Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ygt

merhabalar

ben de 159 düşünüyorum. ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ondeki-aracin-dikiz-aynasindaki-canavar-180331541/detay/

üzerindeki icralar sorun değil kaldırırım diyor sahibi. fiyat olarak kaça almak gerekir?

147 de alabilirim ama küçük geliyor ailedeki diğer araba fiat 500 olunca  :)

bafralfa

çok ukalaca bi ilan temizletince 42 binden aşağı vermezmiş.. bu insanlar komedi ..
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

saskuran

nasi kirlettiyse 3 bin liralık ....

SAS....

Ygt

abi anladığım kadarıyla karslı, farklı biri olabilir o yüzden ben çok yadırgamadım samimi geldi :)
eğer olursa edirne'de bir kars'lıdan araba almak garip olacak. benim için cezbedici tarafı aracın 2 senedir onda olması. sitedeki tüm araçlar 3-4 aylık sahiplerinden.

ne kadara kadar indirmek gerekir? hemen satmayacağım. 200bini geçtikten sonra da ölsem satamam diye düşünüyorum...

burada edilen bir laf var "ederi değil gideri önemli" diye, gideri ne olur sizce   :haydi:

alfaadana

2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

kuheylan35

OnurCangir +1

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alfaadana

Alıntı yapılan: kuheylan35 - 06 Ekim 2014, 10:51:50
OnurCangir +1

Bu nedir anlamadım

kuheylan35

Alıntı yapılan: OnurCangir - 03 Ekim 2014, 10:51:14
Alfa Milano'da usta yok. Eger ordan arac alacak olursaniz, aracla ilgili olarak araca bakim yapan ustayla gorusmenizi tavsiye ederim.
Tapatalk a alisamama durumu #alfaadana bu yorumu alintilayacaktim

a-y-k-u-t

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2008-model-88000-de-servis-bakimli-sorunsuz-krem-doseme-176071333/detay
araç güngör usta diye bir abimize ait bostancı sanayi sitesinde istanbul alfa isminde servisi var şuan bu araç üzerinde yoğunlaştım parasal konuda kendimi hazır hissettiğim zaman yanına gideceğim..aracı göreniniz varmı
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

alfaadana

@klavyeci21 nickli arkadasin aracina baktim biraz once konustuk insallah hayirlisi olur tramer sorgulamasinda plaka ile agir hasar gozuktu ama ruhsattaki sase no ile sorguda gorunen sase uyusmuor halen daha trafikten alinan plakalarda eski araca ait sonuclarmi gorunmeye devam ediyor bu konuda bilgisi olan

erdem1904

Alıntı yapılan: alfaadana - 07 Ekim 2014, 12:26:09
klavyeci21 nickli arkadasin aracina baktim biraz once konustuk insallah hayirlisi olur tramer sorgulamasinda plaka ile agir hasar gozuktu ama ruhsattaki sase no ile sorguda gorunen sase uyusmuor halen daha trafikten alinan plakalarda eski araca ait sonuclarmi gorunmeye devam ediyor bu konuda bilgisi olan

Çıkma plaka alındığı zaman tramer o plakayla devam ediyor... Önemli olan şase no ile sorgulama sonucu..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alfaadana

kafama uygun bir 156 denk gelmedi maalesef halen yardımcı olacak olan varmıdır?

alfaadana

dostlarım şu ilandaki ilk resimde km sayacının üstümü kapatılmış yoksa banamı öyle geliyor kontrol etmeniz mümkün müdür?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-satilikk-f16-ucakk-182014337/detay

a-y-k-u-t

aracın kontak açık olmadığı için km sayacı çalışmıyor sadece,üstü kapanmamış

a-y-k-u-t

vieri

Alıntı yapılan: a-y-k-u-t - 09 Ekim 2014, 21:44:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-rd-otomotivden-2007-makyajli-kasa-alfa-147-lpg-li-181066527/detay

tam dedim tamam bu aracı alayım araçta da sel hasarı çıktı  :duvar:

