o gerçekten sahip olunası bir kırmızı inci

sportif ruh.

Tolga033

...
yine bizim jenerasyon edebiyatı olacak ama..
o gerçekten sahip olunası bir kırmızı inci

Bende dün bakmıştım ,hakikaten çok güzel.. :serefe:

Gouki

Tufan abi benim hayatta tek istediğim Ferrari de budur:

Sercan Keklik

beyler alınganlıga gerek yok herkesin kendi arabası, herkes düşüncesinde de özgür. Daha öncede bu arabaya neler söylendi fakat arkadaş memnun biniyor, yaptıgı iştende gurur duyuyor. Modifiye bi yaşam tarzı sayılabilir. Herkesin zevki birbirine uyar uymaz.. Karalar karalamaz. Bir aracı standartlaştırmaktan cıkılıyor ise bu tür övgü veya hakaretlere de insan hazır olmalı.

Bu arada benim fikrim su an ki jantları cok daha iyi olmuş. Bentleyde iyiydi bence
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ozoozo

Bahsi gecen 159 bencede gayet guzel duruyor , bir jant takmayla apacilik olunuyorsa bence yasamayalim , kaldiki aracta apacilik bir durum yok bence. Fazla oynamis ama bence cok guzel durmus belkide guzelligi foto kalitesi ve cekimlerdendir ancak goze batiyor ve alimli duruyor.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

milano 75

Bahsi gecen 159 bencede gayet guzel duruyor , bir jant takmayla apacilik olunuyorsa bence yasamayalim , kaldiki aracta apacilik bir durum yok bence. Fazla oynamis ama bence cok guzel durmus belkide guzelligi foto kalitesi ve cekimlerdendir ancak goze batiyor ve alimli duruyor.

zaten insan bu kadar parayı aracı daha çok dikkat çeksin ,farklı olsun diye yapar,159 için çok fazla yapılcak bişeyde yok,orjinali bodykitli gibi,arkadaş da en ucunu yapmış ve dikkat çekecek hoş bi 159 olmuş,159 alcak olsam ve fiyat makul olsa bu aracı alırım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

alfacan

Herşeyi geçtimde , araba yere bu kadar yakınken ve  bu incelikte lastikle nasıl gidiyordur acaba  :)

Kutay

Aracı bilen var mı ?
Bu model ve özellikteki bir 147 için bu fiyat nasıl ?

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

redromeo156

zaten insan bu kadar parayı aracı daha çok dikkat çeksin ,farklı olsun diye yapar,159 için çok fazla yapılcak bişeyde yok,orjinali bodykitli gibi,arkadaş da en ucunu yapmış ve dikkat çekecek hoş bi 159 olmuş,159 alcak olsam ve fiyat makul olsa bu aracı alırım

aracta bady kıt yok sadece aır rıde sıstemı var havalı suspansıon kumandalı ınıp kalkıyor ek olarak sadece lıp var .
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

milano 75

aracta bady kıt yok sadece aır rıde sıstemı var havalı suspansıon kumandalı ınıp kalkıyor ek olarak sadece lıp var .
bodykit yok,ben orjinal 159 bodykitli bi araç gibi diycektim,diyememişim,bence 159 sokakta görünce ;tamponu şööle olsa,bilmemneresi bööle olsa süper olur falan denecek bi araç deil,stock hali yıkıyo ortalığı.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

emin

gece gece beni benden aldı
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

TRUPHASE

gece gece beni benden aldı
:-X :-X :-X
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

egeozal1

BEN BİR ŞEY DEMİYORUM ARTIK!!!!  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X  :yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

:clover: :clover: :clover: :clover:  :nazar: :nazar: :nazar: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

dr_eros

Güzel duruyor. Şehir içi 11.5 lt yakıyor yazmış. Doğrusu nedir acaba?  2.2 JTS motor, selespeed sanzıman.

Doğa Tosun

GT daha hafif ve 2.0'ken 11 yakıyor. bence yok öyle bir dünya. 13-14 yakar heralde.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Doğa Tosun

"yav he he.."

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

egeozal1

159 ların en şık hali DG 977 adlı plakaya sahip olan 159'dur.. 8)