Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yetkili Servis beğeni ve eleştirilerimiz...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Hep yazıyorum, yine yazacağım.
Garanti bitene kadar... Sonrasında "yetkili" denen beceriksiz, bilgisiz, üzerine üstlük ahlaksız, yüzsüz servislere gitmek enayilikten başka bişey değil.

Hiç yazmamıştım, yine görürsem yine yazarım;
Biz 159'u sıfır km'den beri yetkili servise götürüyoruz.
Umarım birgün Giu'nuzun yanına bir de 159 alırsınız, Ve bizim neredeyse 160 bin km'dir yetkili dışında ellenmemiş 159'umuzla karşılaştırırız.

Kimin enayi olduğunu, kimin ucuz etin "yahnisti"si, kimin "alfistisi" olduğunu anlarız. Her özel servis nasıl bir değilse, her yetkili servis de bir değil. Burası da fikir beyan edip antisine sallama yeri değil. Ben gitmiyorum dersin, doğru bulmuyorum dersin, o zaman tartışırız senin fikrini benim fikrimi.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

Murat Bey haklı bulduğum fikirleriniz mevcut ancak girişiniz yanlış.... ilk mesajınızın yetkili servise bayilere yapılan eleştirilere tahammülsüz lük içermesi kendini işine adamış bir yetkili servis çalışanı oldugunuz izlenimi yarattı bende...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ArinFırat

Basit bir örnek : Hız sabitleyicim devreye girmiyor diye gittiğim sömürgen yetkili servis 2 saat kontrol etti kurcaladı ve 2011 de bana 7000 TL maliyet çıkarmıştı,efendim beyin değişecek yok efendim komple elektrik tesisatının değişmesi gerekecek vs araba günlerce yatacak..sanayide alfa ile alakası olmayan bir USTA ilk olarak fren ve debriyaj müşürlerine bakalım dedi ve fren müşürünün takılı kaldığını gördük. 20 tl ye 3 dakikada halloldu..

milano 75

bir insanla veya toplulukla yüzyüze konuşurken sinirdi,gafletti v.s söylenmemesi gereken birşeyi söylersiniz,veya yanlış kelime kullanırsınız ve ok yaydan çıkmış olur kabul.kendimden pay biçiyorum,yazdığım mesajı en azından imla hataları için bile olsa gözden geçirir okeylerim.bir insan veya hakkında bişeyler yazarken kırıcı,irite edici cümleler kurmak ne kadar olgunca ,hadi yazdınız hiçmi yazdığınızı okuyup,ulan böylede demiyim ayıp olur demiyosunuz.hakaret etmek nedir yahu,kendi gittiği yoldan gitmeyeni gerizekalılıkla falan suçlamak doğa nın alıntıladığı mevzudaki gibi.bu tip dilinin elinin ayarı olmayan adamların eline silah verseler katliam çıkar vallaha.kusura bakmayın bu durumdada karşınızdakiler size ayarı verince bozulmıycaksınız.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

schumi

Yetkili servisten yetkili servise ve orada çalışanlara bile bağlı olarak beğeniler değişebilir.Örnek vermem gerekirse; halen seat ıbıza aracım var(İnşallah Giu'ya geçiş yapacağım)Yıllardan beri yetkili servis doğuş otoya götürdüm bakım için. Hiç bir sorun ile veya olumsuzluk ile karşılaşmadım.İlgi ve alakaları on numara idi. Sonrasında yeni showroom ile birlikte yeniden yapılanmaya girdi.İçeride servis danışmanından tutunda satış ve içerideki formenlerine kadar bir çok kişinin yeri değişti ve bazıları işten ayrıldı. Yerlerine işi bilmeyen servis danışmanı ve bakım yapan işçiler gelince işler değişti tabi.Üstüne üstelik 2 yıl önce normal bakım için götürdüm,aldığımda geri gelirken frene basınca çıkan gıcık edici ses çıktığını görünce çıldırdım haliyle. Ve 1 yıl uğraşmalarına rağmen sorun çözülmedi.Genel müdürlük ile mailleşmeler filan yapsakta sorunu çözemediler. Bende lanet olsun diyip çok sevdiğim doğuş otodan nefret ettim.

Diyeceğim o ki; Yetkili servis içinde çalışan personel çok önemli ve bu sizin oradan memnun olup olmadığınıza büyük etken.

krm1983

Yetkili servisten servise değişir bence de yetkinlik ve çalışan kalitesi.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Adza

Ben de bu mevzuda Doğa' ya hak veriyorum. Aracımı 1 kere yetkiliye götürmüş olsam dahi tutum yanlış.
Şu anda ESKİ yetkili birmot'a götürüyorum. Sağolsunlar çok iyi ilgileniyorlar.
Ama baktığınız zaman Bursa Birmot'tan memnunum ama istanbul birmot vs. değişkenlik gösteriyor.
Ön yargılı olmamak gerek.

vieri

Bence söylenen sözleri iyice tartmak ve öyle yazmak gerek her zaman.Yetkili servislerde çalışan işin ehli birçok insan var.Burada edindikleri tecrübeyle özel servis açan bir çok usta da var.Bu yüzden bir genelleme yapmak doğru değil.Bu konuda kesinlikle haklısınız.
Ama yetkili servise giden bir arabayla özele giden bir arabanın yan yana karşılaştırılma konusuna da katılmıyorum.Her şeyden önce neye göre bir karşılaştırma yapılacak.Bu yaklaşım da doğru değil bence.Yetkili veya özel fark etmez, arkadaşların dediği gibi ustanın ve servisin niteliği önemlidir.

muratso

ah kusura bakmayın bilgi birikimlerimi burada paylaşma zorunluluğu olduğunu bilmiyordum, keşke foruma üye alırken zorunlu 10 bilgi yorumu girmelisiniz diye madde koysaydınız, o zaman milyon dolarlar değerindeki bilgilerimi sizinle paylaşırdım, servisime şikayet olarak "ben alfistiyim" diye başlayan cümleleri yıllar boyu dikkate dahi almadım, alfisti olmak o konuyu ultra iyi bilmek değildir, iki teknik kelime soruyorum kalıyorlar.

burada olmak güzel arkadaşlıklar edinme, kahvaltı yapmaktan, arkadaşlarınızla batak oynamaktan öteye gidemez üzgünüm. forumda teknik bilgi olarak bir şeyler göremedim,

"bu araba çok yakıyor, tüp mü taktırsam" yerine, "servise gittikten sonra arabamın savrulma momentinde aşırı bir düşüş meydana geldi neden olmuş olabilir" başlıkları bence alfistiliğe daha çok yakışırdı.

ozoozo

ah kusura bakmayın bilgi birikimlerimi burada paylaşma zorunluluğu olduğunu bilmiyordum, keşke foruma üye alırken zorunlu 10 bilgi yorumu girmelisiniz diye madde koysaydınız, o zaman milyon dolarlar değerindeki bilgilerimi sizinle paylaşırdım, servisime şikayet olarak "ben alfistiyim" diye başlayan cümleleri yıllar boyu dikkate dahi almadım, alfisti olmak o konuyu ultra iyi bilmek değildir, iki teknik kelime soruyorum kalıyorlar.

burada olmak güzel arkadaşlıklar edinme, kahvaltı yapmaktan, arkadaşlarınızla batak oynamaktan öteye gidemez üzgünüm. forumda teknik bilgi olarak bir şeyler göremedim,

"bu araba çok yakıyor, tüp mü taktırsam" yerine, "servise gittikten sonra arabamın savrulma momentinde aşırı bir düşüş meydana geldi neden olmuş olabilir" başlıkları bence alfistiliğe daha çok yakışırdı.

Bizim maqsime bizi kahvaltı,bataktan çok inceğe götürüyor çok keyifli sende gelsene 2.5 barda 500 hp veren makineler sürüyoruz tam bir alfistiler

OZO..!!!

Lbe

ozoozo

Admin uyuyor mu?

@Gouki

LBE..!!!

Beni geçmek için motorla oynuyormuş elleşme.. Alfisti olmak bunu gerektirir murat beyin dediği gibi.

OZO..!!!

Lbe

Admin uyuyor mu?

@Gouki

LBE..!!!

Beni geçmek için motorla oynuyormuş elleşme.. Alfisti olmak bunu gerektirir murat beyin dediği gibi.

OZO..!!!

Biz maqsime ile tam bir alfistiyiz.Genelde bi yere oturunca fizik üzerine konuşuyoruz Mesela beygir gücünün tork ile rpmin çarpımından bulunduğunu bilmiyordum eskiden...

LBE..!!!

erim

Foruma üye olurken birde fizik sınavı yapmalıyız bence

hi_cazz

Admin uyuyor mu?

@Gouki

LBE..!!!

OZO..!!!

Biz maqsime ile tam bir alfistiyiz.Genelde bi yere oturunca fizik üzerine konuşuyoruz Mesela beygir gücünün tork ile rpmin çarpımından bulunduğunu bilmiyordum eskiden...

LBE..!!!

Abin bilgilendircek seni tabiki. Daha çok şey öğreneceksiniz maximeden

Sent from my iPhone using Tapatalk

ufuksrl

Yazmicam dedim ama tam olarak şu ifade beni bitirdi  :lol: :lol: :lol: :lol:

Alıntı Yap"servise gittikten sonra arabamın savrulma momentinde aşırı bir düşüş meydana geldi neden olmuş olabilir"

Kutay

Yazmicam dedim ama tam olarak şu ifade beni bitirdi  :lol: :lol: :lol: :lol:

Alıntı Yap"servise gittikten sonra arabamın savrulma momentinde aşırı bir düşüş meydana geldi neden olmuş olabilir"

ahahahahah :lol:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Kutay

2 akrabanin yaptigi en aci verici sey budur.

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

fatihmehmet

Verelim @muratso'ya madalyayı.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Şunlarda ek olarak dursun şurda bakınca beni hatırlarsın.

Bitişi de yapalım. Ondan anlıyorsunuz

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Gouki

ozoozo

Al sana savrulma momenti

AhauahhauaıajajauajajahajkaÜQĞDŞDLSHAjahauqğfjahahahajajajjajajajajajajajjaajajhaha

OZO..!!!

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

fatihmehmet

Ahuahshakfkakgkskgna. CUK oturmuş @Gouki.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Kutay

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

fevkalbeser12

Al sana savrulma momenti

Ne güldüm şuna ya:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson