Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilkerbenli

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login Karşılık aldığım ilk "selam" için teşekkürler :)

Renkte çok güzel olmuş bu arada üstad. Yolda resimlerde olduğundan çok çok daha güzel görünüyor, maaşallah  (=
Bende tesekkur ederim valla benimde ilk defa karsilik aldigim siz oldunuz basta yandaki aracida alfa sandim onla berabersiniz diye dusundum sonra farkettim yetistim size :D biraz yukari ciktim marketin onunde 34 gb plaka sari bi mito sonra marketten ciktim bizim yan binada bs plaka sari bi mito daha yarim saat icinde 3 farkli mito gormus oldum sasirdim :D sizin jantlari seviyorum bende takaslayabiliriz

O kadar kısa mesafede 3 mito ve 2si sarı, büyük şans valla :)

Ah jantlarımı bende çok seviyorum  :rock: :nazar:
2012 Mito QV

FAKmito

You are not allowed to view links. Register or Login Karşılık aldığım ilk "selam" için teşekkürler :)

Renkte çok güzel olmuş bu arada üstad. Yolda resimlerde olduğundan çok çok daha güzel görünüyor, maaşallah  (=
Bende tesekkur ederim valla benimde ilk defa karsilik aldigim siz oldunuz basta yandaki aracida alfa sandim onla berabersiniz diye dusundum sonra farkettim yetistim size :D biraz yukari ciktim marketin onunde 34 gb plaka sari bi mito sonra marketten ciktim bizim yan binada bs plaka sari bi mito daha yarim saat icinde 3 farkli mito gormus oldum sasirdim :D sizin jantlari seviyorum bende takaslayabiliriz

Bulusmada kucuk bi denemede yapariz qv ile nasil gitcek aracim merak ediyorum :))

ilkerbenli

Bulusmada kucuk bi denemede yapariz qv ile nasil gitcek aracim merak ediyorum :))

Buluşma olsun yaparız tabi (=
2012 Mito QV

yavuzasci

Sabah Boğaziçi köprüsü üzerinde selamlaştığımız siyah Gt buralardanmıdır :)

Çok olmuş ama buradayım. Hergün bakamıyorum. Bugün boşluğum var işyerinden okumadıklarımı görüyorum  :D
2004 156 1.6 TS Distinctive
2006 GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Giulietta 1.6 JtdM Distinctive
2006 159 1.9 JTS Distinctive Plus

KUY65

06 gce 24 tu sanirim kirmizi mito qv yle kucukce bi selamlastik 2 saat sonrasinda da eskisehir yolunda karsi yonde gordum gormusmudur bilemiyorum. 10 numara gorunuyordu arac  :yukari-ok:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Monogram

06 gce 24 tu sanirim kirmizi mito qv yle kucukce bi selamlastik 2 saat sonrasinda da eskisehir yolunda karsi yonde gordum gormusmudur bilemiyorum. 10 numara gorunuyordu arac  :yukari-ok:

Şaşmaz'ın girişinden itibaren uzaktan görüp de yetişmeye çalıştım en sonunda ışıklarda trafikten kurtulunca gelebildim selamımı da iletebildim :). Kirli kirli uzun süredir geziniyoruz, tertemizdi sizin araç maşallah çok güzel bakmışsınız. Saat sanırım 4 gibi çıktım Eskişehir yoluna ancak dikkat edemedim görseydim dönerdim yine hahahaha.

KUY65

Şaşmaz'ın girişinden itibaren uzaktan görüp de yetişmeye çalıştım en sonunda ışıklarda trafikten kurtulunca gelebildim selamımı da iletebildim :). Kirli kirli uzun süredir geziniyoruz, tertemizdi sizin araç maşallah çok güzel bakmışsınız. Saat sanırım 4 gibi çıktım Eskişehir yoluna ancak dikkat edemedim görseydim dönerdim yine hahahaha.
valla yakından bakınca çok çok işimiz var da çaktırmıyoruz :D  Başka zaman tekrar karşılaşmak üzere :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

rain man

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü erkenek tünelinde karşılaştığım 02 plakalı 147 buradaysa selam olsun tekrar.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

EnginK

Dün kırmızı bir julyet kullanıcısı hanımefendi yanımdan geçerken selam verdi burdaysa slm olsun :) 35 dkg 95 gibi aklımda kalmış plakası yanlışta olabilir :)

krm1983

Bugün göztepe sanayide  plakasını hatırlayamadığım bir 156 ile selamlasildi.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

alihsans

Siyah bir 156 ile otobanda bir süre birlikte yol aldık. 06AR3453'tü galiba. Buralardaysa tekrar selamlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Can Çimir

Dün akşam Bursa Görükle'de selamlaştığımız siyah 147 Mk2 buralardaysa tekrar selamlar.
MiTo 1.6 Jtd - 34 FY 433

THG

2 gün evvel görükle'de selektör yapan 34 plaka siyah mito son anda gördüm kusura bakma çakmak arıyordum eğer buralardaysan selam olsun. Yine aynı gün gemlik'te kırmızı julyet ilk selamı alan julyet sen oldun sana da selam olsun :)
2008 - Alfa Romeo 147 (02.09.2014 - 22.06.2017)
2007 - Subaru Forester (03.07.2017 - 29.07.2019)
2011 - Audi A3 Sportback S-Tronic (07.08.2019 - ...)

iNtEGrAL

Bugün optimumun garajında karşılaştığım kırmızı giu buradausa selam olsun tekrardan
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

Can Çimir

2 gün evvel görükle'de selektör yapan 34 plaka siyah mito son anda gördüm kusura bakma çakmak arıyordum eğer buralardaysan selam olsun. Yine aynı gün gemlik'te kırmızı julyet ilk selamı alan julyet sen oldun sana da selam olsun :)
Ben de sağa döner dönmez karşılaşınca biraz ani oldu ama selamı eksik etmedik :)
MiTo 1.6 Jtd - 34 FY 433

Ormanci

Assos'ta kırmızı 147 ile selamlaştık, buralardaysa selamlar, saçma sapan yoğunluk arasında plakaya dikkat edemedim, arkadaşlar da bişeyler sölüyolardı o arada :)

pallas00

Adana kozanda topu topu 3 alfayız.sellektör yapınca selam almıyorsunuz.burdaysanız ben selamımı eksik etmiyorum sizde etmeyin :alfisti:

Doğa Tosun

Bugün Konya Yolu'nda Ankara'ya girişte selamlaştığım 39 plaka siyah mk2 156, tekrardan selamlar
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

alihsans

120 ile adam gibi giderken önümde ve sağımda araç olduğunu gördüğü halde, kendisine yol veremeyeceğimi bildiği halde içimden geçecekmişçesine yanaşıp 7-8  defa selektör ile gözümü kör eden, ardından zorla yol verip hemen arkasına geçtiğim, 200'e kadar selektörle gözünü kör edip yol aldığım, 240'tan sonra dikizde yok olan Golf buralardaysan sana da selamlar.   :-*
Bir daha kimseyi rahatsız etmemen temennisiyle...  :kahve:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

TRSemih

120 ile adam gibi giderken önümde ve sağımda araç olduğunu gördüğü halde, kendisine yol veremeyeceğimi bildiği halde içimden geçecekmişçesine yanaşıp 7-8  defa selektör ile gözümü kör eden, ardından zorla yol verip hemen arkasına geçtiğim, 200'e kadar selektörle gözünü kör edip yol aldığım, 240'tan sonra dikizde yok olan Golf buralardaysan sana da selamlar.   :-*
Ne kadar beygir varsa salmışsın adamın üstüne :)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hasiko

Gaz pedalına sağlık !!!

