Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

İstanbulPark Caterham

Yeni yıl itibari ile çok eğlenceli bir aktiviteye başlıyoruz .
Hepimize Hayılı olsun .

ilk Aktivite 3 Ocak 2014 Cuma .

Katılım Ücreti 190 Euro+ Kdv dir.

Caterham supersport R ile unutulmaz bir deneyime hazırmısınız?

Hafif gövdesi, yüksek motor gücü ve inanılmaz kıvrak sürüş karakteriyle, İngiltere'de Intercity Sürüş Akademisi için özel olarak üretilen Caterham Supersport R, zamana karşı yarışmak için en uygun otomobillerden biridir.

Intercity istanbul park içinde kurulan özel parkurda, katılımcılar Supersport R otomobillerini limitlerinde kullanarak parkurun en hızlı derecesini çıkartmak için zamana karşı mücadele verirler.

Süre: 1/2 gün

(09:00 – 12:45) Sabah seansı
(13:00 – 16:45) Öğlen seansı

Caterham Supersport R
· 2.0 lt Caterham Duratec motor
· 180 bg güç, 0-100 km/s 4.8 sn
· 535 kg ağırlık
· Ton başına 336 bg güç oranı
..

sariertan

Biri DS5 mi dedi =) Lamborghini AVENTADOR alamayacaksam DS5 alırım. Tabiki bir AVENTADOR değil ama tasarımı onu anımsatıyor bana. İçindeyken alacağım zevk çok güzel olacaktır. Binek seri üretim araçalarda en beğendiğim iç mekan tasarımı bu araca ait.

Utku

Segmentine göre gayette uygun ikinci elleri DS 5 in.Tutulmadılar fazla
You are not allowed to view links. Register or Login

Ama böyle uzay üssü bir arabaya 1.6 115 beygir şevk kırar, insan birazda performans arar illaki.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

KAKIRMAN

Alfadan göç. Teste bende gideyim hiyaaa...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ku2

Biri DS5 mi dedi =) Lamborghini AVENTADOR alamayacaksam DS5 alırım. Tabiki bir AVENTADOR değil ama tasarımı onu anımsatıyor bana. İçindeyken alacağım zevk çok güzel olacaktır. Binek seri üretim araçalarda en beğendiğim iç mekan tasarımı bu araca ait.

Panamera'nın içi de aynen böyle..

C4 Picasso'nun Broşür PDF'i burada..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

İstanbulPark Caterham

Yeni yıl itibari ile çok eğlenceli bir aktiviteye başlıyoruz .
Hepimize Hayılı olsun .

ilk Aktivite 3 Ocak 2014 Cuma .

Katılım Ücreti 190 Euro+ Kdv dir.

Caterham supersport R ile unutulmaz bir deneyime hazırmısınız?

Hafif gövdesi, yüksek motor gücü ve inanılmaz kıvrak sürüş karakteriyle, İngiltere'de Intercity Sürüş Akademisi için özel olarak üretilen Caterham Supersport R, zamana karşı yarışmak için en uygun otomobillerden biridir.

Intercity istanbul park içinde kurulan özel parkurda, katılımcılar Supersport R otomobillerini limitlerinde kullanarak parkurun en hızlı derecesini çıkartmak için zamana karşı mücadele verirler.

Süre: 1/2 gün

(09:00 – 12:45) Sabah seansı
(13:00 – 16:45) Öğlen seansı

Caterham Supersport R
· 2.0 lt Caterham Duratec motor
· 180 bg güç, 0-100 km/s 4.8 sn
· 535 kg ağırlık
· Ton başına 336 bg güç oranı

Ben duyuracaktım.. Benden hızlı davrandın Fatihcim.. :))

Yalnız kafama takılan.."özel parkur" meselesi :)))
Kukaların arasında araç sürdürüp..en hızlı kim gelecek yapacaklar gibi duruyor..!!!!

--

ku2

Bu arada...

DS5 1.6 THP 156 HP DSport BVA    96.000 TL
DS5 1.6 e-HDi DSport BMP6           99.600 TL
DS5 2.0 HDi DSport BVA              134.200 TL

YUH diyorum..
--

ar.159

hiççççççç anlamıyorum kokpitte bu tasarımı yakalamak neden bu kadar zor neden herkes tututrmuş wv gibi küt bir tasarımı illa göstergeler önümüzde duvar gibimi durmalı böyle yatay hem kullanışlı hemde enfes güzel..
Aventador benimde hasta olduğum araç ona ulaşamayacağımdan ds5 dedim ya :)
ds5 bir ara ciddi ciddi baktım ama sıfırına 102 bin çekti baya o rakama çıkamadım çıksam arabaya hastayım ama 102 bine citroene veririmiyim yok vermem belki iyi bir şanzımanla 2,0 dizel motoru olsa uzun süre binmek için alırdım ama bu haliyle maalesef.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ku2

--

ar.159

bu arada Audi far konusunda yine aşmış kendini  :S
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

sariertan

Göreceli bir durum tabi ama ben C4 Picasso'nun iç tasarımını beğenmedim. Herşeyden önce 12"lik dev ekran ortada değil daha güzel çizgiler ile sürücü önünde olmalıydı.

