Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
147 im için bagaj krom çıtası siparişi verdim kırmızı rengin üstünde güzel duracak umarım.
nerden ve kaça buldunuz acaba?

Şeytan dürtmeden durmuyor di mi :)
fenaaaa  :p :D :D
bir haftadır görmüyordum 147 mi. o kadar güzel o kadar güzel geldiki gözüme anlatamam... :alkis: :nazar:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

sarpgrey

147 im için bagaj krom çıtası siparişi verdim kırmızı rengin üstünde güzel duracak umarım.
You are not allowed to view links. Register or Login dan aldım 34 tl ,daha gelmedi, başka sitelerde fiyatı 57 tl ye kadar çıkıyor,arada o kadar kalite farkı olur mu bilmiyorum. bu arada satan firmanın kendi sitesine girdim oradada aynı fiyat.ben n11 den aldım çünkü herhangi bir sorun olursa üründe ödeme için oanay vermiycem. birkaç güne gelir görüşlerimi paylaşırım.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Şeytan dürtmeden durmuyor di mi :)
şeytana kalsa daha yapılacak çok şey var , 17'' GTA jant,3.5cm yay,saten krom ayna kapakları,gta arka rüzgarlık, oval egzoz ucu,siyah tavan kaplama ........vs vs  :D
Mustafa Kemal ATATÜRK

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login ahahahahaha tam ben laf çakacaktım Burağa.
Benden çok yaşayacan :D
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login dan aldım 34 tl ,daha gelmedi, başka sitelerde fiyatı 57 tl ye kadar çıkıyor,arada o kadar kalite farkı olur mu bilmiyorum. bu arada satan firmanın kendi sitesine girdim oradada aynı fiyat.ben n11 den aldım çünkü herhangi bir sorun olursa üründe ödeme için oanay vermiycem. birkaç güne gelir görüşlerimi paylaşırım.
geldiğinde bi kaç foto ve kalite hakkında detay verirsen sevinirim. :alkis: teşekkürler  :rock:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

goekCHE

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yıkandık :))) 2 numara film kararttı gitti iyice :)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2014 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2017-   )
2012 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2015 -2017)
2007 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive (2013-2015)
2003 156 2.0 Selespeed Distinctive (2012-2013)

Ugur55

Polisin gbt cevirmesinegirdik :haydi:
Samsunu bilenler için liman kavsagından genclik parkına donuste bu aksam polis cevirmesini gorunce gecip giderim diye dusundum ozellikle bekleyen sahinler pejolar hondaları gorunce ama ekipin saga gec komutuyla irkildim.sizi bilmem ama bi sıkıntım olmamasına ragmen polislik bir ortamda huzursuz hissediyorm kendimi ve acaba bir sey cıkarmı diye kendimden kuskulanıyorm.neyse uzatmaym ehliyet ruhsat istendi giumun her bir kosesi arandı ve bu bes dakika içinde butun polisler aracın basındaydı.en guzeli tamamdır gidebilirsiniz dediklerinde genc bir polis arkadas yanıma gelip kusura bakmayn aracınız cok guzeldi bi durdurup bakalım dedik dedi ayrıca 156 aradıgını soyledi.tabi buarada diğer polisleein kac beygir cok dikkat cekiyormu gibi sorularınıda cevapladm.kısaca ilginc bir sekilde alfam var ve cok guzel diye cevirmeye takıldım ve yuzumde hosnut bir gulumsemeyle ayrıldm oradan :clover: alfa işte boyle birsey bir daha anladım.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

The Schuey

Polisin gbt cevirmesinegirdik :haydi:
Samsunu bilenler için liman kavsagından genclik parkına donuste bu aksam polis cevirmesini gorunce gecip giderim diye dusundum ozellikle bekleyen sahinler pejolar hondaları gorunce ama ekipin saga gec komutuyla irkildim.sizi bilmem ama bi sıkıntım olmamasına ragmen polislik bir ortamda huzursuz hissediyorm kendimi ve acaba bir sey cıkarmı diye kendimden kuskulanıyorm.neyse uzatmaym ehliyet ruhsat istendi giumun her bir kosesi arandı ve bu bes dakika içinde butun polisler aracın basındaydı.en guzeli tamamdır gidebilirsiniz dediklerinde genc bir polis arkadas yanıma gelip kusura bakmayn aracınız cok guzeldi bi durdurup bakalım dedik dedi ayrıca 156 aradıgını soyledi.tabi buarada diğer polisleein kac beygir cok dikkat cekiyormu gibi sorularınıda cevapladm.kısaca ilginc bir sekilde alfam var ve cok guzel diye cevirmeye takıldım ve yuzumde hosnut bir gulumsemeyle ayrıldm oradan :clover: alfa işte boyle birsey bir daha anladım.
Güzel bir anı olmuş. O değilde memleketimi özlemişim yahu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

147BLACK

Aracımı genelde tek kişi kullandığımdan uzun süredir farketmiyordum ama geçenlerde 4 kişi tam yüklü bindik ve arka taraf çukur ve tümseklerde epey bir vurma yaptı. Servise gittiğimde arka tarafın elden geçmesi gerektiğini söylediler.
Geçen sene ön amortisörleri değiştirmiş ama arkaları tamir yoluna gitmiştik.

Geçen cuma öğleden sonra Alfaline'a götürdüm 156'mı.. 2 arka amortisör, 2 adet arka yay, viraj denge çubuğu lastikleri, z rotlar vs değişti.
Ön taraftan gelen sesleri yapan yer yağlandı...
Şimdi daha stabil ve sessiz bir sürüşü var aracın.
Aracın poposu havaya da kalktı. Malum, biraz düşüktü.

Şimdi sırada direksiyon kutusu tamiri, ön taraftaki viraj denge çubuğunun elden geçmesi, ön koltuk oynadığı için döşemenin sökülüp koltuğun sabitlenmesi ve sunroofun su aldığı yerlerin onarılması için üst tavan döşemesinin açılması gibi işler kaldı.  :)

Onları da elzemlik sırasına göre zaman içinde hallettireceğim. En acili direksiyon kutusu tamiri gibi duruyor.
Haaa.. bir de lpg ile ilgili bir problem var, onu da lpg başlığında tartışmaya açacağım.  :)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

rain man

Aracımı genelde tek kişi kullandığımdan uzun süredir farketmiyordum ama geçenlerde 4 kişi tam yüklü bindik ve arka taraf çukur ve tümseklerde epey bir vurma yaptı. Servise gittiğimde arka tarafın elden geçmesi gerektiğini söylediler.
Geçen sene ön amortisörleri değiştirmiş ama arkaları tamir yoluna gitmiştik.

Geçen cuma öğleden sonra Alfaline'a götürdüm 156'mı.. 2 arka amortisör, 2 adet arka yay, viraj denge çubuğu lastikleri, z rotlar vs değişti.
Ön taraftan gelen sesleri yapan yer yağlandı...
Şimdi daha stabil ve sessiz bir sürüşü var aracın.
Aracın poposu havaya da kalktı. Malum, biraz düşüktü.

Şimdi sırada direksiyon kutusu tamiri, ön taraftaki viraj denge çubuğunun elden geçmesi, ön koltuk oynadığı için döşemenin sökülüp koltuğun sabitlenmesi ve sunroofun su aldığı yerlerin onarılması için üst tavan döşemesinin açılması gibi işler kaldı.  :)

Onları da elzemlik sırasına göre zaman içinde hallettireceğim. En acili direksiyon kutusu tamiri gibi duruyor.
Haaa.. bir de lpg ile ilgili bir problem var, onu da lpg başlığında tartışmaya açacağım.  :)

Hayırlı olsun :) bakımlarını tamamlayıp kazasız sorunsuz yol almanız dileğiyle.

Merağımdan soruyorum bahsettiğiniz arka ekipmanları vs'yi ne kadara hallettiniz? :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

147BLACK

Teşekkür ederim...
Şu an için listeyi tam hatırlayamayacağım ama listede 2 arka amortisör, 2 arka balata, 2 arka yay, 1 adet z rot, viraj denge çubuğu lastikleri, ön tarafa yapılan yağlama işlemi artı işçilik vardı yanılmıyorsam.
Toplamı 1250 tl tuttu...
Arka amortisörlerin de orijinalini zor buldular, öndekilerden farklıymış onlar ve AKOTA'dan istediler.Çevrede şu sıra stokta bulunduran yer yokmuş ...
O yüzden de biraz gecikti zaten.
Başka hatırlarsam ekleme yaparım.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

rain man

Teşekkür ederim...
Şu an için listeyi tam hatırlayamayacağım ama listede 2 arka amortisör, 2 arka balata, 2 arka yay, 1 adet z rot, viraj denge çubuğu lastikleri, ön tarafa yapılan yağlama işlemi artı işçilik vardı yanılmıyorsam.
Toplamı 1250 tl tuttu...
Arka amortisörlerin de orijinalini zor buldular, öndekilerden farklıymış onlar ve AKOTA'dan istediler.Çevrede şu sıra stokta bulunduran yer yokmuş ...
O yüzden de biraz gecikti zaten.
Başka hatırlarsam ekleme yaparım.

Anladım hocam eyvallah. Anlaşılan ön arka çok aman aman değişmiyor :) ben de ön 2 amortisör bir adet teker bilyası iki adet ön z rot ve iki adet üst salıncak için 1000lira ödedim. Aklımızda kalacağına yolda kalacağımıza çok daha iyisi. Daha güvenli ve keyifli sürmeniz dileğiyle :)

