Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yetkili Servis beğeni ve eleştirilerimiz...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tfnsmsk

sportif ruh.

fatihmehmet

Yaptığın oldu mu simdi Qukii?
Özelden tehditte etsen kendi isteğimle ayriliyom. Hadi eyvallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Gouki

Tehdit değil para istemiştim halbuki :'(

Off topic: Sizin gibi abilerimizden öğrendik ya Alfa Romeo'yu, kimse bizim alfista'lığımızı sorgulayamaz. You are not allowed to view links. Register or Login

tfnsmsk

You are not allowed to view links. Register or Login; estagfurullah kardeşim, bize kadar kimler var burada,
...
Sanırım bize nazar değdi..
sportif ruh.

muratso

size burada gerçek alfistiliği öğretmek isterdim tabiki, çalışma hayatım boyunca 15 senedir alfa romeo tamir ettiriyorum, ama burada görüyorumki yazılan yazılar, tartışılan konular; moskovic fan club tadında, yok "bin sirvisi biğinmidim" yok "birmit mingirlir bizi kiziklidi" yok "devlet bize böhmiyir" ne bir teknik yetkinliği üst seviyede bilgi akışı ne de bir ufuk genişletecek yorum.

üzülüyorum gerçekten avrupada böyle değil alfistilik. insanlar çoğu zaman kendi garajlarında kendi arabalarını tamir ediyor, ama anlayamazsınız sorry.

çok para veripte alınan hizmetin kalitesini sorgulamak enteresan, beğenmiyorsan kendin yaparsın arabanı olur biter, gittiğiniz o köşe başı tamircilerinde yaptırdığınız o çok değerli arabanıza çıkma parçalar, muadil parçalar takılınca "az para ödedik oh baksana abi servis nasıl kazıkçıymış" söylemleri komik.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
size burada gerçek alfistiliği öğretmek isterdim tabiki, çalışma hayatım boyunca 15 senedir alfa romeo tamir ettiriyorum, ama burada görüyorumki yazılan yazılar, tartışılan konular; moskovic fan club tadında, yok "bin sirvisi biğinmidim" yok "birmit mingirlir bizi kiziklidi" yok "devlet bize böhmiyir" ne bir teknik yetkinliği üst seviyede bilgi akışı ne de bir ufuk genişletecek yorum.

üzülüyorum gerçekten avrupada böyle değil alfistilik. insanlar çoğu zaman kendi garajlarında kendi arabalarını tamir ediyor, ama anlayamazsınız sorry.

çok para veripte alınan hizmetin kalitesini sorgulamak enteresan, beğenmiyorsan kendin yaparsın arabanı olur biter, gittiğiniz o köşe başı tamircilerinde yaptırdığınız o çok değerli arabanıza çıkma parçalar, muadil parçalar takılınca "az para ödedik oh baksana abi servis nasıl kazıkçıymış" söylemleri komik.

Sonuna kadar katılıyorum. O orjinal parçanın kutusunun açılışı,avrupanın havası,suyu,tamircileri,kendi garajında lifte kaldırıp liftten araba düşürmek bunlar çok keyifli şeyler ama anlayamazlar sorry.

OZO..!!!

fatihmehmet

Neyin kini bu? Çok biliyorsanız açın bilgilendirici konularda biz de öğrenelim sizin bilgi birikiminizden. Bu forumda emin olun sizi cebinden çıkaracak kadar bilgi sahibi bir çok insan var. Kendi garajlarında tabiri caizse ıncığını cıncığını her şeyi ile uğraşıp zevk alanlar var. 

Burası bir forum. Forumun kelime anlamını alışveriş mağaza zinciri olarak biliyorsunuz herhalde sadece.

Kimse parayı havadan kazanmıyor. Verdigi paranın hakkını tabiki savunacak. Herkesin de kendi garajı yok. O kadar zamanı yok. Bırakalım madem Alfa'ları gereken ilgiyi gösteremiyoruz çünkü.

Gayet uyarıcı bir bilgi verilmiş size. Foruma hızlı girenler hızlı ayrılıyor diye. Ne bir tehdit var ne başka bir sey. Ama söylenilen cok doğru ve olacak gibi görünüyor.

Beğenmiyorsanız buyrun çıkış yapın. Kimsenin burda sinirlerini hoplatmaya gerek yok.

muratso

şu anda resmen mobbing yapılıyor, daha önce de dediğim gibi, kendi muhalefetinizi kendiniz oluşturduğunuz sürece asla bir gelişim gösterilemez. müşterinin müşterisi yaratıldığında nasıl olmadı, nasıl sinir harbi oldu değil mi, alın size empati.

dışarıdan servislere böyle görünüyorsunuz, çünkü size göre burada siz en iyi biliyorsunuz ve sizin fikirlerinize karşıt fikir çıkınca ötekileştirme yapıyorsunuz.

"çıkabilirsiniz" yerine "neden böyle dedi acaba"yı asla sorgulamayız klasik türk mantığı. şahane pazar değil egolar şahane  ;)

Neyin kini bu? Çok biliyorsanız açın bilgilendirici konularda biz de öğrenelim sizin bilgi birikiminizden. Bu forumda emin olun sizi cebinden çıkaracak kadar bilgi sahibi bir çok insan var. Kendi garajlarında tabiri caizse ıncığını cıncığını her şeyi ile uğraşıp zevk alanlar var. 

Burası bir forum. Forumun kelime anlamını alışveriş mağaza zinciri olarak biliyorsunuz herhalde sadece.

Kimse parayı havadan kazanmıyor. Verdigi paranın hakkını tabiki savunacak. Herkesin de kendi garajı yok. O kadar zamanı yok. Bırakalım madem Alfa'ları gereken ilgiyi gösteremiyoruz çünkü.

Gayet uyarıcı bir bilgi verilmiş size. Foruma hızlı girenler hızlı ayrılıyor diye. Ne bir tehdit var ne başka bir sey. Ama söylenilen cok doğru ve olacak gibi görünüyor.

Beğenmiyorsanız buyrun çıkış yapın. Kimsenin burda sinirlerini hoplatmaya gerek yok.

fatihmehmet

Mobbing yapan kim size açıklığa kavuşturalım. Zira ne ben ne başka bir üye sizin üzerinizde bir konumda değil. Bizim kapımız herkese açık. Burda servislerin de üyeliği bulunmakta. Bu konuya yazanlardan biri de servis sahibi.

Bir sorun olduğunda direk burdan cevap alır elimizde ki bilgi ile yapacağımıza karar veririz.

Neden ötekileştirme yapalım? Forumun mantığı bu değil mi zaten? Herkes aynı fikirde mi olmalı? Burda 100 defa aynı konu açılıyor ve yılmadan bıkmadan aynı Cevapları veriyoruz. Sırf karşıdakinin kalbi kırılmasın bilgiye çabucak ulaşsın diye. Vermediğimiz, arama yapmasını söylediğimiz de oluyor.

Fakat bir topluluğa girip bir bilgi paylaşımı olmadan karşıdakine direk yargilarcasina davranan sizsiniz. Ki buradaki herkeste birbirini tanıyor. Bu sebeple size karşı yorumlar fazla oldu.

Sonuc olarak bir düşünün konuya Yazdığınız mesaja bir bakın. Söylenenler yine fazlaysa size ben uzatmayacağım.

Alfadanadam

Hiçbir bilgi paylaşmadan, teknik yeterliliğinin ne durumda olduğu muğlak birinin 10 senedir belli bir kalite çizgisinde hayatına devam eden bir siteye atıp tutması...

Beğenmezseniz çeker gidersiniz, sizi tutan mı var?

Kim olduğu belli olmayan biri iki laf edecek sonra da biz tepki göstermeyeceğiz de dediklerine bakıp kendimize çeki düzen vereceğiz ha? Oh ne ala memleket....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tunerviper

15 senedir Alfa tamir ettiriyormuş saygı biraz  :haydi:
Turbo Twin Spark

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ozoozo

şu anda resmen mobbing yapılıyor, daha önce de dediğim gibi, kendi muhalefetinizi kendiniz oluşturduğunuz sürece asla bir gelişim gösterilemez. müşterinin müşterisi yaratıldığında nasıl olmadı, nasıl sinir harbi oldu değil mi, alın size empati.

dışarıdan servislere böyle görünüyorsunuz, çünkü size göre burada siz en iyi biliyorsunuz ve sizin fikirlerinize karşıt fikir çıkınca ötekileştirme yapıyorsunuz.

"çıkabilirsiniz" yerine "neden böyle dedi acaba"yı asla sorgulamayız klasik türk mantığı. şahane pazar değil egolar şahane  ;)

Bizim maqsime yede şirkette mobbing yapıyorlar çok kötü bir şey bu ellam @max-ime

OZO..!!!

Kutay

Avrupada kendi garajinda aracini tamir eden adam
eminim evveliyatinda 15 yil aracini tamirciye goturmemistir.
o kadar mal olamaz yani.
Misal 29 yasindaki birini ele alsak, ömrünün yarisini
14 yasindan beri tamirciye gidip (ehliyetsiz) bu yasa kadar cizgiyi bozmamasi... Ilginc !
15 yildaki bilgi ve becerileriyle evinde harikalar yaratir.
yaratamiyosa;
Beyni kabiz, çenesi ishal dir.

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ArinFırat

Foruma ve eski üyelerine laf söyleyenler haksızlık etmiş olur.kendimden örnek verecek olursam Diyarbakır'dayım ve burada alfanın a sından bile anlayan ne özel ne genel servis var,toplasan 3-5 alfa ya var ya yok.2011 den beri alfam ile ilgili yaşadığım tüm sorun ve sıkıntılar için danıştığım,nokta atışı çözüm bulduğum mekandır..yardım,fikir,öneri,çözüm yolu sunan tüm tecrübeli forum arkadaşlarıma selam olsun,dil uzatanlar ise başka foruma takılsın diyorum. Bu arkadaşlardan olmasa servislere kalmış olsak çoktan birçok alfa (benimkide dahil) cahil cühela ustalar ve alfadan anlamayan bazı alfa servisleri yüzünden hurdaya ayrılmış halde olurdu..her biji alfistiturkey ✌ biji bratiya alfistiturkey ;)

muratso

güvenemiyorum yani yetkili servislere güvenemiyorum.

ArinFırat

Foruma ve eski üyelerine laf söyleyenler haksızlık etmiş olur.kendimden örnek verecek olursam Diyarbakır'dayım ve burada alfanın a sından bile anlayan ne özel ne genel servis var,toplasan 3-5 alfa ya var ya yok.2011 den beri alfam ile ilgili yaşadığım tüm sorun ve sıkıntılar için danıştığım,nokta atışı çözüm bulduğum mekandır..yardım,fikir,öneri,çözüm yolu sunan tüm tecrübeli forum arkadaşlarıma selam olsun,dil uzatanlar ise başka foruma takılsın diyorum. Bu arkadaşlardan olmasa servislere kalmış olsak çoktan birçok alfa (benimkide dahil) cahil cühela ustalar ve alfadan anlamayan bazı alfa servisleri yüzünden hurdaya ayrılmış halde olurdu..

erim

Engin tecrübelerinizi bizimle paylaşmadığınız gibi eleştirilerinizde sağa sola dil uzatmaktan öteye gitmiyor malesef

ar.159

Hiçbir bilgi paylaşmadan, teknik yeterliliğinin ne durumda olduğu muğlak birinin 10 senedir belli bir kalite çizgisinde hayatına devam eden bir siteye atıp tutması...

Beğenmezseniz çeker gidersiniz, sizi tutan mı var?

Kim olduğu belli olmayan biri iki laf edecek sonra da biz tepki göstermeyeceğiz de dediklerine bakıp kendimize çeki düzen vereceğiz ha? Oh ne ala memleket....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aynen katılıyorum bu ne ya
gerçek alfistiliği öğrenetene kadar siz önce gerçek forum kullanıcısı nasıl olur onu öğrenin ve kendinizi tanıtın forum kullanmayı dahi bilmiyorsan en azından insanlara kim olduğunu nezaketen tanıt ama yok nasılsa sanal dünya alırım bir tane nick kafama göre lafı çakarım diyorsunuz
öyle birde hava var ki sanki sanırsın mübarek saffet üçüncü.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

vieri

Cevap vermeye değmez.Ciddiye almaya da gerek yok.Kendi kendine susar nasılsa.Tek sıkıntı konuyu mundar etti.

tolga_ozhan

Ben harbi merak ettim ama arkadaşın bilgi birikimini tecrübelerini. Bazen takıldığımız yerlerde soru sorardık, keşke küstürürcesine üstüne gitmeseydik :)

Kutay

Ben harbi merak ettim ama arkadaşın bilgi birikimini tecrübelerini. Bazen takıldığımız yerlerde soru sorardık, keşke küstürürcesine üstüne gitmeseydik :)
Akraba evliliği ya boşver
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Adza

Forumda neyi beğenmediğinizi anlayamadım.
Burda kimse bol keseden atıp tutmuyor. Kimse kimseyi yanlış yönlendirmeye kötü etkilemeye çalışmıyor.
Aracımla ilgili aklıma takılan ne olursa olsun yazıyorum ve en doğru cevaplar saygıdeğer abilerim tarafından veriliyor.
Hatta forum ortamı yetmediği zaman whatsapp üzerinden danıştığım konu her neyse yardımcı olan. Her başım sıkıştığında aklıma bir şey takıldığında rahatca arayıp bilgi alabildiğim abilerim var.

Forumda herkes herkesi tanıyor, 3 aşağı 5 yukarı Alfa üzerine kimin ne bilgisi ve tecrübesi var insan ayırt edebiliyor konuları okudukça. Ancak siz hiç bir bilgi beyanında bulunmadan eleştirmeye başlamışsınız.

Yetkili servisler konusunda neden bu kadar gerginlik yarattınız anlayamadım.
Yetkililer kendilerini sizin onları düşündüğünüzün yarısı kadar düşünseydi hepimiz yetkiliden şaşmazdık heralde hahaha :D

De mi You are not allowed to view links. Register or Login abi

Incablue

Burda kimse bol keseden atıp tutmuyor. Kimse kimseyi yanlış yönlendirmeye kötü etkilemeye çalışmıyor.
Aracımla ilgili aklıma takılan ne olursa olsun yazıyorum ve en doğru cevaplar saygıdeğer abilerim tarafından veriliyor.
Hatta forum ortamı yetmediği zaman whatsapp üzerinden danıştığım konu her neyse yardımcı olan. Her başım sıkıştığında aklıma bir şey takıldığında rahatca arayıp bilgi alabildiğim abilerim var.

Forumda herkes herkesi tanıyor, 3 aşağı 5 yukarı Alfa üzerine kimin ne bilgisi ve tecrübesi var insan ayırt edebiliyor konuları okudukça. Ancak siz hiç bir bilgi beyanında bulunmadan eleştirmeye başlamışsınız.

Yetkililer kendilerini sizin onları düşündüğünüzün yarısı kadar düşünseydi hepimiz yetkiliden şaşmazdık heralde hahaha :D

Öğleden beri konuyu takip ediyorum, en çok ekşiye başlık açacak diye korktum You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim :lol: Bugüne kadar forumdaki kişilere ne sorduysam hepsi cevapsız bırakmadı sağolsunlar, ayrıca başta sen olmak üzere bir çok dost kazandım. Arkadaş ne kadar süre forumu okumuş da bu yargılara varmış acaba? Desteksiz savuruyor, alfistiliği öğreteceğim falan... :)

Adza

Öğleden beri konuyu takip ediyorum, en çok ekşiye başlık açacak diye korktum You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim :lol: Bugüne kadar forumdaki kişilere ne sorduysam hepsi cevapsız bırakmadı sağolsunlar, ayrıca başta sen olmak üzere bir çok dost kazandım. Arkadaş ne kadar süre forumu okumuş da bu yargılara varmış acaba? Desteksiz savuruyor, alfistiliği öğreteceğim falan... :)

Kesinlikle abi, az önce Mutlu aradı batak atalım diye. sen düşün gerisini :D :D
Sadece Alfa Romeo kullanıcısı olsaydım, bu kadar keyifli olmazdı. Alfistiturkey sağolsun çok sağlam dostluklar kurduk buluşmalar yaptık bilgi paylaştık. Alfa düşmanlarına " La övdüğün kadar varmış bu araba yav" dedirttik.  :arkadasim:
:alfisti: :alfisti: