Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Otel / Tatil Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Abi çok teşekkür ederim, ellerine sağlık.

Alfadanadam

HGS satış noktası aramak ile uğraşmayın arkadaşlar. Neredeyse tüm Shell Benzin İstasyonları'ndan hem temin hem dolum işlerinizi kolaylıkla görebilirsiniz.

erdem1904

Aynı mantıkla tatile çıkmadan önce HGS işini salladım. Nasılsa Shell den alırım diyerek. Yola çıkmadan önceki son akşamım Ankara İstanbul yolunda ki Shell'leri gezmekle geçti. Bazısı hiç satmıyoruz dedi bazısı da etiket kalmadı yorumunu getirdi. Toplamda 5 adet Shell istasyonunu gezdim.  ;) Devamında tatil yolunda Aydın'dan çevre yoluna girip Söke çıkışındaki postaneden alıp devam ettim... Ya ben şanssızdım ya da Shell bu işe gerekli önemi göstermiyor. Hatta Akbük'teki Shell'de de yoktu  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

Beyler önümüzdeki perşembe yada cuma günü sabahtan kısmetse istanbula gelmek için yola çıkıcam eşimle beraber. Malum turizmci olunca tatil kışın oluyor:) Geze geze gelmeyi planlıyoruz bir günde çanakkalede kalıcaz acaba çanakkalede bi otel pansiyon tarzı tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

GooSe

Canakkalede liman hotelde kaldım çok güzel temiz ve uygun fiyatliydi

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

egeozal1

Çanakkalede İris Hotel var tavsiye ederim çok güzel yer. Geçen sene takımla maçlara gitmiştim.  :yukari-ok:

Sportivo

Arkadaşlar, yaz için yurtiçi herşey dahil erken rezervasyon Bodrum veya Antalya'da özellikle +1 bebekle tavsiye edebileceğiniz otel ve kampanyalar var mıdır? Gördüğüm kadarıyla ETS ve diğer bazı siteler erken rezervasyon sezonunu açtılar. Bebişle ilk tatilimiz olacağı için ezbere atış yapmak istemiyorum, bu nedenle tavsiye arıyorum.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam

Bu sene erken rezervasyon fiyatları bile oldukça yüksek maalesef. Rixos'lar henüz fiyat açıklamadı ama geçen seneden en az %30 fazla olacağı neredeyse kesin.
Ben bu sene Limak Limra'ya gideceğim sanırım. Otelin yerleşimi ve imkanlar gayet makul görünüyor. Yapı Kredi Adios Premium kart sayesinde mevcut puanları 2,45 kat değerli kullanabiliyorum. Kaba hesapla 2500 TL'lik tatil için 1000 TL World puan ödeyeceğim.

Sportivo

Adios'a bir ara başvuracaktım ama DH'deki topicte millet isyanlardaydı kampanyalar azaldı ve katsayılar düşürüldü diye, tepki olarak artık kullanmayacağız falan filan isyanları vardı. Hala cazibesini koruyor mu Adios?
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

A.S.GÜMÜŞ

Uğur bey rezervasyon yaptırmak için henüz erken, erken rezervasyon kampanyaları açıklanacak ama yeterli talep olmayınca tekrar indirime gidilecek, standart olarak hep aynı iş her sezon oluyor. 2014 sezonu fiyatları daha yeni belli oluyor bu bakımdan takip edin ama biraz daha bekleyin. Zaten erken rezervasyon kampanyaları mart nisana kadar devam eder.

07 DH 800

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Adios'a bir ara başvuracaktım ama DH'deki topicte millet isyanlardaydı kampanyalar azaldı ve katsayılar düşürüldü diye, tepki olarak artık kullanmayacağız falan filan isyanları vardı. Hala cazibesini koruyor mu Adios?

Evet katsayı Premium için 3.1 idi, şimdi 2.45 civarında. 1'in üzerinde oldukça avantajı devam edecektir elbette ama avantajı azaldı eskiye göre tabi ki.

Sportivo

Uğur bey rezervasyon yaptırmak için henüz erken, erken rezervasyon kampanyaları açıklanacak ama yeterli talep olmayınca tekrar indirime gidilecek, standart olarak hep aynı iş her sezon oluyor. 2014 sezonu fiyatları daha yeni belli oluyor bu bakımdan takip edin ama biraz daha bekleyin. Zaten erken rezervasyon kampanyaları mart nisana kadar devam eder.
haklısınız ,bu sene ercih konusundaki hassasiyet nedeniyle biraz erken radara aldım ben.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login bu siteyi inceleyin. İnanılmaz iyi bir kampanya var. Güncel erken rezervasyon fiyatları üzerinden yarı fiyatına geliyor.

Ben 6 gece otel almıştım zaten önceden. Dayanamadım 5 gece daha başka bir otel aldım peşine :)
Hızımı alamadım Mayıs ayına da bir yurtdışı patlattım. :)

Hanımın izin sıkıntısı olmasa bir yurtdışı daha alacağım ama :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfadanadam

Umarım birilerinin işine yaramıştır, zira erken bitirdiler kampanyayı. Alan aldı, karar veremeyen kaldı...

Tolga033

Şimdiden iyi tatiller o zaman.  :)

mahoretti

alın size 2014 tavsiyesi... Duaları eksik etmeyin...

Alfadanadam

Mahmut hocam, otel güzel olabilir ama Belek bölgesi otellerinden bile pahalı benim baktığım dönem. Ki Belek bölgesi otellerinin neredeyse tamamı yüksek kalitede otellerdir.

mahoretti

buda yüksek kalite. UHD... test edildi onaylandı. Tabi Antalya bi tık öndedir ama şahsi fikrimi soracak olursanız yazın "para verseler gitmem" tarzında ön yargılıyım sıcak havadan dolayı Akdeniz bölgesine...

fevkalbeser12

Ege seni çağırıyor Bülent abi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Ege seni çağırıyor Bülent abi:)

Bu Ağustos'ta toplam 11 gece konaklamanın üstüne Ege dersem döverler işyerinde :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sportivo

15 aralıkta temmuzda 5 gece Limak arcadia rezervasyonu yaptım, çeşitli kampanyalarla iptal sigortası dahil 1930'a geldi. Tabii bonubon kampanyası kadar iyi değil ama bu sene bebiş nedeniyle çok risk alabileceğim bir yıl değil.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Murad

Dostlar bu yaz tatili datca'da gecirmeyi planliyoruz. Esim de ben de cok merak ediyoruz. Aramizda daha once datcaya gitmis, konaklamis, kalacak ve gezilecek yer tavsiyesi olan var mi? Kalacak yer icin cok populer olmayan, gurultuden uzak, dogal, kafa dinlemelik, dogayla basbasa olacagimiz desarj olup beyni bosaltacagimiz yerler tercihimdir. Bu vesileyle Can baba'nin mezarini da ziyaret etmis olacagiz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

Tavsiyem perili köşk diye bir otel var orda sakın kalmayın. Otel silme Türk dolu hiç tatildeymiş gibi bir hava olmuyor. Birde odalar falan eskiydi en azından kaldığımız oda öyleydi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeremy clarkson

erkan

Tavsiyem perili köşk diye bir otel var orda sakın kalmayın. Otel silme Türk dolu hiç tatildeymiş gibi bir hava olmuyor. Birde odalar falan eskiydi en azından kaldığımız oda öyleydi.

:haydi: ahhha ha ...yarın öğlen o otelde 8 günlük tatile başlıyorum nasipse değişiklik varmı dönünce yazarım

fevkalbeser12

Ya şimdi beklentiler farklı olabilir o yüzden ben sevmedim ama sen bayılırsın. Moralinizi bozmuş gibi olmayayım şimdi uzulurum:( Yalnız tabelası biraz zor görünüyordu ona dikkat edin:)

jeremy clarkson