Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ALP 08 GT 2.0 JTS SS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu hafta bende amerikan park yaptim. Sinyal aşagida olduğundan çok başarili oluyor. Umarim isinan tip modüllerden takmamişsindir. Eğer öyle ise aman plastiğe falan monte etme derim.

Deriler mükemmel olmuş. Tavanida ayni renk alcanta yaparsin sen şimdi :))

Yeni spolieri heycanla bekliyorum.

Tavan zaten siyah alcantra Ata. Tekrardan değişmeye mecali kalmamıştır yediği baliden ötürü sanırım.
Yeni spoileri elimle üstüne koydum, başkası tutarken ben baktım falan. Oldu gibi sanırım. Ama sizlerin görüşleri çok önemli tabii ki.

Bu arada ısınan tip yani taş dirençli olanlardan taktım. O vardı sadece koca bostancı sanayide. Fakat montaj için, yani o taş direnç hiçbir yere değmeden asılı kalsın diye kriko ile arabayı kaldırıp altına yattım. Ampul gibi asılı dururyo. Bir yere değmeside imkansız gibi.

egeozal1

Abi keşke sahibinden e baksaydın çok güzel modüller vardı. 8W hemde. :(

ozoozo

Gerçekten çok beğendim , amerikan park lar ayrı bir hava katmış sanki maviyle birbirini tamamlamış. Açıkcası derideki ton farkı , bilmiyorum katılırmısınız bana ama ayrı bir hava katmış ve sanki daha spor bir hava da olmuş içerisi. Demek istediğim sanki bir taraf sönük diğer taraf parlak yani güzel olmuş :) spoiler ı da çok merak ediyorum. Forumda siz dahil böyle hayranlıkla takip ettiğim 3-5 kişi daha var kendi tamponunu kendi söken , kendi işini kendi yapan :) ben ne zaman yapabilirim bilmiyorum elimde yatkın değildir sizlerin yaptıklarını izlemek gerçekten keyif veriyor.  :nazar:  :clover:

tolga_ozhan

Abi keşke sahibinden e baksaydın çok güzel modüller vardı. 8W hemde. :(
Ege beklerken can sıkıntısından uğraştım diyorum. Bak yine yukarıda yazıyor :)
Bostancı sanayiye You are not allowed to view links. Register or Login'dan sipariş mi verseydim :)

egeozal1

Abim vallahi bazen kendimi çok aptal hissediyorum. Acemilik midir nedir kelimeleri okusamda dikkat etmiyorum vallahi kusra bakma abi :-[  :-[  :arkadasim:

tolga_ozhan

Gerçekten çok beğendim , amerikan park lar ayrı bir hava katmış sanki maviyle birbirini tamamlamış. Açıkcası derideki ton farkı , bilmiyorum katılırmısınız bana ama ayrı bir hava katmış ve sanki daha spor bir hava da olmuş içerisi. Demek istediğim sanki bir taraf sönük diğer taraf parlak yani güzel olmuş :) spoiler ı da çok merak ediyorum. Forumda siz dahil böyle hayranlıkla takip ettiğim 3-5 kişi daha var kendi tamponunu kendi söken , kendi işini kendi yapan :) ben ne zaman yapabilirim bilmiyorum elimde yatkın değildir sizlerin yaptıklarını izlemek gerçekten keyif veriyor.  :nazar:  :clover:

Özdemir teşekkür ederim.
Aracıma zevkime göre birşeyler eklemek, kırık dökük, arızalı bir şeyini tamir etmek vs.. çok keyifli ama insan bunu bir de kendisi yapınca çok daha fazla tatmin oluyor.
Alakasız olacak ama halı paspaslarımın üzerinde 1 TL'lik bozuk para ebatından biraz büyük siyah tıpalar var. Bir tanesi eksikti. Bugün üstünde duranlardan bir tanesini söktüm ve sanayide  ki bir sürü nalbur vs.. tarzı yerleri gezdim aynı ebatta bir tane siyah tıpa bulacağım diye. Şimdi baktıkça en az kafalıklardaki Alfa Romeo yazıları kadar tatmin ediyor beni.
Tamponu söktüm park sensörleri için bir baktım sensörlerden bir tanesini arka taraftan silikonlamışlar. Aha dedim kesin tırnaklarından birisi kırık. Silikon kalıntılarını temizledim. Baktım ki aslında herşey sapa sağlam. Sensörü tampon üzerine monte etmek için 10 cm uzunluğunda 3 cm çapında fala bir yay var. Bu yayı tutan tırnak kırıktır demiştim ama aslında yay kayıpmış. Sanayide yine dükkan dükkan gezdim. Yok diyen ustalara sordum "peki abi sence nerede bulurum" diye. En son bir elektirk ustası marş dinamosu tamiri yapan bir dükkana gönderdi. Meğer marş dinamosunun kök kısmında buna benzer bir yay varmış. Gittiğim adam bana bir kutu gösterdi, içinde 10'larca yay var. Bir tanesini para bile vermeden aldım. Yerine taktığımda gördüm ki aslında orjinal yaydan daha sıkı ve sağlam tutuyor :)
Kesinlikle böyle daha fazla mutlu oluyorum, Alfa Romeo'lar ile aramdaki bağ kuvverleniyor gibi hissediyorum.

tolga_ozhan

Abim vallahi bazen kendimi çok aptal hissediyorum. Acemilik midir nedir kelimeleri okusamda dikkat etmiyorum vallahi kusra bakma abi :-[  :-[  :arkadasim:

Yok ben niye kusura bakayım. Sende kendini öyle hissetme lütfen.

ozoozo

Valla imreniyorum inşallah bizde ileride böyle haşır neşir oluruz , şimdilik çok tazeyim ve tırsıyorum bir de imkanlarım da sınırlı şöyle güzel bir kapalı garajım olursa ileri de , bütün gerekli araç,gereçleri alacağım sırf keyif için yine yaparım :)

tolga_ozhan

Valla imreniyorum inşallah bizde ileride böyle haşır neşir oluruz , şimdilik çok tazeyim ve tırsıyorum bir de imkanlarım da sınırlı şöyle güzel bir kapalı garajım olursa ileri de , bütün gerekli araç,gereçleri alacağım sırf keyif için yine yaparım :)

Araç garantiden çıkana kadar sende kalırsa, sanayinin yolunu birde Giulietta ile öğrenirsen pekiştirmene yardımcı olacaktır fazlasıyla. Alfisti'nin sanayi muhabbetleri değişik olur.

Oğuz

Yaz tatilimi resmen sanayide geçirdim, seven için çok zevkli bir iş. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Araç garantiden çıkana kadar sende kalırsa, sanayinin yolunu birde Giulietta ile öğrenirsen pekiştirmene yardımcı olacaktır fazlasıyla. Alfisti'nin sanayi muhabbetleri değişik olur.

Valla şuan için 2015 nın sonuna kadar satmayı veya elden çıkarmayı düşünmüyorum (eğer okul daha fazla uzamazsa 2015  :rock:  :haydi: ) hatta ileride de binmek istiyorum , ancak o zamanlar iş güç olacağı için artık güçlü bir araba alabilirim. Kısmet bu işler şuan için hala her indiğimde dönüp bakıyorum o keyif beni daha da mutlu ediyor. Bahara doğru sanayiden çıkmayacağım kesin motor la ilgili modifikasyonlar sanırım biraz yoracak :)

tolga_ozhan

Arka tarafın sade ve park sensörlerinin mavi hali
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Öndeki İtalyan APP plakamız

ozoozo

Poposu bu kadar büyük müydü GT nin yav  :D

Oğuz

Abi difüzörün üst kısmını kestirsen mi acaba ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Abi difüzörün üst kısmını kestirsen mi acaba ?

Benim de gözüme çarptı orası kardeşim , biraz kaba olmuş gibi ama kirlidir ondan dedim :)

Yiğit Doğukan

Yahu arabanın yüzü gülüyor adeta :)

tolga_ozhan

O difizör'ü yaptıran ben olsaydım kesinlikle başk türlü yapardım. Fakat şu an altı dolu olmadığı için ebatında değişikliğe gidilemez.

tolga_ozhan

Bu da autodelta replica spoilerimiz.
Yine foruma tartışmalı bir spoiler geldi. Sevenden çok sevemeyen, sade halini isteyen olacak biliyorum. Fakat aracın geri kalanı doluyken boş durması kellik gibi gözüküyordu bana.
Ben gayet beğendim :)
Aracın bütün haliyle beraber olan resimlerinide eklerim yakın zamanda.

Gouki

Haaaaaaaaaayyyyyyyyıııııııırrrrrrrrrrrrrr

Güle güle kullan abi :) Egzoz uçları neden farklı görünüyor ?

tolga_ozhan

KAKIRMAN

Diyoruz hep diyoruz masraf kapısı bu forum arkadaş. Masraftiturkey olsun burası.
Güle güle kullan Tolga...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

tolga_ozhan

Haaaaaaaaaayyyyyyyyıııııııırrrrrrrrrrrrrr

Güle güle kullan abi :) Egzoz uçları neden farklı görünüyor ?

Çünkü egzoz uçları zaten farklı :)
Aşırı dikkatli bakarsan belli oluyor. Sadece belli açılardan birde.

tolga_ozhan

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

Spoiler ile çok daha iyi olmuş , ilk yorumumda da dediğim gibi bu aracın poposu bu kadar büyük müydü dedim çünkü çok boş görünüyordu bu şekli 10 numara 5 yıldız.  :nazar: