Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Passione

You are not allowed to view links. Register or Login
Yalnız videoda Launch Control ile kalkılıyor. Sürekli böyle kalkılamayacağına göre 6 saniye hayal ürünü olabilir.
Maksat 0-100 olcmek ise ve o aracta launch control var ise o ozelligi kullanmaktan dogal baska birsey olamaz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

Oğuz

Yalnız videoda Launch Control ile kalkılıyor. Sürekli böyle kalkılamayacağına göre 6 saniye hayal ürünü olabilir.
Maksat 0-100 olcmek ise ve o aracta launch control var ise o ozelligi kullanmaktan dogal baska birsey olamaz.

Bildiğim kadarıyla kullanılmaması için uyarı var kullanım kılavuzunda.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

depeche101

Oğuz basın bildirisinde zaten launch kontrolden bahsediyor.

Standard GQV TCT donanımı ;

UK equipment specification of the Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde:
•New ALFA TCT with Launch Control
•QV Intake Engine Sound
•Oversized twin tailpipes
•Lowered sports suspension
•18-inch alloy wheels
•Enhanced braking system with red Brembo® Callipers
•Polished Anthracite finish on grille, door handles, mirrors and fog light frames
•Side skirts
•Front and rear parking sensors
•Visibility Pack
•Dark-tinted rear windows
•Flat-bottom racing steering wheel with paddle shifters and white or red stitching
•Specific instrument panel with Quadrifoglio Verde logo
•Wraparound leather and Alcantara® sports seats
•White and green stitching on seats, gear lever boot and handbrake
•UconnectTM 6.5-inch touch-screen infotainment system with advanced satellite navigation, Bluetooth, DAB, Text Reader, Audio Streaming, Voice Controls and USB
•Kick plates with Quadrifoglio Verde logo
•Aluminium sports pedals
•Specific Quadrifoglio Verde floor mats

depeche101

Yeni GQV TCT ve MiTo QV TCT basın bildirisi ;

Passione

Bildiğim kadarıyla kullanılmaması için uyarı var kullanım kılavuzunda.
Bmw M6 nin kilavuzunda da cok fazla kullanilmamasi seklinde uyari vardi. Tam olarak nasil calistigini bilmiyorum ama sonucta bir takim parcalari zorlayabilecek bir ozellik gibi geliyor bana.

"centocinguantanove"

alihsans

TCT'yi elinize almayacağınızın garantisini veriyorsa Alfa Romeo kullanmak gayet doğal tabii.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Bu Launch control kullanılmayacaksa niye var peki. ? Veya sakıncalı ise Alfa bu özelliği niye koymuş. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum.  :S

Passione

TCT'yi elinize almayacağınızın garantisini veriyorsa Alfa Romeo kullanmak gayet doğal tabii.

O kadarini bilmiyorum ama aracin ozellikleri arasinda bu var ise belki kullanimi sinirlidir veya bir takim uyarilar esliginde kullanilmasi yaziyodur.  M6 da limitli sayida launch control oneriliyordu mesela.

"centocinguantanove"

tolga_ozhan

Böyle bir sistem nedir, teknik olarak neleri etkiler hiç araştırmadım, fikrimde yok. Ancak eğer söylediğiniz gibi bir özellik varsa yani limitli kullanım alanına sahip bir durumsa, bizim Türk aslanları dinlemez onu sürekli "yapıştır pampa" modunda gezerler. Alfa Romeo istediği kadar uyarsın, kitapçığa vs.. yazsın. Söylenen gibiyse bu özelliğe sahip tüm araçlar 3-5 yaşına gelmeden kaput olur. Dileyelim ki öyle bir özellik sadece test veriyonlarında olsun.

depeche101

Alper

Launch Control sistemini hem porsche'de hemde ferrari de kullandım test ettim pistte.
Porsche diyor ki limitsiz kullanabilirsiniz ve o gun ben en az 30 kez dur kalk yaparak frenleri ve tüm herseyi zorlandım ki oraya gelen yüzlerce kisi de aynısını yaptı.
Porsche cok saglam bu konu da.
Ama ferrari de soyle birsey var.
Cok sik kullanılması onerilmiyordu.
Problem açabiliyor denildi.
Hele birde drag modu var ferrari nin enfes birsey ama abartisiz 9 10 sefer kalk baski balata bitiyor.
Ama deger mi bilinmez.
Porsche bu konuda cok You are not allowed to view links. Register or Login Şişme ne bir kaçırma.
Sifir sorun.   

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Alper

Bu arada gui de denedim launch control.
Guc az olunca hic zevkli değil. ..

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Tolga033

Gouki

Mito'nun koltuklar daha güzel.  :rock:
Ama o bir Alfa değil :(

Tolga033

Mito'nun koltuklar daha güzel.  :rock:
Ama o bir Alfa değil :(
Nasıl abi anlamadım.  :-[

Gouki

Tolga033

Hee o mesele.
Yakında 4C içinde Fiat diyecekler diye korkuyorum.  :D

tolga_ozhan

Punto diyorlar ya :haydi:

Auto Bild mi demiş :)

Lbe

Launch control'ün baskı balatayı yıpratması dışında bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.Sonuçta manuelde 4k devire getirip debriyajdan çekmek ile aynı şey.Launch control olmayan otomatik viteslerde D'deyken sürekli kavrama oluyor.Launch controlde ise frene ve gaza aynı anda bastığınızda kavrama yapmıyor.Benim bilgim bu yönde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolga_ozhan

Launch control'ün baskı balatayı yıpratması dışında bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.Sonuçta manuelde 4k devire getirip debriyajdan çekmek ile aynı şey.Launch control olmayan otomatik viteslerde D'deyken sürekli kavrama oluyor.Launch controlde ise frene ve gaza aynı anda bastığınızda kavrama yapmıyor.Benim bilgim bu yönde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fakat otomatik vites viskoz kavrama, manuel, tct ve SS'lerin tamamı kuru kavrama. Yani D moddaki sürekli kavrama apayrı bir dünya.

depeche101

Yeni bir inceleme ve makul sonuç . Top Gear UK ;
İlk GQV ile yine aynı puanı almış İngilizlerden.

depeche101

Yeni MiTo QV TCT testi Top Gear UK ;

depeche101

bado

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Tolga033