Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hayatta karşılaştığımız sorunlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

Arkadaşlar merhaba

Konuyu açma sebebim, kimler ufak tefek de olsa ne sıkıntılar yaşıyor öğrenmek. Sıkıntıdan kastım mesela akıllı telefonumun sarji çabuk bitiyor ya da buna benzer bir şey. Bildiğiniz gibi öğrenciyim ve bu araştırmayı yapabileceğim en samimi ortam burası diye düşünüyorum.

Yaşadığınız bu tarz sorunları yazarsanız belki bir çözüm buluruz.

Konuyu açma sebebim ise, fikrinizi almaktan öte fikirleriniz hakkında kafa yormak, bir data base oluşturmak.

Örneğin sarj ile ilgili bir kaç projem var henüz hayata geçmemiş. Her adımınızı enerjiye çevirecek projelerim var. Basit şeyler yani.

Vakit bulur da katılırsanız benim için çok makbule geçer.

Iyi forumlar  :alfisti:

Tolga033

Şimdi başlarsam sabaha kadar sürebilir.  :)

KUY65

Kışın duş aldıktan sonra o kabinden çıkınca vuran soğuğa çaren varsa saygı duyarım  :alkis: :haydi:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Lbe

Hava ne kadar güneşli olursa olsun, arabayı yıkattığım günün akşamı yağmurun yağmasına bi çözüm var mı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

master

Bu sabah işe geldim, şirketteki kafeden simit alacağım, peynir kalmamış. Peynirsiz simit buzsuz rakıya benzer. O yüzden almadım. Bizim işyerinde simit olan gün peynir yoktur, peynir olan gün simit yoktur, yumurta varsa başka hiçbir şey yoktur. Ofise çıkarken merdivenlerde küfrediyordum, kafe işindeki tedarik zincirini sağlamak bu kadar zor mu diye (kelimelerim biraz daha kaba olmuş olabilir.)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ATA

Metroya binip inmeyi beceremeyen koyun beyinli insanlar.
Bu senin aradığın soru olamaya bilir belki ama yeri gelmişken yazayim dedim.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ihsany

Eğitim en büyük sorunumuz olsa gerek..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

KUY65

Bir de benim kadar denk gelen var mı bilmiyorum ama. Trafikte üstüme açılan kapılardan kaçabilmek için dua etmediğim kaldı bitek. Ya aşırı ani manevra ya da ani fren. başka çare yok.. Geçen valenin biri açtı hemen dibimde ankarada balgatta. milimle kurtardım zar zor. İndim sataştım biraz bi kuru kuru pardon diyorlar en fazla. yav pardon deme, aynaya bak öyle aç kapıyı. Ben kapıya vurup şut çeker gibi fırlatınca kapıyı da mı pardon diyeceksin. :duvar:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

wolkanku

şantiye alanına dönen sokaklarımız, her yer turuncumsu bir toprak rengi, asfaltı göremiyoruz.
ne zaman arabayı yıkasam, o asfalt-toprak karışık sokakları da ya belediye ya da inşaattaki ustalar sulamış oluyor.
50 metre çamurluk araları temiz gidemiyorum anasını satayım.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

tunerviper

Soğuk çalıştırmada rölanti problemim var.
Turbo Twin Spark

misket

pazartesi sendromu,

pazar günü yağan yağmur,

apartman girişine park eden hanzlar,

istenmeyen wireeless sinyalleri,

arabadan çöp atan hanzlar,

ön koltuğa çocuk oturtan hanzlar,

ön koltuğa süt bebeği ile oturan hanzlar,

basit bir tahliye ile halledilecekken her yağmurda sel olan feshane önü,

cacık içerik şirketleri ile bozuk yoğurttan yapılan haydari tadında olan haber siteleri (ek-alayı),

"sosyal medya" tanımlaması,

sayfayı güncel tutma ayağına (aslında ne kadar tık ve sayfada tutma) sayfaya timer koyup 30sn yede bir kendini yenileyen sayfalar ve icad eden yamyamlar,

açık bırakılan elektrik panoları, bodrum girişleri, su-tahliye vs. kapakları,

aklıma geldikçe yazarım  :D
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Incablue

Seyir halindeyken, biten sigarasını arabasının camından atan vatandaş. Hele ki benim olduğum şeride attıysa vay kulaklarının haline.

You are not allowed to view links. Register or Login burada yazılanlar işine yarar mı bilmem ama başlığın çok tutulacak gibi görünüyor kardeşim :))

A.S.GÜMÜŞ

Turizmciyim, tatil yapamıyorum, hele yazın herkes tatil yaparken, hergün, çoğunlukla hafta tatilsiz, sabah 06.00 akşam 22.00 çalışmaktan helak oluyorum, bazen otelden de çıkamıyorum.
Ayrıca Antalya da her yağmurda hıyar belediyeciliği yüzünden yollar su dolar, niye ? asfalt yaparlar ama gider yapmazlar.
Ayrıca etraf başıboş köpek dolu, belediyeye e-posta yazdım ama sonuç değişmedi sürüler halinde dolaşıyor çete kuruyorlar.
Ayrıca otomatik arabaların arkasından araba sürmem habire frene basıyorlar :)

07 DH 800

Tolga033

Kac senedir hayalini kurdugum Alfa'yi bir turlu alamiyorum. Acayip sansizim. Bir seyi bitirip sifirlasam tekrar basa donuyor. :) 

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ATA

You are not allowed to view links. Register or Login

açık bırakılan elektrik panoları, bodrum girişleri, su-tahliye vs. kapakları,

aklıma geldikçe yazarım  :D

Aynen ya, bu durumlara çok gıcık oluyorum bende.

Birde çilingir yada doğalgaz vs. kapi, cam ve asansörlere yapiştirdiklari reklam etiketleri. Görür görmez, saat kaç olursa olsun söküp temizliyorum...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Dükkana gelen hintli müşteriler. Deyyuzlar bazen iyi alışveriş yapıyor ama bir hintli aile ile uğraşırken verdiğin çaba 10 amerikalı aileye bedel. Kaç yıllık turizm tezgahtarıyım hintlilerle iyi mücadele ederim, sadece geçen yaz bir aile hiç pazarlıksız mal o kadar. Onun dışında adam 1000 dolarlık mal alınca 10.000 dolarlık muamele görüyor:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

misket

Dükkana gelen hintli müşteriler. Deyyuzlar bazen iyi alışveriş yapıyor ama bir hintli aile ile uğraşırken verdiğin çaba 10 amerikalı aileye bedel. Kaç yıllık turizm tezgahtarıyım hintlilerle iyi mücadele ederim, sadece geçen yaz bir aile hiç pazarlıksız mal o kadar. Onun dışında adam 1000 dolarlık mal alınca 10.000 dolarlık muamele görüyor:)

hocam halı-deri-kuyum-süvenir ?  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Fatihob

Devlet şu çek vadelerine bir çözüm bulmalı. Şimdiden 2017ye yazılmış çekler var mk :S
..

max-ime

Sevdiğim işi yapıyorum ama çalışma ortamında mobing görüyorum.

Tolga033

Devlet şu çek vadelerine bir çözüm bulmalı. Şimdiden 2017ye yazılmış çekler var mk :S
Ooo 2017 iyiymis. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fevkalbeser12

hocam halı-deri-kuyum-süvenir ?  :)
Çini:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Doğa Tosun

Bmw illetinin beni her geçen gün içine çekmesi,
Daha bu sabah sefa'nin arabayi oguz abinin oraya birakirken gazinonun önünde islak zeminden dolayi sert dönerken bi anda kendimi sıfır çizerken bulmam, akabinde civar dükkandaki gaportacı abilerin kovalamasi.

Alex De Souza'nin jübilesini Kadikoy'de yapmamış olmasi

159'a kışın 17" lere dönmek.

Şu an içinde olduğum compe101 dersi ve genel olarak makine Mühendisliği okumanin cok zor olması.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Adza

Kesinlikle katılıyorum abi ya. Ben de makine okumaya çalışıyorum. Okulca bir projenin peşine düştük. Sizden de bir fikir almak adına açtım konuyu.
Kaçıncı sinifsin abi?

tayfun

Abuk subuk reklam mesajları , yok kart aidatı, dosya masrafları geri alımı, yok iktidar hapı , yok digi türk bilmemney , yok tebrikler kol saati kazandınız diye gelen saçma telefonlar baya bi günaha sokuyor beni.