Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lbe

Kanka kaputun biraz ayarsız duruyor, kaputun takozlarını çevirerek ayarlayabilirsin.Önden bakınca en soldaki takozu biraz yükselt :yukari-ok:

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Kanka kaputun biraz ayarsız duruyor, kaputun takozlarını çevirerek ayarlayabilirsin.Önden bakınca en soldaki takozu biraz yükselt :yukari-ok:

Kardeşim onda sanırım kaputu kapatmamıştık ondan öyle çıkmış , benimde dikkatimi çekti yoksa. İntercooler a sprey kaçmasın diye kaputu açıp oradan gazete uzatmıştık aşağıya orada da tam kapanmamış sanırım :) ama yarın sabah bir bakarım yine öyleyse düzeltirim.  :serefe:

Lbe

Anladım kardeşim araba servisten çıkınca çok takılmaya başladım indim ayar yaptım geçen o yüzden dikkatimi çekti :)

ozoozo

Bugün bizim arkadaş ufak bir kaza geçirmişti ön farı kırılmıştı onu almaya Şaşmaza gittik , orada beklerken booster muhabbeti döndü arkadaşta malum giydirdi booster'a dönüşte deneyelim bir dedik :) Ortada ki iddia yıkama+cila idi :) Başkent üniversitesini geçince roll yaptık , 2 de 40 ile 3 de 60 da bastım 2 sinde de booster a göre 125 lik olan bizim giu öndeydi :) arkadaşın araç ise bmw 1.16i 136 hp stock , filtre ve düz boru var. Yazılımı ilk yaptığımda kafa kafaya gidiyorduk Normal moddaydım , bugün ise dynamic mod + dpf iptali ve düz boru eklenmişti , yapılanlar işlemlerle sonuç ortada oldu ve çok mutlu oldum :) Cila + yıkamayı da kaptık  :haydi: . Önümüzde ki günler de bir arkadaşımız da navigasyon gibi bir cihaz var 0-100-150 0-60-80 vs ölçüyor yaz lastiklerini takıp ona göre deneyeceğiz. Çıkan sonuçlara göre yeni yollar görülebilir :)

Birde bugün sanayi de arkadaşın arabayı beklerken direksiyon kaplama muhabbeti için döşemecinin yanına gittik , 250 liraya direksiyon Üst ve alt kısım alcantara , yanlar ise deri olacak yani normalin üzerine bir kat daha deri olacak. Vites körüğü ve el freni körüğü de kırmızı dikişli olacak , tamamı 250 lira. Sizce fiyat nasıl ? Hafta sonu yaptırabilirim ancak direksiyonu sökmeleri airbag ışığı yakar mı sizce ? Arkadaş yaptırdı ancak onda ışık yakmamış yukarıda bahsettiğim arkadaşım. Usta eğer yakarsa servise gidip söndürürsün dedi ancak araçta yazılım vs olduğu için güncelletme yaptıramam :D Sizce airbag ışığı yakar mı ?

Bunlar da kısa günün kârı  8)

hi_cazz

Sevindim bu duruma. İçinide rahatlattın şimdi üstüne yıkama cila mis olmuş.

Direksiyon fiyatı normal geldi bana. Airbag işini ise anlamadım. Niye yaksın ki? Sonuçta direksiyonsuz çalıştırıp sürmeyeceksin. Yanmaz ışık falan. Yandığını varsayalım gider söndürtürsün serviste ya da herhangi bir oto elektrikçisinde. Yazılımla alakası yok yani. Sadece hata kodu siler.

Note 3 ile tapatalklandı

Gouki

Direksiyonunu sökerken kutup başını sökeceği için lamba yanmaz Ozo. Ama direksiyonunun yanlarında 2 delik kalacak haberin olsun.

ozoozo

Sevindim bu duruma. İçinide rahatlattın şimdi üstüne yıkama cila mis olmuş.

Direksiyon fiyatı normal geldi bana. Airbag işini ise anlamadım. Niye yaksın ki? Sonuçta direksiyonsuz çalıştırıp sürmeyeceksin. Yanmaz ışık falan. Yandığını varsayalım gider söndürtürsün serviste ya da herhangi bir oto elektrikçisinde. Yazılımla alakası yok yani. Sadece hata kodu siler.

Note 3 ile tapatalklandı

Aynen öyle oldu abi , gerçekten huzurlu eve geldim :D , adam gidip güncelleme yaptırırsın dedi ondan dolayı aslında doğru diyorsun yansa bile gidip sildiririm herhangi bir yerde.

Direksiyonunu sökerken kutup başını sökeceği için lamba yanmaz Ozo. Ama direksiyonunun yanlarında 2 delik kalacak haberin olsun.

Abi bu deliği daha öncede söyledin ancak nasıl bir delik ? yani nasıl yanlarında 2 delik kalacak ? Semih abinin bir tane paylaştığı var onda delik vs görünmüyordu ? önceki sayfalarda var.

ozoozo

bunun birebir aynısı olacak abi , nereler delik mesela ?

Gouki

ozoozo

bu Mito sanırım abi , giu dada birebir aynısını olur mu ? Delik görünmeyen kısımdaymış , sence çok önemli bir şey mi ? yani delinse ne olur o anlamda dedim , yarın bir gün bir sıkıntı teşkil eder mi ?

Gouki

Sorun olmaz hacı ben bilgin olsun diye söylüyorum.

hi_cazz

Airbagi çıkarmak için mi delik açıyorlar?

Note 3 ile tapatalklandı

Gouki

Airbag'i iki tırnak tutuyor. 6-7 mm düz tornavidayı 6.5 cm sokunca airbag o tırnaklardan kurtuluyor. 2 taraf için de bu işlemi yapmak gerekiyor.

Erkay KAHYA

Özgün, direksiyon kenar kaplaması oraları kapatmıyor.
Özdemir güle güle kullan diyelim şimdiden.
Arıza ışığı yakmaması için direksiyon sökülü vaziyetteyken kontak anahtarını takma.  ;)

Gouki

Özgün, direksiyon kenar kaplaması oraları kapatmıyor.

Nasıl yani?

Erkay KAHYA

Direksiyon simidi deri kaplaması ok ile gösterdiğim yerde bitiyor.
Direksiyonun orta göbeğini kaplamıyorlar.

Gouki

E oralar kaplanacak demedik ki Erkay'ım :)

Erkay KAHYA

E oralar kaplanacak demedik ki Erkay'ım :)

O iki delik kalacaktan kastın neydi?
Ben de anladım ki, oraları kaplatırken delik bıraktırmayı unutma.

Gouki

Buluşmada benim direksiyon önünde konuşuruz bro.

Erkay KAHYA

Buluşmada benim direksiyon önünde konuşuruz bro.

:yukari-ok:

fahrettin34

Öncelikle aracınız cidden çok şık olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Size sormak istediğim konu konsoldaki tabletin marka ve modeli cidden çok şık olmuş.

ozoozo

Öncelikle aracınız cidden çok şık olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Size sormak istediğim konu konsoldaki tabletin marka ve modeli cidden çok şık olmuş.

Teşekkür ederim , daha iyileri sizin olsun :) tabletin markası samsung 3.0 tab 7 diye geçiyordu yanlış hatırlamıyorsa. 7 inçlik olacak , eskiden sürekli tablet takılıydı ancak şu sıralar çıkardım :) Daha doğrusu tam sabitleyecek aparatın peşine düşmedim ama denk gelirsem onuda halledeceğim , özellikle akşamları vs güzel oluyordu.

fahrettin34

Teşekkür ederim , daha iyileri sizin olsun :) tabletin markası samsung 3.0 tab 7 diye geçiyordu yanlış hatırlamıyorsa. 7 inçlik olacak , eskiden sürekli tablet takılıydı ancak şu sıralar çıkardım :) Daha doğrusu tam sabitleyecek aparatın peşine düşmedim ama denk gelirsem onuda halledeceğim , özellikle akşamları vs güzel oluyordu.

Bilgilendirme için teşekkürler.Forumda ilk kez siz cevap verdiniz.Bende ilk modifiyeye tabletle başlıycam.Bu arada arabada gelişmeleri keyifle tek tek okudum.Kazasız belasız inşallah ;)

ozoozo

Bilgilendirme için teşekkürler.Forumda ilk kez siz cevap verdiniz.Bende ilk modifiyeye tabletle başlıycam.Bu arada arabada gelişmeleri keyifle tek tek okudum.Kazasız belasız inşallah ;)

Rica ederim , eminim dikkat etmemişlerdir yoksa forumda çok daha fazla bilgisi ve tecrübesi olan kardeşlerimiz,abilerimiz var mutlaka gözden kaçmıştır :) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım , aynı dileklerle sizede kazasız belasız keyifli sürüşler.  :serefe:

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Kamink suun.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi