Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Nice 48 binlere. Hastasıyım :nazar: :clover:

OZO..!!!

OğuzCanAlantor

Doğa Tosun

48 bin konusunda mösyö'den şüpheleniyorum :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Fatihob

Teşekkürler beyler. Mösyö'nün ara gazı vererek arabayı otoparktan çıkarttığını gördüğünü söleyen sitenin bekçileri var :D

Mito m32 şanzımanın oranları nedir ya. Bir kaç farklı bilgi buldum ama emin olamadım. Bi top speed denedimde geçenlerde kadrandaki ile gerçekte ne kadar fark var acaba ona bakayım.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login sizdekiyle aynı şanzıman olmasada belki gözünüze ilişmiştir.
..

916GTV

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkürler beyler. Mösyö'nün ara gazı vererek arabayı otoparktan çıkarttığını gördüğünü söleyen sitenin bekçileri var :D

Mito m32 şanzımanın oranları nedir ya. Bir kaç farklı bilgi buldum ama emin olamadım. Bi top speed denedimde geçenlerde kadrandaki ile gerçekte ne kadar fark var acaba ona bakayım.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login sizdekiyle aynı şanzıman olmasada belki gözünüze ilişmiştir.

bi dahaki topspeed serüvenine bende katılmak istiyorum  :)

Fatihob

Benimkisi erken kesiliyor. Seninkine binip deneyelim :D

O gece 4 gibi İçerenköy Carrefour ordan Çekmeköy sapağına kadar bastım. Yolun yarısında 230-235oldu kadran 6. vites 5800devir. Turbo basıncı 0.8idi. Bence o yokuşta iyi rakam 230 ama işte kadranda. Dişli oranlarını net bulamadım, bulduklarıma güvenemedim. Bendeki lastik ölçüsü vs. bide bulduğum dişli oranlarıyla hesaplayınca 220kmh çıkıyor ama final ratio oranlarında sitelerden sitelere farklılık var. Hangisi doğru çözemedim :)

Senin kaput altı işler bitsinde bi piste çıkarız :)
..

916GTV

Benimkisi erken kesiliyor. Seninkine binip deneyelim :D

O gece 4 gibi İçerenköy Carrefour ordan Çekmeköy sapağına kadar bastım. Yolun yarısında 230-235oldu kadran 6. vites 5800devir. Turbo basıncı 0.8idi. Bence o yokuşta iyi rakam 230 ama işte kadranda. Dişli oranlarını net bulamadım, bulduklarıma güvenemedim. Bendeki lastik ölçüsü vs. bide bulduğum dişli oranlarıyla hesaplayınca 220kmh çıkıyor ama final ratio oranlarında sitelerden sitelere farklılık var. Hangisi doğru çözemedim :)

Senin kaput altı işler bitsinde bi piste çıkarız :)

Ne zaman istersen benimkiylede çıkarız seninkiyle de :)
Benim kaput altı işler öyle kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor.

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login bişiler buldum ama senin bulduklarından farklı olduğunu zannetmiyorum.

For Astra
1st - 3.82 : 1
2nd - 2.16 : 1
3rd - 1.48 : 1
4th - 1.07 : 1
5th - 0.88 : 1
6th - 0.74 : 1

Final drive - 3.83 : 1

For corsa
same but Final drive - 4.18 : 1

Umarım işine yarar.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Fatihob

Teşekkürler Emre. Final Drive 3.83 olarak gözüküyor burada. Bence buda yanlış veya başka bir m32 kullanan aracın verisi bana göre. Bu dişli ve son dişli ölçüsüyle bakınca 6. vites 5750dd 240+ kmh denk geliyor :) Nerdee, keşke öyle olsa :)
..

ealprsln

Fatih,

Yukarıdaki Opel Astra için gözüktüğü gibi.
Ama alttaki ikisi, iki farklı Fiat Brovo forumundan bulduğum datalar.
Her iki görüntüde T-Jet Bravo 150 HP verisi. Bravo T-Jet ile senin şanzımanlar birbirinden farklımıdır hiç bilmiyorum.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Tolga033

Maşallah Mito'ya.Kazasız belasız nice km'lere Fatih.   :clover:

emin

mitoların farkını görmek için geceleri çıkardık  >:D
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Bigun GT ile benim ufakligi deniyelim, bakalim canavar ilk basta kafayi kaldirabiliyormu, yoksa arap ati gibi arkadan deparlami gelicek :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

tugrul

Arkada yük taşıyorsun galiba, koltukları sökmüşsün  :-*
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Fatihob

Arada buzdolabı falan atıyorum arkaya, mecbur söktüm :D
..

Gouki

ozoozo

MiTo ya uygun çekici yok mu ? Yazık arabada dolap taşınmaz ki :(

Fatih bu arada depoya hiç methanol koydun mu denerken vs ? Yada kit olarak denedin mi ? Bu gece için %10 ethanol atsana bi :D

OZO..!!!

Alper

Yalnız ben ciddi ciddi düşünüyorum şu çeki demiri ve römork olayını.
Çünkü tatile gtv ile gitmek ciddi sorun 2 kişi dahi olsan .
Kafamda cidden bir önden kapalı gtv alıp 3 metreyi geçmeyecek şekilde tek teker bir bagaj haline dönüştürme olayı var ama artık seneye falan olur.

Bunun gtv şeklinde olanını düşünüyorum ciddi ciddi çünkü bagaj cidden sorun
Merak etmeyin Bu dolabı koymayacağım ama :) bi buzdolabı dolduracak yiyecek içecek koyarım yazlığa giderken :)

ozoozo

Kafamda cidden bir önden kapalı gtv alıp 3 metreyi geçmeyecek şekilde tek teker bir bagaj haline dönüştürme olayı var ama artık seneye falan olur.

Merak etmeyin Bu dolabı koymayacağım ama :) bi buzdolabı dolduracak yiyecek içecek koyarım yazlığa giderken :)

Sen ciddi olamazsın abi :D hahah bir an hayal etmeye çalıştım edemedim , arkada yarım bir gtv :D

OZO..!!!

Alper

Sen ciddi olamazsın abi :D hahah bir an hayal etmeye çalıştım edemedim , arkada yarım bir gtv :D

OZO..!!!
Yıllar önce yazlığa giderken İpsala taraflarında bi vw minibüs görmüştüm.
Arkasında bi vos vos vardı yarım römork şeklinde ama çok tatlıydı.
Almancıydı sahibi taa Almanya dan gelmiş öyle.
O günlerden beri hep hayalim benim bu :)

emin

Bigun GT ile benim ufakligi deniyelim, bakalim canavar ilk basta kafayi kaldirabiliyormu, yoksa arap ati gibi arkadan deparlami gelicek :)

deneriz başkan ayıpsın, mito fiorino adition :)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Can Çimir

Arkadaşlar Fatih sanırım şaka yaptı buzdolabı konusunda. Gazladığı için hafifletmek amacıyla arka koltukları, döşemeleri, trimleri söktüğünü düşünüyorum.
MiTo 1.6 Jtd - 34 FY 433

Fatihob

Ozozozoo hiç methanole deneyimim olmadı. Metanol bulmak için karşıya geçmem lazım falan, ben çok üşenirim öyle şeylere. Böyle güzel :D

Can bi ara forumda birisi sormuştu MiToya mini buzdolabı sığarmı diye, ordan geliyor buzdolabı olayı :)

Alper bence çeki demiri şart GTV için, çeki demirsiz GTVler çok kullanışsız :D

@pampi benim deniceğimiz gece aküm bitebilir, çamura yatabilirm :D You are not allowed to view links. Register or Login
..

Murad

OZO..!!!
Yıllar önce yazlığa giderken İpsala taraflarında bi vw minibüs görmüştüm.
Arkasında bi vos vos vardı yarım römork şeklinde ama çok tatlıydı.
Almancıydı sahibi taa Almanya dan gelmiş öyle.
O günlerden beri hep hayalim benim bu :)
Alper yaparsa olur ve bu adam kafasina koydugunu yapar. Merakla bekliyorum Alper. Bizi romorklendir... Takipciniz reisss. Vur de vuralim. :)

Murad

Fatih ben en son gordugumde senin arkaya bir bar tipi buzdolabi, yanina da bi ankastre firin sigardi. :)