Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Adam MacGyver You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

@tolga_ozhan haydaa ben buna bayıldım biz yapamazmıyız :) giu da bir şey koyacak yerler çok sıkıntılı bundan keşke aynı duracak şekilde yapabilsem :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

max-ime

Buraya yazmadım. Benim LUP'u kuzen ufak bir dokundurmuş. Kaputun ve tamponun boyanması gerekiyor. Bu vesileyle 
farların içten ve dıştan temizliği yapılacak.

You are not allowed to view links. Register or Login'a emanet araç. Kendisi fotoları öncesi, sonrası şeklinde paylaşacaktır:) Burdan da teşekkür edeyim Oğuz'a, sağolsun iyi ilgileniyor aracımızla.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
BMW 1 Serisinin bardaklığını 166'ya taktım.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
ben anlamadım bunu ya o bardaklık o küçük şeyin içinden mi çıkıyopr :-[ yoksa oraya takılıyor mu?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

BMW 1 Serisinin bardaklığını 166'ya
ben anlamadım bunu ya o bardaklık o küçük şeyin içinden mi çıkıyopr :-[ yoksa oraya takılıyor mu?

Oraya takılıyor. İlk resimdeki yuvası. Google'a BMW 1 cup holder yazarsanız bolca görsel var.

OğuzCanAlantor

Buraya yazmadım. Benim LUP'u kuzen ufak bir dokundurmuş. Kaputun ve tamponun boyanması gerekiyor. Bu vesileyle 
farların içten ve dıştan temizliği yapılacak.

You are not allowed to view links. Register or Login'a emanet araç. Kendisi fotoları öncesi, sonrası şeklinde paylaşacaktır:) Burdan da teşekkür edeyim Oğuz'a, sağolsun iyi ilgileniyor aracımızla.

Aman abi görevimiz , Lup TRnin sayılı 156lardan en güzel şekilde çıkartıcaz.

You are not allowed to view links. Register or Login  Abi çok güzel olmuş emeğine sağlık. :yukari-ok:

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

Oraya takılıyor. İlk resimdeki yuvası. Google'a BMW 1 cup holder yazarsanız bolca görsel var.
video aradım bulamadım içinden çıkmıyorsa işin esprisi kayboluyor o parçayı taşımakta dert içinden çıkan oem sistemlerde var galiba öyle birşeyde montaj edilebilir ama bu içinden çıksa muhteşem olmuş
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kutay

Downpipe dpf iptali orta son susturucu iptali ve stage 2 yazilim sonrasi
7. caddenin müdavimlerinden. Cok sık görüyorum ama bi turlu slm veremedim . Çok şık. :serefe:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

FAKmito

alfistahakan

Adam MacGyver You are not allowed to view links. Register or Login
+1
Hakan
Forever Alfa

tolga_ozhan

video aradım bulamadım içinden çıkmıyorsa işin esprisi kayboluyor o parçayı taşımakta dert içinden çıkan oem sistemlerde var galiba öyle birşeyde montaj edilebilir ama bu içinden çıksa muhteşem olmuş

İçinden çıkan tip yapmak için önce kolsolda bardaklığı gömecek uygun bir yer lazım. Öyle bir şey için boş bol kesip biçme lazım. 166'nın konsolunda bunun için yer yok zaten. Bu parçada oem BMW 1 serisi bardaklığı.

TRSemih

Cok basarili olmus Tolga fikrine saglik

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

milano 75

İçinden çıkan tip yapmak için önce kolsolda bardaklığı gömecek uygun bir yer lazım. Öyle bir şey için boş bol kesip biçme lazım. 166'nın konsolunda bunun için yer yok zaten. Bu parçada oem BMW 1 serisi bardaklığı.
ahaaa,banada lazım bu tarz bişey,75 de bardaklık namına bişey yok.yarın bi keşif yapıyım neresine ne takabiliriz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

atatuncel

Evet genelde ordayim :) tesekkurler
Bende bestekarin sonunda gordum gecen
06 AT 0706 Giulietta

FAKmito

Evet genelde ordayim :) tesekkurler
Bende bestekarin sonunda gordum gecen
Ankara belli iste bahceli bestekar baska yok :) bende cok giu goruyorumda forumdanmi degilmi diye cesaret edemiyorum

blackpearl

Bugün bir güzel yıkadım ve waxladım parlattım :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

atatuncel

40.000 kmdeki aracimin vites topuzu soyulmaya baslayinca bende Akota'da garantiden degistirdim.
06 AT 0706 Giulietta

FAKmito

Bestekar sokak meguiars ta ic kuafor yaptiriyorum bugün

DSB

Bu gün işyerimin tam karşısında park yeri bulup parkettim 147 mi... bakar bakar dururum artık :))

rcpydmr

Bugün iç diş temizlik yaptik haftaya koltuklar yikanacak ve yağ ve filtreleer değişti bakin ve değişmesi gerekenler listelendi eeee pamuk elimiz cebimize atma zamanki geldi  :))
74 BU 007

max-ime

156 ila ufak bir dokunusunuz vardi, kaput ve tamponu boyattik el atmisken farlari temizlettik ve bugun aracimizi teslim aldik. 5 yas genclesti :)

Oguz'ada hem ilgisunden, hem isciliginden dolayi tesekkur ediyorum.

ozoozo

156 ila ufak bir dokunusunuz vardi, kaput ve tamponu boyattik el atmisken farlari temizlettik ve bugun aracimizi teslim aldik. 5 yas genclesti :)

3500 lira kitlemiştir tamamına afiyet olsun abi.

Kazasız belasız :nazar:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ajavelin

Ok gibi maşallah

TRSemih

Bugün gördüm Güzel olmuş. Güle güle kullanın Uğur.

•Tapatalk•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)