Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login

Kapi alti ve tavan aydinlatmalarini da beyaz yaptim.. gunesliklerde bulunan ampuller enteresan onlari daha bulamadim,bir de arka tavan aydinlatmasindaki ampulde degisikmis onu da siparis verdim haftaya dq onlari takariz :)

Sizin makyajlı kasa ile bizim tavan aydınlatmaları birebir aynı mı abi ? öyleyse bende yapayım. Nasıl uğraşlımı kolay mı ve ne tip ampül gerekiyor :) çok hoşuma gitti zaten sarı sarı iğrenç duruyor benim ki :D

chao

Kapi alti ve tavan aydinlatmalarini da beyaz yaptim.. gunesliklerde bulunan ampuller enteresan onlari daha bulamadim,bir de arka tavan aydinlatmasindaki ampulde degisikmis onu da siparis verdim haftaya dq onlari takariz :)

Sizin makyajlı kasa ile bizim tavan aydınlatmaları birebir aynı mı abi ? öyleyse bende yapayım. Nasıl uğraşlımı kolay mı ve ne tip ampül gerekiyor :) çok hoşuma gitti zaten sarı sarı iğrenç duruyor benim ki :D

Hic zor degil valla her biri 5 dk aliyor. Markalarina bakarim eve gidince kutusu duruyordu.tahminimce aynidir seninkiyle farkli olacagini sanmiyorum ama saridan sonra kesinlikle cok şık duruyor beyaz tavsiye ederim:)

2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

ozoozo

Hic zor degil valla her biri 5 dk aliyor. Markalarina bakarim eve gidince kutusu duruyordu.tahminimce aynidir seninkiyle farkli olacagini sanmiyorum ama saridan sonra kesinlikle cok şık duruyor beyaz tavsiye ederim:)

Kesinlikle abi zaten resimde de güzel durmuş. Birde şu kırmızı ışıkları güçlendirmeyi çok istiyorum ama o zor olcak sanırım yuva falan çok küçük, hatırlarsan konuşmuştuk bu konuyu :) oralara lazer gibi ince güçlü ışıkta takarsak iç ambiyans 10 numara olur :D Bekliyorum abi marka model vs bilgisini.  :arkadasim:

chao

Kesinlikle abi zaten resimde de güzel durmuş. Birde şu kırmızı ışıkları güçlendirmeyi çok istiyorum ama o zor olcak sanırım yuva falan çok küçük, hatırlarsan konuşmuştuk bu konuyu :) oralara lazer gibi ince güçlü ışıkta takarsak iç ambiyans 10 numara olur :D Bekliyorum abi marka model vs bilgisini.  :arkadasim:

Bugun zaten hazir tavani sokmusken o kirmizi isik olayina da bir gireyim dedim ama sokunce gorduk ki o is biraz daha ugras istiyor. Ampuller kolay eskisini at yerine yenisini tak islem tamam ama ambiyans isigini o tavan aydinlatmanin icine dahil etmisler,mudahale edebilmek icin komple icini de acmsk gerekecek o yuzden bugunluk kurcalamadik :) iyi bi elektrikci halledebilir nokta kadar kucucuk bir isik..
Haber vericem eve gidince..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

OnurCangir

Aracım 2 gündür servisteydı. Forumda daha önce benzer problem yaşamış olanlar da vardır belki, dur-kalk trafikte bazen hız göstergesi,radyo,farlar herşey kapanıp tekrar açılıyordu. Denk gelmiştim forumda sanırım, bir kablonun temassızlık yapmasıyla alakalı, elektrikçide hallettiler. Sol rot kolunda sıkıntı vardı, rot balansa soktuğumda değişmesi gerektiğini söylemişlerdi, o da değişti. Rot-balans + rot kolu + elektrik işçiliği 160 tuttu.

öztürk26

saçma bi şekilde ışıklarda geri geri gelen bi transit sağ far camımı kırdı :( bunu yapmak nasipmiş bugüne(!) :(
Geçmiş olsun :/

•Tapatalk•

teşekkürler :(

atatuncel

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yikandik :)
06 AT 0706 Giulietta

Erdinc küflü

Yıkandık ,iç detaylı temizlendi ... Taban halısına kadar ı fırcalandı

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Kapı içleri MEGUİAR'S. Supreme shine [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

saskuran

Yıkandık ,iç detaylı temizlendi ... Taban halısına kadar ı fırcalandı

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Kapı içleri MEGUİAR'S. Supreme shine [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

işe yariyomu meg. supreme shine bende alcaktimda pahali geldi

SAS....

Erdinc küflü

Sonax aldım .. Fayda etmedi .. Ama meg. İnanılmaz iyimiş  SAS .. Toz tutmuyor en güzeli ... Yarında ön fren balatalarını taktırayım .. 1 kuruş masrafı olmasın satarkende göğsümü gere gere satarım İlana koyucam ..

Erdinc küflü

Bu gün calperlerımızde geldı ..
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Erdinc küflü

Frenlerimizi tamamen yenileyip caliperler kapaklarımızıda taktık .. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

tolga_ozhan

Daha 166'ım yokken bile hayal ettiğim direksiyonuma kavuştum. Belki 10 yıllık hayal diyebiliriz.

Kaplama da değil üstelik, Ricambi.
Kısmetse takımın vites topuzuda yolda.

OğuzCanAlantor

Daha 166'ım yokken bile hayal ettiğim direksiyonuma kavuştum. Belki 10 yıllık hayal diyebiliriz.

Hayırlı olsun Tolga Abi iyi günlerde kullan   :nazar:

Bir İtalyana Atikeri yakıştıramadım :D  :D

tolga_ozhan

Hayırlı olsun Tolga Abi iyi günlerde kullan   :nazar:

Bir İtalyana Atikeri yakıştıramadım :D  :D

Sağol dostum.

Vallahi atiker kendini yakıştırmış bence. Takılalı 80.000 km oldu. Daha lpg bakımına bile gitmedim. Lpg ile benzin arasını hiç anlamıyorum.

sbk0655

Muayenemizi yaptirdik , ufak tefek ivir zivir hafif kusurlarla gectik 2 sene sonrasi kismet.Bu arada uzerinde app plaka ile gectik.

Erdinc küflü

App hafif kusur verıyorlar .. Mühürsüz diye :-))bende gectım sorunsuz

Erdinc küflü

Karayollarıda tüv'e göre hafif kusurlu yamayıp düzeltiyorlar :-)) cakılı atıp hadi asfalt ol...

yigitekimdemir

arabama bişi yapmadım ama italya'da bir eski ürün satıcısından kullanılmamış 80'ler üretimi alfa romeo güneş gözlüğü almıştım o geldi :)  :haydi:  :rock:

[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

TRSemih

Vay parcaya pak :) gule gule kullanin.

Tapatalk QV

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

TRSemih

Plaka değişmiyor mu Serkan abi?

Tapatalk QV

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

a-y-k-u-t

147 ye 159 ön farları takılabilse ne süper olurdu  :D
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

Wolfshade1989

arabama bişi yapmadım ama italya'da bir eski ürün satıcısından kullanılmamış 80'ler üretimi alfa romeo güneş gözlüğü almıştım o geldi :)  :haydi:  :rock:

Ooooo, çok klas :)
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

ahmetcancoklu

Bluetooth ile konuşabilmek için pioneer teyp almıştım. yolda telefonu kulağıma götürmek zor geliyor. bu sefer de direksiyondan volume kanal ayarlayamıyordum. ben de araştırdım ve araya bir devre yaptım. gittim bağladım. artık pioneer teybimi direksiyondan kontrol ediyorum. çok hoş oldu.

universeee

Bluetooth ile konuşabilmek için pioneer teyp almıştım. yolda telefonu kulağıma götürmek zor geliyor. bu sefer de direksiyondan volume kanal ayarlayamıyordum. ben de araştırdım ve araya bir devre yaptım. gittim bağladım. artık pioneer teybimi direksiyondan kontrol ediyorum. çok hoş oldu.
147'niz var herhalde? Bir fotoğraf koyar mısınız orjinal haricinde teyp nasıl duruyor merak ettim.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...