Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

iOS Applications (iOS Uygulamaları Köşesi)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

Merhabalar... Malum forumda Android için İlhan Abi'nin ( @KAKIRMAN  :serefe:) açmış olduğu bir konu var. Ben de farklı uygulamaları araştırmayı, kullanmayı seven birisi olarak iOS uygulamaları için böyle bir konu açmak istedim ondan ilham alarak :D Hatta konunun düzeni için kuralları dahi ondan kopya çekmeyi uygun buldum, sağolsun yazmış bize de kopyalamak düşer :) Güzel olduğunu düşündüğünüz oyun yada diğer tüm uygulamaları paylaşırsanız iOS kullanan tüm kitle faydalanır diye düşünüyorum.

Sizlerden ricam şunlara dikkat edilmesi yönünde:
1. Konu başlığı altında bir programı paylaşırken direkt program adı ile değilde programa ait bir künye ile (örneğini altta belirteceğim) paylaşırsanız çok makbule geçer.
2. Aynı programa ait konuyu paylaşan arkadaşlar programın yeni versiyonu çıktığında bunu yeni mesaj atarak duyurmak yerine paylaştığı program mesajını düzenleme yoluna giderse hem konu derli toplu olur hem de karışıklığın önüne geçilmiş olur.

Program Adı: (versiyonu ile brilikte)
Programa Ait Foto & Resim VS
Program Açıklaması: (Kısa ve öz)
iTunes linki (bulup link vermeye üşenmezseniz :) )
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

universeee

İlk paylaşımı da yapayım hemen.

Fuel Log 3

-----

-----

Oldukça kullanışlı olduğunu düşündüğüm bir yakıt takip uygulaması. Yakıt alırken gereken tüm bilgileri buna kolaylıkla girebilir sonrasında da çeşitli grafikler üzerinden tüketim verilerinizi görebilirsiniz. Bu sürüm ücretsiz olanı o yüzden bir kaç sınırlandırması mevcut. Mesela ikinci bir araba falan eklemek, yada servis kayıtlarını eklemek gibi özellikler de mevcut ama onlar için ekstra ücret ödemeniz lazım. Ben LPG tüketimi ile ilgili kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım sınırlama konusunda. Eğer yakıt bilgilerinizi saklamayı seviyorsanız kullanabilirsiniz.

You are not allowed to view links. Register or Login

fevkalbeser12

Güzelmiş bu androidte yokmu acaba?:)
Düzeltme: Varmış: )

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

universeee

Bir de oyun paylaşayım, şu sıralar baya bir sardım buna. Telefonum arada bir duraklaması deli etse bile oldukça keyif alıyorum bundan.

Traffic Racer

Gerçek hayatta hiç bir şekilde cesaret edemeyeceğim hareketleri keyifle yaptığım bir oyun :) Makasın en kralını atıp süratin en tehlikelisini yapabiliyorum. Araba yarışı severler için bir süre güzel alternatif olabilir hazır şu sıralar ücretsiz hale gelmişken. Normalde uzun süredir paralıydı zira. Ben de bedava görünce indirdim.

ozoozo

Eline sağlık abi , indirdim bakalım nasılmış :D

Oğuz

Efsane oyun bayagi populer bu aralar :) Oyunu oynadiktan sonra trafige cikinca ister istemez "burdan gecerim lan aslinda" diyosun :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

universeee

Efsane oyun bayagi populer bu aralar :) Oyunu oynadiktan sonra trafige cikinca ister istemez "burdan gecerim lan aslinda" diyosun :D

Aman haaa!!! Ben oyunda çok sefer "buradan geçerim lan ben bak şimdi" deyip çok tırın mabadında patladım :D

universeee

Eline sağlık abi , indirdim bakalım nasılmış :D
Bence pişman olmazsın ama bir bak bakalım ;)

Bunu aslında multiplayer denemek lazım, tadından yenmeyebilir o zaman   :kahve:

Kubilay

Oyunun yapımcısı Türk olduğu için destek olsun diye baya önce indirmiştim.Sonra bağımlılık yaptı, çok da şarj yiyince sildim  :)

universeee

Bu uygulamayı mutlaka indirin derim. Navigasyon üzerinde bulamadığınız yerleri foursquare, google, wikimapia, vb bir çok yerde arayıp bulabildiğiniz, bulduğunuz zamanda telefonunuzda yüklü olan navigasyonlara direkt olarak konum olarak girebilen bir uygulama. Ben uzun zamandır kullanıyorum, çok faydasını gördüm.

