Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

Birşeylerini yaptırabilecek, uğraşabilecek bir Alfa'm bile yok.   :o
Çok boşluktayım çok  :)

ByAKINCI

You are not allowed to view links. Register or Login
Birşeylerini yaptırabilecek, uğraşabilecek bir Alfa'm bile yok.   :o
Çok boşluktayım çok  :)
Eminim olunca o uğraşmadığın boşluğu fazlasıyla kapatırsın :)
147 Blackline Red

Murad

Umarim oyle olur fakat fazla sabirli biri degilim. Bu sacma piyasayi gordukce diger markalara yonelmemek icin kendimi zor tutuyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByAKINCI

Haklısın piyasa hareketli bu aralar... Aman kardeşim sen alfistisin diğer markaları boşver :) sabretmek lazım inşallah güzel bir Alfa biryerlerde seni bekliyor.
147 Blackline Red

milano 75

arka sağ dodiğin boyası döküldü,sol öndede ufak bi çatlak.öyle geziyoz,söktüm komple,tamir boya derken 1 hafta geçer,bi taraf var bi taraf yok rahat You are not allowed to view links. Register or Login süre böyle takılıyım.dodikleri sökünce lastikler meydana çıktı.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ufuksrl

Bu gün 4 teker fren balataları değişti. Diskler tornalandı.

balatalar
Ön:
--TRW GDB 1880 = 110 tl
Arka:
--TRW GDB 1905 = 95 tl

disk tornalama + sök-tak işçilik 100 tl

Toplamda 305 tl ye yep yeni frenlerimiz var.

Orjinal balataları iyice tükenmiş halde ve sinir bozucu şekilde ötmekteydi. Bunlar nasıl olacak görücez.

FAKmito

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

FAKmito

Plasti diple far stop cerceveleri dikiz aynalari on izgara kapi kollari spoyler kaplandi yesil brembo kapak takildi serviste kizdirma bujisi degisti jantlarida 2 gun once boyatmistim sirada downpipe yazilim var :)

Erdinc küflü

Güle güle kullan :-)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

HAKAN-K

Bu gün gelen magnecor 8.5 mm buji kablolarımızı taktık ve beygirlerimiz geri geldi  :haydi: :rock:

Bu da üzerinden çıkan 1. silindir buji kablosu durum içler acısı  :o

bypamuk

sırasıyla;

1-güzelce tazyikli su
2-köpük
3-mikrofiber bezlerle sildim
4-hafif cila
5-jant-lastikler özel parlatıcı temizleme
6-göğüs temizleme
7-10 40 motor yağı ekleme

kendimden fazla baktım
Sevgi ile kal...

alihsans

Yıkandı, kurulandı, Meguiars hızlı cila atıldı, Sonax jant temizleyici uygulandı. Verilen emeğin karşılığı alındı. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

gunay

Mrb arkadaşlar.adım günay sitede yeniyim.Benim alfam yok ama inşallah sizlerin yardımıyla temiz bir 156 mk 1 2.0 ts sahibi olurum.Renk olarakta gümüş gri ve beyaz tercihimdir.Alfam olmadığı için alfama bir şey yapamıyorum ama olması için koşturuyorum ,bostancıya gidiyorum ,ustalar ile telefonda soruşturuyorum alfam için çabalıyorum diyebilirim :) yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar.

FAKmito

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]    cok merak ettigim biseyi yaptim mat olan plasti dipli yuzeyleri parlak siyah boyayla boyadim simdilik sorun yok ilerleyen zamanlardq bakalim neler olcak

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login  :yukari-ok:  :clover:  :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login  :yukari-ok:  :clover:  :nazar:
Teşekkür ederim. :)

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

alfa trooper

Q2 uzun yol yaptıktan sonra birşeylerin yanlış olduğunu haykırıyordu, Ankara' ya döner dönmez servise girdi.
4 yeni amotisör,
Arka viraj Demiri,
Kopmuş olan ama daha önce fark etmediğimiz motor kulağı,
Silecek süpürgeleri

Hepsi değişti, 2 ayrı noktadan gelen ses kesildi. Sonuç.... Oldu.
Yol tutuş, tokluk hepsi neredeyse yerine geldi :))
Sonraki aşamada ön takım parçalarını orijinale çevirmek var...

ozoozo

Q2 uzun yol yaptıktan sonra birşeylerin yanlış olduğunu haykırıyordu, Ankara' ya döner dönmez servise girdi.
4 yeni amotisör,
Arka viraj Demiri,
Silecek süpürgeleri

Maşallah aldığınızdan beri masraf yapıyorsunuz ama karşılığı eminim geliyordur :) buluşmaya gelinde şu q2 ye bir bakalım :p

alihsans

Bu Q2'nin sticker'ı mı eksik ne?  :)

Alfadanadam

Bu gün gelen magnecor 8.5 mm buji kablolarımızı taktık ve beygirlerimiz geri geldi  :haydi: :rock:

Güzel tercih. Güle güle kullanın :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HAKAN-K

Güzel tercih. Güle güle kullanın :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler Bülent Abi

Bu arada yazmayı unutmuşum 164 ve gtv v6 turbo kabloları bire bir uyuyor hatta fazladan bir kablo sanırım topraklama kablosu birde 1. silindir kablosu üzerinde ki sensör şu anda fazlalık

alfa trooper

4 yeni amotisör,
Arka viraj Demiri,
Silecek süpürgeleri

Maşallah aldığınızdan beri masraf yapıyorsunuz ama karşılığı eminim geliyordur :) buluşmaya gelinde şu q2 ye bir bakalım :p

Perşembe günü umarım zamanında gelirimde Q2 ye yeni arkadaşlar kazandırırım.  :D

Kibitzer

Bugün Zeki ustama getirdik. Egzoz ısı sacımıza damlamış 5-6 damla yağ nedeniyle üst kapak contasını(sanırım adı buydu-Ekleme: değilmiş Külbütör contasıymış :)) ) değiştirdik. Klima açıkken çok az titreme yapıyorduk, boğazımızı temizledik :))
Kaymak gibi oldu, Zeki ustanın eline sağlık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

milano 75

sabahdan carıumdaydım bende ,geçen hafta arka diskleri yenilemiştim,fren ayarı yaptırdım,erken çıktım.bronz balata yapan süleyman ustayı görecektim,bostancıda değildi,telle konuşup biraz bilgi aldım.ben diyorum yarı bronz yarı normal o diyor illa komple bronz yapalım,düşüneyim bi diye konuştum.komple işi sakat.haaa valvoline 10-60 ı yükledim motora,filtre yeniydi söküp temizleyip geri taktım.bakalım randıman vercekmi.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ismet

bugün, her zamanki gibi, hayalini kurdum :-[
I am the master of my fate
I am the captain of my soul