Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_hulusi

Bugün Altunizade de beyaz bir gui 'ye sellektör yapıp kornaya bastım, adamlar bana ne yapıyor bu manyak diyip şerit değiştirip gittiler, yolda da gri mk1 bir 156 gördüm ona da sellektör yaptım o da cevap vermedi. Bundan sonra AS 950 kamyonculara selam vereceğim.
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Lbe

Yeni Alfa sahipleri diyorsunuz ama bence herkes böyle.3.5 yıldır Alfa kullanıyorum her gördüğüm Alfaya selam verdim ama hiç karşılık alamadım.Bence Alfa selamı diye bi şey yok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lbe

Kıbrısta zaten toplasan 10 tane Alfa var, dün karşı şeritten mito geliyordu sellektör yaptım adam radar var zannedip kazık fren yaptı..

redromeo156

bugun corci ile işe gıderken bır baktım karsıdan mk 2 tuncay gelıo hafıf sellektör korna falan nerede adam dıp gaz gıdıo :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

tayfun

Tayfun olmasın kardeşim o:) acelem vardı. birazda sürat'liydim duramadim kardeşim kusura bakma:)

berkaykcr

You are not allowed to view links. Register or Login
Kıbrısta zaten toplasan 10 tane Alfa var, dün karşı şeritten mito geliyordu sellektör yaptım adam radar var zannedip kazık fren yaptı..

ashahahashahha  :alfisti:
Smoke Giulietta

Increase

valla ilk zamanlar bende çok slm verip karşılığını alamayınca, tam anlamıyla olmasada abi modunda takılıyorum artık. buyuklerime slm veriyorum, kucuklerimdende bekliyorum. hele hele guli veyan mito'lara hiç slm vermiyorum valla karşılık alamıyorum.
son olarak sol şeritten sinyal verip önüme geçen guli yine onumde 4'lu flaşörlerini çakınca bende bana slm veriyor hevesiyle inceden 2-3 selektör yaptım, meğer amcam düğün alayındanmış.
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

redromeo156

Tayfun olmasın kardeşim o:) acelem vardı. birazda sürat'liydim duramadim kardeşim kusura bakma:)

pardon ya tuncay nereden cıktı kardesım ya hafıf ustune kırdım ama k bakma :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

tayfun

sp4rc0

Sabah Denizli yakınlarında selam verdigim 09 NN plakalı siyah 166 buralarda mi?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

DcD-Semih

Alfa Romeo kullandığım 1.5 ay içerisinde selamla ilgili hepinizin söylediği şeyi anladım. Guiletta veya Mito lardan hiç selam alamadım karşılık dahi verilmedi. O yüzden Guiletta veya Mito lara dikkat dahi etmiyorum artık. 3-4 tane 159 ile denk geldik sadece bir tanesinden geri dönüş alabildim. İşin garibi makyajlı 147 lerin 5 tanesinden 1 i anca selam veriyor ama makyajsızlarından geri dönüş yapmayan yok gibi  :)

Ama 145-146 birçok 156 dan neredeyse hep karşılık aldım. 145 lerin hiçbiri boş geçmedi hatta kendi araçlarının sarı rengini görünce de daha dikkatli dikkatli baktılar  :rock: 156 ların ise yine aynı şekilde özellikle mk1 lerinin neredeyse hepsi geri dönüş yaptı. En keyif aldığım nokta ise 3 tane 145 yanyana gelmiştik çok zor bir ihtimal gerçekleşti ama yaklaşık 2-3 km e5 üzerinde konvoy yapıp beraber yolculuk etmiştik. İnanılmaz keyif almıştım.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Tolga033

valla ilk zamanlar bende çok slm verip karşılığını alamayınca, tam anlamıyla olmasada abi modunda takılıyorum artık. buyuklerime slm veriyorum, kucuklerimdende bekliyorum. hele hele guli veyan mito'lara hiç slm vermiyorum valla karşılık alamıyorum.
son olarak sol şeritten sinyal verip önüme geçen guli yine onumde 4'lu flaşörlerini çakınca bende bana slm veriyor hevesiyle inceden 2-3 selektör yaptım, meğer amcam düğün alayındanmış.
:)) :alkis:

Spiritchaser

Ne 145, ne 147, ne 156 yada 159.  Bir Giulietta kullanıcısı olarak daha birinin selamı gelmedi bana.  İnantla verirdim bir dönem ama artık uğraşmıyorum.  Ama selam veren olsa bir Giulietta kullanıcısı olarak karşılıksız bırakmam.  Giulietta kullanıcılarına sürekli poh atmayın diye söylüyorum  :D

alihsans

Alfa'lardan hayır yok. Artık ben de sadece Mini'lere selam veriyorum.
Şoför hatun çıkarsa bir bakıyor, sonra estetik burnunu hangi aynaya baktığına bağlı olarak 45 veya 90 derece çevirerek eski konumuna getiriyor.
Erkek çıkarsa da kapışmaya başlıyoruz. Hep aynı hikaye.  :D
Biri asıldığımı sanıyor öteki de var mısın dediğimi. Hep mutlu sonla bitirmek güzel oluyor ama. (İkincisini tabii  :p)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

max-ime

Bana da daha bir Allah'ın Alfista'sı selam vermiş değildir :)

Tolga033

Onlar Alfista değildir abi.  :)

Murad

Ne zaman görsem selamımı esirgemiyorum. Alfista olsun olmasın selam versin vermesin, ben her gördüğümde gerek kornayla gerek sellektörle selam veriyorum. Bu geleneğin yaşaması ve herkese aktarılması gerekiyor.

max-ime

Hicbiri mi degildi yahu :)

erdem1904

Uğur senin oraya bir tane de 147 eklendi kırmızı.. Sabahları sıradan başlıyoruz ufaklıkla. SW156, sedan 156, kırmızı 147 :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Senin Alfista değil de Saabcı olduğunu anlamışlardır belki de :)

max-ime

Uğur senin oraya bir tane de 147 eklendi kırmızı.. Sabahları sıradan başlıyoruz ufaklıkla. SW156, sedan 156, kırmızı 147 :)

Görmemiştim abi, bir bakayım. Ufaklık fena yetişiyor abi, ileridebizde spider arayanlar gibi senden 4C ister :)

max-ime

Ahaha. Hani abi farklılıklara saygı :D Yakında forumdan banlanırımda :D

Alfadanadam

Saygı göstermediklerini nerden biliyorsun, sadece korna çalmamış alfisti sana :)

max-ime

Saygı göstermediklerini nerden biliyorsun, sadece korna çalmamış alfisti sana :)

Saab'cı damgası yedim abi, ona üzüldüm :p

Doğa Tosun

Geçen 320'nin lastiği patladı eryaman'daydim 3 tane e36 ayri ayri durdular "gardaş geçmiş  olsun bisey lazim mi?" Falan dediler helal olsun dedim ya :D
159 yada GT ile verdigim her 3 selamdan ortalama 1 karşılık geliyordu. Şimdi yemin ederim BMW ile selam vermeye çalışıyorum o zaman da kapişalim mesaji alip gazliyorlar :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)