Bir iki gün için ücretsiz olmuş sanıyorum, elinizi çabuk tutun!

Localscope

hi_cazz

Sonunda 5S ile iPhone a geri döndüm. Başlık baya kısır kalmış ama traffic racer çok Hoşuma gitti. Localscope ise işime yaraycak olursa indiririm.

hi_cazz

Limbo v1.1.2  Ücretli 10.49TL

Siyah beyaz güzel bir macera oyunu. Oyunda ilerlemek için engelleri çözmeniz gerekiyor. 10.49TL fiyatı var ama bana göre tarzı ve verdiği keyif ile hakediyor.

ar.159

Siyah beyaz güzel bir macera oyunu. Oyunda ilerlemek için engelleri çözmeniz gerekiyor. 10.49TL fiyatı var ama bana göre tarzı ve verdiği keyif ile hakediyor.

bu oyuna kadar iphone hep laf olsun diye oyun yükledim oynadım sildim ama bu oyun benim için efsane kesintisiz hergün oynayıp bitirdiğim çok nadir oyunlardan biri
bu arada aramıza hoşgeldin yeniden iphonedan gerisi yalan dimi? geçen ay iphone 5 im kurcalayınca hepsine baktım baktım sonuç iphone 6 oldu.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

bu oyuna kadar iphone hep laf olsun diye oyun yükledim oynadım sildim ama bu oyun benim için efsane kesintisiz hergün oynayıp bitirdiğim çok nadir oyunlardan biri
bu arada aramıza hoşgeldin yeniden iphonedan gerisi yalan dimi? geçen ay iphone 5 im kurcalayınca hepsine baktım baktım sonuç iphone 6 oldu.

Aynen abi. Özdemir'in VW için söylediği sözü uyarlayayım. iOS candır gerisi heyecan

universeee

Ben şu an iphone 4 kullanıyorum ve telefon beni öldürüyor  :asagi-ok: Eskiden telefon performanslı çalışırken aşırı derece uygulama araştırır indirir denerdim ama son zamanlarda hiç istekli olmuyorum o yüzden konuya pek yazamadım. İnşallah başkaları yazar da ben de yeni bir şeyler görmüş olurum tabi telefonum kaldırırsa  :haydi:

Kubilay

Limbo'yu ps3'te oynayıp bitirdim, harika bir oyundur.Ben de tavsiye ederim.

hi_cazz

Ben şu an iphone 4 kullanıyorum ve telefon beni öldürüyor  :asagi-ok: Eskiden telefon performanslı çalışırken aşırı derece uygulama araştırır indirir denerdim ama son zamanlarda hiç istekli olmuyorum o yüzden konuya pek yazamadım. İnşallah başkaları yazar da ben de yeni bir şeyler görmüş olurum tabi telefonum kaldırırsa  :haydi:

Emin ol şuan telefonun android olup aynı dönem çıkmış telefonlardan çok daha iyi çalışıyordur. Eşimde iphone 4 kullanıyor ordan biliyorum. Bende iphone 4 kullanıyordum. Tabiki ios 4 ve 5 gibi hızlı değilde ios 7ye geçtiğimde ama yinede çok seviyordum.

tunerviper

Emin ol şuan telefonun android olup aynı dönem çıkmış telefonlardan çok daha iyi çalışıyordur. Eşimde iphone 4 kullanıyor ordan biliyorum. Bende iphone 4 kullanıyordum. Tabiki ios 4 ve 5 gibi hızlı değilde ios 7ye geçtiğimde ama yinede çok seviyordum.

Bende bugün 4s e dayanamayıp 5s e geçtim. İos 8 den sonra 4s resmen vista gibi oldu delirtiyordu beni.
Turbo Twin Spark

hi_cazz

Badland Ücretli 8.99TL

Açıklama
Ödüllü aksiyon ve macera oyunu BADLAND'de havada ve hayatta kalın.

15 MİLYONDAN fazla oyuncu ve bu rakam her geçen gün artıyor! 83 ülkede 1 NUMARALI OYUN!
2013 Apple Yılın Oyunu!
2013 Apple Tasarım Ödülünün SAHİBİ!
Dünya çapında Apple Editörlerinin Tercihi!

5/5 - AppSmile
4/4 - Slide to Play
5/5 - AppSpy
5/5 - Apple'N'Apps
9.2/10 - You are not allowed to view links. Register or Login
9/10 - Destructoid
4.5/5 - TouchArcade
4.5/5 - Macworld

""BADLAND olağanüstü bir oyun, onu elimizden düşüremiyoruz."" -- AppSmile

""BADLAND, benzersiz oyun tarzı ve atmosferi ile mutlaka indirilmesi gereken bir oyun."" -- Slide to Play

""BADLAND yalnızca hoş görünmekle kalmıyor, oynaması da çok eğlenceli"" -- AppSpy

""Badland kesinlikle yılın en iyi iOS oyunlarından biri"" -- You are not allowed to view links. Register or Login

""iOS'taki en iyi deneyimlerden biri."" -- Apple'N'Apps

""Kusursuzluk abidesi."" -- Destructoid

2013 Apple Yılın Oyunu
2013 Apple Tasarım Ödülünün SAHİBİ
Nordic Game 2013'te İskandinav Bağımsız Anlayış Ödülünün SAHİBİ
Game Connection Europe 2012'de En İyi Projenin SAHİBİ
Game Connection Europe 2012'de SCEE Ödülünün SAHİBİ
Tabby Awards 2013'te En İyi Atari & Aksiyon Oyunu Ödülünün SAHİBİ
PAX 10 2013'te Öne Çıkan Bağımsız Oyun

BADLAND; çeşitli yaratıklar, ağaçlar ve çiçeklerle dolu devasa bir ormanda geçen, ödüllü ve tek tarafa doğru ilerleyen, sürükleyici bir aksiyon ve macera platform oyunudur. Orman güzel bir peri masalından çıkmış gibi görünse de burada kesinlikle yanlış giden bir şeyler var. Oyuncu, neler olup bittiğini keşfetmek için ormandaki yaratıklardan birini kontrol ediyor ve yolculuğu boyunca yığınla yaratıcı tuzak ve engelle karşılaşıyor.

BADLAND, yenilikçi fiziğe dayalı oyun tarzı, son derece muhteşem ve sürükleyici grafik ve sesleriyle yana doğru ilerleyen oyun şeklini bir sonraki seviyeye çıkarıyor.

BADLAND, ayrıca, aynı aygıtta dört oyuncuya kadar son derece orijinal bir çoklu oyuncu modu sunuyor. Çoklu oyuncu modunda kural yok; sadece en iyi oyuncu hayatta kalıyor. Hatta hayatta kalmak için rakiplerinizi dönen testerelere bile itebilirsiniz.

- 80 eşsiz seviyeye sahip tek oyunculu sefer modu
* Uygulama içi satın almadan önce denemeye açık olan 10 adet zorlu seviyeye sahip ekstra seviye paketi
- 23 seviyelik aynı aygıtta oynayan dört oyuncuya kadar çoklu oyuncu modu, güncellemelerle yeni seviyeler de gelecek
- Dört oyuncuya kadar Co-operative modu
* Değiştirilmiş tek oyunculu seferde arkadaşlarınla birlikte hayatta kal
- Yenilikçi seviye tasarımıyla iç içe geçmiş sezgisel tek dokunmalı kontroller
- Sizi içine çeken sesli ve görsel oyun deneyimi
- iCloud desteği (oyuncunun oyundaki ilerlemesi, bağlantılı tüm iOS aygıtlarında senkronize edilir)
- iOS 7 Game Controller desteği
- Güncellemelerle daha fazla seviye ve içerik gelecek

Kesinlikle tavsiye ederim

Link