İsabet olmuş hasar çıkması,aracın iç temizliği de durumu gösterir nitelikte.  :asagi-ok:

a-y-k-u-t

Alıntı yapılan: vieri - 09 Ekim 2014, 22:50:20
Alıntı yapılan: a-y-k-u-t - 09 Ekim 2014, 21:44:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-rd-otomotivden-2007-makyajli-kasa-alfa-147-lpg-li-181066527/detay

tam dedim tamam bu aracı alayım araçta da sel hasarı çıktı  :duvar:

İsabet olmuş hasar çıkması,aracın iç temizliği de durumu gösterir nitelikte.  :asagi-ok:

hocam sordum telefonda 10 numara içi dışı tertemiz dedi abi sağ yolcu koltuğu aşınmış dedim olurmu sen öyle görmüşsün süper içersi dedi valla  :D

vieri

İyiymiş o zaman, demek ki biz yanlış görmüşüz :) Ama gördüğümüze inansak daha iyi sanki.  :yukari-ok:

a-y-k-u-t

Alıntı yapılan: vieri - 09 Ekim 2014, 23:11:31
İyiymiş o zaman, demek ki biz yanlış görmüşüz :) Ama gördüğümüze inansak daha iyi sanki.  :yukari-ok:

yanına gidip görmedim hocam şimdi adam temiz diyosa temizdir belki  :D
saolsun ekspertiz arkadaşım var ona araştırttım ve söylediği sel hasarlı kesin perte çıkmış araç dedi bende yanına bile gitmedim aracın

vieri

Alıntı yapılan: a-y-k-u-t - 09 Ekim 2014, 23:17:24
Alıntı yapılan: vieri - 09 Ekim 2014, 23:11:31

yanına gidip görmedim hocam şimdi adam temiz diyosa temizdir belki  :D
saolsun ekspertiz arkadaşım var ona araştırttım ve söylediği sel hasarlı kesin perte çıkmış araç dedi bende yanına bile gitmedim aracın

Elbet gönlüne göre bir araç çıkar, sabretmek lazım  :)

a-y-k-u-t

Hocam artık sıkıldım olursa olur olmazsa da fasa fiso bu saatten sonra

effe64

Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin. Daha önce başka bir başlıkta bahsettiğim gibi bazı özelliklere sahip temiz bir 159 arıyorum. İlan sahibini aramadan önce sizleere danışmak bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş varsa öğrenmek istedim. Çok acelem yok fakat eğer temizliğini bilen arkadaşlardan onay gelirse almak için harekete geçeceğim fiyatta anlaşırsak. Araç genel olarak isteklerimi karşılasada km sinin 140 bin olması kafamı karıştırıyor. Çünkü uzun süre kullanacağım aracı. Arabayı bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=181900999&rnd=9731

Araç bursa dan satılık ilan no 181900999 , 52,800 denmiş fiyata

Kubilay

Alıntı yapılan: a-y-k-u-t - 07 Ekim 2014, 10:11:27
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2008-model-88000-de-servis-bakimli-sorunsuz-krem-doseme-176071333/detay
araç güngör usta diye bir abimize ait bostancı sanayi sitesinde istanbul alfa isminde servisi var şuan bu araç üzerinde yoğunlaştım parasal konuda kendimi hazır hissettiğim zaman yanına gideceğim..aracı göreniniz varmı

Bu araca carium'da ekspertiz yaptırıp almaktan vazgeçtik.

effe64

Yukarıda belirttiğim aracı bilen yok mu arkadaşlar? :alfisti:

a-y-k-u-t

Alıntı yapılan: effe64 - 10 Ekim 2014, 13:28:57
Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin. Daha önce başka bir başlıkta bahsettiğim gibi bazı özelliklere sahip temiz bir 159 arıyorum. İlan sahibini aramadan önce sizleere danışmak bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş varsa öğrenmek istedim. Çok acelem yok fakat eğer temizliğini bilen arkadaşlardan onay gelirse almak için harekete geçeceğim fiyatta anlaşırsak. Araç genel olarak isteklerimi karşılasada km sinin 140 bin olması kafamı karıştırıyor. Çünkü uzun süre kullanacağım aracı. Arabayı bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=181900999&rnd=9731

Araç bursa dan satılık ilan no 181900999 , 52,800 denmiş fiyata

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-159-jtd-distinctive-plus-sunroof-lu-full-181900999/detay?searchResultsViewPreference=fct&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

adresi düzelttim