Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

Bu sabah tam köprü üzerinde selamlaştığım 156 mk2 UA 5009 buralardamıdır :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

misket

Dün akşam üzeri Antalya Konyaaltı 1e1 kavşağındaki siyah 147 sahibi, sanırım o korna sizden geldi ters yöne bakıyordum son anda gördüm size de selamlar  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Oğuz

Sekerpinar'da bej bir 156 selam verdi geri donemedim kusura bakmasin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

10 dakika önce bizim okulun içinde sanırım Arda abiydi plakayı bilmiyorum :) yanımda arkadaş vardı şakasına karşıdan alfa geliyor , alfa ruhtur dedi bana :D bakalım selam verecek mi dedi , arabanın içinde bir gülüşme oldu bir baktım selektör geldi hepsi suspus oldu :) harika bir duyguydu özellikle böyle bir durumda :D  elimizle de selamlaştık sanırım Arda abiydi , MSSF den çıkıyordu :)

AlfaWhite

1 ay kadar önce birisi bana korna çalmıştı, Ankara / batıkent tarafında. Tab ben bilmediğim için bu olayı kafam karışmıştı =) dedim heralde arabayı beğendiği için hehehe :D :D :D

ATA

Karşıyaka'da hiç görmüyorsam günde 8-10 Alfa görüyorum, bir tanesi bile selam vermiyor :'(
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

AlfaWhite

You are not allowed to view links. Register or Login
Karşıyaka'da hiç görmüyorsam günde 8-10 Alfa görüyorum, bir tanesi bile selam vermiyor :'(

Ankara'da pek az alfa var. =)

Samet89

1 ay kadar önce birisi bana korna çalmıştı, Ankara / batıkent tarafında. Tab ben bilmediğim için bu olayı kafam karışmıştı =) dedim heralde arabayı beğendiği için hehehe :D :D :D
evet yakın zamanda batıkentde metro son duraga giderken selam alamadıgım bi alfa vardı sahibi çıktı

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

AlfaWhite

evet yakın zamanda batıkentde metro son duraga giderken selam alamadıgım bi alfa vardı sahibi çıktı

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

Hahaha kusura bakma bende anlayamamıştım. Yoksa bilsem karşılık vermezmiydim =)

ahmet_hulusi

17 Mayıs Cumartesi Boğaziçi köprüsünde kırmızı bir mito'ya selam verdim nasıl olduysa geri dönüş yaptı.15 mayısta Kavacık mevkiinde benim aracın aynısı olan kum grisi mk2 156 34 bos .. selamıma geri dönmedi.  :S  >:(
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

burak_unsal

Bugün spora giderken eski demiryolu üzerine yeni yapılan kavşağın orada ilk defa gördüğüm bir kırmızı 147 mk2'yle rastgeldim. Plakası "26 VK" diye başlıyordu hatta; plakadan anladığım kadarıyla araç alınalı bikaç sene kadar olmuş. Önce karşıdan gelirken sellektör yaptım, karşılık vermedi; daha sonra kavşakta karşılıklı gelince aynı model ve aynı renk olduğumuzu farketmiş olacak ki göz ucuyla baktığını farkettim :D Anlayacağınız Eskişehir'de trafikte gördüğüm kırmızı 147 mk2'lere bir yenisi daha eklenmiş; pek bi özgünlüğüm kalmayacak bu gidişle :p (gerçi gördüğüm kadarıyla hala tek "Blackline" bende ama olsun :D).

Ha bir de şu Alfa selamını öğrenseler çok iyi olacak..  Bir adet de "26 B ..." plakalı bir arkadaşla sürekli denk geliyoruz; ısrarla selam veriyorum ama cevap alabildiğim olmadı daha. İnsan en azından bindiği arabanın aynı model ve aynı rengi bi' araç görünce göz ucuyla da olsa bakar yani :asagi-ok:
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

ealprsln

Eskişehir'de bugüne kadar siyah bir 159 dışında kimseden karşılık alamadım  >:(
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

egemensnt

Eskişehir' de bana denk gelen bütün alfalara selektör yapıyorum ama daha karşılık veren bana hiç olmadı.. zaten mitı ve guiları geçtim..

