Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mrt159

You are not allowed to view links. Register or Login
İyi akşamlar arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım eski bir alfacı olarak aranızdayım, ve bende 159 aramaktayım. Yaklaşık 6 Ay önce 156 ile talihsiz bir kaza yaptım Antalya merkezde, arabam perte çıktı, görgü tanıklarının ifadesine göre 5-7 takla attığımı ve sürüklendiğimi söylemekteler, sonuç olarak Alfanın konforunun yanı sıra sağlam bir araç olduğunuda üzücü bir şekilde anlamış bulunmaktayım. Allaha şükür ayakta tedavi edilecek kadar ufak tefek sorunlarım oldu.

Güvenli sürüşler. 

Hocam çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın inşallah diğer kişilerin durumu iyidir.

sabrican

Dizel manuel 159 arıyorum.

Sahibinden.com'dan 3 alternatif buldum.

Bu benim bütçemin çok üzerinde. Sırf sunroof olsun diye 4000 fazla vermek pek mantıklı gelmiyor. Çünkü altta yazan extralar benim gözümde çok değerli değil.

Bunun ön koltukları kirden siyaha dönmüş. Temizlesek geçer mi?

Bunun tek dez avantajı kilometresi. Param buna yetiyor. Diğer ikisi için şartları zorlamam gerekiyor.

Bu 159'lar hakkında bilginiz var mı? Tavsiye edeceğiniz başka araç var mıdır?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

serkan

bu ilanı incelemeni tavsiye ederim (161501810)

hi_cazz

Bu benim bütçemin çok üzerinde. Sırf sunroof olsun diye 4000 fazla vermek pek mantıklı gelmiyor. Çünkü altta yazan extralar benim gözümde çok değerli değil.

Bunun tek dez avantajı kilometresi. Param buna yetiyor. Diğer ikisi için şartları zorlamam gerekiyor.

3. İlandaki araca isterseniz bakabilirim. Hatta isterseniz expertizede götürebilirim. Dün önünden geçerken baktım gayet dolu bir araç elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuklar elektrikli perde falan var. Dilerseniz özelden görüşelim.

Note 3 ile tapatalklandı

sabrican

3. İlandaki araca isterseniz bakabilirim. Hatta isterseniz expertizede götürebilirim. Dün önünden geçerken baktım gayet dolu bir araç elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuklar elektrikli perde falan var. Dilerseniz özelden görüşelim.

Note 3 ile tapatalklandı

Çok güzel olur. Bordo paket olandan haber bekliyorum bugün. Duruma göre yazacağım size. Çok teşekkür ederim.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

Çok güzel olur. Bordo paket olandan haber bekliyorum bugün. Duruma göre yazacağım size. Çok teşekkür ederim.

Ok o zaman siz haber verirsiniz.

Note 3 ile tapatalklandı

sabrican

bu ilanı incelemeni tavsiye ederim (161501810)

Sunroof olması çok güzel ama deri koltuk yok. Kilometre de yüksek. Boyalı olması da be satarken sorun olabilir.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Doğa Tosun

en dolu 8 araçtan biri olduğu tamamen HİKAYE. araba güzel, ama o lafın yalan olduğunu bilin.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

en dolu 8 araçtan biri olduğu tamamen HİKAYE. araba güzel, ama o lafın yalan olduğunu bilin.

Bende aynı görüşteyim. Direksiyon derisinin delikli olmaması, bose olmaması bunun örnekleri ki bunlar olunca bile tam dolu olmuyor. Daha bunun connect nav ünitesi var, perdesi var, tpms si var, yolcu için diz hava yastığı var. Yani var da var. Ama ilanlara bakarsan yarısından fazlası en full modeli oluyor :D Benim aracım baz modeli diyen görmedim daha...

Note 3 ile tapatalklandı

VLKNYKSLN

bende giuliettamı alfa modenadan almıştım kesinlikle temizlikten dolayı şüpheniz olmasın.sakat araba almaz,satmaz.Mümtaz Yiğit adı soyadı arayıp öğrenebilirsiniz,fiyat içinde beni referans verebilirsiniz :)

harunresitz

bende giuliettamı alfa modenadan almıştım kesinlikle temizlikten dolayı şüpheniz olmasın.sakat araba almaz,satmaz.Mümtaz Yiğit adı soyadı arayıp öğrenebilirsiniz,fiyat içinde beni referans verebilirsiniz :)

Valla yanlis anlamayin ama benim aracim buna oldukca benzer ozelliklerde, bu aracin trameri ne durumda bilmiyorum ama benimki tertemiz arada ciddi fiyat farki var diye dusunuyorum.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

redromeo156

sanrooflu servıs bakımlı 159 nu satmayı düşünen varmı ?
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

hi_cazz

sanrooflu servıs bakımlı 159 nu satmayı düşünen varmı ?

Abi satsam yerine ne koyacağımı bilmiyorum malesef. :D

Note 3 ile tapatalklandı

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

alfadent

Bende arıyorum:)) 2009-2008..sw de olur..

redromeo156

bulamam bulamam dun 2 tanesine hayırlı olsun dedık :) :haydi:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

egemensnt

sw' ciler coşmaya başladı.. Bu araçlar neden tutulmadı anlamış değilim..

ufuk93

bu araç için düşünceleriniz nedir acaba ?

ufuk93

Gunaydinlar arac ile ilgili bilgileri varsa resimlerini alabilir miyim You are not allowed to view links. Register or Login tesekkurler

Ben ozel mesaj atamiyorum sebebi nedir acaba ?

ufuk93

since1910

Arkadaşlar uzun süredir devam eden 159 arayışımı sonlandırmak istiyorum arabasızlık canımı sıkmaya başladı artık, nasipse haftaiçi ilandaki araca pazarlık yapıp almak istiyorum. Hem araç hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim, hem de İstanbul Avrupa yakasında computest/ekspertiz yaptırabileceğim güvenilir ve uçuk fiyatlar istemeyen bir yer var mıdır, yardımcı olursanız sevinirim.

ar.159

Araba temiz duruyor lakin donanım ve km ye bakınca 40 binden fazla vermemen lazım ve bence expertiz merkezi yerine iyi bir Alfa ustasına göster çünkü 159 çok güzel ve sağlam arabadır ama D sınıfı bir arabadır o yüzden bir sorun varsa masraf yüksek olur ben 159 u teslim alır almaz ustaya bıraktım ilk masraf 6 bin tl idi. Umarım herşey yolunda gider ve 159 una kavuşursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

alfadent

Güzel olanlara herkes talip:))..korkuyorum fiyatları indirmeyecekler..artık..nasip kısmet olayı..

since1910

Araba temiz duruyor lakin donanım ve km ye bakınca 40 binden fazla vermemen lazım ve bence expertiz merkezi yerine iyi bir Alfa ustasına göster çünkü 159 çok güzel ve sağlam arabadır ama D sınıfı bir arabadır o yüzden bir sorun varsa masraf yüksek olur ben 159 u teslim alır almaz ustaya bıraktım ilk masraf 6 bin tl idi. Umarım herşey yolunda gider ve 159 una kavuşursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

40 binden fazla vermemek gerek ama bakıyorum plus paket hafızalı deri döşeme, 3 bölge klima v.s. olunca km'de bu ayardaysa fiyatlar 47.000-48.000'den başlıyor. O yüzden aklımdaki rakam 41.500 - 42.000'den fazla vermemek, ki Ankara'ya gelecek araç plaka değiştirme gel git v.s. olacak daha.

max-ime

Arkadaşlar uzun süredir devam eden 159 arayışımı sonlandırmak istiyorum arabasızlık canımı sıkmaya başladı artık, nasipse haftaiçi ilandaki araca pazarlık yapıp almak istiyorum. Hem araç hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim, hem de İstanbul Avrupa yakasında computest/ekspertiz yaptırabileceğim güvenilir ve uçuk fiyatlar istemeyen bir yer var mıdır, yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arac Nokia-Siemens uonetici araci. Xenon vs yok, 2011 yilina kadar servis bakimlilar, sonrasini bilemiyorum. Arada temizleride vardi, iyi arastirin.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi