Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaza yaptım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

allah beterinden saklasın. Geçmiş olsun.

Calibra

Geçmiş olsun, neyse ki size birşey olmamış.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

tayfun

büyük geçmişler olsun. buna benzer bir kaza atlatmış biri olarak sizi iyi anlıyorum. Allah hepimizi böyle belalardan korusun.

dragut

Tekrardan çok teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize...

Siz siz olun, yollarda tırlara, kamyonlara,otobüslere, kamyonet ve minibüslere dikkat edin.
"Alfa sevgisi"

ihsany

Geçmiş olsun..
Kazanın nerden nasıl olacağı bilinemiyor bazen, en büyük tedbir dikkatli olmak sanırım.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

leonheart

159 JTDM Distinctive

agucba

Yeni gördüm, büyük geçmiş olsun. Önce cana bir şey gelmemiş olması sevindirici. Ancak yine de "Mal, canın yongasıdır" denir.

///////////////

Erdinc küflü

Arkadaşlar araç deger kaybı sigortadan tanzim ediliyor .( karşı taraf) suçlu ise .. Sökülen ve takılan parçalar .. Dahil degıl.. Dava açıldıgı taktırde karşı tarafın sıgortasından alınıyor ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Qadesh

yeni gördüm konuyu. çok geçmiş olsun. her ne kadar cana geleceğine mala gelsin dersek de mal canın yongasıdır. size bir şey olmaması sevindirici. Allah daha kötülerinden sakınsın.
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar araç deger kaybı sigortadan tanzim ediliyor .( karşı taraf) suçlu ise .. Sökülen ve takılan parçalar .. Dahil degıl.. Dava açıldıgı taktırde karşı tarafın sıgortasından alınıyor ..

Birkaç gün önce konuyla ilgili acentemle görüştüğümde, bu aralar bu konunun çok gündeme geldiğini ancak poliçelerde bu konuyla ilgili bir klozun-teminatın olmadığını söyledi. Tahmin ediyormuş ki yakın dönemde böyle teminatlar da gündeme gelir diyor.

Erdinc küflü

Evet cogu acenta bılmiyor ... Ancak şu an yururlukte yargıtay tarafından .. Güzel olan kişi veya kişilerle degıl sigorta şirketiyle  ve kısa sürede sonuç vermesi...  Ancak dogru kişiler tarafından  yapılması çunku vekalet  vermek . Gerekli ...

max-ime

Yargitay ictihatlarinda bu varsa ayvayi yedik. Burasi Turkiye, paraya sikisan arabasini satacagina hakli olabilecegi kaza yapmaya calisir para almak icin.

Erdinc küflü

alfacan

Abi bende şimdi gördüm geçmiş olsun  :(

Bandırmalı

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

35AN7968 2004 1.6 Dist.

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login
Yargitay ictihatlarinda bu varsa ayvayi yedik. Burasi Turkiye, paraya sikisan arabasini satacagina hakli olabilecegi kaza yapmaya calisir para almak icin.

Doğru söyledin abi.
Belçika'da misal; sağ taraftan geliyorsan(anayol tabelası olan yerler hariç) her türlü haklısın. Biçok kişi bu taktiği kullanarak(ki araçlar zaten çok uygun fiyata) iyi para kaldırıyor. Misal; köşebaşına adam dikiyorlar, araç geldiği zaman köşedeki adam sigarasını yakıyor, bizim uyanık da sağdan son gaz dipleyip kazaya girişiyor.

Ya da, arkadaş arkadaşın arabasını bilerek pert ediyor hurda bir araba ile, model/kasa yeniliyorlar.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

dahhaak

çok çok geçmiş olsun hocam..
gerçekten de tır senin aracı altına alsa çok daha feci olurdu..
kazanın etkisini en kısa zamanda atlanman dileğiyle..
A.L.F.A

Mehmet Ulusoy

Cok gecmis olsun Turgut Bey.

dragut

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.

Aracımı geçen hafta teslim aldım. Gayet güzel toparlanmış. Motorda, yürüyende en ufak bir sorun dahi yok. Ben bu aracı geçen sene bir arkadaşımdan 15.000 liraya almıştım. Perşeöbe günü bana 15.500 lira teklif eden dahi oldu :) Ama satmayacağım sanırım. Bu fiyata yeni bir araba almak, yeni maceralara girmek demek ki, onu da göze alamıyorum.
"Alfa sevgisi"