Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir Test

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
4 sene passat 4 sene 156 4 senedir Giulietta yaklasik 8 aydir 320 bmw  kullanmis biri olara soyluyorum.
Ve hali hazirda is yaptigim Honda Kia Toyota  Hyundai  baylierinide ekliyorum.
Turkiyede satilan hicbir araba parasinin hakki degildir.

2010 senedinde 56 bin tl ye aldigim araci bugun 82 bin tl ye alabiliyorsam

Yemusim plastik kalitesini konforynu osunu busunu.
Araba sektorunun tam icindeyim.sahit oldugum olaylar inanilmaz.
Turk otomobil sektorunden igrendim resmen .siz siz olun hangu araca sahipseniz onu cilki cikana kadar kullanin

Kisisel gorusum hatasiyla sevabiyla Alfa asktir tutkudur.
Digerleri Arabadir.
Dostum seni yorumundan ötürü tebrik ediyorum. Yıllarca Türk insanini keriz yerine koyup Tofaş in kuş serisini allayip pullayip yeni araba diye sattılar.  Hiçbir güvenlik eklemesi yapmadan.
Bugün Tofaş lar ile yapılan kazalara dikkat edin bircok kazada insanlar ölüyor çünkü araçlar konserve tenekesi gibi açılıyor.
Her zaman soylemisimdir Türkiye de 0km araç almak bana göre mantiksizlik.
2005 te Dubai'deydim 0 km ford Mustang cabrio 39000 $ di kapalisi 35000 $ türkiyede ayni paraya golf alıyorsun,  böyle saçmalık olmaz.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Tolga033

mrbkmz

Bu videoyu ilk izlediğimde alfa nasıl bu kadar kötü araba yapmış dedim. Giulietta sürmüşlüğüm yok ama hayranlığım var, Akotaya gidip birkaç kez yakından gördüm,içine oturdum dizaynını inceledim, alfa ustalarına danıştım alıyım mı almayım mı diye vs vs. benim fikrim standart olarak dna ve önde bağımsız macpherson ve arkada multilink süspansiyon sunan bir araba ile sadece 140 hp lik versiyonunda multilink arka süspansiyon özelliğini sunan bir arabayı benzer fiyatları var diye kıyaslamak yanlış. Torsiyon çubuklu ve dnasız alfayı kaliteli yumuşak malzemeden yapılmış konsola sahip olarak düşünün. Daha az güç, yol tutuşu, sürüş keyfi ama içi iyi. Kaç giulietta sahibi yine giulietta alırdı? Alfa yumuşak plastik yerine,maliyeti bu tür sürüşe odaklı sistemlere harcıyor. İki firma mantık olarak farklı dolayısıyla araçlarının sürücülere verdikleri de farklı.
Kalite olayına gelince, şahsi fikrim arabayı kaliteli yapan konsolda kullanılan malzemenin plastik kalitesi değil, detaylarda gizli olan sürüş ve güvenlik odaklı sistemlerdir. Saygılar. (Golf giuliettadan daha pahalı bir araba bunuda unutmayın)
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

caChaReL

herşeyi de aracı istersen yerde yere vur ama golf deme site admini olmakla araba testi yapmak arasında fark vardır koçum, diyorum ben bu videodakilere

oguzhanyildiz

Bu konuda bende kendimi bir iki cümle yazmadan alıkoyamadım.
Öncelikle giuliettamdan önce 1.3 multijet puntom vardı. Babamda ise yeni kasa 1.4 122 hp jetta var . Çok yakın 2 arkadaşımda ise 1.4 122 hp golf var. Ben puntomu sattıktan sonra 50-60 arası 2. el araç bakmaya başladım. Daha önce hiç alfa romeo kullanmamış biri olarak hep giulietta hayalimdi daha lisedeyken :) . İlk önce araç bakmaya golf den başladım. Hem güçlü hemde görüntü güzel bir araç bakıyordum . Astra leon ve golf arasında gittim geldim.Bu 3 aracı çok fazla kullanma imkanım olmuştu .Fakat aklımda hep giulietta vardı. Sahibindende araştırırken giuliettalara sürekli bakıyodum fakat babam daha önce alfa romeo almadığı için karşı çıkıyordu. Abimin de desteği ile babam ne istersen al dedi :) . Bende giulietta 1.4 170 hp bakmaya başladım.Tabı daha önce bir alfanın içine bile oturmamıştım. İnternette ve yabancı sitelerde giuliettanın sınıfına göre hem donanım hem performans açısından iyi oldugunu okudum . Alamaya tam karar veriyordumki bu basi geçen VİDEO .  :asagi-ok: . Adeta beni alfadan soguttu. Yok dynamic mod da çok değişiklik olmuyormuş . Yok frenleri çok sıkıymış lastiğin tutunma limitini aşıyormuş . arkası bırakmıyormuş bu gerçekten götü bir özellikmiş. vs vs. Resmen hevesim kursağımda kaldı diyebilirim tekrar Astra leon ve golf serisine döndüm. Taki kuzenimin arkadaşının 1.4 170 hp giuliettasını sürene kadar.  :D . Şu anda gerçekten objektifim . Çünkü ben 3 ay öncesine kadar alfistinin anlamını bilmeyen golf 122 hp ve leon 140 hp hastası olan biriydim. Ama giu 1.4 170  hp bunlardan çok çok ayrı bir sürüş keyfi sunuyordu çok çok şaşırmıştım . Ya bu videodaki adamlar arabadan hiç anlamıyor , yada alfaya karşı bir düşmanlıkları var diye düşünmedim değil. Çünkü arabayı kullanırken hiç unutmuyorum çok çok keskin bir viraj vardı mersinde normal modda 80 le gidiyorum . arkadaşım bas gaza dedi dynamice aldı ben korktum virajdan . gazdan sakın ayagını cekme dedi ve bana göre bizim jetta o virajda 100 le devrilirdi ki biz 120 ile gectik en ufak kopma olmadan. 1 Hafta sonra giulietta sahibi oldum  :D . Konfor bakımından birşey söyleyemeyeceğim ama bence astra leon golf arasında giulietta konfor bakımındanda çok farklı değil. Daha eskiden araba sürmek bana vasıta A noktasından B noktasına gitmek amaçlı geliyordu. Size yemin ederim giuliettadan sonra sadece bir keyif. Tamam yine A'dan B'ye gidiyorum fakat artık aralarda C, D ,E,F,G noktalarınada uğruyorum :)

Söylemek istediğim Giulietta alacak olanlara. Kesinlikle ve kesinlikle giuliettayı sürmeden test etmeden kullanan arkadaşların yorumlarını almadan bu tür video ve hayatında hiç giulietta kullanmamış kişilerin sözlerine itimat etmeyin ...

Giulietta AŞK'tır  :rock: :alkis: :haydi:
01BOY53 170 hp

ES53

Golf 7 dediginiz arac en bosunu alin ne farda mercek var ne de dijital klima var.Giu en bos paketinde bu 2 sini veriyor.Tasarim olarak giu cok cok daha onde bana gore.Yol tutusu zaten tartismaya acik You are not allowed to view links. Register or Login 7 suan biraz ic tasarimiyla biraz daha onde olabilir belki.Dolandirici dogus grubu var arkasinda,bide skandallarla gundemde olan vw.Baska aklima bisey gelmiyor.Fiyat farkini bilmiyorum ama suan en dolu otomatik Polo yu almak isterseniz 75 milyara geliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu konuda bende kendimi bir iki cümle yazmadan alıkoyamadım.
Öncelikle giuliettamdan önce 1.3 multijet puntom vardı. Babamda ise yeni kasa 1.4 122 hp jetta var . Çok yakın 2 arkadaşımda ise 1.4 122 hp golf var. Ben puntomu sattıktan sonra 50-60 arası 2. el araç bakmaya başladım. Daha önce hiç alfa romeo kullanmamış biri olarak hep giulietta hayalimdi daha lisedeyken :) . İlk önce araç bakmaya golf den başladım. Hem güçlü hemde görüntü güzel bir araç bakıyordum . Astra leon ve golf arasında gittim geldim.Bu 3 aracı çok fazla kullanma imkanım olmuştu .Fakat aklımda hep giulietta vardı. Sahibindende araştırırken giuliettalara sürekli bakıyodum fakat babam daha önce alfa romeo almadığı için karşı çıkıyordu. Abimin de desteği ile babam ne istersen al dedi :) . Bende giulietta 1.4 170 hp bakmaya başladım.Tabı daha önce bir alfanın içine bile oturmamıştım. İnternette ve yabancı sitelerde giuliettanın sınıfına göre hem donanım hem performans açısından iyi oldugunu okudum . Alamaya tam karar veriyordumki bu basi geçen VİDEO .  :asagi-ok: . Adeta beni alfadan soguttu. Yok dynamic mod da çok değişiklik olmuyormuş . Yok frenleri çok sıkıymış lastiğin tutunma limitini aşıyormuş . arkası bırakmıyormuş bu gerçekten götü bir özellikmiş. vs vs. Resmen hevesim kursağımda kaldı diyebilirim tekrar Astra leon ve golf serisine döndüm. Taki kuzenimin arkadaşının 1.4 170 hp giuliettasını sürene kadar.  :D . Şu anda gerçekten objektifim . Çünkü ben 3 ay öncesine kadar alfistinin anlamını bilmeyen golf 122 hp ve leon 140 hp hastası olan biriydim. Ama giu 1.4 170  hp bunlardan çok çok ayrı bir sürüş keyfi sunuyordu çok çok şaşırmıştım . Ya bu videodaki adamlar arabadan hiç anlamıyor , yada alfaya karşı bir düşmanlıkları var diye düşünmedim değil. Çünkü arabayı kullanırken hiç unutmuyorum çok çok keskin bir viraj vardı mersinde normal modda 80 le gidiyorum . arkadaşım bas gaza dedi dynamice aldı ben korktum virajdan . gazdan sakın ayagını cekme dedi ve bana göre bizim jetta o virajda 100 le devrilirdi ki biz 120 ile gectik en ufak kopma olmadan. 1 Hafta sonra giulietta sahibi oldum  :D . Konfor bakımından birşey söyleyemeyeceğim ama bence astra leon golf arasında giulietta konfor bakımındanda çok farklı değil. Daha eskiden araba sürmek bana vasıta A noktasından B noktasına gitmek amaçlı geliyordu. Size yemin ederim giuliettadan sonra sadece bir keyif. Tamam yine A'dan B'ye gidiyorum fakat artık aralarda C, D ,E,F,G noktalarınada uğruyorum :)

Söylemek istediğim Giulietta alacak olanlara. Kesinlikle ve kesinlikle giuliettayı sürmeden test etmeden kullanan arkadaşların yorumlarını almadan bu tür video ve hayatında hiç giulietta kullanmamış kişilerin sözlerine itimat etmeyin ...

Giulietta AŞK'tır  :rock: :alkis: :haydi:
:alkis:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

rain man

Ne güzel bir başlıkmış bu ya, okurken keyiflendim bayağı.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009