DS5 ben ara ara bakarım ikinci eline. Bir kere 67.000TL ye vardı o kadar. Hep 70.000TL üzeri geziyor. Ve haklısınız insan bu kadar para verdimi böyle bir aracın içinde biraz da güç istiyor.

evrenalpar

Ben de A3'ü almadan önce çok ilgilendim kendileriyle. Ama;
1) Şanzıman tipi
2) Şanzıman nedeniyle düşük performansı
3) İkinci eldeki zorluk

nedeniyle vazgeçtim. Bir de bu Ds5'e o jantlar hiç ama hiç yakışmıyor, kesinlikle güzel bir 18'' jant lazım, aracı hiç göstermiyor mevcut modeller. Aslına bakarsanız 100bin liralık bir araçta iç mekan plastiği daha iyi de olabilirdi. Bazı tuşların kalitesizliği özellikle çok eleştiriliyor..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

sariertan

Yeni vergilerimiz hayırlı olsun. Benim araç yıl itibari ile en alt kademeye düşmüş. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

ar.159

birde tasarımın getirdiği handikaplarda var
mesela ds4 te arka camlar açılmıyor akıl alacak gibi değil
ds5 te ise arka camlar ortada vites arkasında bulunan tuşlardan açılıyor.. v.s v.s ama ne olursa olsun bu tasarımları cesaret edip yapan ve piyasaya süren citroen bir alkışı hakediyor :alkis:
34 AV 0020 COMING SOON!!

Fatihob

@Selim abi kukaların arasında olcak dediğin gibi. İlk bi organizasyon yapılsın nedir ne değildir görelim 2. ye bakarız artık :)

Audi farlar her yöne dönüyor, yanıyor sönüyor şöförden bağımsız kendi kendine takılıyor :)
..

Murad

bado

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone 5s using You are not allowed to view links. Register or Login
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Oğuz

YENİ ARAÇ ALANLAR ÜZÜLECEK

Buna göre, yeni binek otomobil alımında ödenen ÖTV'de artışa gidildi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçmeyenler için uygulanan yüzde 40 vergi oranı yüzde 45'e, motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen fakat 2000 cm3'ün altında olanlar için uygulanan yüzde 80 vergi oranı yüzde 90'a, motor silindir hacmi 2000 cm3'ü geçenler için uygulanan yüzde 130 vergi oranı ise yüzde 145'e yükseltildi.

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Sabah baktım salondan küfür yağıyor. Hayırdır baba ne oldu dedim bak tvye anlarsın dedi. Yeni yıl yeni fiyat düzenlemesiyle geldi. Sigara, alkol, motorin, otomobil, cep telefonuna zam! :D
..

ozoozo

Sabah baktım salondan küfür yağıyor. Hayırdır baba ne oldu dedim bak tvye anlarsın dedi. Yeni yıl yeni fiyat düzenlemesiyle geldi. Sigara, alkol, motorin, otomobil, cep telefonuna zam! :D

Valla yazık bu insanlara yav , arabayı kaçak getirme sansım olsa onuda getirecegim, antepe gittigimde pasaja gidip 2-3 karton kaçak sigara alacagım kartonu 35-40 lira neredeyse digerinin 1 kartonuna bedel. Telefonuda yeni aldım ordan yırttık :D

Yiğit Doğukan

YENİ ARAÇ ALANLAR ÜZÜLECEK

Buna göre, yeni binek otomobil alımında ödenen ÖTV'de artışa gidildi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçmeyenler için uygulanan yüzde 40 vergi oranı yüzde 45'e, motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen fakat 2000 cm3'ün altında olanlar için uygulanan yüzde 80 vergi oranı yüzde 90'a, motor silindir hacmi 2000 cm3'ü geçenler için uygulanan yüzde 130 vergi oranı ise yüzde 145'e yükseltildi.

hi_cazz

Valla yazık bu insanlara yav , arabayı kaçak getirme sansım olsa onuda getirecegim, antepe gittigimde pasaja gidip 2-3 karton kaçak sigara alacagım kartonu 35-40 lira neredeyse digerinin 1 kartonuna bedel. Telefonuda yeni aldım ordan yırttık :D

Kaçak sigara kullanmak ne kadar doğru bilemem ama. İnsanları bu yöne kendilerinin ittiklerini bilmiyorlar. Sen zam oranınca insanların gelir düzeyini yükseltmezsen olacak iş budur zaten.

Murad

Düşüreceklerine arttırıyorlar. Sonuçta Ülkenin en büyük vergi kaynakları, Sigara, alkol, yakıt ve otomobil. Bunlarda indirimi asla göremeyeceğiz.

alihsans

Faiz lobisi yine iş başında desenize. :( Yetmez ama evet.

-_-_-_-
Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY