Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Bazen başka markaların selamı da hoş oluyor :) dün gece başıma geldi , arkadaşa oturmaya gitmiştim birtane 06 RS plakalı focus rs kız arkadaşını aldı , tam ben eve dönücem oda kız arkadaşını bıraktı , beraber eskişehir yoluna çıktık merkeze doğru gidiyoruz , dedim şimdi bu çakallık falan yapacak kesin dedim ancak beni çok şaşırttı :) 100 km sabit yan yana gece döndük ne o basıyor ne ben , beraber baya bir süre gittik sonra sinyal verip başka yola saptı giderken selektör ve 4 lüyle selam verdi ayrı bir hoşuma gitti çok keyifliydi :) tabi sizin bahsettiğiniz gibi durumlarda olmuyor değil :) genelde Leon FR,polo gti,cupra ve sciroccocu arkadaşlar çaçaizm'in başını çekiyor uzak durmak lazım :D

OZO..!!!

h.t

Ooo ç@ç@ selamı kardeş , arada bizi de gör 34 plaka cetta tdi la

@ozoozo

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
Ooo ç@ç@ selamı kardeş , arada bizi de gör 34 plaka cetta tdi la

:))  :))

sarpgrey

120 ile adam gibi giderken önümde ve sağımda araç olduğunu gördüğü halde, kendisine yol veremeyeceğimi bildiği halde içimden geçecekmişçesine yanaşıp 7-8  defa selektör ile gözümü kör eden, ardından zorla yol verip hemen arkasına geçtiğim, 200'e kadar selektörle gözünü kör edip yol aldığım, 240'tan sonra dikizde yok olan Golf buralardaysan sana da selamlar.   :-*
Bir daha kimseyi rahatsız etmemen temennisiyle...  :kahve:

120 ile adam gibi giderken önümde ve sağımda araç olduğunu gördüğü halde, kendisine yol veremeyeceğimi bildiği halde içimden geçecekmişçesine yanaşıp 7-8  defa selektör ile gözümü kör eden, ardından zorla yol verip hemen arkasına geçtiğim, 200'e kadar selektörle gözünü kör edip yol aldığım, 240'tan sonra dikizde yok olan Golf buralardaysan sana da selamlar.   :-*
Bir daha kimseyi rahatsız etmemen temennisiyle...  :kahve:

Otobanda bu durum olduğunda çok daha zevk alınan bir şey var; sağa geçip yol müsait olduğu sürece onun geçmesine izin vermeyecek şekilde hızlanmak.. Hem oldu ki arkasından giderken sakat bi durum oluşmamasını sağlıyosun hem de sol arka çaprazda aynadan onu izlemek güzel oluyo :)

Bende feci gıcık kapıyorum buna. Kendini bişey sanan mallar böyle gidiyor genelde ve evet bi ders istiyorlar :)

2.köprü yolunda aptal aptal giden Doblo'nun biri yaptı bir defa, yol verip arkasına geçtim sıkıştır allah sıkıştır, herif dip gaz yapıyor bir sürü duman bilmemne :) Hayır mal oğlu mal Doblo ne kadar gidebilecek yani, vatandaş neleri geçtiğini sanıyorsa, gaza basınca gidecek sandı. Bir süre ıkındı ıkındı, ben bu sırada selektör selektör selektör :) Sağa geçti, baş parmağımı yukarı kaldırıp "güzel oluyor değil mi" demeye çalıştım mimik ve baş hareketleriyle :D

Benzerini de İzmir - Aydın otobanında Skoda Octavia'ya yapmıştım. O mal da almış TSI motorlu arabayı, turbo ya, müthiş gittiğini sanıyor, ben de araba geçiyorum, girdi dibime çat çat çat selektör, sonra bir de korna... Frene basacaktım hadi dedim seni üstteki gibi becereyim...

Biraz hızlanıp yol verdim, bir de tip tip bakıyor geçerken. İyice şalter attı tabi, Dynamic'e al, vitesi küçült, yapış :) Aynı bana yaptığını yaptım, sağa geçemiyor, selektör selektör selektör, bixenon'ları da yeni yaptırmışım, zevkle çakıyorum arkasında :D Sağa geçecek geçemiyor, dibindeyim, fren yapması lazım, düz gazlamaya çalışıyor, gözü aynada, gram gerilemiyorum... Acayip gerildi :) Sonra fırsatını buldu sağa geçti, yardırdım devam ettim, ona da aynı işareti yaptım, güzel oldu değil mi diye.. Tekrar yavaşladım normal tempoma geri döndüm.

Ha hoş, ne oldu, bu salaklar böyle becerilse bile akıllanmıyor, küfrü basıp göndereceksiniz, 2dk sonra aynısını başkasına yapıyor çünkü :)

Benzerini de İzmir - Aydın otobanında Skoda Octavia'ya yapmıştım. O mal da almış TSI motorlu arabayı, turbo ya, müthiş gittiğini sanıyor, ben de araba geçiyorum, girdi dibime çat çat çat selektör, sonra bir de korna... Frene basacaktım hadi dedim seni üstteki gibi becereyim...

Biraz hızlanıp yol verdim, bir de tip tip bakıyor geçerken. İyice şalter attı tabi, Dynamic'e al, vitesi küçült, yapış :) Aynı bana yaptığını yaptım, sağa geçemiyor, selektör selektör selektör, bixenon'ları da yeni yaptırmışım, zevkle çakıyorum arkasında :D Sağa geçecek geçemiyor, dibindeyim, fren yapması lazım, düz gazlamaya çalışıyor, gözü aynada, gram gerilemiyorum... Acayip gerildi :) Sonra fırsatını buldu sağa geçti, yardırdım devam ettim, ona da aynı işareti yaptım, güzel oldu değil mi diye.. Tekrar yavaşladım normal tempoma geri döndüm.

Ha hoş, ne oldu, bu salaklar böyle becerilse bile akıllanmıyor, küfrü basıp göndereceksiniz, 2dk sonra aynısını başkasına yapıyor çünkü :)
aynı durum geçen gece Bahçeşehir e giderken başıma geldi.Kurban bu sefer TDI familyasından son kasa kırmızı body kitli sedan A3 tü   :))
Sizlerin makineler ile bunlar yapılarda bizim 2006 147 ile tsi Octavia ile yada golf ile kapismaya kalksak rezil oluruz herhalde.  :)
İşte sırf bu yüzden ayda yilda böyle Apaçi lere dersini vermek için 170 lik giulietta alınır .
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Gouki

07 LAV 80 beyaz Giu buralardaysa tekrar selamlar.

Tolga033

Biraz hızlanıp yol verdim, bir de tip tip bakıyor geçerken. İyice şalter attı tabi, Dynamic'e al, vitesi küçült, yapış :)
:alkis: :alkis:

misket

Antalya Sealife otel önünde korna ile selamlaştığımız beyaz giu buralarda isen tekrar selam

mobil
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Doğa Tosun

07 LAV 80 beyaz Giu buralardaysa tekrar selamlar.
Bizim okulda. Selamı da biliyorsa yakında buralarda görürüz heralde abi :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

qetu

Once akhisar balikesir istikameti 6-7 alfalik bir konvoy ardindan akhisar icinde 4 tane daha.. saskinliktan selami bile son anda verdim:)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

THG

Dün akşam görükleye girerken 16 DL plakalı siyah 147 geçtikten sonra 4'lü yaktım sellektör yaptı. Eyvallah ciğerim  :yukari-ok:
2008 - Alfa Romeo 147 (02.09.2014 - 22.06.2017)
2007 - Subaru Forester (03.07.2017 - 29.07.2019)
2011 - Audi A3 Sportback S-Tronic (07.08.2019 - ...)

yigitekimdemir

Once akhisar balikesir istikameti 6-7 alfalik bir konvoy ardindan akhisar icinde 4 tane daha.. saskinliktan selami bile son anda verdim:)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Balıkesir buluşmasına gidiyorduk Alfa Romeo Club olarak :) Selamınızı görmedim ama aleyküm selam :)
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

mertcancagla

Bugun cukurambarda karsilastigim 06 BA plakali Guilietta selamimi aldigi icin tesekkurler:) sanirim ilk selamimi alam o oldu forumdaysa tekrardan selamlar

erim

67 tk 987-897 tam hatırlayamadım ama güzel 147'idi buralardaysa selam olsun kendisine  :)

Leo

3 yıl önce bi abimizin 156 selespeed ini kullanıyordum, yanımda İngiliz kız arkadaşım vardı( hanım duymasın, evlilikten önceydi gerçi  :) )  fatih civarında başka bi 156 ile selamlastık. Hatuna ingilizce alfa selamını anlattım(çok şaşırmıştı, tanıdığımı sanmış :) ) . Londra da evine gittiğimde babasından da Giu olduğunu gördüm. Alfa selamını babasına anlatmış, orada yok tabi.

Bunun dışında asker dönüşü Avcılar da yan masada alfa anahtarı gördüm. Arkadaş Giu sahibi olduğunu söyledi ve çok soğuk davrandı,  Giu lardan selam alamayisimizin sebebini daha iyi anladım. Zaten forumlarda da takılmıyormuş.

2-3 hafta önce ümraniye de gri bi 156 ile selamlasabildim.

Arkadan taciz edenlerden en çok üzülen sanırım TEM de tekstilkent civarındaki sabırsız 420d sahibi arkadaştı. Gişeleri önümde geçemedi. Daha önce de aynı mevki de bi scirocco cu üzülmüştü ikisi de ağır haketmislerdi.

Ümraniye-Avcilar-GOP üçgeninde fy 7320 siyah mito dan selam alamazsanız kızmayın, eşim de sürüyor olabilir :) :)

Şimdiden herkese selamlar olsun...
Machine in my head...

rain man

3 yıl önce bi abimizin 156 selespeed ini kullanıyordum, yanımda İngiliz kız arkadaşım vardı( hanım duymasın, evlilikten önceydi gerçi  :) )  fatih civarında başka bi 156 ile selamlastık. Hatuna ingilizce alfa selamını anlattım(çok şaşırmıştı, tanıdığımı sanmış :) ) . Londra da evine gittiğimde babasından da Giu olduğunu gördüm. Alfa selamını babasına anlatmış, orada yok tabi.

Bunun dışında asker dönüşü Avcılar da yan masada alfa anahtarı gördüm. Arkadaş Giu sahibi olduğunu söyledi ve çok soğuk davrandı,  Giu lardan selam alamayisimizin sebebini daha iyi anladım. Zaten forumlarda da takılmıyormuş.

Arkadan taciz edenlerden en çok üzülen sanırım TEM de tekstilkent civarındaki sabırsız 420d sahibi arkadaştı. Gişeleri önümde geçemedi. Daha önce de aynı mevki de bi scirocco cu üzülmüştü ikisi de ağır haketmislerdi.

Ümraniye-Avcilar-GOP üçgeninde fy 7320 siyah mito dan selam alamazsanız kızmayın, eşim de sürüyor olabilir :) :)

Bu 1.4 ma mitolar bildiğin üzme makinesi :D

Ufacık görünüp içlerindeki canavarı ortaya çıkarıyorlar gaza bastıkça. Ama 2000 motorun 1.4'ü yakalayamaması nasıl oluyor :D hadi piyasadaki 1.4 1.6 dizel benzinlilerden daha performanslı olmasını anlıyorum da üstü nasıl oluyor :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

KUY65

Ufacık görünüp içlerindeki canavarı ortaya çıkarıyorlar gaza bastıkça. Ama 2000 motorun 1.4'ü yakalayamaması nasıl oluyor :D hadi piyasadaki 1.4 1.6 dizel benzinlilerden daha performanslı olmasını anlıyorum da üstü nasıl oluyor :D
En önemlisi ağırlık farkı, mito bu yol tutuşuna  1140 kg yle sahip, ağırlık az olunca motor uçuruyor :D D deyken gerçekten mitoyu pek geçebilicek araba kalmıyor trafikte.. Kralı gelse aça aça gidemiyor diyelim  :D
bugün Angora evlerinin orda gördüğüm beyaz mito selektörümü aldı burdaysa selamlar  :alfisti:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Leo

Hocam yazılım var araçta araçta. D Mode 200 hp civarı :)

Tem boş olsaydı 200 sonrası muhtemelen uzar giderdi arkadaş ama zaten önüm ve sağım kapalıyken selektör yapması irrite etti. Sağ bosaldikca zorladı. Ara hizlanmalarim daha iyiydi.
Machine in my head...

ozoozo

Maşallah alfa ne güzel motor yapıyor herkes herkesi geçiyor  :D  :alkis:

Murad

Akıllı ol, içinden geçerim anlamazsın :)

ozoozo

Yada bastığını düşünür seni geçerim abi :haydi:

OZO..!!!

Murad

Yada bastığını düşünür seni geçerim abi :haydi:

OZO..!!!

Her türlü geçersin kardeşim, bizimki gitmiyor  ;)

radar54

Hafta sonu İstanbul-Ankara otobanında Bolu tünelinden sonraydı kırmızı 147 arkasına bi mersedes c200 almış makas makas gidiyordu. Selam veremedim rahat 180-200 yapıyorlardı ama son gördüğüm 147 virajları daha hızlı dönüyordu  :haydi: Acıdım doğrusu c200e  :rock:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

leonheart

Bugün sabah Bağlıca'da dönerken son anda fark ettiğim kırmızı 147 ye selamlar. Kendisi yanımdan geçerken korna ile selamını iletti sağ olsun :). Ben de korna ile selamını aldım, umarım duymuştur  :)
159 JTDM Distinctive

radar54

Sabah Turgut ÖZAL üni. önünde park halinde 06ZFE05 plakalı mk2 kasa 147ye selam verdim. Ama ben yürüyordum onunda içinde kimse yoktu :D bende selamı ambleme vermiş oldum  :clover:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

KUY65

Sabah Turgut ÖZAL üni. önünde park halinde 06ZFE05 plakalı mk2 kasa 147ye selam verdim. Ama ben yürüyordum onunda içinde kimse yoktu :D bende selamı ambleme vermiş oldum  :clover:
Sonra yok efendim Alfacılar manyak :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara