Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

TBI öncesi Alfisti destegi istiyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cario

Degerli arkadaslar,
Sahibindende sizinde ilginizi cekmistir

You are not allowed to view links. Register or Login

Bu Ilandan bahsediyorum.

Ben antalyadayim arac istanbulda, alfa bayrakdan kadir beyle de defalarca telefonda gorustuk. Saolsun sercan da sportivo da expertize girmesi icin arada irtibat oldu. Yarin expertize girecek hersey olumlu olursa cuma gunu bende istanbula gidecegim.

Bu aracla ilgili site ahalisinin herhangi bir bilgisi varmi sormak istedim.

Pedallari plastik diyen arkadaslarin yorumunu daha once okudum, o konuya sonra donecegiz :)

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Alper

Ben araci canli gördüm icine bindim.  Kadir abi sağolsun o gun beni metroya bırakmıştı bu aracla. Ben begenmistim o zaman ki zor beğenirim :)

156vs

link i açamadım id den bu galiba

fatihmehmet

159 heleki tbi harika olur :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tolga_ozhan

159 için olabilecek en güzel motor seçeneği, neden alınmasın :)

cario

link i açamadım id den bu galiba

Evet ilan bu, yorum bildiren arkadaslara tesekkurler.
06' Alfa Romeo 159 JTDm
96' Fiat Coupé Plus 2.0

ufuksrl

Az videosunu izlemedim youtube da  :p   Hayırlara vesile olur gönlünüzce kazasız belasız binersiniz inşallah aldığınızda....

Utku

Ti paket tbi lar 70 bin bandindan pek dusmedi sanirim.Bu araci 57-58 gibi bir rakama alip ustune ti jant, yay, marspiyel yaptirirsaniz daha makul bir rakama gelmis olur.Ha birde pedal sart tabi :)
Neyseki ti nin en guzel yani olan direksiyon bu arabada var.
Araci alirsaniz, su eklentiyi de mutlaka ebay den edinin.

Simdiden hayirli olsun  :yukari-ok:
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Tolga033

159 için olabilecek en güzel motor seçeneği, neden alınmasın :)
:yukari-ok:

KAKIRMAN

Şu tbi içimde kaldı ya... Şeytan git başımdan

HTC One max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alfadanadam

Harika seçim bence :) Hayırlısı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

A.S.GÜMÜŞ

Hep içimde kalan yegane 159 dur tbi ti, hele beyaz vardı bir tane, ama ne çare, hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

07 DH 800

ByAKINCI

Maşallah dolu dolu bir 159 çok güzel görünüyor.İnşallah istediğiniz gibi çıkar ki öyle olacağına inanıyorum. Bende sizin gibi antalyada ikamet ediyorum.Şansım yaver gitti Alfabayrak Kadir Bey'le irtibat halindeyken herşey beklediğimizden iyi geçti bir anda uzun bir yolculukta buldum kendimi  :yukari-ok:
147 Blackline Red

cario

Teşekkürler arkadaşlar, kısmet bakalım  :-[
06' Alfa Romeo 159 JTDm
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Alfa-Latte

Cario Selamlar,

Güzel çekilen resimlerden her araç çok güzel gözüküyor. Mutlaka sizde expertiz yaptırırken başında olun. İyi bir boyacı, kaportacı ve motor ustası aracı kontrol ederse zaten içinizde hiç bir şüphe kalmaz.

Mutlaka Tramer sorgusu, Sigortacıdan pert gibi bir kaydı olup olmadığı öğrenip herhangi bir kaza durumunu öğrendikten sonra rahatlıkla alabilirsiniz.

Ayrıca benim tavsiyem usta/servise göstermeniz ve Doğuş Oto'da 101 nokta expertizi yaptırmanız. Ama her zaman iyi bir Alfa'dan anlayan motor ustası, çok iyi kaportacı ve boyacının görmesi şart. Boya'yı aletle ölçtüklerinde sanki boyanmamış gibi çıkıyor fakat iyi bir boya ustasıda hemen boya var mı yok mu anlıyor. Kaportacıda size nereler oynanmış, çekip yemiş mi yememiş mi şıp diye anlar. Lokal boyalar veya bazı parçalar boyalı olabilir ama ciddi bir kazadan değil de sürtme gibi vs şeylerden olmuşsa çok sıkıntı yaratmaz.

Arabayı görmeden, expertiz yapılmadan yapılan her yorum bana biraz muğlak geliyor. En doğru yol sizin bizzat gitmeniz, Antalya'dan geldiğiniz için de Doğuş Oto gibi yerde de ekstra bir expertiz yaptırmanız önemli. İstanbul'da ikamet ediyor olsanız burada tanıdğınız servis ve usta olurdu o yüzden belki Doğuş Oto gereksiz olurdu ama şehir dışından geldiğiniz için Carium servisini tanımıyorsunuz. Dolayısıyla ikinci bir kontrol sizin içinizi rahatlatır. En azından ben bu şekilde hareket ederdim. Güven kontrole hiç bir zaman mani değildir..

Doğuş Oto ile ilgili benden önceki sahibi alırken orada yaptırmış ve boya yok demişler fakat ben ustama ve boyacıma gösterdiğimde lokal boya çıkmıştı. Böyle de farklılıklar da çıkabilir. Ama iyi kontrol ettikleri bir sürü şey de var.

Ben bizzat bir araç için Antalya'ya gittim. Yapılan yorumları okuyunca araç mükemmeldi. Ama gösterince komple boyalı çıktı. O yüzden sizin bizzat expertiz başında olmanız şart derim.

Hayırlısı olsun sizin için,

Sevgiler.
Alfa 33 1.5 Boxer (1986-1992)

Alfa 75 2.0 TS (1992-2012)

Alfa 146 1.6 Boxer (1997-2014)

Alfa GT 2.0 JTS SS (2014-...)

fevkalbeser12

Fiyat çok uygun, tek ihtiyacı ti jant o kadar.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

cario

Cario Selamlar,

Güzel çekilen resimlerden her araç çok güzel gözüküyor. Mutlaka sizde expertiz yaptırırken başında olun. İyi bir boyacı, kaportacı ve motor ustası aracı kontrol ederse zaten içinizde hiç bir şüphe kalmaz.

Mutlaka Tramer sorgusu, Sigortacıdan pert gibi bir kaydı olup olmadığı öğrenip herhangi bir kaza durumunu öğrendikten sonra rahatlıkla alabilirsiniz.

Ayrıca benim tavsiyem usta/servise göstermeniz ve Doğuş Oto'da 101 nokta expertizi yaptırmanız. Ama her zaman iyi bir Alfa'dan anlayan motor ustası, çok iyi kaportacı ve boyacının görmesi şart. Boya'yı aletle ölçtüklerinde sanki boyanmamış gibi çıkıyor fakat iyi bir boya ustasıda hemen boya var mı yok mu anlıyor. Kaportacıda size nereler oynanmış, çekip yemiş mi yememiş mi şıp diye anlar. Lokal boyalar veya bazı parçalar boyalı olabilir ama ciddi bir kazadan değil de sürtme gibi vs şeylerden olmuşsa çok sıkıntı yaratmaz.

Arabayı görmeden, expertiz yapılmadan yapılan her yorum bana biraz muğlak geliyor. En doğru yol sizin bizzat gitmeniz, Antalya'dan geldiğiniz için de Doğuş Oto gibi yerde de ekstra bir expertiz yaptırmanız önemli. İstanbul'da ikamet ediyor olsanız burada tanıdğınız servis ve usta olurdu o yüzden belki Doğuş Oto gereksiz olurdu ama şehir dışından geldiğiniz için Carium servisini tanımıyorsunuz. Dolayısıyla ikinci bir kontrol sizin içinizi rahatlatır. En azından ben bu şekilde hareket ederdim. Güven kontrole hiç bir zaman mani değildir..

Doğuş Oto ile ilgili benden önceki sahibi alırken orada yaptırmış ve boya yok demişler fakat ben ustama ve boyacıma gösterdiğimde lokal boya çıkmıştı. Böyle de farklılıklar da çıkabilir. Ama iyi kontrol ettikleri bir sürü şey de var.

Ben bizzat bir araç için Antalya'ya gittim. Yapılan yorumları okuyunca araç mükemmeldi. Ama gösterince komple boyalı çıktı. O yüzden sizin bizzat expertiz başında olmanız şart derim.

Hayırlısı olsun sizin için,

Sevgiler.

Size kesinlikle katılıyorum, bu expertiz Antalya'dan Istanbul'a gitmeye değip değmeyeceğini anlamak için olacak ve İstanbula gidersem 2. bir expertizde ben yaptıracağım.
06' Alfa Romeo 159 JTDm
96' Fiat Coupé Plus 2.0

antihero

İnşallah düzgün çıkar araç, bende çok beğendim.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

ATA

Turgay abi coupe'ye ne oldu ? :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Murad

159 candır, hele ki tbi olunca keyfi 2 katına çıkar.
Umarım düzgün bir araçtır ve bu güzellik aramıza katılır.

cario

Tapatalk

Ata'cım kayıplara karıştı o Coupe :) adam ölü tekliflerden sonra vazgeçmiş olabilir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
96' Fiat Coupé Plus 2.0

ATA

Tapatalk

Ata'cım kayıplara karıştı o Coupe :) adam ölü tekliflerden sonra vazgeçmiş olabilir

Neyse hizli bir şey geleceği belli :) tbi umarim  temiz çikar.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

cario

Kadir expertiz anını fotoğraflarla besledi, Yılmaz usta ile de telefonda konuştum.
Kayda değer bir sıkıntı çıkmadı arkadaşlar, gidip alıyorum nasipse :)
06' Alfa Romeo 159 JTDm
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Tolga033

Kadir expertiz anını fotoğraflarla besledi, Yılmaz usta ile de telefonda konuştum.
Kayda değer bir sıkıntı çıkmadı arkadaşlar, gidip alıyorum nasipse :)

Hayırlı olsun şimdiden.  :alkis: :nazar: