Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa sahibi olarak değişik insanlarız zaten, bu değişikliği videolarımada yansıttım :)

Hazır kar yağıyorken semi sliklerle sokağa çıkıp, kilitli difrensiyel ne kadar işe yarıyor karda test edesim varda bütün Çekmeköy elinde sopayla kovalar beni diye korkuyorum. Bir kere karda kaldım, patinaj çekmeye çalışırken çıkan egsoz sesinden başım şişmişti :)

Arkadaşlarla evde oturduk gece 4 ü bekliyoruz burda durdu kar :D 4 de yağacakmış :haydi:

OZO..!!!

Fatihob

4 çekerin olaydı iyi eğlenirdiniz ;) İtinayla gaz verilir >:D
..

ozoozo

4 çekerin olaydı iyi eğlenirdiniz ;) İtinayla gaz verilir >:D

Hahaha m3 ümüz var :D 4 çekerde gelecek az kaldı vurgun yapmama o zamam benzinde yormayacak

OZO..!!!

Fatihob

Bi sizde bakın bakalım zıp zıp zıplıyormu banketten sizin m3te :D Vurgundan sonra bana bitane Mini GP alsana :-[
..

ozoozo

Bi sizde bakın bakalım zıp zıp zıplıyormu banketten sizin m3te :D Vurgundan sonra bana bitane Mini GP alsana :-[

Zaten geçen buzda kaymış egsozları sürtmüş hemen o video yu attı aha böyle oldum diye :D dur vurgunu senle yapcaz yeni mallarım geldi tam sana göre reyiz sana gelişinden verim ne lazım ? :haydi:
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OZO..!!!

tughan

Fatih, şu HTC yi servise gönder yahu. Mor çekme moduna geçmiş, Alfalar gibi kronik arızası var  :haydi:
Tuğhan.
156 Selespeed

Fatihob

Ooo contalar iimişte bende o kadar silindir yok :D Kutudakiler piston mu? Bide alttaki 3 tane yuvarlak şey var onlar ne öyle, wax pedimi :D

Geçen gün Özgünde diyordu servise yolla diye ama yedek telefonum yok, akıllı telefonsuz ne yaparım o kadar gün boyunca, o yüzden yollayamıyorum :)
..

ozoozo

Ooo contalar iimişte bende o kadar silindir yok :D Kutudakiler piston mu? Bide alttaki 3 tane yuvarlak şey var onlar ne öyle, wax pedimi :D

Geçen gün Özgünde diyordu servise yolla diye ama yedek telefonum yok, akıllı telefonsuz ne yaparım o kadar gün boyunca, o yüzden yollayamıyorum :)

Aynen piston. Hahaha yok onlarda titanium exhaust wrap yani senin downpipeın kaçağından itibaren sararsak +30 hp kesin bilgi. @Gouki ye verdim şuan ilk 4 vites sarıyor.

OZO..!!!

milano 75

Alfa sahibi olarak değişik insanlarız zaten, bu değişikliği videolarımada yansıttım :)

Hazır kar yağıyorken semi sliklerle sokağa çıkıp, kilitli difrensiyel ne kadar işe yarıyor karda test edesim varda bütün Çekmeköy elinde sopayla kovalar beni diye korkuyorum. Bir kere karda kaldım, patinaj çekmeye çalışırken çıkan egsoz sesinden başım şişmişti :)
ben dün gece 1 de çıktım yollara fatih,1 saat dolaştım,kilit karda çok zevkli,önçekerde daha fena olur eminim,mitonun kafayla sağa sola selam vere vere gezersin  :)),
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

alisto

pist videolarını yeni izledim, ne efsane araçmış bu mit05..

Bu arada drag videosu çok iyi ya, adam orgazm olmuş resmen geçtikten sonra :D

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login o sargılar ısıyı tutsun diye var dimi.

You are not allowed to view links. Register or Login abi videonu izledim, iyi eğlenmissin. Ben MiToyu çıkarmadım, sesten çekindim ama e39la takıldık biraz boş 3 şeritli Şile yolunda.

You are not allowed to view links. Register or Login İyidir iyidir, her ne kadar senasları tamamlayamasamda :)
..

ozoozo

Aynen doğrudur Fatih egsoz sistemiyle ilgili her yere sarıyorlar dp vs. Hatta turbolara bile sarıldığını gördüm seramik kaplama gibi. Ama bahsettiğim turbolar kafam kadar supra vs tarzı :)

OZO..!!!

alisto

dostum sen kız arkadaşınla piste çıkabiliyosun en azından seansı tamamlayamasan da..
Ben 100'ü geçince komaya giriyo eşim :D

KUY65

dostum sen kız arkadaşınla piste çıkabiliyosun en azından seansı tamamlayamasan da..
Ben 100'ü geçince komaya giriyo eşim :D
:lol: :lol: :alkis:  :yukari-ok:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Fatihob

ozozozooo bendemi sarsam, sıcak yüzünden erime var ön panelde ayrıca bir kere kaput telimi değiştirmek zorunda kaldım. Aslında ilk başlarda sarılıydıda sonra neden hatırlamıyorum söktük. Ne kadar ki bu sagılar, Alfacıları öpme taktiği uygulama :D :D

Piste çıktık ama bir daha çıkcağını sanmıyorum :) Sokaktada Linea ile gezdiğimden çok sakinimdir, o yüzden oda gayet sakin oluyor. Sizin işiniz zormuş 100-120km gibi hızlarda panik haline gelen arkadaşlarım var, direksiyondakini strese sokuyorlar.

Şöyle bir video var. 4:45 gibi ben geçiyorum z4ün peşinden. Ayrıca videoyu tam izlemeyin, I-Shift vites atar gibi yapıp 2 saniye sonra anca kavrıyor o sırada sinir krizleri geçirebilirsiniz :)

..

Tolga033

Şu son 2 sayfa çok güldürdü.  :alkis: Sesi dinleyemedim hoparlör yok.  :D

tughan

Vites geçişleri cidden beni benden aldı, canım sıkıldı izlerken  :lol:
Tuğhan.
156 Selespeed

Fatihob

Arkadaşım yolladı bugun, ilanlara çıkmışım :)

Güncel foto olsun.

Not: Resim 9 - Otoparkın demirbaşı :D
..

Gouki

Haha süper çıkmış panpa

fevkalbeser12

Arkadaşım yolladı bugun, ilanlara çıkmışım :)

Güncel foto olsun.

Not: Resim 9 - Otoparkın demirbaşı :D
Çok güzelmiş çıkmış:) Evde pahalıymış bu arada:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Fatihob

Guncelleme olsun.
Kasindim derbi mac gunu caddeye ineyim dedim, polis amcalar kasidi :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

ozoozo

Guncelleme olsun.
Kasindim derbi mac gunu caddeye ineyim dedim, polis amcalar kasidi :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende başlığa acaba ne yaptırdı diye girdim :D geçmiş olsun Fatih kesene bereket :D

OZO..!!!

tunerviper

Cam filmi egzoz galiba :(  geçmiş olsun.
Turbo Twin Spark

depeche101

Ahahahah geçmiş olsun Fatih :duvar:

Fatihob

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada araç bağlama kalmış. Polise "kesin bağlarsınız diye düşnüyordum" dedim. O bana "ilk seferde bağlama kalktı" dedi. Sevindim :D

Cam filmi egzoz galiba :(  geçmiş olsun.

Muayene ve abartı egzos :)
..