Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Christine gibi diyorsun yani:)))

///////////////

n/a

159 korkunç bir dizayn yav!!!

alfistihrn

En soldaki çok dehşet durmuş. Stationwagon olduğundan mıdır nedir?  İstiorum 1 tane.

admin

Niye kasıyosunuzki, çipmiş, modmuş falan diye. :) Alın şu egzosttan bir tane olsun bitsin.

You are not allowed to view links. Register or Login
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

erkan_01

snrm ben alacam bi tane hatta salı sollu iki tane alimde toplamda 60 HP olsun muahaha allah yardım ettsin ne diyim

n/a

Son zamanlarda siteye girmemiz ile birlikte karşımıza aktif konu olarak 80 tane konu çıkıyor.Bizler burada alfa hakkında bilgi alışverişi için bulunuyoruz.Üyeler birbirlerinin tecrubelerinden,bilgilerinden deneyimlerinden yararlanarak kendi sorunlarını,problemlerini ve bilmediği konular hakkında  burda bulunuyor.Hepimiz bir aileyiz birşeyler öle de olsa böylede olsa birçok şey paylaşiyoruz,arada sırada geyiklerimiz oluyor gülüyoruz,eğleniyoruz,hoş vakit geçiriyoruz,zamanı geliyor konu ne olursa olsun aramızdan birinin başına kötü birşey geliyor,birlikte üzülüyoruz.Alfa romeo dışındada bir çok şey paylaşıyoruz açıkçası...
Fakat, konu şu ki bazı konulara atılan postlara bir bakıyoruz resmen onaylama şeklinde postlar oluyor yazılanlar ''evet öle ,hıhı bencede ,+10'' gibi onaylayıcı ve gereksiz postlar insanın gerçekten zamanını alıyor,insanı siteden uzaklaştırıyor..Bu kadar aktif konu gören biri, sitede sanıyor yeni bilgiler var edası ile bütün konuları bir bir okuyor ve bu tarz postları görmek insanı gerçekten üzüyor...Gereksiz ve hiçbir anlam ifade etmeyen postlar için eğer post arttırımı ve üye kriterlerini yükseltmek amacı ile atılan postlar için eğer gerçekten bu kadar istekli olanlarımız için ben veriyorum bütün postlarımı buyrun...

n/a

Tamamen Ahmet'e katılıyorum..
Adını açıklamak istemediğim bazı arkadaşların postlarını okumuyorum bile artık..
Sıkıldım çünkü..
Hayır bigün gerçekten yararlı bişeyler yazıcaklar, ben okuyamıcam...
Hadi dedim yeni üyedir, ilk heyecan olur böyle şeyler, bende ilk girdiimde o heyecanla yazıyodum baksanız ilk 100 postum da boştur belki, ama bazıları artık bunu meslek haline getirdi resmen..
Zamanımızı çalıyorsunuz arkadaşlar, buna hakkınız yok.. Ne kadar çok post yazdığınız önemli değil bu sitede herkes herşeyin farkında, bu sitede çok post yazarak kendi reklamınızı yapamazsınız, popüler olamazsınız.. Bunlar için bu sitede başka değerler var ve siz bu değerlerin ters yönüne gidiyorsunuz..
Defalarca yazdım kimse inatla da üstüne alınmıyo.. Artık yazmaktan sıkıldım, sağolsun bu sefer de ahmet yazmış..
Uyanın artık arkadaşlar ters yönde gidiyosunuz!!

Edited by - shame on 10/05/2007  21:58:19

krm

kısmen ahmet ve erhan a katılıyorum.

kısmen neden kısmen, ben kendimden örnek vereyim; sitedeki sürekli yazan üyelerin %60 ını diyelim yüzyüze tanırım. yüzyüze tanımadıklarımı da mesajlarında az-çok tanıyoruz diyelim.  ondan dolayı birinin post sayısına asla dikkat etmemişimdir. post kasan arkadaşlar varsa kısa tarafından dönsünler çünkü bir kazanç yada saygı kazanamayacakları muhakkak.

katılmadığım nokta, rahatsız oldukları arkadaşları mesaj yolu yada moderatorler aracılığı ile uyarmaları. çünkü bu hareketleri gösteren kimsenin kötüniyetli olduğunu düşünmüyorum. maksat kimseyi kırmayalım.

fakat bir anlam ihtiva etmeyen mesajlar, kocaman bir alıntıya +1 yapmalar hakikaten okunurluğu çok düşürüyor. bu noktada kesin katılıyorum.

bir de ekleme yapayım: arama motoru

arkadaşlar sitede bütünlük bozulmasın. bazen bir şeyler kaçırmış mıyım, boşuna başlık açmayayım diye kıçımı yırtıyorum. aynı özeni lütfen gösterelim ki, başlık kirliliği olmasın. bilgiler tekrarlanmasın, bizde aradığımıza ulaşalım..

admin

Register or Login" border=0>

Sercan Keklik

işte şimdi emrah koşşşş.. :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

anladın koşma olayını

Sercan Keklik

bi insan aracından utanırmı?
cevap: Bmw ise Evet
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

Evet bugünle dördüncü günde, imamla beraber sabah ezanını okuduk. Darısı sonraki günlere...

n/a

amin diyicem abi amin

n/a

eet saat 06.17 benden başka 6 ziyretçi daa var.... site öle bi yere  geldiki bu ziyaretçiler saat kaç olursa olsun 6-7 den aşağıya düşmüyor....

Jakomo

haydaaaaaa: hepsi grubu şimdide dizi'de oynuyorlar..... Yok daha neler......
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Salleen

her şarkıcı gibi bi dizide oynamazlarsa olmaz =)

BARLAS

İyi de bunlar 4'üz yaw!!

admin

Adamlar aşmış abi Biz tüm markayla uğraşırken, adamlar markayı bırakmış, model bazında toplantılar yapıyor.

agucba

quote:

Adamlar aşmış abi Biz tüm markayla uğraşırken, adamlar markayı bırakmış, model bazında toplantılar yapıyor.

Hoppp... Ayrımcılığa karşıyım ve bu durumu şiddetle kınıyorum!! :))

///////////////

n/a

Ayrımcılık falan ama adamlar 34 tane gt 'yi toplamış yine....Bektaş abi bu adamların forumu falan yokmu ayrıca,bir linki fln varsa bakalım sitelerine..neyse eğer ben bu gecenin ilerleye saatlerinde biraz darlanırsam bir giriş yaparım alfa dunyasında gt 'lere doğru bir dalışa geçerim..:)

admin

admin

Ben bunu seviyorum ya.

n/a

bu mehmet abininkinden değilmi adminim??  Miafiori mi ne diyorlardı sanırım değilmi bu araçlara, yanlışım olabilir kusura bakmayınn... :)

n/a

binbir gece isimli diziyi izliyorumda reklam arasında master card' ın reklamında alfa romeo montreal vardı sanırım bilmiyorum dikkat edenleriniz oldumu.. :)