Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfaya kısa bi ara Hondaya merhaba bölüm 2:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Malum kış olunca turizmci boş işlerle uğraşıyor:) patronla az önce hesapladık ortalama 10 litre gibi bi rakam çıkıyor, benzin dahil. Bence bu pek ekonomik bi rakam değil. Benim 156 da aynı rakamları yakiyordu ki 99 model bi arabadan bahsediyoruz.

Yahu rakamları bırak senin alfada bu rakamları yakıyordu bla bla :) ama senin aracın alfay'dı bu honda  :haydi:

Musty

Kemal Hocam selamlar Honda Satılırsa istanbul yolları gözükecekmi dersin  :alkis:

Anıl

Kemal maşallah diyelim de, bu Honda'nın son fotoğrafları olsun! Alfa görmek istiyoruz. Sat Mahmut Abi'ye şunu o da, sen de rahatla :arkadasim:
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

sat diyorum. satmıyor. Ben ne yapayım. Neymiş efendim 147 üstüne para istiyormuşum. İstiycem tabi. Dedim, benim 147 üstüne 5000TL ver el sıkışalım. OLMAZ diyor...  :D :D :D :D :D

fevkalbeser12

Ya aslında 4500 lirayı kabul etse tamam ama nuh diyor peygamber demiyor Mahmut abi. Artık bekliyorum telefonun başında Mahmut abinin aramasını.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Ya aslında 4500 lirayı kabul etse tamam ama nuh diyor peygamber demiyor Mahmut abi. Artık bekliyorum telefonun başında Mahmut abinin aramasını.

4500 olmaz tabi'ki arada kalan 500'ü  alfa ruhuna  sayıcak mahmut abi :)

Anıl

Ben sordum Mahmut Abi'ye, aradaki 500 Lira ile Mugen kit alacakmış,arkaya da I love JDM yazacakmış sonraki planımda Need For Speed gibi fıstık yeşili renk yapıcam diyor :p

1998 GTV V6 TB

mahoretti

fevkalbeser12

Alfamız yok ama boşluğunu bununla dolduruyorum:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

erdem1904

Cüneyt Arkın'ı gördüm sanki bir an  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

FB10ur

fevkalbeser12

Beni ziyarete gelen herkese şirincede safari turu yaptırıcam:)

jeremy clarkson

KAKIRMAN

Bu ata yazilim atilabiliniyor mu? Kaç hp olur. ..

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

fevkalbeser12

Şimdi bizimki ırk olarak arap atı o yüzden arap tuning olmuyor olsa olsa ingiliz tuning olur o da da verse verse +1 sütçü beygiri verir.

jeremy clarkson

tunerviper

Turbo Twin Spark

Anıl

At ile safari turu yanına attan düşmek bedava ;)

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Arap drift yapılabiliyor mu bununla :)
Olmaz mı Anıl hemde nasıl yapılıyor her driftte nalları yakıyorum:)

jeremy clarkson

fevkalbeser12

At ile safari turu yanına attan düşmek bedava ;)
Gerçekten ata biniyorum demek için 7 kere attan düşmek gerekiyormuş. Ben iki kere düştüm kaldı 5:) Zaten attan düşünce birşey olmuyor mühim olan eşekten düşmemek:)

jeremy clarkson

tolga_ozhan

Attan inip eşeğe binmemekte lazım tabii.
Ya da Alfa'dan inip Honda'ya :)

fevkalbeser12

Attan inip eşeğe binmemekte lazım tabii.
Ya da Alfa'dan inip Honda'ya :)
Tam anlamıyla öyle oldu:)

jeremy clarkson

tolga_ozhan

Şaka yapıyorum.
Okuyunca öyle takılasım geldi.

Yoksa Honda vitek açtın mı kimse yetişemez :)

fevkalbeser12

Bende bugün turuncu park taktım hoşuma gitti gerçi bi ton daha koyu olsaydı daha güzel olurdu. Birde havalar baktım güzel hemen bi cila attım. Birde ters görünen bi apartman görüntüsü var o da kaputun yansıması.

jeremy clarkson

ozoozo

O kaputta traş olurum abi , o nasıl yansıma nasıl netliktir :haydi: maşallah.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

fevkalbeser12

O kaputta traş olurum abi , o nasıl yansıma nasıl netliktir :haydi: maşallah.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
Eyvallah sağolasın. Artık alfamız yok böyle atla, cilayla kendimizi kandırıyoruz:)

jeremy clarkson

zephry

Eline sağlık Kemal güzel parlatmışsın.Ben de yapmak istedim bugün ama hafta sonu yağışlı olduğundan erteledim.