sarpgrey

geldiğinde bi kaç foto ve kalite hakkında detay verirsen sevinirim. :alkis: teşekkürler  :rock:
Arkadaşlar bagaj çıtası bu sabah geldi.  Öncelikle ürünü almak isteyen arkadaşları bilgilendirme açısından söyleyim.
36 + 6 tl kargo . Bu citanin ince ve kolayca bukulen bir parça olduğunu bildiğim için ambalajini merak etmiştim. Ürünü önce 2 kat stretch filme sarıp sonrada bukulup zarar görmemesi için yuvarlak kalin bir karton borunun içine koymuşlar hatta borunun orta kismindan kirilma ihtimali olmasin diye ikinci kat bir karton bilezik gecirmisler. Yani çok iyi paketlemisler.
Citaya gelince krom, paslanmaz çelik sanırım ve gayet hoş duruyor kenarları kılıç gibi inceltilmis, arkasinda çift taraflı bant var ama uygularken extra silikon da sıkın diyorlar. 
Sonuç olarak gayet iyi. Ayni ürün 60 tlyede var bence gerek yok.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Kemal ATATÜRK

shadycome

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

rain man

Bugün ustamın tavsiyesiyle tedarik ettiğim amortisörler ön üst salıncaklar z rotlar ve teker bilyası takıldı. Akşam üstü teslim alıp test sürüşüne çıktığımda bambaşka bir araca bindim. Meğerse spor süspansiyonlar başlığı altında konforsuz haline biniyormuşum. Gıcırtıların kesilmesi bir yana verdiği sağlamlık hissi ve sabitlik daha bir oturmuştu. Aldığımdan beri gittiğim 3 dükkanda da bu lastikleri tez zamanda çıkar dendi bu arada. Artık yazlıklara geçmenin zamanı geldi gibi. Vakit bir ay daha sonrası olsa düşünmeden çıkarırım ancak kullandığım ilçede kar lastiksiz imkansız gibi birşey. Ya da güvensiz diyelim.

Bu arada süspansiyonu yapan bugünkü ustam 25 yıllık vw motor ustasıyım böyle araç görmedim dedi. Kendi golf'ünü yazılımla 150 beygir vs yapmış ama bunun kadar atiğini görmedim dedi. Ayrıca o bizim sıkıntı çektiğimizi düşündüğümüz ön takıma övgüler yağdırdı. Çok güzel bir ön iç dizaynı vardı dedi. Normalde alfaya karşı parça pahalılığından dolayı ön yargılıydım ama bu araç yıktı resmen falan dedi. Bayağı sevindim bunları duyunca :) Yetkin kişilerce de bunun görülmesi onaylanması çok hoşuma gitti.

Bu arada yazılım meselesini de sorunca sen buna yazılım yaparsan köpek olur tutamazsın falan filan dedi. Sanırım bayağı müsait bir altyapısı var. Bir de motorun veriminin gerçekten çok iyi olduğunu iyi bakıldığını vs söyledi. Ancak yağ olarak orjinalinde kullanılan 10/40 yerine 5/40 önerdi, eski sahibi daha ince koyunca eksiltme yapıyor dediğimde yapacağı eksilmeyi takip eder gerekirse eklersin ama turbon ve motorunun ömrü uzar dedi. 5bin km var yağ değişimine ama 1000km içinde değişeceğim. Ne dersiniz bu konuda?

Kısmetse yakında shark anten ve sibop kapakları gelecek. Marşpiyel taktırmayı düşünüyorum, açıkçası araca en çok farklılığı o katacaktır. Krom bagaj alt çıtası ve yan kapı çıtalarını ayarlamak gibi bir planım da var. Ayrıca ön armanın rengi biraz solmuş. Onu da değiştireceğim.

tako74

Kapı altı led taktım

iPhone 6 cihazı ile Tapatalk'dan gönderildi.

milano 75

hazır yatışı bulmuşken ön tamponu söküp hem karlıktaki hemde soldaki çatlakları tamir edip macunladım,aradada yenisinin ayarlarını baktım kızlarımın yardımıyla  ;)

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

krm1983

Kar temizliğimizi yaptık.

Önce

Sonra

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

krm1983

Önce

Sonra
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

francobaresi

Gunes siperligini sifirladim . Forumdan tugrul ve serkan'la bulustuk.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

muğlalı

Kapı altı led taktım

iPhone 6 cihazı ile Tapatalk'dan gönderildi.
abi  koltuklar siyah mı olmuş yoksa makineden mi öyle gözüküyor

erd

Bugün direksiyon hidroliği olarak ATf yağ ekledim.neden eksilmiş anlamadim.tahmini olan varmi arkadaşlar.

a-y-k-u-t

çok hevesle taktırdığım greddy egzoz kitini söktürüp orjinal egzozu taktırdım...Alfa mı bağlıyorlardı zor bela bağlattırmadım orjinal egzozu takınca bıraktılar ve paşa paşa gidip yatırdık cezamızı  >:(
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

vieri

çok hevesle taktırdığım greddy egzoz kitini söktürüp orjinal egzozu taktırdım...Alfa mı bağlıyorlardı zor bela bağlattırmadım orjinal egzozu takınca bıraktılar ve paşa paşa gidip yatırdık cezamızı  >:(

Geçmiş olsun aykut.Sebep neymiş.Egzozu ortalığı ayağa kaldıran şahin dolu her yer.Bula bula alfayı mı bulmuşlar.