Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Macera : 156 Selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Teleflex iyidir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

lpg uzmanı You are not allowed to view links. Register or Login ne diyorsun ?
maliyetler ne seviyede ?
sen teleflex takmıştın sanırım 156 ya, performans kaybı yada herhangi bi uyumsuzluk varmıydı ?
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

Deniz

Teleflex Brc Zavoli Landirenzo hepsini kullandım ve hepsini sıfırdan kendi araçlarımıza taktırdık. İşin marka kısmı hikaye para tuzağı bunlar atmosferik araç herhangi bir olağanüstü durum sözkonusu değil (turbo yada sc) bu sebepten paran cebinde kalsın kardeşim Atiker taktır geç hepsi aynı işi görüyor önemli olan takan ustanın becerisi. Sakın markaya aldanma fahiş paralar ödeme 4 silindir atmosferik araba bu altı üstü.

max-ime

Teleflex Utku, maceraya gerek yok. Biliyorsun ben 156da kullaniyorum, kusursuz.

ismet

Atmosferik arabaya 2500 liralık tüp oldukça gereksiz. Ha param çok, sıkıntı olmaz dersen de iyi bir ustada montaj yapılması kaydıyla prins derim ben
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

max-ime

Bu işin atmosferiği turbosu yok. İyi kit, iyi kittir.

Teleflex tak geç, tatava yapma diyorum :)

ar.159

Bence cok fark ediyor eski 156 mda teleflex vardı performans kaybı yoktu varsada %2 yi gecmez çünkü hissedemiyorduk diğer taraftan eniştemin arabaya Fiat albeaya simdi adını hatırlamadığım Kore mali bir Lpg takmıştık yolda giderken Lpg falan biter araç Lpg den çıkarsa direk kendini öne atıyor arabaya can geliyordu
Diğer taraftan ortalama 30 araba desek 3 Lpg desek 33 ekle üstüne bi 10 kağıt dizel 159 alllll

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

Karar veremiyorum acikcasi.Lpg takarsam da en az 1-2 sene binmeliyim ki degsin.
Onuda sanmiyorum, muhakkak 159 almaya niyetlenirim bu sure zarfinda.
Iyice corba oldu bu is.

Sanirim en dogrusu butce olusmasini bekleyip 159 almak.Unutamadim gitti laneti, cok guzel hissettiriyordu
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Mehmet Ulusoy

You are not allowed to view links. Register or Login
Karar veremiyorum acikcasi.Lpg takarsam da en az 1-2 sene binmeliyim ki degsin.
Onuda sanmiyorum, muhakkak 159 almaya niyetlenirim bu sure zarfinda.
Iyice corba oldu bu is.

Sanirim en dogrusu butce olusmasini bekleyip 159 almak.Unutamadim gitti laneti, cok guzel hissettiriyordu

Dostum bence sen elzem bakimlar haric fazla harcamalardan uzak dur. Cunku ne yapacagini sen kendin soyluyorsun zaten. Kafada 159 var ve hep orda olacak aklin ne yaparsan yap. En iyisi butceyi toparlayip 159 planlari yapmak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ar.159

Dediğin gibi 2 sene bineceksinki parası çıksın satarken kimse bunda teleflex var diye sana 2500 fazla vermez

34 AV 0020 COMING SOON!!

Mehmet Ulusoy

Dediğin gibi 2 sene bineceksinki parası çıksın satarken kimse bunda teleflex var diye sana 2500 fazla vermez

Aynen oyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

ismet

Anlamsız dediğim şey tam olarak buydu işte. Aracı 30a aldın, 3bin prins (prince diye mi yazılıyor?) taktirdin, muayene filan da ugrastin... Kimse 30dan fazla vermek istemez.. yoksa iyi kit tabi ki iyi kittir

Yalnız merak ettiğim başka bir şey var. 159 cidden bu kadar etkileyici mi? Ben mesela selespeed ten sonra 159u aramazsın diye düşünmüştüm :)

Utku

Anlamsız dediğim şey tam olarak buydu işte. Aracı 30a aldın, 3bin prins (prince diye mi yazılıyor?) taktirdin, muayene filan da ugrastin... Kimse 30dan fazla vermek istemez.. yoksa iyi kit tabi ki iyi kittir

Yalnız merak ettiğim başka bir şey var. 159 cidden bu kadar etkileyici mi? Ben mesela selespeed ten sonra 159u aramazsın diye düşünmüştüm :)

Ismet iki aracinda birbirine karsi ustun oldugu yonler ve farkli keyifleri var.
Ama ben kendimi 159 da daha iyi hissediyordum bir cok yonden.
Bu his olayinin da bi aciklamasi yok tabi, kisiden kisiye degisiyor.Tercih ve beklenti meselesi.

Sagolun arkadaslar, bi sure bakalim durumlara.
Arabayi 30 a almadim bu arada, yanlis anlasilma olmasin :)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

tugrul

SS ile ilgili düşünülen satış fiyatı nedir, pm olarak alabilir miyim sakıncası yoksa? 

Tapatalk 3.5
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

ismet

Benim 30bin lira örnekti, dün telden yazınca tam ifade edemedim.

Demek istediğim, değerinde araç alırsan ve üzerine tüp koyarsan, satarken araç+tüp fiyatına satman çok zor. Üstelik bakım filan da cabası. Ama değerinden 5 bin lira altına alırsan, git 5 binlik tüp taktır :)

Utku

Benim 30bin lira örnekti, dün telden yazınca tam ifade edemedim.

Demek istediğim, değerinde araç alırsan ve üzerine tüp koyarsan, satarken araç+tüp fiyatına satman çok zor. Üstelik bakım filan da cabası. Ama değerinden 5 bin lira altına alırsan, git 5 binlik tüp taktır :)

Anladım dostum  :yukari-ok:
Maddi boyutun yanında birde böyle orjinal bi araca kıyamama durumu da var.
Benzinde binmenin, kafan rahat şekilde 7 bin devir çevirebilmenin keyfi başka

Dediğiniz gibi uzun vade binilmeyecekse taktırmak gereksiz.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

Maslak Alfa Bahattin Ustaya bi teşekkür edelim,
Şanzımanı, robotu komple indirip açıp içlerinde kırılan bir kaç ufak parçayı yenilemesi sonrasında ss çok güzel oldu.
Vites geçişleride revizyon sonrası daha yumuşak hale geldi.

Arabayı çok özlemişim.
Ekstra bir durum oluşmadıkça, sağlam bir 159/Giu bütçesi oluşana kadar başka araba almam sanıyorum.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

dragut

Aylardan sonra ilk kez giriyorum siteye ve yine senin yeni bir sürprizin Utku :) Yeni tarzın yeni aracın hayırlı olsun.

Biz galiba bu gidişle sadece uzaktan izleyeceğiz Alfaları...

:nazar: :clover: :nazar:
"Alfa sevgisi"

tugrul

Şanzımanı, robotu komple indirip açıp içlerinde kırılan bir kaç ufak parçayı yenilemesi sonrasında ss çok güzel oldu.

Arabayı çok özlemişim.
Ekstra bir durum oluşmadıkça, sağlam bir 159/Giu bütçesi oluşana kadar başka araba almam sanıyorum.

En kısa zamanda bütçeyi oluşturmanı dilerim ;)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Murad

Arabayı çok özlemişim.

Cumartesi günü aracınla birlikteydim Bahattin ustanın orada :)
Maşallah  :nazar:

Utku

Aylardan sonra ilk kez giriyorum siteye ve yine senin yeni bir sürprizin Utku :) Yeni tarzın yeni aracın hayırlı olsun.

Biz galiba bu gidişle sadece uzaktan izleyeceğiz Alfaları...

:nazar: :clover: :nazar:

Turgut sağolasın, daha yaşımız kaçki, uzun seneler ve nice alfalar var önümüzde.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login abi konuştuğumuz gibi..kovalayan kaçan yok buradayız :)
zamanı gelirse yatırırız masaya şartları..

You are not allowed to view links. Register or Login bilsem erken gelirdim.Beğendinmi bari, gerçi kirli ve şanzıman inik haline denk gelmişsindir

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login abi konuştuğumuz gibi..kovalayan kaçan yok buradayız :)

You are not allowed to view links. Register or Login bilsem erken gelirdim.Beğendinmi bari, gerçi kirli ve şanzıman inik haline denk gelmişsindir
Ben gittiğimde toplanmıştı.3 gibi ayrıldım oradan. Tuğrul abiyle de denk gelemedik.
Harika görünüyordu kardeşim. Maşallah  :nazar:
Forumun en güzel 156 larının başında.

Utku

Ben gittiğimde toplanmıştı.3 gibi ayrıldım oradan. Tuğrul abiyle de denk gelemedik.
Harika görünüyordu kardeşim. Maşallah  :nazar:
Forumun en güzel 156 larının başında.

Sağol Muradcım o senin güzelliğin.

Bu arada iki gündür epey kullandım ss i, 150-180 aralığında gaz tepkisi falan çok güzel yahu.
1.6 ile alakası yok hakkaten.4.vites 180 i rahat You are not allowed to view links. Register or Login speed deneyemedim ama ibrede 240 görür diye tahmin ediyorum.

Tabi v6 turbo kullanan adama alıntılanmaz bu post ama, kendimizce hızlı olduğumuzu düşünüyoruz işte
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ar.159

Pesinden 159 la giderken baya güzel kaçıyordu walla

34 AV 0020 COMING SOON!!