Alfadanadam

Benim de deli divane olduğum durumdur.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ykpogutcu

Otobanda bu durum olduğunda çok daha zevk alınan bir şey var; sağa geçip yol müsait olduğu sürece onun geçmesine izin vermeyecek şekilde hızlanmak.. Hem oldu ki arkasından giderken sakat bi durum oluşmamasını sağlıyosun hem de sol arka çaprazda aynadan onu izlemek güzel oluyo :)
αℓƒα яσмєσ ιѕ ℓιƒє ѕтуℓє... HIZLI ARABALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHIM.

Ormanci

Bende feci gıcık kapıyorum buna. Kendini bişey sanan mallar böyle gidiyor genelde ve evet bi ders istiyorlar :)

2.köprü yolunda aptal aptal giden Doblo'nun biri yaptı bir defa, yol verip arkasına geçtim sıkıştır allah sıkıştır, herif dip gaz yapıyor bir sürü duman bilmemne :) Hayır mal oğlu mal Doblo ne kadar gidebilecek yani, vatandaş neleri geçtiğini sanıyorsa, gaza basınca gidecek sandı. Bir süre ıkındı ıkındı, ben bu sırada selektör selektör selektör :) Sağa geçti, baş parmağımı yukarı kaldırıp "güzel oluyor değil mi" demeye çalıştım mimik ve baş hareketleriyle :D

Benzerini de İzmir - Aydın otobanında Skoda Octavia'ya yapmıştım. O mal da almış TSI motorlu arabayı, turbo ya, müthiş gittiğini sanıyor, ben de araba geçiyorum, girdi dibime çat çat çat selektör, sonra bir de korna... Frene basacaktım hadi dedim seni üstteki gibi becereyim...

Biraz hızlanıp yol verdim, bir de tip tip bakıyor geçerken. İyice şalter attı tabi, Dynamic'e al, vitesi küçült, yapış :) Aynı bana yaptığını yaptım, sağa geçemiyor, selektör selektör selektör, bixenon'ları da yeni yaptırmışım, zevkle çakıyorum arkasında :D Sağa geçecek geçemiyor, dibindeyim, fren yapması lazım, düz gazlamaya çalışıyor, gözü aynada, gram gerilemiyorum... Acayip gerildi :) Sonra fırsatını buldu sağa geçti, yardırdım devam ettim, ona da aynı işareti yaptım, güzel oldu değil mi diye.. Tekrar yavaşladım normal tempoma geri döndüm.

Ha hoş, ne oldu, bu salaklar böyle becerilse bile akıllanmıyor, küfrü basıp göndereceksiniz, 2dk sonra aynısını başkasına yapıyor çünkü :)

iskoc

Benzerini de İzmir - Aydın otobanında Skoda Octavia'ya yapmıştım. O mal da almış TSI motorlu arabayı, turbo ya, müthiş gittiğini sanıyor, ben de araba geçiyorum, girdi dibime çat çat çat selektör, sonra bir de korna... Frene basacaktım hadi dedim seni üstteki gibi becereyim...

Biraz hızlanıp yol verdim, bir de tip tip bakıyor geçerken. İyice şalter attı tabi, Dynamic'e al, vitesi küçült, yapış :) Aynı bana yaptığını yaptım, sağa geçemiyor, selektör selektör selektör, bixenon'ları da yeni yaptırmışım, zevkle çakıyorum arkasında :D Sağa geçecek geçemiyor, dibindeyim, fren yapması lazım, düz gazlamaya çalışıyor, gözü aynada, gram gerilemiyorum... Acayip gerildi :) Sonra fırsatını buldu sağa geçti, yardırdım devam ettim, ona da aynı işareti yaptım, güzel oldu değil mi diye.. Tekrar yavaşladım normal tempoma geri döndüm.

Ha hoş, ne oldu, bu salaklar böyle becerilse bile akıllanmıyor, küfrü basıp göndereceksiniz, 2dk sonra aynısını başkasına yapıyor çünkü :)
aynı durum geçen gece Bahçeşehir e giderken başıma geldi.Kurban bu sefer TDI familyasından son kasa kırmızı body kitli sedan A3 tü   :))
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019