Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login 159 çıkarken arabayı 158 yapmadık o kadar güzel oldu ki çağ atladık 159 çıkarttık diye yaptılar bende güvenip aldım sonuç ortada severek kullandık ama araba adamı kanser etti anlattıklarım hikaye değil gerçekler.. Arabanın sorunlarını paylaşmamın sebebi 159 çıkarken de çağ atladıklarını söylemeleriydi sonuç ortada yeni arabada çağ atladılarsa bilemem hep birlikte görürüz ama Sadece model yetmiyor bunlara karnımız tok tecrübeler ile sabittir daha da konuyu uzatmayayım teşekkürler...

2015 Şubat bayi çıkışlı Polo 1,2 TSI, arkadaşımın arabası ve henüz 4300 km'de.
5. ye servise girdi ve en son olarak klima kompresörü değiştirildi.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ilbey666

Gün geçtikçe daha bi beğendim arabayı. Şuna buna da benzetmeyi bıraktım. Hakikaten olmuş.
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

tunerviper

Yıllardır Alfistiler arkadan itiş olsun,güçlü olsun yenilikçi olsun deyip durdular. Nerede eski Alfalar dediler. Alfa yaptı şimdi beğenmeyenler var. Kapı kolu vs bunlar benim için önemsiz detaylar. Kapı kolu, kelebek camı için bu kadar teknik detay hiç ediliyor bence. Aracın yenilikçi yönleri tartışılması gerekiyorken.

Beğenmeyen aynı arkadaşlar bmw sahipleri olsaydı burası da bmw forumu olsaydı şu an giulia'yı övüyor olurlardı :)

Teknik verileri destekleyen videolar gelinceye kadar benzer şeyler yaşanacak. Ben hala o bir dakikalık videoyu baştan izliyorum motor sesinin hangi saniyede ne kadar değiştiğini ezberledim. Çok güzel araç, günden güne daha da güzelleşiyor.

Dipnot: kırmızının alfa ferrari ile özdeşleşmiş olması çok hoşuma gidiyor gerçekten.

Bmw'nin hiç bir modeli umurumda değil. Şurası burası benziyor da umurumda değil. Bugüne kadar şu bu arkadan itiş denildi, Alfa Fiat oldu denildi.

Geçen gün yazdığım gibi Giulietta konusuna girip bakın ilk fotolar çıktığında iğrenç diyen sallayan bir sürü kişi şu an Giulietta'yı övüyor. Bu da aynı olacak. Tatlı su alfistileri  :)
Turbo Twin Spark

Tolga033

Bmw forumunun linki var mi acaba. Bakalim konuda ne yazmislar,okuyalim. Tabi ziyaretcilere acik ise forum.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OnurCangir

Tolga bir sayfa geride bulabilirsin, benim altıntıladığım Volkan'ın mesajında 3-4 link var, forum açık, girip okuyabilirsin.

aytacbilginzb

Herkese selamlar hayırlı forumlar... Öncelikle bir alfisti olarak Guila yı çok beğendiğimi söylemeliyim. Hayallerimi süslemeye başladı şimdiden :) Biraz da dilim döndüğünce şirket politikası açısından konuşmak istiyorum. Şimdi olaya bence Alfa Romeo markası olarak değil Fiat grubu olarak bakmak gerekir bence. Fiat olsun Wag olsun bu büyük şirketlerin amacı nedir? Bütün dünya çapında pazar paylarını artırarak mümkün olduğunca çok aracı satabilmek. Bu konuda Alfa Romeo nun görevi Fiat grubunun Dünya çapındaki premium araç pazarını genişletmek diyebiliriz. Peki premium araç diyince en önemli pazar neresidir? Kuzey Amerika. Diğer Otomobil üreticilerinden Toyota'da Lexus Nissan'da İnfiniti örnek olarak verilebilir. TR de infinity var mı az Lexus var mı yok denecek kadar az ama Tr de Nissan ve Toyota marka otomobiller güzel satılıyor. Fiat grubu da Tr pazarını Fiat markası ile ele geçirmek istiyor. Fiat ın geliştirilen kalite algısı bunun bir göstergesi aslında ( WV gibi araçlarla Tr gibi pazarlarda rekabet edebilsin diye) yani Alfa Romeo nun misyonu Tr pazarı değil ABD ve Arap pazarları. Bu yüzden BMW gibi 1.6 turbo 2.0 dizel 2.0 turbo gibi seçenekler Tr pazarına sunulur satabildiği kadar satar. Eğer Tr pazarında BMW vs nin ciddi rakibi olmak isteniyorsa bence diğer arkadaşların da dediği gibi satış sonrası hizmetler in filan epey arttırılması lazım. Yoksa Guila nın kalır yanı yok. Bir de şöyle bir durum var Tr de kaç tane doğru düzgün yol var ki insanlar Alfa tadını yaşamak istesin:D

Tolga033

Tolga bir sayfa geride bulabilirsin, benim altıntıladığım Volkan'ın mesajında 3-4 link var, forum açık, girip okuyabilirsin.
Ooo ingilizceymis.   Daha bu kadar cozemedik bu dili. Ben Turkiye forumlari sandim. :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Schuey

10 numara bana da oldu bir kere :D :)
Çok fantastik bir problem.

Sent from my Discovery using Tapatalk

The Schuey

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
İşte bu! Harika görünüyor.

Ormanci

Ben her iki forumda da karşılıklı anlamsız tartışmaları anlamakta zorlanıyorum.

Bir grup beğenmedim diyor, diğer bir grup "sen nasıl beğenmezsin, demek ki Alfisti değilsin" demeye getiriyor resmen. Olur mu yahu öyle şey? Alfa el arabası yapsa beğeneceksiniz yani? Beğenilmiyorsa beğenilmemiştir, nokta.

İlk sızıntı fotoları gördüğümde "bu ne be, inşallah sahtedir" diyordum, şimdi bakıp bakıp, ne güzel yahu diyorum.

BMW'ye benziyor falan diye de eleştirenler var. O eleştiriyi de şaka yollu alakasız araba fotoğrafları koyup "aha yok yok buna benziyor" diyen var. O da yanlış.

Benzeyebilir, adamlar "algı yönetimi" yapıyorlar. Pazarlamanın en güzel silahlarından biridir.

Korelilere bakın, Hyundai Euquus müdür nedir, eski Kia modelleri falan, alayı uzaktan Mercedes gibi görünüyor. Hyundai i20'nin önceki kasası Opel Corsa çakmasıydı mesela.

Neden, bunlar hep uzaktan algıyı hemen oraya çekmek. "Ben buna benziyorum, demek ki kaliteliyim" imajı vermek.

Eh, Alfa'da böyle bir kaygı pek yok ama "birilerinden birşeyler kapmak" arzusu var.
3 serisine gönderme yaparak bence çok da güzel yapmış. Benzemesine, benzetilmesine niye bu kadar bozuluyorsunuz??? 3 serisine bakan adamı başka türlü vurmaya çalışıyor. Varsın çizgileri neredeyse aynı olsun. Ne fark eder? Bu arabanın içi dışı farklı değil mi? Farklı...
Çin malı Geely değil ki bu, tasarım birebir taklit değil ki..

Haliyle, karşılıklı saldırıları bırakalım. Niye beğendin, niye beğenmedin, nasıl ona benzetirsin vs. gibi boş tartışmalara girmeye gerek yok. Zevk-renk meselesi.

Ben de ilk başta Giulietta'nın önünü beğenmemiştim, sonra gözüm bir alıştı, herşey değişti, bir de Giulietta sahibi oldum :)

Ha bu arada içi tek kelimeyle mükemmel olmuş. Audi'ye benzetin onu da :)

Hiç fark etmez, adamlar dediğim gibi o algıyı yaratmak adına, herşeyi yapacaklar, yapmalılar.
Başka firmalar da böyle satıyor, böyle adam oluyorlar.

Dikkat ettim, Giulia'da hepsini süper harmanlamışlar.
"Ben şu platformun arabasıyım" diye bağırmıyor ama Ghibli temelli olduğunu biliyoruz. En azından arkasından :) Ama kötü mü, bence hiç değil...

Bu çizgileri alıp 3 serisine gönderme yaparak yorumlamışlar ve birleştirmişler.. Temel profilde süper çizgiler yakalamışlar, tasarım çok güzel olmuş... Çok beğenilen bir profil çizgisine atıfta bulunulmuş. Bunda da sorun yok (3 serisinin yan profili hep beğenilmiştir).

İçine giriyorsun, hem Ferrari'den alınma, hem Maserati'den hem Alfa'dan alınma bir sürü şey var. Bunun yanında bir de eski Giulia'nın konsoluna gönderme var. Süper bir modernizasyonla araca adapte edilmiş.

Bunları bir bütün olarak düşününce, tam da olması gerektiği gibi, İtalyan-Alman harmanı olmuş, mükemmel de olmuş bence. Böyle olacak arkadaşlar, başka türlü zor. Böyle oynamak zorundalardı. Pis oynayacaklardı, onların silahlarıyla oynayacaklardı.

VW'de millet neyi beğeniyor, Audi'de? Kıçıkırık 2 tane düğme görüyor işte, aaaaaaabi düğmeler süper bilmemne.... Alın işte size Alaman düğmesi, doya doya oynayın demiş Alfa da :) Gören tüketicinin algısı değişecek, sevecek... "Haaa bak aynı Mercedes'teki gibi, aaaa bak aynı bilmemnedeki gibi, çok güzelllll"... Tüketici sever böyle şeyleri.. Alfa da resmen buna oynamış.

Bu gözlerle bakarsanız bence işi daha iyi çözeceksiniz. Hiçbir zararı yok bence böyle olmasının.

Aleti baktıkça daha da çok seviyorum. Yakından görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah baz versiyonlar falan da adam gibi gelir, böyle tahta plastikli falan olmaz, o güzelim konsol kıytırık kalmaz...

QV'ye baktığımızda zaten gerek teknik, gerek görsel, baya bi uğraştıklarını fark edebilirsiniz.

Hala söylüyorum, tasarıma takılabilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz, eyvallah. Ama bu alet "olmuş".
Giulietta ve Mito bile bu kadar olmamıştı.

Ormanci

Evet SW muhteşem, çıkarsa yine dünyanın en güzel SW'lerinden biri olacak.

Erdinc küflü

10 numara bana da oldu bir kere :D :)
Çok fantastik bir problem.

bumblebee

Ormanci

Bu arada sorunlardan bahsedilmiş mesela ama;

Süper ultra hiper kaliteli Alaman VW'sinde, 2013 model Polo GTI 40.000km'de süper temiz kullanılmış aletin radyatörü durduk yerde su kaçırmaya başlamış. Açıp bakmışlar, pres yerlerinden kaçırıyor. 2+2 senelik garanti sayesinde radyatör vs. komple ücretsiz değişecek. Garanti olmadığını düşünün...

Alfa mı sorunluydu? Bir daha düşünmek gerekebilir :) ;)

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login 159 çıkarken arabayı 158 yapmadık o kadar güzel oldu ki çağ atladık 159 çıkarttık diye yaptılar bende güvenip aldım sonuç ortada severek kullandık ama araba adamı kanser etti anlattıklarım hikaye değil gerçekler.. Arabanın sorunlarını paylaşmamın sebebi 159 çıkarken de çağ atladıklarını söylemeleriydi sonuç ortada yeni arabada çağ atladılarsa bilemem hep birlikte görürüz ama Sadece model yetmiyor bunlara karnımız tok tecrübeler ile sabittir daha da konuyu uzatmayayım teşekkürler...

Bence sizin yaşadıklarınız münferit. Markayla o kadar içli dışlıyım ama 90 küsür model Alfa Romeo'lar dahil bu kadar arıza seceresi görmedim.

master

Ben de gün geçtikçe sevmeye başladım aleti.

Tasarımını hala içime sindiremiyorum, güzel olmadığından değil, Alfa gibi gelmiyor. Ama farları yanık görünce acayip beğendim o da var.

Ama hepsinden önemlisi sanıyorum ki ilk defa bir Alfa Romeo'nun beni heyecanlandırmasının birincil sebebi tasarımı olmayacak. Bahsedilen teknik özellikler çok iddialı ve yıllardır "Alfa'da olsa keşke" dediğimiz özellikler. 50/50 ve arkadan itiş, Alfa Romeo motoruyla birleşince, bir de böylesine güzel bir iç tasarım ve Alfa Romeo sansasyonelliğinde olmasa da sınıfının en güzel dış tasarımıyla birlikte geliyorsa Giulia yine ideal bir araba olacak demektir. Hatta her Alfa Romeo'da teknik olarak çamur atabileceğimiz birçok yön bulabilirken Giulia'da bulmak mümkün değil açıklananlara bakınca. Teknik olarak Alfisti'yi, tasarım olarak genel kitleyi doyuracak bir araç çıkarmışlar, ki bu olması gereken en ideal kombinasyon.

