Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 VG 6342 166 2.0 TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

O konuda hiçbir lafım yok koskoca stil merkezlerinin olması bile dediklerine ispattır abi, proteo rosso harika kusursuz çok güzel ama malum pek parlak değil bir süre sonra sıkılırsan içine sinmezse diye söylüyorum zevkine her zaman saygım var yoksa :)

156 ya zaten orjinal jant alacak durumda değilim şuanki 16"leri mecbur olmasam almıcaktım 21 yaşında bu yük fazla abi bana ne dönemlerden geçtiğime sen şahit oldun tek tutkum var oda otomobiller yoksa çoktan satıp vazgeçmiştim bu sevdadan, o yüzden replika orjinal ayırt edicek durumda değilim :) İnşallah beklediğin kadar hatta beklediğinden de güzel bir makine çıkar ortaya da keyifle binersin, bu akşam forumda da paylaştım 3.0 v6 166 gördüm otoparkta aklım gitti resmen 166 nın ne kadar nadide bir güzellik olduğunu yeniden keşfettim :)

@tolga_ozhan
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
O konuda hiçbir lafım yok koskoca stil merkezlerinin olması bile dediklerine ispattır abi, proteo rosso harika kusursuz çok güzel ama malum pek parlak değil bir süre sonra sıkılırsan içine sinmezse diye söylüyorum zevkine her zaman saygım var yoksa :)

156 ya zaten orjinal jant alacak durumda değilim şuanki 16"leri mecbur olmasam almıcaktım 21 yaşında bu yük fazla abi bana ne dönemlerden geçtiğime sen şahit oldun, jantın kendi tasarımı harika. İnşallah beklediğin kadar hatta beklediğinden de güzel bir makine çıkar ortaya da keyifle binersin, bu akşam forumda da paylaştım 3.0 v6 166 gördüm otoparkta aklım gitti resmen 166 nın ne kadar nadide bir güzellik olduğunu yeniden keşfettim :)

Biliyorum tabii ki başına gelen badireleri. Otomobiller bizlerin hobisi ve bu hobimizi asıl hayatlarımızın önüne geçirmeden sürdürebilmek güzel oluyor. Aynı şekilde zevki harcamalardan her zaman daha öncelikli arabayı sağlıklı olarak yürütebilmek. Sonra zaten gerisi yavaş yavaş gelir.

milano 75

yavaştan 166 anakonusu olacak bu  ;).renk konusunda bişey söyliyim,ben 166 da zender kombinasyonla her rengi beğeniyorum ama ortalığın standart arabalarda gri biraz ağıra kaçtımı siyah ve ööö dedirten beyazla dolmasından dolayı pretto bu arabayı her anlamda daha iyi gösterir diyorum.yeter ki iş düzgün çıksın bebe önlüğü takar öyle bakarım 166 ya  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ismet

Tolga maşallah, ilgiyle takip ediyorum :yukari-ok: kim bilir, belki ilerde bana referans olur bu topic  :serefe:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

easy_rider

Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

ozoozo

Ya da bu :)

Abi yanlış hatırlamıyorsam yeni renk için 5 bin civarı min. para gidecek , bence resimdeki kombinasyon,jant vs araba ateş ediyor harika durmuş , bildiğin koca popolu gemi gibi harika duruyor. Sen komple zender düşünüyordun yine çok güzel duracağını düşünüyorum , jantlar zaten hazırda var. Demek istediğim renk için o kadar para harcayacağına daha farklı projelere girişebilirsin çünkü resimdeki modifikasyonlarla renk çok güzel uyum sağlamış , kafanı bulandırmak gibi olmasın da 5-6 binde az değil :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Doğa Tosun

Tolga Abi, düşündüğün renk harika duracak ama ben de Özdemir abiye katiliyorum. Gri hali de fazlasiyla yürek yakıcı ve asil duruyor  166 nin :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

sariertan

Arkadaşlar üzülerek size katılamıyorum. Tamam bu kombin ile bu açıdan gri çok güzel duruyor. Ama biraz pislendi mi ve Tolga bana katılmasa da ön açılardan gri bu arabada BANA göre güzel durmayan bir renk. Kesinlikle Tolga'nın ilerlediği yolda kalması taraftarıyım =) Gözümüz proteo rosso renge (Türkçe si ne bunun) sahip bir 166 görsün.

[/quote]

ismet

Bu p.rosso Ertan'ın paylaştığı araç rengi ise, kesinlikle gençlere katılıyorum ve ateş eden griyi seçiyorum :)

depeche101

Proteo Rosso ya +1 diyorum Tolga. 106/B diye ısrar edicem ama sen orijinalcisin o yüzden de etmiyorum  . Aynı tonda sayılırlar.

:yukari-ok:

ozoozo

Aslında demek istediğim proteo rosso rengi kötü demek değil :) gri de üzerinde oynamalar yapınca çok güzel ve alımlı bir renge dönüştüğü. Bu proteo rosso için verilecek para az değil ondan demiştim yoksa Tolga abinin aylar önce paylaştığı zenderli proteo harika duruyordu ama işte verilen para az değil :)

sariertan

Grinin ile aynı kombinde ama P.ROSSO rengi olan resimleri olsaydı griye dönüp bakmazdınız bence. Parlaklığı adamı kör eder  :rock: :rock:

Bu bir tarafa sadece renk değişimi 5000tl tutmayacaktır. Öyle ise bence de değmez. Lakin aracın dış görüntüsü dışında 166 T.Spark a başkada ne yapabilirsin ki :haydi:

sbk0655

Proteo iyidir iyi , ayricalikli olur.

ozoozo

Proteo iyidir iyi , ayricalikli olur.

5 kaata neler yapılır abi abbaaaoov :haydi:

sbk0655

Bence sadece 5 bin boya degildir , ya jantlar yada body kit yanindadir.

sariertan

Tabi öyledir =)
Yoksa 5 bine araç turbolu bir canavara da çevrilebilir. Ama hazırı varken ona da gerek yok =) Başka ne yapılır ki görsellik haricinde ??

tolga_ozhan

Proteo iyidir :)
Gri çok var TR'de. Yapılı bir gri'de çok kötü olmuyor ama proteo rosso ya da siyah gibi de olmuyor.

tolga_ozhan

Tuğrul Abi'nin hediyesi :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ismet

Harika :yukari-ok: O siyah yerler kauçuk filan mı? Eğer tamamen metalse, ayakkabı ıslandığında fena kayıyor, özellikle debriyaj :)

fatihmehmet

Harika görünüyorlar. Hayırlı olsun. Aynısından nerden temin edebilirim? 147'ye de uyar gibi duruyor. Ayak dayama uymayabilir belki.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tolga_ozhan

Harika :yukari-ok: O siyah yerler kauçuk filan mı? Eğer tamamen metalse, ayakkabı ıslandığında fena kayıyor, özellikle debriyaj :)

Kauçuk değil İsmet. Bildiğimiz şekilde delik oralar. Ama ben hiç bir zaman kösele ayakkabı giymediğim için çok problem olmaz.

tolga_ozhan

Harika görünüyorlar. Hayırlı olsun. Aynısından nerden temin edebilirim? 147'ye de uyar gibi duruyor. Ayak dayama uymayabilir belki.

147'ye uymaz Fatih özellikle gaz ve ayak dayama. Yuvarlaklığın eğimi farklı. Teşekkür ederim bu arada.

tugrul

Güle güle kullan  ;)

147 için olan şu şekilde oluyor;

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

fatihmehmet

Link atabilir misin abi :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tugrul

Link atabilir misin abi :)

pm attım :)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV