Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfa-Latte

Erk1n teşekkürler bende bu konu vasıtasıyla baya bilgilendim

Alfa 33 1.5 Boxer (1986-1992)

Alfa 75 2.0 TS (1992-2012)

Alfa 146 1.6 Boxer (1997-2014)

Alfa GT 2.0 JTS SS (2014-...)

erk1n

Katkısı olan herkese, okuyan herkese teşekkür ederim.

Bende TEB Total ve PO Cell kampanyalarından haberdardım ancak pratikte nasıl oluyor, tam olarak ne kadar indirim yapıyor bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Buradan birbirimize akaryakıt kampanyaları konusunda güncel şekilde bilgi verirsek faydalı bir konu olur diye düşünüyorum.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

erk1n

Var mı yeni kampanyalar? Bu başlığı güncel tutalım
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

alfacan

Rotweiler

Ankara'da Ayaş yolundaki OPET(Sİncan adliyesine giden şapka devrimi caddesi kesişimindeki), yanında Milangaz açıldı diye LPG'yi 2,25'e çekti(AYGAZ) haberiniz olsun.

Hatta şöyle harita koyayım da, belki yararlanan olur:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

sacak

Göztepe BP Medical Park Hastanesi bitişiğindeki istasyonda LPĞ 2.25
Ne ayaktır anlamadım Bir kaç haftadır bu şekilde
156 2.0
INFINITI FX -35

admin

Sadece bilgilendirme amaçlı. Almanya'da benzin ve dizelin gidişi.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

sp4rc0

You are not allowed to view links. Register or Login
Ankara'da Ayaş yolundaki OPET(Sİncan adliyesine giden şapka devrimi caddesi kesişimindeki), yanında Milangaz açıldı diye LPG'yi 2,25'e çekti(AYGAZ) haberiniz olsun.

Milangaz, aygaz mi satıyor ? :s
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

max-ime

Ben gecen aldim, bakalim kac km gidecek.

Tolga033

Bayram hediyesi .  :duvar:

delıfısek

Milangaz, aygaz mi satıyor ? :s

opet yanında milangaz açıldıgı için o fiyata çekmiş yani opet 2.25 e satıyor :D natayolu tarafından orayamı geçsem napsam  :D

fatihmehmet

Aynen Kayseri'de de yanında Milangaz oldu icin 2,22 ye aldım gecen. Normalde 2,55 civarı sehir çıkışlarında 2,75. Ve bu dediğim de sehirdisina çıkarken olan (2,22 lik)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

iceberg156

MOTORİN (Eurodiesel) 'in POMPA (İstanbul Anadolu)

Eski Fiyatı  4,35 TL   Yeni Fiyatı  4,26 TL   Azalış  - % 2,07   Azalış   - 0,09 TL

BENZİN (97 Kurşunsuz)' in POMPA (İstanbul Anadolu)

Eski Fiyatı  4,93 TL    Yeni Fiyatı  4,93 TL   

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

fatihmehmet

Son 4 yılın en buyuk düşüşünde ama ülkemize yansiyan pek bir sey yok

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

yigitekimdemir

Ya dizele fena zam gelecek ya da enflasyonu indirmek için dizeli düşürüyorlar
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

erk1n

Dünyada petrol fiyatları son yılların en düşüğünde. Arz fazlası var. Bundan dolayı akaryakıt fiyatlarına indirim geldi.

2 milyonun üzerinde Suriyeli Türkiye'ye alındığı için devlet bütçesi zor durumda. Devlet önümüzdeki yıllarda %11 vergi artışı hedefliyor. ÖTV ve MTV'yi arttırabilirler. O zaman akaryakıt fiyatları, otomobil fiyatları, içki-sigara fiyatları ve akaryakıta bağlı olarak tüm ürünlerin fiyatları artacaktır.

Önce git Suriye'yi karıştır, sonra kendi insanına bakamazken git ordaki mağdur 2 milyon insanı ülkene al. Bazılarının Neo Osmanlı hayalleri ve egoları bizi zor duruma düşürüyor.

Kırbaç vurulduğunda zevk alan bize müstehak diyorum.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

ku2

Dünyada petrol fiyatları son yılların en düşüğünde. Arz fazlası var. Bundan dolayı akaryakıt fiyatlarına indirim geldi.

2 milyonun üzerinde Suriyeli Türkiye'ye alındığı için devlet bütçesi zor durumda. Devlet önümüzdeki yıllarda %11 vergi artışı hedefliyor. ÖTV ve MTV'yi arttırabilirler. O zaman akaryakıt fiyatları, otomobil fiyatları, içki-sigara fiyatları ve akaryakıta bağlı olarak tüm ürünlerin fiyatları artacaktır.

Önce git Suriye'yi karıştır, sonra kendi insanına bakamazken git ordaki mağdur 2 milyon insanı ülkene al. Bazılarının Neo Osmanlı hayalleri ve egoları bizi zor duruma düşürüyor.

Kaynağı var mı bu bilginin..?
"Devlet önümüzdeki yıllarda %11 vergi artışı hedefliyor."
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Kibitzer

ÖTV zammı geliyor. Bir an önce almak lazım giuliettayı  :o :(
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

tolga_ozhan

Bu başlıkta nedense akaryakıt fiyatlarından çok siyaset konuşuluyor.
Akaryakıt fiyatıda, siyasette konuşarak bir yere gelemeyeceğimiz cinsten şeyler.

erk1n

Akaryakıt fiyatıda, siyasette konuşarak bir yere gelemeyeceğimiz cinsten şeyler.

Zaten istenilen bu. Halkın apolitize edilip, insanların her dayatılanı itiraz etmeden kabullenmesini sağlamaktır.

Dünyanın çoğu ülkesinde akaryakıt zamları protesto edilir. Bizde tık yok =) Aman siyaset konuşmayalım.

Kişi başına düşen gelir düşünüldüğünde bir Norveç'li benden 5 kat daha zengin ama ben Norveç'li ile birlikte dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum. Ne kadar güzel.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

erk1n

Orta Vadeli Plan 'da büyüme tahmini ciddi oranda düşürüldü. Enflasyon tahmini yükseltildi. Şimşek ayrıca, gelecek yıl vergi gelirlerinde yüzde 10.7, faiz dışı harcamalarda ise yüzde 5.1 artış öngördüklerini ekledi.

Orta Vadeli Planı ekonomi bilgisi olan birisi okuduğunda şunu görür: Vergi artışı yolda.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

Gouki

Zaten istenilen bu. Halkın apolitize edilip, insanların her dayatılanı itiraz etmeden kabullenmesini sağlamaktır.

Dünyanın çoğu ülkesinde akaryakıt zamları protesto edilir. Bizde tık yok =) Aman siyaset konuşmayalım.

Kişi başına düşen gelir düşünüldüğünde bir Norveç'li benden 5 kat daha zengin ama ben Norveç'li ile birlikte dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum. Ne kadar güzel.

Bunun yeri burası değil.

B-5 Siyasal, Dini ve Futbol gibi konuların konuşulmasına Alfisti Turkey yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına ve tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır. Bu nedenle bu konular, tansiyon yükselmeden forum moderatörleri tarafından silinecektir.

tolga_ozhan

Siz oldukça yanlış anlamışsınız. Tepki göstermek yerine dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Size ya da bir başkasına apolitize olun ya da ülke sorunlarıyla ilgilenmeyin demedim.
Bunun konuşulacağı yer bir otomobil forumu değil.
En azından üye olurken koşullarını kabul ettiğimiz bir forumun topluluk kurallarına uyma nezaketi gösterelim.

erk1n

Bende bir kaç alıntı yapmak isterim:

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi

Madde 19
Herkesin kanaat ve ifade özgürlüğüne hakkı vardır; bu hak, müdahale olmaksızın kanaat taşıma ve herhangi bir yoldan ve ülke sınırlarını gözetmeksizin bilgi ve fikirlere ulaşmaya çalışma, onları edinme ve yayma serbestliğini de kapsar.

T.C. Anayasası

Madde 25
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

Madde 26
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

ozoozo

Bende bir kaç alıntı yapmak isterim:

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bilgirgesi

Madde 19
Herkesin kanaat ve ifade özgürlüğüne hakkı vardır; bu hak, müdahale olmaksızın kanaat taşıma ve herhangi bir yoldan ve ülke sınırlarını gözetmeksizin bilgi ve fikirlere ulaşmaya çalışma, onları edinme ve yayma serbestliğini de kapsar.

T.C. Anayasası

Madde 25
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

Madde 26
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.

Bunlar sizin kişisel haklarınız , bize dayatmak zorunda olduğunuz haklarınız değil.

www.erk1nfistiturkey.com diye site açıp dilediğiniz gibi özgürce paylaşabilirsiniz zaten buna kimse bir şey demiyor , ancak 1230912903 tane üyenin okuduğu takip ettiği forumun belirli bir kuralı var ve buna uymak zorundasınız. Kimse sizin kişisel haklarınızı veya özgürlüklerinizi kısıtlamıyor sadece uymanız gereken kurallar olduğunu hatırlatıyor. AlfistiTurkey' inde kişisel bir blog veya kişisel bir site olmadığını hatırlatmakta fayda var  :alfisti: