Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

Geçmiş olsun Fatih

Erkay KAHYA

Geçmiş olsun.   :duvar:

Fatihob

Teşekkürler arkadaşlar, gerçi geçmiş olsunluk bişide yok. Muanesiz sokağa çıkıyorum, üstüne bas bas bağıran egsoz. Sessiz sakin gidiodum, polisi gördüm 10 araba kadar mesafe var aramızda, direkt yolun ortasına çıktı beni beklemeye başladı. Az bile yaptılar, ön plaka, cam filmi falan diye girmedi onu şükrediyorum :)
..

Tolga033

Buna da şükür o zaman.  :D  :clover:

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkürler arkadaşlar, gerçi geçmiş olsunluk bişide yok. Muanesiz sokağa çıkıyorum, üstüne bas bas bağıran egsoz. Sessiz sakin gidiodum, polisi gördüm 10 araba kadar mesafe var aramızda, direkt yolun ortasına çıktı beni beklemeye başladı. Az bile yaptılar, ön plaka, cam filmi falan diye girmedi onu şükrediyorum :)

Polis işini yapmış  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fatihob

Hersey guzel baslamisti. Bu resimden 2dk sonra hafif bozuk yolda Esp,Abs vs. Arzasi verdi. Heralde Abs kablom oynadi yerinden.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

erkan

Mösyö sezonu açmış :D

ealprsln

Umarım başka bişiler değildir Fatih. Mösyö rulezzz. Jant+Coil efsane.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

depeche101

Konu başlığının " 34MIT0 5 ve Mösyö " olarak değiştirilmesini talep ediyorum. :rock:

wolkanku

haha mösyöye selam :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Fatihob

Abs, esp hatasi hala devam etmekte, arka lastikler bitik, turboda catlak var, muayene kasko vs hic bisiyimde yok ama dayanamadim bu Pazarki IstanbulPark organizasyonuna 1 seans satin aldim :) Espsiz cikicam buyuk ihtimal, patlamazsam iyidir. Isin kotusu piste cikmicam diye kamerami arkadasa verdim hsonu ona lazimmis, simdi patlasam saga sola o anlari tekrar izleyemicem :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

wolkanku

macerayı seven adam You are not allowed to view links. Register or Login
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

916GTV

Pazar bende gelicem ama katılamıyorum malesef.

Tek mi gideceksin You are not allowed to view links. Register or Login ?

Benim yanımda bir arkadaşım olacak, gelmek isteyen olursa 1 kişi daha alabilirim.

Fatihob

Volkan bu sefer iyi macera yaşıyacam gibi :D

Yanımda bi arkadaşım olucak büyük ihtimalle. Benle gelmek isteyen olursa alamıyorum, arka koltuklarım yok malesef. Hee ama Corsa Vana binermişçesine alabilirim 2-3 kişi daha :D :D
..

ozoozo

Oo kasko yok muska var

Allah korusun sen yine de dikkat et Fatih :D

OZO..!!!

Alper

Pistte zaten kasko geçmiyor Fatih rahat ol.
Go pro vereyim 2 adet :)

Fatihob

Pist yolunda kaskosuzluk sıkıntı :)

Alper işin olmıcaksa bitane kameranı alabilirim. Sanayiden veya Şekerpınar'a geçersen bu aralar.
..

tugrul

Olm sabahın köründe geliyoruz seyredelim diye ilk turda kalmasan ikincide kalıyorsun :)
Bu sefer saat kaçta etkinlik?
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Fatihob

Ahahaa. Abi benim için gelmeyin izlemeye bu sefer. Hem tek seans çıkıcam, hemde tam seans dönebilceğimin garantisi yok. Hatta dönemicem gibi geliyor :)
Daha bilgilendirme maili gelmedi ama geçen sene ilk seanslar 10da başlamıştı diye hatırlıyorum. Saat 10dan akşam 4 civarlarına kadar sürüyordu.
..

ozoozo

Olm sabahın köründe geliyoruz seyredelim diye ilk turda kalmasan ikincide kalıyorsun :)

Tuğrul abi subi lere düşkünlüğünü bildiğim den söylim dedim :) 19 nisanda subaru track day var , benim arkadaş falan gidiyor , bende gideceğim aklında bulunsun hazır gitme konusu açılmışken söylim dedim  :D

iskoc

Tuğrul abi subi lere düşkünlüğünü bildiğim den söylim dedim :) 19 nisanda subaru track day var , benim arkadaş falan gidiyor , bende gideceğim aklında bulunsun hazır gitme konusu açılmışken söylim dedim  :D

Ooo çuf çuf bende severim  :))

19 Nisan mini buluşma

1.Ozoozo
2.İskoc
3.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

ozoozo

Ooo çuf çuf bende severim  :))

19 Nisan mini buluşma

1.Ozoozo
2.İskoc
3.

Bugün karar verdik arkadaşlarla bir aksilik olmazsa benim jülide ile geleceğiz , eğer orada olan olursa laflarız,sohbet muhabbet valla güzel olur :) özellikle subaru günü olduğu için kaçırmak istemiyorum :D

Fatihob

Körfezdemi o etkinlik?
..

Fatihob

Bu arada şu kamerayı araştırıyorum saatlerdir. Aklıma çok yattı. Kampanyalı fiyatı ve aksesuarları gayet iş görür ve karşılığını verir. Alcak olsan varsa bi değerlendirsin. Ben yatmadan sipariş vericem :D

..

916GTV

Fatih sj4000 baksana, baya iyi ürün. Yazın bir video çekmiştim kalitesi fiyatına göre çok iyi.

Işığın az olduğu ortamlarda gopro kadar iyi değil ama güneşli havada çok tatmin edici.