İnşallah bir gün kısmet olur da alırız bir tane.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ozoozo

Ben her iki forumda da karşılıklı anlamsız tartışmaları anlamakta zorlanıyorum.

Bir grup beğenmedim diyor, diğer bir grup "sen nasıl beğenmezsin, demek ki Alfisti değilsin" demeye getiriyor resmen. Olur mu yahu öyle şey? Alfa el arabası yapsa beğeneceksiniz yani? Beğenilmiyorsa beğenilmemiştir, nokta.

İlk sızıntı fotoları gördüğümde "bu ne be, inşallah sahtedir" diyordum, şimdi bakıp bakıp, ne güzel yahu diyorum.

BMW'ye benziyor falan diye de eleştirenler var. O eleştiriyi de şaka yollu alakasız araba fotoğrafları koyup "aha yok yok buna benziyor" diyen var. O da yanlış.

Benzeyebilir, adamlar "algı yönetimi" yapıyorlar. Pazarlamanın en güzel silahlarından biridir.

Korelilere bakın, Hyundai Euquus müdür nedir, eski Kia modelleri falan, alayı uzaktan Mercedes gibi görünüyor. Hyundai i20'nin önceki kasası Opel Corsa çakmasıydı mesela.

Neden, bunlar hep uzaktan algıyı hemen oraya çekmek. "Ben buna benziyorum, demek ki kaliteliyim" imajı vermek.

Eh, Alfa'da böyle bir kaygı pek yok ama "birilerinden birşeyler kapmak" arzusu var.
3 serisine gönderme yaparak bence çok da güzel yapmış. Benzemesine, benzetilmesine niye bu kadar bozuluyorsunuz??? 3 serisine bakan adamı başka türlü vurmaya çalışıyor. Varsın çizgileri neredeyse aynı olsun. Ne fark eder? Bu arabanın içi dışı farklı değil mi? Farklı...
Çin malı Geely değil ki bu, tasarım birebir taklit değil ki..

Haliyle, karşılıklı saldırıları bırakalım. Niye beğendin, niye beğenmedin, nasıl ona benzetirsin vs. gibi boş tartışmalara girmeye gerek yok. Zevk-renk meselesi.

Ben de ilk başta Giulietta'nın önünü beğenmemiştim, sonra gözüm bir alıştı, herşey değişti, bir de Giulietta sahibi oldum :)

Ha bu arada içi tek kelimeyle mükemmel olmuş. Audi'ye benzetin onu da :)

Hiç fark etmez, adamlar dediğim gibi o algıyı yaratmak adına, herşeyi yapacaklar, yapmalılar.
Başka firmalar da böyle satıyor, böyle adam oluyorlar.

Dikkat ettim, Giulia'da hepsini süper harmanlamışlar.
"Ben şu platformun arabasıyım" diye bağırmıyor ama Ghibli temelli olduğunu biliyoruz. En azından arkasından :) Ama kötü mü, bence hiç değil...

Bu çizgileri alıp 3 serisine gönderme yaparak yorumlamışlar ve birleştirmişler.. Temel profilde süper çizgiler yakalamışlar, tasarım çok güzel olmuş... Çok beğenilen bir profil çizgisine atıfta bulunulmuş. Bunda da sorun yok (3 serisinin yan profili hep beğenilmiştir).

İçine giriyorsun, hem Ferrari'den alınma, hem Maserati'den hem Alfa'dan alınma bir sürü şey var. Bunun yanında bir de eski Giulia'nın konsoluna gönderme var. Süper bir modernizasyonla araca adapte edilmiş.

Bunları bir bütün olarak düşününce, tam da olması gerektiği gibi, İtalyan-Alman harmanı olmuş, mükemmel de olmuş bence. Böyle olacak arkadaşlar, başka türlü zor. Böyle oynamak zorundalardı. Pis oynayacaklardı, onların silahlarıyla oynayacaklardı.

VW'de millet neyi beğeniyor, Audi'de? Kıçıkırık 2 tane düğme görüyor işte, aaaaaaabi düğmeler süper bilmemne.... Alın işte size Alaman düğmesi, doya doya oynayın demiş Alfa da :) Gören tüketicinin algısı değişecek, sevecek... "Haaa bak aynı Mercedes'teki gibi, aaaa bak aynı bilmemnedeki gibi, çok güzelllll"... Tüketici sever böyle şeyleri.. Alfa da resmen buna oynamış.

Bu gözlerle bakarsanız bence işi daha iyi çözeceksiniz. Hiçbir zararı yok bence böyle olmasının.

Aleti baktıkça daha da çok seviyorum. Yakından görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah baz versiyonlar falan da adam gibi gelir, böyle tahta plastikli falan olmaz, o güzelim konsol kıytırık kalmaz...

QV'ye baktığımızda zaten gerek teknik, gerek görsel, baya bi uğraştıklarını fark edebilirsiniz.

Hala söylüyorum, tasarıma takılabilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz, eyvallah. Ama bu alet "olmuş".
Giulietta ve Mito bile bu kadar olmamıştı.

Ağzına sağlık be diye haykırasım geldi abi. Bizim forumda bilgi ve mantıklı yorumuyla açıklama yapan sayısı ciddi anlamda azaldı , şurda bir şey konuşuyoruz dalga geçip aha buna benziyor diye foto yollanıyor. Varsa yorumun , savunman yap konuşalım. Gerçekleri söylemek beğenmediğimiz anlamına gelmiyor , insanlar anlamadı.

You are not allowed to view links. Register or Login Çağatay abiyle özelden konuşarak Giulia QV nin çıkış amacını konuştuk. O kadar "mantıklı" ve "bilgi" dolu konuştu ki Alfanın giulia yı çıkarmasına 5 kat ısındım. Sohbet etmekten keyif aldım.

Boş konuşarak değil de mantıklı ve okuyarak,bilgi dolu tezlerle yorum yaparsak hem keyifli sohbet döner hemde kalite artar. 
Forumun amacı da bu zaten sohbet etmek,tartışmak.

OZO..!!!

wolkanku

arabanın lansmanını beklerken You are not allowed to view links. Register or Login sitesinden ilk görselleri gördüm, bu ne ya lanet olsun diyip masadan kalkıp lansmanı kapadım.

eve geldim, saatlerce giulia fotoğraflarına baktım, superb'e bile benzeten resimler koydum. jantları öyle böyle dedim. ardından o video geldi, o videoyu kaç kere izledim bilmiyorum ama o videodan sonra gecem gündüzüm giulia oldu desem.

sabah gözümü açıyorum,facebooka girip project 952 sayfasına ve alfa romeo giulia sayfasına bakıyorum , işe geliyorum netcarshowda yüksek pikselli yeni fotoğraf çıkmış mı ona bakıyorum...ben giulia'ya fena vurulmuşum haberim yok.

hatta başta çok abartılı bulduğum o difüzörü yüzünden, alfa 159 için autodelta difüzör baktım, kendi arabama photoshopla oturttum, nasıl olur diye baktım.. ama giulianın kapılarındaki kırılmalar, ışık yansımaları,girinti çıkıntılar 159'da yok.  çok net söylüyorum şu anda elimdeki 159 bana kütük gibi geliyor :o

bu nasıl bir tasarım arkadaş, önce tü kaka dedirtip, sonra hayallerini kurduruyor..180 derece dönmeyi sevmem, döneni de sevmem...ama gel gör ki şu konudaki en dönek adam ben oldum kendime de hayret ediyorum  :duvar:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Murad

arabanın lansmanını beklerken You are not allowed to view links. Register or Login sitesinden ilk görselleri gördüm, bu ne ya lanet olsun diyip masadan kalkıp lansmanı kapadım.

eve geldim, saatlerce giulia fotoğraflarına baktım, superb'e bile benzeten resimler koydum. jantları öyle böyle dedim. ardından o video geldi, o videoyu kaç kere izledim bilmiyorum ama o videodan sonra gecem gündüzüm giulia oldu desem.

sabah gözümü açıyorum,facebooka girip project 952 sayfasına ve alfa romeo giulia sayfasına bakıyorum , işe geliyorum netcarshowda yüksek pikselli yeni fotoğraf çıkmış mı ona bakıyorum...ben giulia'ya fena vurulmuşum haberim yok.