Oğuz

Bugün Şile yolunda sakin sakin ilerlerken arkama kırmızı bır Giulietta yapıştı, sonra yolda biraz eğlendik. Yan yana gelince abimiz camı indirdi konuştuk sonra durduk yol kenarında kısa bir muhabbet ettik. Kendisi buraya da üyeymiş, buradan da selamlar. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

sarpgrey

Foruma üye tüm arkadaşlar yolda başka bor alfa Romeo gördükleri zaman mutlu oluyorlar ve karşı taraftaki sürücüye selam veriyorlar ve bekliyorlar çünkü biz alfa yi seviyoruz. Ama bazıları sadece öylesine aldığı için bu insanlardan herhenagi bir selam filanda almak mümkün olmuyor tabi. Hatta me bar lan gibi tepki gosteriyorlar :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

misket

dün 1,9 luk siyah bir 159 ile bir süre arka arkaya gittik muhtemelen seyir sırasında farketmedi zira biraz deli kullanıyordu kendisi büyük liman civarında park ederken korna ile selam verip geçtim ya aldımı almadımı bilmiyorum  8)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

talin

dün 1,9 luk siyah bir 159 ile bir süre arka arkaya gittik muhtemelen seyir sırasında farketmedi zira biraz deli kullanıyordu kendisi büyük liman civarında park ederken korna ile selam verip geçtim ya aldımı almadımı bilmiyorum  8)

fark ettim müşterim ofiste beni bekliyordu o yüzden acelem vardı selam alımmıştır ;)  :yukari-ok:
if in doubt, flat out!
Insignia OPC

misket

Hocam maşallahı var seninkinin nazarımız değmesin  :nazar:  :yukari-ok:

Dünde Liman-Kemer kavşağı arası İsviçre plakalı (sanırım) opak kırmızı bir 159 ile karşılaştım ben po da lastik kontrol ederken o da pompanın yanında cam suyunu yeniletiyordu çıkışta son anda farketti şöyle bir denk gelir gibi olduk emin olamadım sonra yolda korna ile bir selam verdim umarım almıştır :)
K I R M I Z I

AlfaWhite

Bugün ışıklarda siyah 147'nin yanında durdum. Baktım kendisine, baktı bana. Sonra çamurluğundaki stiker dikkatimi çekti... ******** yazıyordu. Sonra sallamadan başını çevirdi. Hmm dedim kendimce  :)) :)) :))

EsEsliyim

Bu sabah saat 07.10 civarları Eskişehir Atatürk Caddesinde ışıklarda durmuş bir Beyaz Gulietta'ya Siyah 156'mla selam verdim o da selamı aldı. Forumu okuyorsa selamıma karşılık aldığım için teşekkür ediyorum..:)

av.can

31 mayıs cumartesi akşam üstü turan güneş in ordaki nişantaşı pazarının önündeki ışıkları geçerken bir beyaz giulietta ya selam verdim. almadı. niye almıyonuz olm.
06 AV 483 -- 145 BOXER

erdem1904

31 mayıs cumartesi akşam üstü turan güneş in ordaki nişantaşı pazarının önündeki ışıkları geçerken bir beyaz giulietta ya selam verdim. almadı. niye almıyonuz olm.

:) Durdurup sorsaydınız, şahane yaklaşım  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ealprsln

01/06 Pazar günü Eskişehir Memphis önünde siyah bir 159'a selam verdim, kendisi  de karşılık verdi. Plakayı okuyamadım arada. Kendisi burada ise selamlar :yukari-ok:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

DcD-Semih

Bugün akşam üzeri köprü üzerinde selamlaştığımız gri 147 mk2 buralar da ise tekrardan selam olsun  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Adza

Gecen gun bursa altinsehir istasyonunun ordaki isiklarda duruyordu, selektor caktim gui ye, tip tip bakti :D
Bi kere de ayni altinsehir istasyonunun orda mk2 156 ile karsilastim sagdan yavas gidiyodu selam vermek icin 159 umla soluna atladim korna caldim, kapisalim mi olarak anladi heralde, kokledi gazi
Ben de basmadim :D