hatta başta çok abartılı bulduğum o difüzörü yüzünden, alfa 159 için autodelta difüzör baktım, kendi arabama photoshopla oturttum, nasıl olur diye baktım.. ama giulianın kapılarındaki kırılmalar, ışık yansımaları,girinti çıkıntılar 159'da yok.  çok net söylüyorum şu anda elimdeki 159 bana kütük gibi geliyor :o

bu nasıl bir tasarım arkadaş, önce tü kaka dedirtip, sonra hayallerini kurduruyor..180 derece dönmeyi sevmem, döneni de sevmem...ama gel gör ki şu konudaki en dönek adam ben oldum kendime de hayret ediyorum  :duvar:
Bugun bunu gorunce ayni seyi dusundum. Tamam Qv versiyonu, tamam aradan yillar gecmis ama gercekten Giulia ve 159 yanyana gorunce arada ki farka bende sasirdim. Bende 159 tasarimi severlerden biri olarak bunu gorunce dedim ki 159 resmen sonuk kalmis.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login ya ben ne diyorum, sen kalkıp ne fotoğrafı koyuyorsun abi  :duvar: :duvar: :lol:
durduk yere 159 sattıracaksınız :D
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login ya ben ne diyorum, sen kalkıp ne fotoğrafı koyuyorsun abi  :duvar: :duvar: :lol:
durduk yere 159 sattıracaksınız :D
Daha var daha var, hele bi standart versiyonları görelim bakalım. :)

Doğa Tosun

159'un tasarımı kesinlikle daha başarılı bence giulia'dan. Giugiaro'nun önderliğinde centrostyle ve AlfaRomeo mühendislerinin (toplamda 100'den fazla kişilik bir ekip), 50 küsür ayda tamamlayabildiği bir tasarımdır 159. Giulia da günümüz için başarılı. Ama 159 kendi zamanı için efsaneydi (BENCE) :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tfnsmsk

Yıllar sonra, arkadan itişli bir sedana kavuştuk.
Sadece bu bile, Giuilia'ya şâşâlı bir hoş geldine değer.
Bence harika bir makine.
...
Bunca güzel insanın yazdığı forumda, çok anlamsız bir elektrik var,
Ramazan'ı mazeret edip bir sarılmak lazım,
Sevgiler
sportif ruh.

wolkanku

159'un tasarımı kesinlikle daha başarılı bence giulia'dan. Giugiaro'nun önderliğinde centrostyle ve AlfaRomeo mühendislerinin (toplamda 100'den fazla kişilik bir ekip), 50 küsür ayda tamamlayabildiği bir tasarımdır 159. Giulia da günümüz için başarılı. Ama 159 kendi zamanı için efsaneydi (BENCE) :)

zamanına göre evet,
ama güncel tasarımlara bakarsan clionun kapılarında bile orta altlar iç bükey, kapı sonlarına doğru dış bükey hatlar var..cla'da falan hatlar altlı üstlü geçiyor. gölgelendirme ve ışık patlamaları ile her panel çok hareketli gözüküyor.. 159'da ön-arka kapı da dümdüz :) bildiğin düz yani :) , ti marşpiyel alınca alt kısım biraz hareketleniyor, 159'un olayı şişkin çamurluklar ve agresif ön.

giulia'da ise mükemmel paneller mevcut... ben giulia istiyorum :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

fevkalbeser12

zamanına göre evet,
ama güncel tasarımlara bakarsan clionun kapılarında bile orta altlar iç bükey, kapı sonlarına doğru dış bükey hatlar var..cla'da falan hatlar altlı üstlü geçiyor. gölgelendirme ve ışık patlamaları ile her panel çok hareketli gözüküyor.. 159'da ön-arka kapı da dümdüz :) bildiğin düz yani :) , ti marşpiyel alınca alt kısım biraz hareketleniyor, 159'un olayı şişkin çamurluklar ve agresif ön.

giulia'da ise mükemmel paneller mevcut... ben giulia istiyorum :)
Pasta cila yapması kolay oluyor ama 159'a:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

agucba

Giulia için de 200 kişilik bir ekip var. Ve ayrıca tasarımcısı Lorenzo Ramaciotti. Zamanında Ferrari de Baş Tasarımcı olarak görev almış. ;)

///////////////